Cum să vă plasați site-ul dvs. WordPress în modul de întreținere (cu sau fără un plugin)

cum să activați modul de întreținere în wordpress


Doriți să adăugați o pagină de mod de întreținere pe site-ul dvs. WordPress?

Adăugarea unei pagini de mod de întreținere pe site-ul dvs. este o modalitate minunată de a ascunde paginile stricate vizitatorilor dvs. atunci când site-ul dvs. este întreținut. Vă ajută să reglați setările, tema sau pluginurile site-ului dvs. în mod normal în backend-ul site-ului, fără a lăsa vizitatorii să vadă piulițele și șuruburile pe care le utilizați pentru procesul de întreținere.

Și nu doar atât, este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă salva SEO, semnalizând motoarele de căutare că site-ul dvs. este în stare de întreținere. Așadar, de fiecare dată când motoarele de căutare vă accesează site-ul, va omite indexarea oricăror modificări care par incomplete, asigurându-vă că clasamentul dvs. SEO rămâne intact..

În acest articol, vă vom arăta cum să puneți site-ul dvs. WordPress în modul de întreținere. Dar înainte de aceasta, să aruncăm o privire rapidă asupra modului în care această pagină ar beneficia de dvs..

Cuprins – Activați modul de întreținere în WordPress

De ce folosiți o pagină de întreținere pe site-ul dvs. web

Să aruncăm o privire la câteva avantaje ale paginii de întreținere. Cu o pagină de întreținere, puteți …

 • ascunde paginile sparte vizitatorilor tăi
 • redirecționați-vă vizitatorii către o altă destinație atunci când aterizează pe site-ul dvs.
 • asigurați-vă că clasamentul rămâne intact
 • colectați adresele de e-mail ale utilizatorilor
 • notificați toți abonații dvs. imediat ce site-ul dvs. va fi din nou live
 • crește-ți adepții sociali

În mod implicit, WordPress oferă opțiunea de a adăuga o pagină de mod de întreținere pe site-ul dvs. web. Dar nu puteți face nimic în ceea ce privește îmbunătățirea imaginilor sale. Și oamenii ar ură să vadă pagina respectivă, deoarece este foarte neprofesional.

mesaj de mod de întreținere wordpress

Dar nu vă faceți griji. Nu mai trebuie să-l folosiți.

SeedProd este un plugin uimitor în curând, care vă oferă o mare flexibilitate în ceea ce privește aspectul și senzația paginii dvs. de întreținere. Prin urmare, nu mai aveți de a face cu pagina implicită de mod de întreținere simplă pe care o oferă WordPress. În schimb, puteți crea unul impresionant în doar câteva minute.

Activați modul de întreținere cu un plugin – SeedProd

SeedProd

SeedProd este un plugin WordPress, care răspunde și este extrem de flexibil, care vă permite să proiectați pagini frumoase de mod de întreținere fără a codifica o singură linie. Puteți utiliza acest plugin pentru a crea o pagină vibrantă și captivantă pentru vizitatorii dvs. pentru a-i anunța că site-ul dvs. este redus pentru întreținere.

De la adăugarea logo-ului mărcii tale până la personalizarea fiecărui bit din pagina ta, totul este făcut atât de simplu și ușor cu acest plugin. Pentru a angaja vizitatorii mai mult timp, puteți adăuga și un videoclip la această pagină. De asemenea, acceptă diferite alte elemente din pagină, cum ar fi un formular de e-mail, cronometru contor, o bară de progres, pictograme sociale, CTA și multe altele.

Acestea fiind spuse, haideți să aflați cum să puneți site-ul dvs. WordPress în modul de întreținere. Sa incepem.

Pasul 1: Instalează și activează pluginul SeedProd Coming Soon

Primul pas este instalarea și activarea Pluginul SeedProd pe site-ul dvs. WordPress. Dacă nu știți cum să instalați un plugin în WordPress, iată cum îl puteți face.

