Cum se instalează WordPress – Ghid pentru începători (pas cu pas)


Vrei să te apuci de WordPress pentru a-ți crea site-ul? WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS) și creatorul de site-uri din lume.

În acest articol, vom împărtăși modul de instalare a WordPress folosind mai multe platforme.

WordPress este folosit de peste 30% dintre site-urile web din lume, ceea ce îl face cel mai folosit software pentru a crea un site web. Este ușor de configurat și ajută la lansarea rapidă a site-urilor sau a blogurilor. WordPress are 2 tipuri: WordPress.com, care este o soluție găzduită; și WordPress.org, cunoscut și sub numele de WordPress auto-găzduit.

Vom folosi WordPress-ul propriu-zis în acest ghid. Multe companii bune de găzduire WordPress oferă configurare de instalare cu 1 clic pentru WordPress. Cu toate acestea, procesul de configurare este diferit pentru fiecare panou de găzduire.

Pentru acest ghid, vă vom arăta cum să instalați WordPress folosind MOJO Marketplace, Fantastico, Softaculous, SimpleScripts și alte panouri de control. Acesta va fi un ghid cuprinzător, așa că scriem conținutul pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință procesul de instalare pe care îl căutați:

Instalare WordPress: Cuprins

eu. Instalarea WordPress: precondiție
II. Instalarea WordPress pe diverși furnizori de găzduire web

 1. Cum se instalează WordPress în Bluehost
 2. Cum se instalează WordPress în SiteGround
 3. Cum se instalează WordPress în WPEngine

III. Instalarea WordPress cu 1-Click Instalatori

 1. Cum se instalează WordPress folosind Fantastico
 2. Cum se instalează WordPress folosind Softaculous
 3. Cum se instalează WordPress folosind Instalare rapida
 4. Cum se instalează WordPress folosind Piața MOJO

IV. Mai multe tutoriale de instalare WordPress

 1. Cum se instalează WordPress folosind FTP
 2. Cum se instalează WordPress in limba ta
 3. Cum se instalează un Rețea multisite WordPress
 4. Cum se instalează WordPress în Computerul tau
 5. Lucruri de făcut după instalarea WordPress

Lucruri de făcut înainte de instalarea WordPress

Înainte de a putea instala WordPress, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și web hosting.

Vă recomandăm Bluehost pentru găzduire web. Este una dintre cele mai populare companii de găzduire din lume și este recomandată oficial și de WordPress.

Pentru utilizatorii noștri, aceștia oferă un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și 60% OFF pe gazduire web.

Creați un blog pe Bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce ați achiziționat numele de domeniu și găzduirea web, sunteți gata să instalați WordPress.

Cum se instalează WordPress în Bluehost

Bluehost este unul dintre cele mai populare nume atunci când vine vorba de servicii de găzduire. Instalarea WordPress cu Bluehost este super rapid și ușor. De fapt, nu trebuie să faceți multe, deoarece atunci când vă înscrieți la Bluehost, va instala automat WordPress pe numele dvs. de domeniu.

Astfel, vă puteți conecta direct la contul dvs., accesați site-ul Site-urile mele fila din stânga și faceți clic pe butonul Conectați-vă la WordPress butonul din dreapta ta.

instalați wordpress în bluehost

Acest lucru vă va duce în zona de administrator WordPress unde puteți începe să utilizați WordPress așa cum ar face în mod normal. Dacă doriți să instalați WordPress în mai multe site-uri, este posibil și acest lucru.

Bluehost vă permite să instalați WordPress într-un număr nelimitat de site-uri pentru toate planurile sale de găzduire, cu excepția celui de bază. Puteți adăuga mai multe site-uri la găzduirea dvs. făcând clic pe butonul Creați site butonul sub Site-urile mele opțiune.

instalați wordpress în bluehost

Acum se va lansa expertul de instalare WordPress Ghid Bluehost. Acum puteți crea un nou site WordPress introducând numele site-ului și linia de etichetă. Odată terminat, faceți clic pe butonul Următor → buton.

În pasul următor, selectați numele de domeniu pe care l-ați cumpărat. Dacă nu aveți un nume de domeniu, puteți achiziționa unul accesând secțiunea domenii pagina din tabloul de bord Bluehost.

