Cum se creează un formular popup în WordPress (pas cu pas)

creați un formular popup


Cauti sa creezi un formular pop-up pentru site-ul tau? Este o idee fantastică! Puține lucruri convertesc vizitatorii în abonați, adepți și clienți decât campaniile pop-up.

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vă vom arăta cum să creați o fereastră pop-up în mod simplu, pas cu pas.

De ce creați un formular popup?

Când vine vorba de creșterea listei de e-mailuri, fereastra pop rămâne mult mai înainte de curbă în comparație cu orice alte tipuri de forme optin. Cu ferestrele pop-up, utilizatorii au văzut conversiile lor crescând cu până la 600%.

Cu toate acestea, unii utilizatori nu le plac pop-up-uri, datorită naturii sale intruzive. Oamenii urăsc pop-up-uri atunci când sunt transferați pe fețele cititorului ori de câte ori vă vizitează site-ul.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de o soluție pop-up inteligentă, cum ar fi OptinMonster. OptinMonster este cel mai bun plugin popup WordPress care vă permite să creați cu ușurință orice tip de formulare optin, inclusiv un formular popup. Cel mai bine, puteți controla fiecare aspect al campaniei pop-up de la cum și când declanșează către cine este arătat. În acest fel, puteți crește lista de e-mailuri fără a fi intruziv.

OptinMonster

Și, desigur, are o integrare perfectă cu toate cele mai populare servicii de e-mail marketing precum MailChimp, Constant Contact, Drip etc..

Există un număr mare de șabloane disponibile, astfel încât să puteți începe imediat, fără a fi nevoie să vă creați pop-up-ul de la zero (deși puteți, dacă doriți!).

Pentru a obține, du-te la Site-ul oficial al OptinMonster și înscrieți-vă. Nu uitați să folosiți codul nostru special SAVE10 la finalizare pentru a beneficia de 10% reducere doar pentru a fi un cititor IsItWP!

1. Construiește-ți campania

Conectați-vă la contul dvs. OptinMonster. De acolo, vei fi dus în tabloul de bord. Începeți făcând clic pe verde Creați o campanie buton.

Creați o campanie

În continuare, vi se va solicita să alegeți un tip de campanie. Clic Pop-up de când doriți să creați un formular pop-up.

Alege Popup

Selectați șablonul de campanie preferat pentru a începe. Pur și simplu treceți peste designul care vă place cel mai bine și faceți clic pe Utilizați șablonul. Pentru acest tutorial, folosim șablonul Sold.

Alegeți șablonul

De acolo, vi se va cere să numiți campania dvs. și să alegeți pe care site-uri web doriți să apară formularul pop-up. După ce ați completat câmpurile, faceți clic pe butonul Începeți construcția buton.

Ca și magia, vei fi dus la constructorul de campanii. Veți vedea versiunea implicită a oricărui șablon ales. De când am ales Balance, așa arată:

Campanie implicită

Acum puteți începe să modelați șablonul pentru a-l face cu totul.

2. Personalizați-vă campania

Fiecare popup minunat are o imagine excelentă, așa că vom începe de acolo. Faceți clic pe imaginea implicită pentru a deschide secțiunea Editarea elementului de imagine din stânga. Apoi apasa Selectați pentru Înlocuire imagine.

Înlocuiți imaginea

Veți putea alege o imagine din biblioteca de imagini existentă (dacă ați încărcat ceva înainte) sau puteți alege să încărcați o nouă imagine de pe computer.

Odată ce imaginea dvs. pare fabuloasă, treceți pe text de titlu. Pur și simplu faceți clic pe el pentru a-l selecta. Odată selectată, o zonă de editare va apărea în stânga. Continuați și scrieți-vă propriul titlu și jucați-vă cu elementele de text, după cum este necesar. Puteți schimba fontul, dimensiunea, culoarea și orice altceva doriți pentru a-l face perfect.

Editează titlu

Apoi, urmați aceiași pași pentru a personaliza corpul textului.

Editează conținutul corpului

Nu uitați să faceți clic pe verde Salvați butonul din dreapta sus. Salvați de câte ori aveți nevoie în tot procesul de construcție pentru a vă asigura că veți păstra toate modificările.

Salvați campania

Dacă este necesar, puteți modifica, de asemenea, aspectul și textul pentru dvs. câmpul optin e-mail. Pur și simplu faceți clic pe el pentru a-l edita, la fel ca orice altceva. Vor fi opțiuni din stânga pentru a schimba textul câmpului, precum și culoarea și stilul butonului de trimitere.

Modificați caseta de e-mail

Vorbind despre trimiteri … Acum a sosit momentul să vă conectați serviciul de e-mail marketing la fereastra pop-up!

Legate de: Cum să trimiteți un formular fără actualizare de pagină în WordPress

3. Activați integrarea prin e-mail

Deoarece majoritatea campaniilor pop-up din aceste zile sunt folosite pentru a câștiga clienți și abonați, acest pas este unul dintre cele mai importante.

OptinMonster se integrează cu toți cei mai populari furnizori de servicii de e-mail; cu toate acestea, pentru acest ghid, vom folosi MailChimp.
Începeți făcând clic pe butonul integrările fila din partea de sus a ecranului, apoi faceți clic pe Adaugă o nouă integrare pe partea stanga.

Adaugă o nouă integrare

Selectați MailChimp din meniul derulant.

Selectați EMS

Completați câmpurile pentru eticheta de cont MailChimp și API. Puteți obține acestea din contul dvs. MailChimp. Dacă aveți nevoie de ajutor cu acest aspect, pur și simplu urmați documentația furnizată de OptinMonster.

Conectați-vă la MailChimp

Apoi, faceți clic pe verde Conectați-vă la MailChimp buton pentru a continua.

Vi se va solicita apoi să alegeți dintre listele cu care doriți să vă conectați formularul. Faceți clic pe cea dorită.

Bam! Integrarea prin e-mail a fost finalizată. La următorul pas!

4. Configurați regulile afișajului

Click pe Reguli de afișare În partea de sus a paginii. De acolo, vi se va afișa o pagină care arată așa:

Reguli de afișare

Configurați-vă regulile de afișare oricât doriți. Pur și simplu faceți clic pe fiecare secțiune și jucați cu ea până când sunteți mulțumit.

5. Apăsați Publicați

Acum, este timpul să vă faceți campania live! Loveste Publica fila din partea de sus a ecranului. Apoi, faceți clic pe comutare pentru a deveni verde și spune TRĂI.

Publica

Nu uitați să atingeți Salvați buton ultima oară!

De acolo, derulați în jos spre Platformă opțiune. Selectați WordPress apoi urmați instrucțiunile furnizate.

Alegeți platforma

Ești aproape acolo! Un pas de parcurs.

6. Creează-ți Formularul Popup Live pe WordPress

Conectați-vă în tabloul de bord WordPress. Ar trebui să existe acum o filă OptinMonster în partea stângă. Faceți clic pe ea pentru a vedea o listă cu toate campaniile dvs. Dacă nu vedeți campania pe care ați făcut-o, apăsați pe Reîmprospăta buton.

Campanii de actualizare

După ce apare campania dvs., faceți clic pe butonul Du-te si traieste legătură.

Du-te si traieste

Asta e! Ai terminat. Acum, formularul pop-up va apărea pe site-ul dvs. web.

Sperăm că acest tutorial te-a ajutat să înveți cum să creezi un formular pop-up pentru site-ul tău WordPress.

Dacă ați găsit util acest ghid, v-ar putea plăcea și lista noastră cu cele mai bune pluginuri pentru marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map