Cum se creează o galerie de imagini în WordPress (cu sau fără un plugin)

galerii de imagini în wordpress


Doriți să creați o galerie de imagini pe site-ul dvs. WordPress?

O galerie de imagini face ca imaginile dvs. să pară organizate și îngrijite. Cu galerii de imagini, puteți afișa mai multe imagini pe site-ul dvs. sub forma unui layout grilă cu mai multe rânduri și coloane.

Adăugarea galeriilor de imagini WordPress: 2 metode

Vestea bună este că, cu WordPress, este ușor să adăugați o galerie de imagini. Puteți adăuga o galerie de imagini în două moduri: cu un plugin sau fără un plugin.

În afara cutiei, WordPress este livrat cu o funcție implicită de galerie, care vine cu o mulțime de limitări. Dacă aveți nevoie doar de o galerie de bază, puteți utiliza galeria implicită WordPress pentru a vă prezenta imaginile. Dar dacă doriți să mergeți deasupra și dincolo, atunci este posibil să doriți să optați pentru un plugin de galerie WordPress, cum ar fi Envira Gallery.

În acest articol, vom vorbi despre ambele moduri de a adăuga galerii de imagini în WordPress. Vă vom arăta, de asemenea, care metodă este cea mai bună și de ce.

Metoda 1: Adăugarea de galerii de imagini WordPress cu un plugin

Cu atât de multe plugin-uri uimitoare disponibile în depozitul WordPress, adăugarea de noi funcții pe site-ul dvs. a devenit super ușoară. Iar crearea unei galerii de imagini nu face excepție. Mai ales cu un plugin precum Galeria Envira .

Envira-Galerie

Galeria Envira este un plugin de galerie uimitor pentru WordPress care face foarte ușor să adăugați galerii frumoase și responsive pentru afișarea imaginilor. Vă permite să vă arătați imaginile într-un mod uimitor, deschizându-le în fereastra pop-up, prezentare de diapozitive și multe altele. Vezi aici galeria noastră completă Envira aici.

Pasul 1: Încărcarea imaginilor cu galeria Envira

Pentru a utiliza acest plugin, mai întâi va trebui să descărcați și să instalați Envira Gallery pe site-ul dvs. WordPress. Odată terminat, accesați galeria Envira din partea stângă a ecranului și faceți clic pe Adăuga nou.

Galeria Envira

Denumiți acum galeria dvs. și în funcție de sursa din care doriți să încărcați imaginile, utilizați opțiunile pentru a adăuga imaginile.

Pe măsură ce adăugați fotografiile, veți vedea o pictogramă creion pe miniaturi. Faceți clic pe pictogramă pentru a vă edita imaginile. Acum puteți adăuga cuvintele dvs. cheie, legendă, etichete alt etc. De asemenea, aveți opțiunea de a deschide imaginile într-o fereastră nouă de fiecare dată când utilizatorii dvs. fac clic pe ele.

Pasul 2: Configurarea setărilor pentru galeria de imagini

Odată terminat, faceți clic pe fila Configurare chiar sub galeria dvs. Puteți lucra la setările galeriei dvs. aici. Puteți seta numărul de coloane de galerie, puteți activa încărcarea leneșă, puteți selecta înălțimea imaginilor, dimensiunea și dimensiunea acestora, etc. Deci, în funcție de cerințele dvs., faceți modificările necesare.

După efectuarea modificărilor, faceți clic pe butonul Cutie de lumină tab. Acum puteți selecta o temă pentru lightbox, decide dacă doriți să afișați sau să ascundeți titlul imaginii, să selectați dimensiunea imaginii și să faceți multe altele.

Setări pentru lightbox Galeria Envira, wordpress pentru galeria de imagini

Apoi faceți clic pe butonul Mobil tab. Această filă vă permite să vă răspundeți galeria la dispozitivele mobile. Puteți selecta dimensiunea aspectului, lățimea miniaturii galeriei și orice altceva pentru a face imaginile să arate fantastic pe dispozitivele mobile.

Dacă doriți mai multe opțiuni de setare, puteți utiliza Diverse fila de asemenea. Puteți sări peste această filă, de asemenea, dacă doriți. Ține de tine.

Acum sunteți gata să publicați galeria. Folosește Publica butonul din dreapta dvs. pentru ca galeria dvs. creată cu Galeria Envira să devină live.

Pasul 3: Inserarea galeriei dvs. în WordPress

Următorul pas este să inserați această galerie în postarea sau pagina în care doriți să o afișeze. Creați o postare nouă sau editați o postare existentă. Acum, în colțul din stânga sus al proiectului, faceți clic pe butonul + opțiune. Veți avea mai multe opțiuni, inclusiv Galeria Envira. Selectați această opțiune.

Acum utilizând săgeata derulantă căutați galeria pe care tocmai ați creat-o cu Envira cu numele acesteia Odată găsit, selectați galeria pentru a o adăuga la postarea sau pagina dvs..

Pluginul va încărca automat galeria în postarea dvs. acum. Acum puteți atinge Actualizați butonul din partea dreaptă pentru a vedea cum apare galeria la postarea dvs. Iată cum apare galeria în postarea noastră de probă.

Asta e! Așa adăugați o galerie de imagini în postările sau paginile dvs. WordPress folosind un plugin. Să vedem acum cum să adăugați o galerie fără un plugin.

Metoda 2: Adăugarea unei galerii de imagini fără un plugin

În WordPress, puteți adăuga cu ușurință o galerie de imagini chiar și fără a adăuga un plugin. Aceasta este cea mai bună alegere pentru tine dacă ai nevoie de o galerie de bază pe site-ul tău.

Pasul 1: Adăugarea Galerie de imagini într-o postare sau pe o pagină

În primul rând, trebuie să editați postarea unde doriți să afișați galeria de imagini. Acum la fel ca în pasul de mai sus, faceți clic pe butonul + opțiune și selectați Galerie.

galerie de imagini fără un plugin

Acum puteți încărca imaginile folosind fila Încărcare. Acest lucru poate fi fie de la computer sau de la media media. Puteți selecta o fotografie simultan sau selecta mai multe fotografii împreună apăsând tasta Ctrl de pe tastatură.

Pasul 2: Setări imagine și publicarea galeriei dvs.

Puteți modifica numărul de coloane din dreapta dvs. chiar sub Publica buton. De asemenea, aveți opțiunea de a adăuga o legendă pentru întreaga galerie. După ce ați făcut modificările, apăsați butonul Actualizare. Galeria ta ar trebui să fie acum live.

Ce metodă este mai bună pentru adăugarea de galerii de imagini în WordPress

După ce ați văzut ambele rezultate, s-ar putea să vă întrebați de ce să utilizați Galeria Envira când puteți obține același rezultat chiar și fără acesta. Răspunsul este simplu. Prin adăugarea unei galerii cu un plugin, aveți opțiunea de a prelua controlul asupra tuturor micilor detalii legate de aceasta. Puteți utiliza setările sale pentru a personaliza dimensiunile, înălțimea și lățimea imaginii dvs. și puteți chiar personaliza aspectul mobil.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de o galerie de imagine de bază, atunci puteți utiliza funcția de galerie WordPress încorporată.

Și asta se referă la adăugarea unei galerii de imagini în WordPress. Sperăm că acest articol vă este de folos. De asemenea, v-ar putea interesa să adăugați dimensiuni de imagine personalizate în caseta de dialog Adăugare suport.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map