Acum că s-a adăugat domeniul dvs., lăsați gol câmpul directorului. Bluehost va adăuga automat acest câmp pentru dvs. Instalatorul va afișa câteva pluginuri pentru care puteți opta.

Acum a lovit Următor →buton. În câteva minute, WordPress va fi configurat de instalatorul Bluehost. Veți vedea un mesaj de succes după terminarea configurației.

Instalator Bluehost

De asemenea, veți primi aceste detalii prin e-mail. Acum faceți clic pe butonul Conectați-vă la WordPress butonul pentru a intra în zona de administrare a noului dvs. site. Este ușor, nu?

Cum se instalează WordPress în SiteGround

SiteGround este o opțiune populară de găzduire atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați. Iată mai multe despre SiteGround. Găzduirea lor este extrem de optimizată pentru WordPress și instalarea acestuia este super ușoară.

După ce v-ați înscris pe SiteGround, veți vedea un ecran pop-up cu un mesaj de bun venit. Vi se va cere dacă doriți să configurați site-ul dvs. acum.

instalarea wordpress în site site

Selectează Porniți un site nou opțiune și selectați WordPress. Acum veți fi redirecționat către un nou ecran în care trebuie să introduceți detaliile de instalare WordPress. Introduceți datele de acreditare și faceți clic pe butonul A confirma buton.

instalați wp în site site

Acest lucru vă va duce la un ecran nou. Puteți sări peste setările de pe această pagină și faceți clic pe butonul Configurare completă buton.

Instalare SiteGround

Instalatorul va intra în acțiune și, după ce va fi finalizat, veți vedea un mesaj de succes pe ecran. Veți vedea și o opțiune care spune Accesați zona de clienți buton.

În zona clienților faceți clic pe butonul Conturile mele tab. Aici veți vedea o opțiune numită Accesați panoul de administrare. Puteți face clic pe această filă pentru a intra în panoul de administrare WordPress.

Si asta e. WordPress a fost instalat cu succes pe contul dvs. de găzduire SiteGround.

Cum se instalează WordPress în WP Engine

WPEngine este un furnizor de hosting WordPress gestionat care are grijă de toate nevoile dvs. de găzduire WordPress. Va gestiona actualizările, instalarea și optimizarea performanței site-ului dvs. WordPress, astfel încât să vă puteți dezvolta cu ușurință afacerea. Aflați mai multe despre WP Engine aici.

Deoarece WPEngine este o găzduire WordPress administrată, va instala automat WordPress pentru dvs. când vă înscrieți.

Puteți adăuga, de asemenea, mai multe site-uri web dacă doriți. Pentru asta începeți conectarea la dvs. Motor WP tabloul de bord și du-te la Site-uri.

Veți vedea pe ecran toate numele tuturor site-urilor dvs. Acum faceți clic pe butonul Adaugă site buton pentru a adăuga o nouă instalare WordPress.

În ecranul următor, puteți adăuga numele mediului de producție. De asemenea, adăugați numele preferinței dvs. și faceți clic pe butonul Creați mediu buton.

Acum acțiunea va începe. Modificările DNS vor lua, în mod evident, ceva timp să se propage. După ce ați făcut acest lucru, veți putea accesa zona de administrare WordPress făcând clic pe linkul din bara laterală.

Puteți utiliza funcția Adaugă domeniulink pentru a adăuga un domeniu la site-ul dvs. web. Dar WP Engine nu oferă nume de domeniu. Așadar, va trebui să cumpărați un nume de domeniu de la unul dintre registrele de domeniu de unde va trebui să indicați setările DNS ale domeniului dvs. către WP Engine.

Aceasta va avea nevoie de adresa IP și CNAME a site-ului dvs. Aceste informații sunt disponibile pe pagina de prezentare a site-ului dvs. Setarea de bază este aceeași pentru toți registratorii de domeniu. Aici vă vom arăta cum să utilizați aceste informații pe Domain.com.

Adăugarea informațiilor DNS pe Domain.com

Pentru a începe conectați-vă la tabloul de bord al contului domain.com și dați clic pe DNS și nameservers.