După ce pluginul este instalat și activat, va trebui să validați cheia de licență. Puteți găsi cheia în contul dvs. SeedProd creat în momentul achiziționării produsului. Lipiți cheia în câmpul liber și faceți clic pe caseta de validare pentru a o valida.

În mod ideal, ar trebui să vă ducă automat la pagina „cheie de licență” la finalizarea procesului de activare. În caz contrar, puteți face manual accesând tabloul de bord WordPress »Setări» Coming Soon Pro »Licență.

Dacă derulați în jos pagina, veți găsi un videoclip care arată cum să utilizați pluginul.

După ce ați terminat, sunteți gata să începeți să utilizați pluginul. Acum faceți clic pe butonul Mergi la Setari buton pentru a începe crearea paginii.

Pasul 2: Selectează-ți tema

Acum este timpul să vă creați pagina de mod de întreținere. După ce faceți clic pe pagina Accesați setările, veți fi dus la următoarea fereastră. Aici trebuie să selectați Activați modul de întreținere opțiune. După aceasta, faceți clic pe butonul Editare curând / Mod de întreținere pentru a merge la constructorul de pagini.

în curând pro

Dar înainte de aceasta, veți putea acum să selectați o temă, astfel încât să puteți începe imediat. SeedProd oferă peste 60 de șabloane pre-construite complet personalizabile din care să alegeți.

SeedProd va veni în curând cu teme

Selectați tema care vă place cel mai bine. Acum veți fi la creatorul de pagini vizuale unde puteți lucra la personalizarea temei. În partea stângă a ecranului, veți avea opțiunile de personalizare, iar în dreapta dvs. puteți previzualiza pagina. Puteți vedea modificările în ecranul de previzualizare în timp ce efectuați modificările.

Prima opțiune este opțiunea Teme. Puteți utiliza această opțiune pentru a schimba tema dacă doriți. Dar, întrucât tocmai am selectat o temă pentru pagina noastră, vom sări asta deocamdată și vom selecta următoarea opțiune – Conținut.

Opțiunea Conținut vă permite să modificați textul pe pagina dvs..

fila conținut seedprod

Sub această opțiune, puteți personaliza numele paginii, titlul și descrierea. De asemenea, aveți opțiunea de a încărca logo-ul dvs. sub această filă. Dacă defilați puțin în jos, veți vedea și alte câteva opțiuni.

elementele seedprod comandă

Dacă doriți să schimbați ordinea elementelor dvs., pur și simplu trageți-le și aruncați-le în ordinea dorită, în sub Comanda secțiunii opțiune. Puteți, de asemenea, să adăugați un favicon și să lucrați la titlul și descrierea dvs. SEO, la miniaturile de social media și să adăugați codul Google Analytics în această secțiune în sine.

Deși toate temele sunt livrate cu o imagine de fundal implicită, o puteți modifica dacă doriți. SeedProd vine cu o bibliotecă plină de imagini pe care le puteți accesa fără să plătiți nimic în plus. Doar faceți clic pe butonul Selectați Stock Image opțiune și alegeți imaginea preferată.

De asemenea, puteți utiliza câmpul de căutare pentru a găsi o anumită imagine dorită.

De asemenea, puteți lucra la poziția și dimensiunea imaginii de fundal aici. Pentru a face mai atractiv, aveți opțiunea să atașați și un videoclip și o prezentare de diapozitive.

Următoarea opțiune este Conținutul conținutului. Puteți utiliza această opțiune pentru a face containerul dvs. de conținut opac sau transparent, indiferent dacă credeți că arată cel mai bine. Puteți, de asemenea, să o poziționați, să adăugați animație și să-i personalizați raza.

Puteți alege, de asemenea, o culoare pentru a completa imaginea în fundal, așa cum am făcut-o aici.

Următoarea opțiune este Culoarea elementului și tipografia. Le vom omite pe moment și le vom adăuga mai întâi pentru a le putea edita.

