Ghidul final pentru bucla WordPress

În acest tutorial, voi trece mai departe Bucla, și modul în care WordPress îl folosește pentru a afișa postările și paginile tale. Rețineți că acest lucru este ușor mai avansat decât tutorialele noastre anterioare. Sperăm că veți găsi acest ghid final mai ușor de înțeles decât ceea ce este disponibil în Documentația WordPress. Iată ce vom trece peste:


 • O definiție a Bucla.
 • Fluxul de bază al buclei.
 • Etichete de șabloane utilizate în Bucla
 • Ce să faci după Bucla
 • Ierarhie de fișiere șabloane

Dacă doriți să înțelegeți mai bine cum funcționează într-adevăr o temă WordPress în culise, citiți mai departe.

Notă: Acest tutorial presupune că utilizați o temă WordPress standard, cum ar fi tema implicită Kubrick. Nu există lucruri avansate cu buclă multiplă … încă.

Ce este Bucla?

Probabil că vă tot întrebați care este chiar bucla. Practic, este ceea ce afișează conținutul pe care îl vedeți pe dvs. pagina principala, ta postări unice, pagini, arhive, rezultate ale căutării și multe altele.

Dacă un utilizator accesează pagina dvs. de pornire, arhivele sau rezultatele căutării – în mod implicit, Bucla va afișa un anumit număr de postări așa cum este definit în Opțiunile dvs. de citire..

Opțiuni de citire WordPress

În momentul de față, al meu pagina principala afișează 10 postări pe pagină, ceea ce am definit Afișează cel mult * postări. Pe postări și pagini unice – același cod de bază Loop va afișa doar acea pagină specifică.

Fluxul de bază al buclei

Să împărțim bucla în 3 părți.

<?php if (are_posts ()): ?>
<?php while (are_posts ()): the_post (); ?>

1. Ce doriți afișat în Buclă

<?php în sfârșit;?>

2. Ce se afișează la terminarea buclei

<?altceva: ?>

3. Dacă nu este nimic de afișat

<?php endif; ?>

Dacă există interogări disponibile în interogare, va începe să le afișeze într-un in timp ce bucla, ceea ce este definit în partea 1. Când s-a terminat timpul, va afișa ce este înăuntru partea 2. Dacă nu s-au găsit postări sau există o altă eroare de 404, partea a 3-a se afișează.

Etichete de șabloane utilizate în buclă

Cu excepția cazului în care doriți 1. Ce doriți afișat în Buclă repetat pe pagina de start a blogului dvs. WordPress de 10 ori, ar trebui să înveți probabil unele dintre etichetele de bază ale șablonului. Să aruncăm o privire la codul index.php din șablonul implicit WordPress.

Defalcarea buclelor WordPress

După cum vedeți, există destul de multe etichete de șablon în bucla care va scoate lucrurile, cum ar fi titlul postării, legătura directă, conținutul, etc. Vă voi descompune fiecare dintre etichetele șablon din tema implicită WordPress.

 • <?php the_permalink () ?> – Acest lucru va răspunde la legătura permanentă a postării, adică http://www.themelab.com/?p=1
 • <?php the_title (); ?> – Aceasta echosează titlul postului, adică Hello World!
 • <?php the_time („F jS, Y”) ?> – Aceasta va avea ecou data, adică 4 aprilie 2008. O listă completă de modalități de formatare a datei poate fi găsită php.net
 • <?php the_author () ?> – Aceasta va afișa numele autorului, adică Leland. Acest lucru este comentat în tema implicită.
 • <?php the_tags („Etichete:„, „,„, „
  „); ?>
  – Aceasta va afișa etichetele atribuite postului, separate prin virgule și urmată de o pauză de linie
 • <?php the_category (‘,’) ?> – Aceasta va afișa categoriile într-o manieră similară cu etichetele de mai sus.
 • <?php edit_post_link („Editare”, ”,” | ”); ?> – Link-ul de editare post va fi vizibil numai pentru cei cu permisiune.
 • <?php Comments_popup_link („Fără comentarii” ”,„ 1 comentariu ””, „% Comentarii” ”); ?> – Va afișa linkul către comentarii. Aceasta nu va fi afișată pe postări sau pagini unice.

Sunt multe altele enumerate pe site Etichete de șabloane pagina peste WordPress.org. Unele dintre acestea pot funcționa în Buclă, în timp ce altele nu.

După Buclă

Haideți să aruncăm o privire la cod după ce bucla nu se mai bucură din tema implicită.

După defalcarea buclelor

<?php next_posts_link (” Intrări mai vechi ‘) ?>
<?php previous_posts_link (‘Intrări mai noi’ ‘) ?>

După cum ați putut ghici, aceasta va afișa paginarea pe care o vedeți pe pagina principală, arhive și rezultate de căutare. Acestea nu vor fi afișate pe pagini și pagini unice. Desigur, puteți înlocui acest lucru cu ceva de genul PageNavi, dar asta depinde de tine.

Dacă nu există postări de afișat (posibil din cauza unei erori 404), următoarele vor fi afișate după altceva

Nu a fost gasit

Ne pare rău, dar căutați ceva care nu este aici.

<?php include (TEMPLATEPATH . "/searchform.php"); ?>

Acesta va afișa mesajul Not Found împreună cu formularul de căutare. În acest caz, ar trebui să existe un cod de formular de căutare situat într-un fișier numit searchform.php în directorul de șabloane, care există în tema implicită.

Ierarhie de șabloane

Unele fișiere șablon vor avea prioritate față de index.php pentru anumite tipuri de pagini dacă sunt prezente în directorul șabloanelor. Mai jos sunt prezentate câteva exemple de ierarhie de șabloane, enumerate în ordinea priorității.

Pagina principala

 1. home.php
 2. index.php

Postare unică

 1. single.php
 2. index.php

rezultatele cautarii

 1. search.php
 2. index.php

404 Pagina

 1. 404.php
 2. index.php

Există câteva tehnici mai avansate enumerate pe Ierarhie de șabloane pagina peste WordPress.org.

Care este sensul ierarhiei șabloanelor? Practic, îl puteți utiliza pentru a crea machete noi pentru diferite tipuri de pagini WordPress, fără a vă supăra prea mult fișierul index.php..

Concluzie

Așadar, acum (sperăm) aveți o perspectivă mai bună despre ce este vorba despre Bucla WordPress. Simțiți-vă liber să lăsați un comentariu dacă v-a plăcut, urât, nu puteți înțelege, indiferent – primesc toate feedback-urile. Aboneaza-te la furajul pentru toate cele mai recente actualizări cu privire la versiunile de temă Laborator tematic și tutoriale noi. Mulțumesc pentru citit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map