Cum să vă mutați magazinul de la Shopify la WooCommerce

Cumpărați la woocommerce


Doriți să vă mutați magazinul online de la Shopify la WooCommerce?

Atât Shopify, cât și WooCommerce sunt opțiuni minunate pentru începători să înceapă un magazin online.

Mulți proprietari de site-uri încep cu Shopify, își dau seama că vine cu multe limitări și atunci au decis să-și migreze magazinul online către WooCommerce.

Acest proces de migrare poate suna ca o sarcină de intimidare dacă nu sunteți dezvoltator. Dar nu vă faceți griji. În acest tutorial, vă vom arăta cum să migrați magazinul dvs. de la Shopify la WordPress cu ușurință într-o manieră pas cu pas.

Dar înainte de asta, să ne uităm la unele dintre motivele pentru care s-ar putea să doriți să mutați magazinul Shopify în WooCommerce.

De ce trece de la Shopify la WooCommerce?

Motivul pentru aceasta poate varia în funcție de cerințele dvs. de afaceri.

 • Deoarece Shopify este un constructor de magazine online găzduit, nu vă permite să personalizați complet magazinul online așa cum doriți. WooCommerce, pe de altă parte, vă oferă un control deplin asupra site-ului dvs..
 • Shopify are nevoie de dvs. pentru a opta pentru un plan de plată lunară. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, va trebui să continuați să plătiți mai mult. Dar WooCommerce este un plugin gratuit care nu te percepe în funcție de creșterea site-ului tău. Cu toate acestea, trebuie să aveți un furnizor de hosting de WooCommerce fiabil, care costă mai puțin decât un magazin Shopify.
 • Trebuie să plătiți o taxă tranzacțională către Shopify pentru fiecare tranzacție. WooCommerce nu vă percepe nicio taxă pentru tranzacțiile efectuate pe magazinul dvs..

Acestea sunt doar câteva motive pentru care mulți utilizatori aleg WooCommerce ca o alternativă Shopify. Pentru a afla mai multe despre aceste două platforme, consultați postarea noastră detaliată pe Shopify vs. WooCommerce și aflați care este cea mai bună pentru dvs..

Haideți acum să mergem mai departe și să vedem cum să mutați un magazin online de la Shopify la WooCommerce.

Trecerea de la Shopify la WooCommerce simplificată

Există câteva moduri diferite de a vă migra magazinul online. În acest articol, vom folosi Next-Cart, ceea ce face ca întregul proces de migrare la magazin să fie foarte ușor.

nextcart, faceți cumpărături la woocommerce, migrație estore, migrare magazin online

Next-Cart este o platformă uimitoare care vă ajută să migrați magazinul Shopify la WooCommerce cu doar câțiva pași simpli. Partea cea mai bună este că nu este necesară nicio abilitate tehnică pentru migrare.

Pasul 1: Shopify pentru WooCommerce Migration: Cunoașteți-vă limita de entitate

Pentru a migra magazinul dvs. de la Shopify la WooCommerce, va trebui să vă dați seama de limita de entitate. Urmatoarea-Cart percepe instrumentul de migrare Shopify către WooCommerce pe baza dvs. limita entității.

Limita entității este calculată pe baza celui mai mare număr de entitate. De exemplu, dacă doriți să mutați 5000 de produse, 2000, clienți și 4000 de comenzi, atunci limita entității dvs. este 5000, care este cel mai mare număr aici. Aruncați o privire la graficul de mai jos pentru a ști cum se calculează limita entității.

limita entității

Prețul pentru Next-Cart variază în funcție de limita entității.

calculul entității

De exemplu, dacă limita entității dvs. este de 1000, instrumentul dvs. vă va costa 69 USD. Dacă limita dvs. este de 2000, vă va costa 89 USD. Practic, cu cât entitatea este mai mare, cu atât trebuie să plătiți pentru instrument.

Pe pagina principală a Next-Cart, alegeți Shopify ca coșul sursă și WooCommerce drept coșul de destinație. Și apoi, faceți clic Sa mergem.

În pagina următoare, derulați în jos până găsiți o opțiune pentru alegerea limitei dvs. de entitate. Alegeți limita de entitate și adăugați clic Adaugă în coș butonul pentru a descărca instrumentul de migrare. După aceea, finalizați achiziția.

În continuare, accesați tabloul de bord al contului dvs. și faceți clic pe Migrare. Acum puteți începe procesul de migrare prin configurarea coșului sursă.

Pasul 2: Configurați coșul sursă pentru transferul Shopify la WooCommerce

Următorul pas este să configurați coșul sursă. Veți găsi opțiunea de a introduce coșul de sursă chiar sub locul în care ați selectat serverul. Coșul sursă este sursa coșului în care este găzduit magazinul dvs. în prezent. În acest caz, va fi Shopify. Pentru a selecta sursa dvs., faceți clic pe săgeata derulantă de lângă Tip coș sursă camp. Mai multe opțiuni vor apărea aici. Selectați Shopify din aceste opțiuni.