Pasul 3: Adăugați elemente în pagina dvs.

SeedProd oferă 6 elemente diferite de adăugat pe pagina dvs. Le puteți adăuga cu ușurință și apoi puteți personaliza aspectul lor pentru a se potrivi cu marca dvs. Iată opțiunile pe care le aveți.

Pentru a adăuga un element, trebuie doar să faceți clic pe opțiunea particulară. De exemplu, dacă doriți să adăugați o opțiune de e-mail, trebuie doar să faceți clic pe Setări formular email și activați formularul. Puteți adăuga apoi lățimea formularului. De asemenea, are opțiunea de a vă permite să alegeți un furnizor de servicii de email marketing. Vine cu mai mult de 23 de opțiuni pentru a alege.

Dacă doriți să adăugați legături sociale, trebuie doar să faceți clic pe profilul social și să selectați pictograma socială făcând clic pe săgeata derulantă. puteți apoi să adăugați linkurile și să personalizați dimensiunea și culoarea butonului.

În mod similar, puteți selecta și butoanele de partajare socială, cronometrul numărătoare inversă și bara de progres. Iată cum arată după adăugarea tuturor.

Pasul 4: Personalizați elementele de culoare și tipografie

După ce ați adăugat toate elementele la pagina dvs., puteți reveni la Culoarea elementelor opțiune care este disponibilă chiar sub Container de conținut fila.

Aici puteți alege culoarea preferată și puteți utiliza bara neagră minusculă pentru a regla opacitatea elementelor dvs. De asemenea, puteți schimba culoarea fundalului formularului.

Dacă doriți să vă personalizați textul, există și o opțiune pentru asta. Deci designul dvs. este aproape gata acum. Dacă doriți să adăugați designul personalizat, puteți utiliza funcția CSS personalizat și Scripturi avansate opțiuni pentru asta.

Pasul 5: Verificați receptivitatea paginii dvs.

Acum că pagina este gata, ultimul pas al procesului dvs. de proiectare este să verificați receptivitatea paginii. Pentru a verifica cum apare pe ecranul diferitelor dispozitive, trebuie doar să faceți clic pe butoanele Desktop și mobil.

Pasul 6: Publicați pagina dvs. Mod de întreținere

Acum sunteți gata să vă publicați pagina. Pentru asta, mai întâi, faceți clic pe butonul Salvare pentru a vă salva setările. Acum faceți clic pe butonul Înapoi la Setări Opțiuni. Aceasta vă va duce la fereastra unde ați selectat activarea Modul de întreținere opțiune. Acum faceți clic pe butonul Salvați toate modificările buton pentru ca pagina să fie live. Iată cum va apărea pagina dvs. vizitatorilor.

seedprod va veni în curând pagina

Acum vă puteți conecta la backend și puteți continua sarcina de întreținere.

Activați modul de întreținere fără un plugin

Dacă este prima dată când adăugați fragmente de cod în WordPress, vă rugăm să consultați ghidul nostru despre cum să adăugați corect fragmente de cod în WordPress, astfel încât să nu vă rupeți site-ul din greșeală.

Am creat un fragment de cod ușor pe care îl puteți utiliza pentru a pune site-ul dvs. WordPress în modul de întreținere fără un plugin.

Tot ce trebuie să faceți este să adăugați acest cod în fișierul funcției.php al temei sau într-un plugin specific site-ului:

function maintenance_mode () {

if (! current_user_can (‘edit_themes’) ||! is_user_logged_in ()) {wp_die (‘Întreținere.’);}

}
add_action (‘get_header’, ‘maintenance_mode’);

Pentru a dezactiva modul de întreținere și a permite utilizatorilor să acceseze site-ul dvs., pur și simplu comentați ultima linie astfel:

// add_action ();

Deci, este atât de simplu să creezi o pagină de întreținere pentru site-ul tău. Ați putea dori, de asemenea, să consultați cele mai bune pluginuri pentru modul de întreținere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map