Cum să urmăriți clicurile pe linkuri și butoane în WordPress (pas cu pas)

cum să urmăriți clicurile pe linkuri și butoane în wordpress


Vă întrebați cum să urmăriți link-urile și clicurile cu butoane pe site-ul dvs. WordPress?

În mod implicit, Google Analytics nu vă permite să urmăriți linkurile și butoanele, astfel încât va trebui să vă reglați legăturile cu o grămadă de coduri de urmărire a evenimentelor, ceea ce este anevoios.

Cu WordPress, cel mai simplu mod de a urmări legăturile și butoanele cu Google Analytics este să utilizați un plugin precum MonsterInsights, deci nu trebuie să atingeți niciun cod.

În acest articol, vă vom arăta cum să urmăriți clicurile pe linkuri și butoane în Google Analytics cu ușurință, folosind MonsterInsights.

Urmărirea clicurilor pe link și buton în WordPress

Linkurile și butoanele sunt puncte importante de interacțiuni pe site-ul dvs. Urmărind linkurile și butoanele, veți afla cât de bine se transformă utilizatorii dvs. pe site-ul dvs..

Dacă sunteți editor, urmărirea legăturilor și butoanelor vă ajută să identificați ce tip de conținut este mai interesat de publicul dvs..

De exemplu, dacă un anumit link extern a primit numeroase clicuri, aceasta înseamnă că trimiteți mult trafic către un site extern. Puteți păstra acel trafic publicând conținut similar pe site-ul dvs. și conectându-vă la acel conținut în loc de un site extern.

Sau dacă ești marketer afiliat, puteți face o înțelegere cu site-ul către care trimiteți trafic, care vă poate ajuta să câștigați bani.

Dacă vindeți un produs, butoanele de urmărire vă vor ajuta să urmăriți conversiile pe site-ul dvs. fără să setați obiective complexe sau urmărirea evenimentelor în Analytics.

Citeste mai mult: Plugin-uri de marketing afiliat pentru WordPress.

MonsterInsights: o imagine de ansamblu

MonsterInsights este un instrument puternic de analiză care vă oferă un raport aprofundat al activității utilizatorului de pe site-ul dvs. web. Cu acest plugin Google Analytics, puteți descoperi –

 • numărul exact de vizitatori pe care site-ul dvs. le primește în fiecare zi
 • site-urile care au vizitat vizitatorii
 • ceea ce vizitatorii fac clic pe site-ul web

Oferind aceste rapoarte, pluginul vă ajută să lucrați la acele zone ale site-ului dvs. web care necesită îmbunătățiri. Cel mai bun lucru despre acest plugin este faptul că vă permite să conectați site-ul dvs. WordPress cu Google Analytics.

Ce s-a schimbat după MonsterInsights

Să aflăm cum să utilizați MonsterInsights pentru a urmări clicurile pe linkuri și butoane.

Pasul 1: Instalarea MonsterInsights pe WordPress

Primul pas este instalarea și activarea MonsterInsights pe site-ul dvs. WordPress.

Odată instalat pluginul, faceți clic pe butonul Activati buton pentru ca acesta să înceapă să funcționeze. Acum veți fi dus la pagina asistentului de configurare, unde puteți configura setările.

Pasul 2: Conectați-vă site-ul la Google Analytics

După instalarea și activarea pluginului, veți vedea o pagină care vă solicită să alegeți categoria site-ului dvs. web. Selectați opțiunea și apoi treceți la pasul următor făcând clic pe butonul Salveaza si continua buton.

În pasul următor, MonsterInsights vă va cere să conectați site-ul dvs. WordPress la contul Google Analytics. Așadar alegeți o categorie făcând clic pe săgeata derulantă. În cele din urmă, faceți clic pe butonul Conexiune completă buton pentru a finaliza procesul.

După ce configurarea dvs. este finalizată, puteți vedea un raport detaliat al site-ului dvs. web pe tabloul de bord WordPress. Puteți verifica aceste informații accesând Informații »Rapoarte pe tabloul de bord WordPress.

