Cum se creează un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress

Formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor


Căutați să creați un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress? Buna idee! În mod implicit, formularul de înregistrare a utilizatorilor WordPress este destul de plictisitor. De ce să nu-l condimentezi cu brand-ul personal?

În acest articol, vă vom arăta cum puteți crea un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress, pas cu pas.

De ce vă deranjează să adăugați un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor?

Totul ține de branding, Baby! Formularul implicit de înregistrare a utilizatorului WordPress arată brandul lor, nu al tău. Nu se potrivește cu restul „aspectului” general al site-ului dvs.

Puteți adăuga, de asemenea, un formular personalizat de înregistrare a utilizatorului la orice pagină de pe site-ul dvs. WordPress. În plus, îl puteți configura astfel încât să redirecționeze utilizatorii după ce s-au înregistrat; adică, puteți trimite utilizatorii la orice pagină de destinație doriți. Aceasta este o modalitate excelentă de a colecta oportunități dacă, de exemplu, redirecționați utilizatorii către pagina dvs. de e-mail.

Deci, acum când știți „de ce”, să trecem la „cum”. De aici înainte, vă vom învăța exact ce aveți nevoie pentru a crea un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress.

Cum se creează un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress

Începeți prin a descărca Pluginul WPForms. Apoi, instalați și activați-l. Nu știi cum? Nici o problema. Puteți accesa ghidul nostru cu privire la modul de instalare a unui plugin WordPress pentru a obține toate acestea.

Rețineți că veți avea nevoie de Pro plan (sau mai bine) de WPForms pentru a crea un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress. Nu te teme însă. Utilizând codul nostru promoțional, SAVE10, puteți lua 10% din costul imediat din liliac.

După activarea pluginului, mergeți la WPForms »Adăugări să instaleze Addon User Registration. Pur și simplu faceți clic pe „Instalare addon” și apoi apăsați pe „Activare” după ce este instalat.

Toate setate? Minunat. Este timpul să începeți să creați formularul personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress.

Lansați constructorul WPForms, îndreptându-vă către WPForms »Adaugă nou.

Denumiți formularul dvs., apoi selectați șablonul „Formular de înregistrare utilizator”.

Acest eșantion / șablon va avea pre-adăugate următoarele câmpuri de înregistrare a utilizatorului:

 • Nume
 • Nume de utilizator
 • E-mail
 • Parola
 • Scurt bio

Dacă îți place ceea ce vezi, poți fi pe calea ta veselă către pasul următor.

Dacă doriți să rearanjați câmpurile, puteți face acest lucru cu funcția drag and drop. Sau puteți adăuga câmpuri suplimentare trăgându-le din coloana din stânga. Sau puteți elimina orice câmp de care nu sunteți mulțumit. WPForms este cunoscut pentru caracteristicile sale de personalizare. Distrează-te cu asta.

După ce sunteți gata, apăsați Salvare și treceți la pasul următor.

Cum să adăugați câmpuri personalizate în formularul dvs. de înregistrare a utilizatorilor

WPForms are o caracteristică simplă care vă permite să conectați profiluri de utilizator personalizate la formularul dvs. de înregistrare a utilizatorilor. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, va trebui să ajustați site-ul dvs. WordPress: și anume, va trebui să adăugați câmpuri de profil utilizator suplimentare.

Pentru a realiza acest lucru, veți avea nevoie de un plugin WordPress suplimentar.

Orice plugin care utilizează câmpuri personalizate standard pentru a adăuga și stoca meta-date va funcționa cu WPForms. Cu toate acestea, pentru acest tutorial, vom folosi User Meta Manager.

Descărcați, instalați și activați pluginul User Meta Manager. După ce a fost activat, îndreptați-vă către Utilizatori »Manager Meta Manager pagina și faceți clic pe „Adăugare meta personalizată”.