Acum pe ecranul următor faceți clic pe butonul Editați | × pentru a adăuga adresa dvs. IP furnizată de WP Engine.

Odată terminat, faceți clic pe butonul Actualizați DNS buton.

WPEngine actualizare DNS

În continuare, va trebui să verificați dacă aveți CNAME înregistrare cu www ca nume. Dacă o faceți, va trebui să editați înregistrarea CNAME. În caz contrar, mergeți mai departe și faceți clic pe butonul Adăugați înregistrarea DNS buton. Acum, în Valoare câmpul adăugați CNAME subdomeniul furnizat de WPEngine și apoi faceți clic pe butonul Adăugați butonul DNS.

Și asta este destul de mult. Numele dvs. de domeniu a fost indicat cu succes spre site-ul dvs. WordPress găzduit de WP Engine.

Cum se instalează WordPress folosind Fantastico

Fantastico este disponibil în mai multe panouri de control de găzduire web. Este un instalator automat pe care îl poți folosi pentru a instala rapid WordPress.

În tabloul de bord de găzduire web, va trebui să căutați secțiunea Software pentru a localiza Fantastico instalare.

Instalator Fantastico

Faceți clic pe butonul Fantastico pictogramă și va deschide opțiunile de instalare automată.

Notă: Diferite companii de găzduire web folosesc diferite versiuni ale Fantastico. Unii utilizează în continuare versiuni mai vechi, în timp ce alții sunt actualizați la cel mai recent software de instalare automată. Diferența va fi în ceea ce privește designul și culorile. Cu toate acestea, etapele de instalare de bază pentru WordPress sunt similare în toate versiunile.

Veți vedea o listă cu toate aplicațiile, inclusiv WordPress, în meniul din stânga. Pur și simplu mergeți la Bloguri »WordPress.

Nu ratați șansa de a citi despre cota de piață populară CMS.

În continuare, veți vedea prezentarea generală pentru WordPress și un buton de instalare mare care arată versiunea WordPress care trebuie instalată.

Fantastico WordPress

Va trebui să faceți clic pe butonul Instalare WordPress.

În continuare, vi se va cere să selectați numele de domeniu, subdirectorul (adăugați aceste informații doar dacă doriți să instalați WordPress într-un subdirector; dacă nu, puteți lăsa acest câmp necompletat), numele de utilizator, parola și e-mailul a continua.

Auto-instalator Fantastico

După adăugarea informațiilor solicitate, va trebui să faceți clic pe butonul Trimite buton.

Procesul de instalare va începe și o bară de progres va apărea pe același ecran. După terminarea instalării, veți vedea un mesaj de succes.

Notă: Dacă cea mai recentă versiune a WordPress nu este instalată, atunci nu trebuie să vă faceți griji. După ce vă conectați la contul dvs. de administrator WordPress, veți primi notificarea pentru a fi actualizată la cea mai recentă versiune.

Cum să instalați WordPress folosind Softaculous

Softaculous este un alt script de autoinstalare WordPress folosit de mai multe companii de găzduire web. Funcționează similar cu Fantastico și vă ajută să instalați WordPress imediat. Multe companii mari de găzduire precum SiteGround, InMotion Hosting, etc. oferă Softaculous în tablourile de bord de găzduire web.

Va trebui să vă autentificați în panoul de control al găzduirii dvs. Web și să căutați Softaculous în secțiunea Software. În unele panouri de control, veți găsi, de asemenea, o secțiune Softaculous Apps Installer separat, cu toate aplicațiile vizibile în tabloul de bord. Vă va permite să faceți clic direct pe WordPress și să îl instalați.

Softaculous

Puteți alege orice opțiune pentru a instala WordPress. Dacă faceți clic pe pictograma WordPress din secțiunea Instalator de aplicații Softaculous, atunci vă va prezenta o imagine de ansamblu a WordPress. Există alte file, cum ar fi Instalare, Funcții, Screenshots etc. Accesați fila Instalare pentru a începe.

Instalați WordPress din Softaculous

În primul rând, va trebui să selectați protocoale Http: // sau Http: // www. Dacă utilizați SSL și HTTPS, atunci alegeți pur și simplu Https: // sau Https: // www din lista verticală.