Pasul 3: Urmărirea legăturilor și a clicurilor cu butoane cu MonsterInsights

Acum este timpul să configurați setările pluginului. Puteți face asta în sec Insights »Setări Acest lucru este pentru a vă asigura că legăturile & Urmărirea butoanelor funcționează bine fără nicio problemă. Dacă aveți link-uri de afiliere pe site-ul dvs. web, puteți seta calea și pentru aceste link-uri.

Acest lucru vă va ajuta să urmăriți clicurile pe linkuri de fiecare dată când un utilizator face clic pe el. Puteți menționa, de asemenea, utilizatorii care pot vedea rapoartele de urmărire. În cadrul setărilor recomandate, păstrați urmărirea evenimentelor și opțiunile îmbunătățite de atribuire a legăturilor activate.

Prin activarea funcției Atribuirea de link îmbunătățită opțiune, puteți determina modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul dvs. web în termeni de butoane și linkuri pe care fac clic pe pagina dvs. Se diferențiază între linkurile identice din aceeași pagină. Dacă aveți 2 sau mai multe linkuri către aceeași destinație dintr-o pagină, atribuirea de link îmbunătățită vă va arăta ce link primește cele mai multe clicuri.

Pe măsură ce defilați pagina în jos, veți avea mai multe opțiuni pe ecran. Puteți utiliza aceste opțiuni pentru a urmări legăturile de afiliere.

Rapoartele pentru linkurile de afiliere pot fi vizualizate în secțiunea de mai jos Insights »Rapoarte» Editor. Iată un ghid detaliat pe urmărirea legăturilor de afiliere cu Google Analytics.

După ce salvați setările, MonsterInsights este gata de utilizare. Faceți clic pe butonul Finalizați Configurarea și ieșirea asistentului buton pentru a finaliza procesul.

Expertul de ieșire MonsterInsights

Acesta va începe urmărirea și colectarea datelor pe baza activităților utilizatorilor de pe site. După ce începe acest lucru, puteți vizualiza rezultatele în evenimentele dvs. Analytics sau direct pe tabloul de bord WordPress.

MonsterInsights vă permite chiar să urmăriți trimiterile de formulare cu Google Analytics. Nu trebuie decât să le instalați și să le activați Formulare addon.

Pasul 4: Activați mai multe funcții de urmărire a linkurilor

După finalizarea asistentului de configurare, puteți face unele măsuri avansate pentru a activa mai multe funcții de urmărire. Dacă doriți rapoarte de urmărire detaliate precum locația utilizatorului, grupuri de interese etc., aceste setări pot fi utile.

Pentru a activa mai multe funcții de urmărire, accesați tabloul de bord WordPress, faceți clic pe Insights și faceți clic pe Setări. Faceți clic pe butonul logodnă pentru a vizualiza mai multe caracteristici de urmărire.

Atribuirea link-ului MonsterInsights

Urmărirea ancorei este utilă pentru un site web care folosește o singură temă de pagină și se bazează pe etichetele ancoră. Veți vedea, de asemenea, o opțiune pentru a activa legăturile de etichete în RSS. Activarea acestei funcții este opțională.

Pasul 5: Vizualizarea rapoartelor de clicuri cu MonsterInsights

Google Analytics vă oferă o abundență de date care vă ajută să luați decizii în cunoștință de cauză. Cu MonsterInsights, obțineți toate datele esențiale în tabloul de bord WordPress, astfel încât nu trebuie să săpați întotdeauna mai adânc în Analytics.

Pentru a vă verifica butonul și a face clic pe linkuri prin Google Analytics, accesați Comportament »Evenimente» Evenimente de top.

Acum puteți vedea raportul cu privire la clicurile de legătură de ieșire și de afiliere în Google Analytics.

analize de urmărire a legăturilor

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să urmărești linkurile de ieșire din Google Analytics. Ați putea dori, de asemenea, să aflați cum să îmbunătățiți performanța site-ului dvs. în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map