Va trebui să introduceți o cheie pentru ca câmpul profilului personalizat să fie recunoscut intern. Apoi, va trebui să alegeți un tip de câmp. Pentru acest tutorial, folosim un câmp URL pentru a adăuga o adresă de profil Facebook.

În „Etichetă”, va trebui să introduceți o etichetă pentru a descrie care este câmpul. Acest lucru va fi vizibil pentru utilizatorii de pe site-ul dvs. web atunci când vă completează formularul.

Pentru a adăuga câmpul meta personalizat, faceți clic pe „Trimiteți”. Apoi îndreptați-vă spre Utilizatori »Profilul dvs. pentru a vedea magia în acțiune.

După ce ați creat un câmp de profil personalizat pentru utilizator, este timpul să îl adăugați la formularul personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress prin WPForms. Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați WPForms »Toate formularele și editați formularul pe care l-ați salvat anterior (sau creați unul nou).

După ce ați primit formularul pe ecran, faceți clic pe un câmp din coloana din stânga și trageți-l în formular. Pentru acest tutorial, vom adăuga un câmp Web / URL la formular.

În continuare, din moment ce ați adăugat o opțiune URL pentru profilul Facebook pentru utilizatorii dvs., veți dori ca noul câmp să reflecte asta. Faceți clic pe câmp pentru a-l edita. Apoi, schimbați eticheta din „Website / URL” în „Adresa URL a profilului Facebook” din secțiunea Opțiuni câmp din partea stângă. Puteți adăuga, de asemenea, o descriere.

Salvați formularul după ce ați terminat.

În continuare, va trebui să faceți clic pe butonul Setări pentru a accesa setările avansate ale formularului și maparea câmpului. În această pagină, faceți clic pe fila Înregistrare utilizator.

WPForms va afișa acum câmpurile de formular cu un meniu derulant sub ele pentru a selecta câmpul de înregistrare WordPress cu care să fie asociat.

WPForms va cartografia automat câmpurile dvs. implicite, cum ar fi numele, e-mailul, parola, etc. Puteți selecta, de asemenea, o pagină în care doriți ca utilizatorii să fie redirecționați la o dată ce trimit formularul.

De aici, derulați în jos în secțiunea „Meta personalizat”. Tastați meta-cheia personalizată pe care ați creat-o anterior și apoi selectați câmpul de formular cu care doriți să îl asociați.

După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe Salvați și mergeți la ultimul pas.

Cum să adăugați formularul dvs. personalizat de înregistrare în WordPress

Aceasta este partea ușoară. Naviga fără probleme din acest moment înainte.

Cu WPForms, puteți adăuga formulare ușor și rapid la postările, paginile sau widgeturile bara laterală a site-ului dvs. WordPress.

Pentru acest exemplu, vom crea o nouă pagină.

În ecranul de editare a paginilor, veți găsi un buton WPForms chiar deasupra barei de instrumente. Dă acel fraier un clic tare bun.

Acum, ar trebui să existe un pop-up pe ecran. Selectați formularul pe care l-ați făcut din meniul derulant și apoi faceți clic pe butonul Inserați formularul.

Blam! Acum un cod scurt pentru formularul dvs. se află pe pagina dvs. Apăsați „Publicați” (sau „Actualizați” dacă editați o pagină veche), iar formularul dvs. va fi activ pe site-ul dvs..

Preferă un widget pentru bara laterală? Nici o problema. Du-te la Aspect »Widgets și trageți widgetul WPForms în zona de bara laterală.

Selectați formularul pe care l-ați făcut din meniul derulant din setările widgetului. Apoi, faceți clic pe Salvați. Asta e! Acum formularul dvs. de înregistrare a utilizatorului se află în bara laterală.

creați widget

De asemenea, verificați cum puteți crea un formular AMP în WordPress.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor în WordPress. Dacă căutați lucruri mai grozave cu care puteți face WPForms, consultați articolul nostru despre cum să creați un sondaj în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map