Selectați protocolul

În continuare, va trebui să selectați numele de domeniu în care doriți să instalați WordPress. După alegerea numelui de domeniu, va trebui să adăugați un subdirector (de exemplu: mywebsite.com/wp) unde doriți să fie instalat WordPress. Un director va fi creat automat cu numele pe care îl definiți și WordPress va fi instalat acolo.

Cu toate acestea, dacă veți instala WordPress pe directorul rădăcină (de exemplu: mywebsite.com), atunci lăsați gol câmpul În director.

După ce ați terminat cu configurarea software, pur și simplu derulați în jos la Setările site-ului.

Setări site

Va trebui să adăugați numele site-ului și descrierea site-ului. Aceste detalii nu sunt permanente și le puteți schimba ulterior din tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress.

După aceea, vi se va solicita să furnizați un nume de utilizator, o parolă și o adresă de e-mail pentru a crea credențe pentru zona dvs. de administrator WordPress. Puteți utiliza generatorul de parole de Softaculous pentru a adăuga o parolă puternică sau pentru a utiliza generatorul nostru gratuit de parole. De asemenea, va trebui să vă asigurați că numele de utilizator este un cuvânt non-dicționar.

Cu toate acestea, nu există nicio regulă dată pentru a seta numele de utilizator sau parola. Nu aveți libertatea de a selecta un nume de utilizator la alegere și o parolă pe care o puteți aminti cu ușurință. Vă recomandăm să păstrați o parolă puternică, astfel încât site-ul dvs. va rămâne protejat de hackeri. Ar trebui să consultați acest ghid cum să gestionați parolele pentru informații mai detaliate.

Câmpul de e-mail este important, deoarece toate notificările vor fi trimise la adresa de e-mail pe care o furnizați aici. Aceste notificări includ alertele de actualizare, resetarea parolelor și multe altele.

Setări opționale

După ce ați terminat cu Setările site-ului, puteți derula în continuare pentru a selecta pluginurile și tema. Acestea sunt setări opționale și le puteți gestiona, de asemenea, din tabloul de bord de administrare WordPress după instalare. Faceți clic pe butonul Instalare.

În câteva minute, veți vedea un mesaj de succes pentru instalarea WordPress. Până când bara de progres apare 100%, este recomandat să rămâneți pe ecranul de instalare pentru a evita probleme.

Instalare succes WordPress

După instalarea cu succes, veți vedea detalii precum adresa URL a site-ului și URL-ul de acces la administratorul WordPress.

Cum se instalează WordPress folosind QuickInstall

QuickInstall este un instalator automat pentru WordPress și multe alte aplicații. Este disponibil pe mai multe panouri de control de găzduire web, inclusiv HostGator și altele. Dashboard-urile de hosting diferite pot avea un aspect diferit pentru QuickInstall, însă caracteristicile și procesul de instalare a WordPress sunt aproape aceleași.

Va trebui să vă conectați la tabloul de bord de găzduire web și să căutați secțiunea Software. Acolo veți găsi Instalare rapida icon. Faceți clic pe QuickInstall pentru a continua.

QuickInstall cPanel

Va lansa pagina QuickInstall cu toate aplicațiile sale, inclusiv WordPress, în secțiunea Instalare cu 1 clic. Pur și simplu faceți clic pe linkul WordPress pentru a începe cu acesta.

Instalare WordPress

La fel ca multe alte scripturi de instalare, vă va prezenta o imagine de ansamblu a WordPress și un buton pentru instalare. Va trebui să faceți clic pe butonul Instalați WordPress buton.

Instalați WordPress

În continuare, va trebui să adăugați detaliile necesare pentru instalarea WordPress.

Începeți prin a alege numele de domeniu în care doriți să instalați WordPress. În câmpul următor, va trebui să adăugați un subdirector. Dacă doriți să instalați WordPress în directorul dvs. root (exemplu.com), atunci pur și simplu lăsați acest câmp necompletat.