În câmpul următor, trebuie să introduceți adresa dvs. Adresa URL a magazinului sursă. Pentru aceasta, va trebui să accesați magazinul Shopify și apoi să copiați adresa URL a magazinului și să-l lipiți în acest câmp.

În continuare, veți avea nevoie de API-ul și parola de la Shopify.

Pasul 3: Obținerea API-ului Shopify

Pentru a obține datele de acreditare ale coșului Shopify, va trebui să vă conectați la magazinul Shopify ca administrator și să mergeți la Aplicații »Gestionați aplicațiile private. Veți găsi opțiunea Gestionare aplicații private în partea de jos a ecranului. Faceți clic pe ea și veți fi dus la un nou ecran unde trebuie să faceți clic pe butonul Creați o aplicație privată nouă opțiune.

API-ul Shopify

Acum, în Detaliu aplicație secțiune, introduceți numele aplicației dvs. private. De asemenea, trebuie să adăugați adresa de e-mail în câmpul următor.

shopi api

Derulați în jos la secțiunea API API de administrare și selectați Citeste si scrie pentru fiecare opțiune din meniul derulant de lângă ele. Dacă nu găsiți opțiunea de citire și scriere, selectați cel mai înalt nivel de acces disponibil.

Selectați caseta în care scrie Permiteți acestei aplicații să vă acceseze datele din magazin.

Apoi, faceți clic pe butonul Salvare. Veți vedea că API-ul dvs. este generat în cadrul API API de administrare secțiune.

Magazin API API

Pur și simplu copiați această API și parola și lipiți-o pe API și câmpul Parolă sub coșul sursă prezentat la pasul 2.

Pasul 4: Configurați coșul țintă

Următorul pas este să configurați coșul țintă în Următorul coș. Aici este coșul de țintă WooCommerce.

De când vă mutați magazinul de la Shopify la WordPress, presupunem că ați creat deja un site WordPress și ați instalat acolo pluginul WooCommerce. Dacă nu, aflați cum să configurați un magazin online cu WooCommerce.

Acum, pentru a configura coșul țintă, va trebui mai întâi să descărcați FileZilla aplicație pe computer. După ce a fost descărcată, accesați aplicația, selectați-o și faceți clic dreapta pe ea folosind mouse-ul. Apoi, selectați tasta Rulat ca administrator opțiune. Acum, așteptați să aveți următoarea pagină pe ecran.

Acum, în câmpurile goale, lipiți numele gazdei, numele de utilizator, parola și portul. Apoi apăsați Enter. Veți obține aceste informații în tabloul de bord al contului dvs. de găzduire. După ce ați terminat, mergeți înapoi la Next-Cart și descărcați folderul KitConnect din computerul local. Îl puteți descărca făcând clic pe butonul Descărcare.

țintă url magazin

După descărcare, decuplați pachetul Kitconnect. Acum reveniți la ecranul FileZilla și încărcați folderul KitConnect dezarhivat în folderul rădăcină al site-ului dvs. WordPress. Pentru asta trebuie doar să parcurgeți computerul pentru a localiza folderul KitConnect. Odată găsit, faceți clic dreapta pe el și selectați butonul Încărcați opțiune.

Încărcați kit-ul de conectare la filezilla

Pe ecranul dvs. veți vedea un mesaj de succes când transferul de fișiere va fi finalizat. Acum, în fereastra Next-Cart, faceți clic pe URL-ul KitConnect. Acum ar trebui să primiți mesajul Bună, sunt KitConnect.

shopify towoocommerce, migrarea magazinului online

Acum, pe ecranul Next-Cart, faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton. Aceasta vă va duce la pagina de configurare, unde puteți selecta orice date doriți să migrați în noul dvs. magazin din cel vechi.

Pasul 5: selectați datele care vor fi migrate

În pagina de configurare, selectați toate opțiunile de sub Selecția entităților opțiune. Sub Opțiune suplimentară, selectați opțiunea 2 și 4, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Configurarea cart-ul următor, migrarea de la magazin în magazin

Sub Cartografiere avansată Arrtibutes selectați opțiunile marcate în capturile de ecran de mai jos.

Migrarea cart-ul următor

După ce ați marcat opțiunile afișate în ecranul de ecran de mai sus, faceți clic pe butonul Urmatorul pas buton.

Pasul 6: Finalizează procesul de migrare

Veți vedea un mesaj pop-up confirmând dacă doriți cu adevărat să efectuați o migrare completă a site-ului. Faceți clic pe butonul Da, fă-o! opțiune de confirmat. Next-Cart va începe să lucreze la procesul de migrare.

Procesul de migrare va dura ceva timp în funcție de cantitatea de date pe care o conține magazinul Shopify. Nu vă reîmprospătați browserul în timp ce procesul de migrare este încă activ. După finalizarea procesului, veți vedea un mesaj de succes pe ecran.

Si asta e. Ați migrat cu succes de la Shopify la WordPress + WooCommerce.

Sperăm că ați găsit util acest articol. Dacă ați face acest lucru, poate doriți să știți cum să migrați către WordPress din orice alt CMS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map