Cum se face un sistem de rezervare a programării cu WordPress

cum se face un sistem de rezervare a programării


Cauti sa construiesti un sistem de rezervare online a rezervarilor? Gestionarea programărilor pentru serviciile dvs. poate fi o problemă. Prin configurarea unui sistem de rezervare a rezervărilor, puteți permite clienților să planifice cu ușurință programările pe site-ul dvs. web, fără implicare.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți face un sistem de rezervare a programării cu WordPress.

Alegerea unui plugin de rezervare a numirilor pentru WordPress

Cu toate diferitele plugin-uri de rezervare a programării, este ușor să faceți un sistem de rezervare a programării cu WordPress. Pentru cele mai bune rezultate, puteți alege fie BirchPress fie WPForms pentru programarea programării.

BirchPress este cea mai bună alegere dacă aveți nevoie de un plugin complet de rezervare a rezervărilor pentru site-ul dvs. Vă permite să vă gestionați programările direct din tabloul de bord WordPress.

Tu poti alege WPForms dacă doriți să vă integrați programările cu platforma dvs. preferată de rezervare a rezervărilor. WPForms este un compilator complet de formulare online. Prin integrarea sa Zapier, puteți conecta formularul de rezervare a rezervărilor cu orice aplicație web care acceptă Zapier.

Iată un tutorial despre cum se face un formular de rezervare a clienților cu WPForms și să gestionați programările dvs. cu Google Calendar, de exemplu.

În tutorialul nostru, vom folosi BirchPress pentru a face un sistem de rezervare a programării cu WordPress.

Noțiuni introductive cu un sistem de rezervare a programării

Pentru a configura un site de rezervare a programării cu WordPress, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și o găzduire web.

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com și IsItWP.com, iar găzduirea web este locul în care fișierele de conținut ale site-ului dvs. web sunt stocate online.

Vă recomandăm să începeți site-ul dvs. pe Bluehost, unul dintre cei mai buni furnizori de hosting din lume. Ei sunt, de asemenea, un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress înșiși.

Am realizat o afacere cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu GRATUIT și peste 60% reducere la găzduire web. Cu Bluehost, puteți porni site-ul dvs. cu prețul de până la 2,75 USD pe lună.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Pasul 1: Instalați și configurați BirchPress

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul BirchPress. După activare, accesați setările pluginului navigând în Numiri »Setări și începeți să configurați sistemul dvs. de rezervare.

setări generale - rezervare rezervare

În pagina de setări, puteți găsi câteva secțiuni diferite:

 • General: Personalizați opțiunile generale, inclusiv fusul orar, moneda, vizualizarea calendarului implicită și așa mai departe.
 • Constructor de forme: Aici, puteți personaliza formularele de întâlnire.
 • notificări: Configurați o notificare furnizorilor de servicii și clienților dvs. E-mailurile sunt trimise atunci când o rezervare este rezervată, reprogramată sau anulată.
 • plăţile: În fila Plăți, puteți configura setările de plată. BirchPress vă permite să colectați plăți prin PayPal. Pentru mai multe gateway-uri de plată, va trebui să instalați integrarea WooCommerce.
 • WooCommerce: Activați integrarea WooCommerce în această secțiune.
 • Cod personalizat: Adăugați cod personalizat la pluginul BirchPress.

Pasul 2: Adăugați locațiile dvs.

Dacă vă oferiți serviciul în mai multe locații, atunci puteți gestiona programări pentru toate locațiile dvs. din administratorul dvs. WordPress. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați locații în BirchPress și să permiteți utilizatorilor să aleagă locația corectă atunci când rezervă o programare.

Pentru a adăuga o locație, accesați Numiri »Locații. Apoi apasa Adaugă locație.

setari generale

Apoi, puteți specifica mai multe detalii despre locația dvs., inclusiv numărul de telefon, adresa, codul poștal etc.

Ați dori să consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii și sisteme de telefonie de afaceri.

Pasul 3: Adăugați furnizori de servicii

În continuare, veți dori să adăugați furnizori de servicii sau personalul dumneavoastră. Dacă sunteți soloprenor, nu trebuie decât să vă adăugați ca furnizor de servicii.

Dacă doriți să gestionați programări pentru întreaga firmă pentru, de exemplu, pentru compania dvs. de consultanță fiscală, atunci va trebui să adăugați fiecare consultant în sistemul dvs. de rezervare.

Adăugarea furnizorilor în sistemul dvs. de rezervare este ușoară. Navigheaza catre Numiri »Furnizori și specificați detaliile furnizorilor dumneavoastră.

atribui servicii pentru furnizor

Puteți specifica numele și descrierea fiecărui furnizor din editor. Apoi alocați serviciile pe care fiecare furnizor le poate efectua în caseta Servicii. Când derulați în jos pe pagină, veți vedea mai multe căsuțe meta, după cum urmează:

 • Informații suplimentare: Specificați adresa de e-mail a furnizorului.
 • Integrare în calendar: BirchPress funcționează cu calendarele pe care le aveți deja, inclusiv Google, iCal, iPhone, Android și Outlook. Puteți importa și sincroniza programările în mod automat.
 • Zile libere: Specificați-vă zilele libere în calendar
 • Program de lucru: Alegeți un oraș și adăugați un program pentru fiecare furnizor.

Pasul 4: Adăugați serviciile dvs.

Pentru a adăuga un serviciu în BirchPress, accesați Numiri »Servicii și precizați detaliile dvs. În partea dreaptă, puteți specifica locațiile în care efectuați acest serviciu și furnizorii care se pot ocupa de acesta.

setări de servicii

Apoi, derulați în jos pe pagină și ajustați setările de servicii în funcție de nevoile dvs..

Pasul 5: Publicați formularul de rezervare

După ce ați configurat toate detaliile referitoare la serviciile dvs., este timpul să publicați formularul de rezervare a rezervărilor.

Un formular de rezervare poate fi încorporat într-o postare pe pagină și widgeturi prin shortcode. După ce a fost publicat, clienții dvs. pot verifica cu ușurință disponibilitatea și rezerva rezervările online cu ușurință.

Pentru a publica un formular de rezervare, creați o nouă pagină în WordPress. Apoi adăugați următorul cod scurt la editor oriunde doriți să încorporați formularul: [Bpscheduler_booking_form]

În mod alternativ, puteți adăuga o programare direct din tabloul de bord WordPress accesând Numiri »Numire nouă.

Iată cum arată un formular de rezervare a eșantionului:

formular de rezervare a programării

De asemenea, puteți consulta calendarul pentru a vizualiza și gestiona rezervările dvs. vizitând Programări »Calendar.

calendar birchpress

Asta e!

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să faceți un sistem de rezervare a programărilor cu WordPress. Pentru mai multe pluginuri, puteți consulta ghidul nostru cu privire la cele mai bune pluginuri pentru rezervarea de întâlniri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map