Instalați WordPress în QuickInstall

Pentru a merge mai departe, va trebui să introduceți adresa de e-mail admin, titlul blogului sau numele site-ului, numele de utilizator admin, prenumele și prenumele. Aceste detalii vor fi utilizate pentru a crea un utilizator admin pentru instalarea dvs. WordPress.

După adăugarea detaliilor utilizatorului dvs., va trebui să faceți clic pe butonul Instalare WordPress.

Instalarea WordPress va începe și va dura câteva momente pentru a finaliza procesul. După ce instalarea s-a încheiat cu succes, veți vedea detaliile de conectare cu URL-uri pentru site-ul dvs. web și zona de administrare WordPress.

Cum să instalați WordPress folosind MOJO Marketplace

MOJO Marketplace acceptă un instrument de instalare cu un clic folosit de mai multe companii de găzduire web pentru a instala rapid aplicații precum WordPress. Este disponibil în panoul de control de găzduire web.

Dacă utilizați găzduire web Bluehost, atunci va trebui să vă conectați la panoul de control al găzduirii și să accesați secțiunea de site-uri web.

MOJO instalează un singur clic

De acolo, va trebui să faceți clic pe pictograma Instalare WordPress sau 1 clic pe Instalare. Dacă faceți clic pe pictograma Instalare WordPress, atunci veți fi redirecționat pentru a alege numele dvs. de domeniu și adăugați un nume de director (numai dacă doriți să instalați WordPress într-un subdirector, cum ar fi example.com/wp).

După aceea, faceți clic pe butonul Următor → buton.

Selectați domeniu și director

Acum, vi se va solicita să adăugați informații de administrare precum titlul site-ului, numele de utilizator admin, parola de administrare și adresa de e-mail admin. De asemenea, va trebui să bifezi termenii și condițiile. Apoi, faceți clic pe butonul Următor → buton.

Informații despre utilizator

O bară de progres va apărea în partea de sus a ecranului și veți fi notificat după instalarea WordPress. Va trebui să faceți clic pe link pentru a vă vedea datele de autentificare.

Instalare completă

După ce faceți clic pe link, vă va afișa un mesaj de succes și accesul dvs. de administrator admin WordPress (nume de utilizator și parolă).

Acces admin. WordPress

Cum se instalează WordPress folosind FTP

Doriți să instalați manual WordPress folosind un client FTP? Va adăuga câțiva pași suplimentari la procesul de instalare. Vă recomandăm să consultați acest ghid cum să folosești FTP pentru a încărca fișiere WordPress pentru informații mai detaliate.

Înainte de a începe, va trebui să descărcați cea mai recentă versiune WordPress de pe site-ul lor oficial. Pur și simplu decuplați fișierul și utilizați un client FTP precum FileZilla pentru a încărca fișierele WordPress în directorul dvs. rădăcină. De obicei, directorul rădăcină se numește / public_html /.

Dacă doriți să instalați WordPress într-un subdirector (de exemplu: mywebsite.com/wp), atunci puteți crea un folder din directorul rădăcină cu numele respectiv și încărcați fișierele dvs. WordPress acolo. În acest caz, extensia dvs. în clientul FTP va fi / public_html / wp.

Utilizați client FTP pentru a instala WordPress

După încărcarea fișierelor WordPress, va trebui să vă autentificați în panoul de control de găzduire web pentru a crea o nouă bază de date. În cPanel, va trebui să căutați secțiunea Bazele de date și să faceți clic pe butonul Baze de date MySQL icoană.

Baze de date MySQL

În câmpul Noua bază de date, va trebui să adăugați un nume bazei de date. După aceea, faceți clic pe butonul Creați baza de date buton.

Noua bază de date

După crearea bazei de date, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola MySQL. Aceste acreditări vor aparține bazei de date și vor fi utilizate în fișierul dvs. de configurare WordPress.

După adăugarea numelui de utilizator și a parolei, va trebui să faceți clic pe butonul Creați un utilizator buton.

Creați un utilizator

Crearea unui utilizator nu este suficientă. Va trebui să acordați acces acestui nou utilizator pentru a vă conecta cu baza de date. Pur și simplu adăugați utilizatorul la baza de date cu toate permisiunile.

Pentru a face acest lucru, va trebui să accesați Adăugați utilizator la o bază de date secțiune din aceeași pagină. În derularea Utilizator, selectați noul utilizator pe care l-ați creat și selectați baza dvs. de date în lista verticală Baza de date. După aceea, faceți clic pe butonul Adăuga buton.

Adăugați utilizatorul la baza de date

Îți va afișa pagina cu privilegiile utilizatorului. Va trebui să verificați marcarea tuturor privilegiilor pentru ca acest nou utilizator să facă modificări în baza de date.

După aceea, îndreptați-vă la procesul de instalare. Va trebui să răsfoiți adresa URL WordPress pentru a începe instalarea. Dacă ați încărcat fișiere WordPress în directorul principal rădăcină, atunci numele dvs. de domeniu va fi adresa URL a WordPress (de exemplu: www.mywebsite.com)

În primul rând, vă va cere să selectați o limbă. După selectarea limbii, faceți clic pe butonul Continua buton. Acum, procesul complet de instalare WordPress va fi în aceeași limbă. Dacă nu sunteți mulțumit de selecția dvs. de limbă, o puteți modifica ulterior din setările de administrare WordPress.

Selecteaza limba

În continuare, va afișa mesajul de întâmpinare și informațiile despre noua dvs. instalare WordPress. Citiți aceste informații, deoarece WordPress va accesa datele de bază ale bazei de date pentru a se lansa corect.

Va trebui să faceți clic pe butonul Sa mergem! buton.

Instalați WordPress manual

Acum, veți vedea un formular în care va trebui să adăugați numele de bază de date, numele de utilizator și parola. După aceea, faceți clic pe butonul Trimitere.

Creați fișierul de configurare WordPress

După conectarea cu succes a bazei de date, veți vedea un mesaj de la WordPress și va trebui să faceți clic pe Rulați instalarea buton pentru a continua.

Rulați instalarea

WordPress își va derula procesul de fundal care include crearea de tabele în baza de date și vă va duce la pasul următor.

Va trebui să introduceți titlul, numele de utilizator, parola și adresa de e-mail a site-ului dvs. pentru a configura site-ul dvs. WordPress.

În faza de dezvoltare, este posibil să nu doriți ca motoarele de căutare să vadă site-ul dvs. web, așa că va trebui să bifați opțiunea de vizibilitate a motorului de căutare. Puteți schimba această setare mai târziu din contul dvs. de administrator WordPress.

Setări site WordPress

După ce faceți clic pe butonul Instalare WordPress, acesta va finaliza procesul de instalare și va afișa un mesaj de succes. Veți vedea, de asemenea, datele de autentificare pentru a vă accesa contul de administrator WordPress.

Instalarea cu succes a WordPress

Cum să instalați WordPress în limba dvs.

WordPress este tradus în aproape toate limbile din lume. Puteți instala cu ușurință WordPress în propria limbă.

Pentru a numi câteva, WordPress include limbi precum engleză, franceză, spaniolă, chineză (Han), japoneză, arabă, coreeană, germană, ebraică, hindi și multe altele.

În timp ce instalați WordPress, vă va solicita să selectați o limbă, iar ulterior instalarea se va face în limba aleasă. Cu toate acestea, dacă selectați limba engleză la început și doriți să schimbați limba mai târziu, va trebui să vizitați Setări »General pagina din contul dvs. de administrator WordPress.

Limba site-ului

De asemenea, ar trebui să consultați acest ghid cum să creezi un site web multilingv în WordPress pentru mai multe detalii.

Cum să instalați o rețea multisite WordPress

În mod implicit, WordPress are funcții multiple. Puteți utiliza rețeaua multisolată pentru a crea și gestiona mai multe site-uri web sub o singură instalare WordPress. Rețeaua multisite WordPress este puternică și îți administrează cu ușurință noile site-uri din subdirectoare sau subdomenii.

Este util pentru companii mari, organizații guvernamentale, site-uri web de membru, institute de învățământ, companii de turism și multe altele.

Ar trebui să urmați acest ghid complet despre instalarea și configurarea rețelei multisite WordPress pentru instrucțiuni detaliate.

Cum se instalează WordPress pe computer

Vrei să instalezi WordPress pe computer? Mulți începători doresc să își creeze site-urile web într-un mediu server local înainte de a le arăta altor oameni. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să vă construiți site-ul dvs. într-un mediu viu, pur și simplu descurajând motoarele de căutare pentru a vă vedea site-ul.

În afară de asta, există multe persoane care doresc să instaleze WordPress pe computerul lor pentru a dezvolta teme, pluginuri sau pentru a testa codul.

Instalarea WordPress pe computer nu va fi vizibilă pentru toată lumea până când nu o luați în direct pe domeniul dvs..

Pentru utilizatorii de Windows, va trebui să descărcați și să configurați WAMP pentru a instala WordPress. Cu toate acestea, utilizatorii de Mac vor trebui să configureze Mamp pe calculatoarele lor pentru instalarea locală a WordPress.

De asemenea, ar trebui să consultați ghidul nostru despre cum să transferați WordPress de pe serverul local pe un site live pentru instrucțiuni pas cu pas.

Lucruri de făcut după instalarea WordPress

După instalarea cu succes a WordPress, va trebui să selectați tema și plugin-urile pentru a lansa site-ul dvs. în mod corespunzător.

Selectarea unei teme WordPress

O temă sau un șablon de site va fi designul / stilul site-ului dvs. WordPress. Veți găsi sute de mii de teme WordPress pe internet și în depozitul WordPress. Cu toate acestea, este dificil să selectezi o temă atunci când ai aceste numeroase opțiuni. Vă recomandăm să sortați temele WordPress în funcție de nișa dvs. de afaceri și apoi consultați selecția noastră de experți dintre cele mai bune teme WordPress.

Menținem această listă actualizată, astfel că veți găsi cele mai recente și mai uimitoare teme WordPress pentru site-ul dvs. web.

Alegerea celor mai bune plugin-uri WordPress

WordPress este flexibil și ușor de configurat. Vă permite să adăugați orice caracteristică doriți pe site-ul dvs. web folosind pluginuri WordPress. Fie că doriți să adăugați un formular de contact, să vă optimizați site-ul pentru motoarele de căutare, să vă asigurați site-ul de hackeri sau orice alte funcționalități de pe site-ul dvs., există șanse corecte de a găsi un plugin în directorul WordPress.

În afară de depozitul WordPress, puteți găsi pluginuri premium care sunt disponibile ca instrumente terțe pe internet pentru a extinde funcționalitățile pe site-ul dvs. Web.

Sunteți confuz ce pluginuri va trebui să instalați pe site-ul dvs. WordPress? Iată o listă a pluginurilor cu detalii pe care va trebui să le adăugați pe site-ul dvs. web imediat după instalare:

 • Adăugați formularul de contact: Va trebui să adăugați un formular de contact pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress.
 • Adăugați urmărirea Google Analytics: Adăugați urmărirea Google Analytics pe noul dvs. site WordPress, instalând Pluginul MonsterInsights.
 • Securitate WordPress: Asigurați-vă site-ul dvs. WordPress securizat instalând unele dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress. De asemenea, ar trebui să citiți ghidul suprem de securitate WordPress pentru mai multe detalii.
 • Îmbunătățirea WordPress SEO: Optimizați-vă site-ul pentru SEO, utilizând cele mai bune plugin-uri WordPress WordPress.
 • Performanță WordPress: Accelerați site-ul dvs. WordPress instalând cele mai bune memorii de memorie în cache și alte plugin-uri de performanță WordPress.
 • Împiedicați comentariile de spam: Stai departe de comentariile spam, instalând pluginul Akismet pe blogul tău WordPress.
 • Crește-ți site-ul: Creșteți cu ușurință traficul și clienții site-ului dvs. utilizând cele mai bune pluginuri pentru generarea de plumb WordPress.

Dacă intenționați vreodată să schimbați domenii, consultați acest articol pas cu pas interesant despre cum să vă mutați site-ul WordPress pe un nou nume de domeniu. Și dacă vreodată vă gândiți să schimbați CMS-ul dvs., citiți articolul nostru despre alternativele WordPress, cu listarea celor mai buni concurenți WordPress.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să instalezi WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să porniți de la zero un site WordPress (pas cu pas).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map