Încetați să vă plasați despre răzuitori și începeți să profitați de ele

Dacă aveți un blog semi-popular, este posibil să aveți câteva site-uri de răzuire care vă copiază postările direct din feedul dvs. Când prindeți un site care face acest lucru, veți fi probabil destul de supărat la început, întrucât v-a copiat toată munca grea și, probabil, nu v-a dat nici măcar credit. În loc să te enervezi, fă-te egal.


În această postare, voi parcurge câteva modalități de a face acest lucru în WordPress prin construirea de link-uri către blogul dvs. (chiar și atunci când răzuitorul a „uitat” în mod convenabil să vă crediteze):

 • Cum se utilizează RSS Footer plugin pentru a insera legături (sau orice alt conținut dorit) direct în fluxul dvs..
 • Cum să utilizați FeedBurner FeedFlares pentru a insera legături de marcaje sociale în feed-urile dvs., plus propriile dvs. flares personalizate.
 • Cum să instalați YARPP (Cu toate acestea, un alt plugin de mesaje înrudite) pentru a insera automat link-uri de post aferente în fluxul dvs..

Citiți mai departe pentru a vedea restul, există și un videoclip …

RSS Footer

Acest RSS Footer plugin-ul de Yoast este o soluție populară pentru adăugarea de mesaje de copyright și alte mesaje (inclusiv reclame și link-uri) la feed-urile dvs. Este destul de simplu de configurat, după instalarea pluginului personalizați doar mesajul pe care doriți să-l afișați în subsolul RSS al postărilor dvs..

RSS Footer

Mesajul implicit din captură de ecran include un link către postarea dvs., precum și un link către blogul dvs. Există, de asemenea, o serie de alți parametri, dar singurul care trebuie să fie dinamic este %% POSTLINK %% unu.

Am văzut că oamenii pun reclame cu imagini acolo, chiar mai multe link-uri text la paginile de pe site-ul lor și mesaje precum „Această postare a fost furată de un răzuitor”. Rețineți că nu numai că aceste mesaje vor apărea pe splog-uri care vă zguduie site-ul, ci vor apărea și în feed-ul dvs. (acolo unde oamenii îl văd).

Cu acest lucru, probabil că nu aș recomanda mesaje precum „Această postare a fost furată de un răzuitor”, deoarece abonații dvs. RSS umani ar putea să nu înțeleagă ce înseamnă asta.

Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Acesta este un plugin pe care îl recomand pentru aproape orice blog. Destul de mult, dacă aveți destule postări pentru a avea postări înrudite, folosiți YARPP. Este practic garantat să mențină vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult, deoarece tind să facă clic pe diferitele postări aferente pentru a găsi mai multe lucruri

Când o instalați prima dată, este posibil să observați că nu detectează niciun mesaj asociat la început (chiar și atunci când aveți o mulțime de postări pe blog). Probabil că acest lucru se datorează faptului că „pragul de potrivire” este setat prea sus, sau cache-urile aferente nu au fost încă construite. Consultați Întrebări frecvente YARPP pentru mai multe informații în acest sens.

După instalarea acestuia, aveți opțiunea de a afișa automat postările pe blogul dvs., precum și în feedul dvs. Nu numai că acest lucru vă ajută să mențineți scăzutul ratelor de respingere, ci este o modalitate bună de a aduce site-urile de profilaxie pe site-ul dvs. de la toate răzuitoarele automate de acolo care vă fură conținutul.

RSS Footer + YARPP Screencast

În acest ecran, instalez pluginul RSS footer și trec peste unele setări. De asemenea, vă arăt cum îmi configurez setările YARPP aici în Theme Lab, precum și opțiunea de a afișa postări conexe în fluxuri.

Bonus: FeedBurner FeedFlare

FeedBurner FeedFlare este un serviciu furnizat de dvs., ați ghicit, FeedBurner. Dacă ați văzut vreodată legături de genul „Salvați această postare în Delicious” sau un număr de comentarii dinamice în fluxuri, așa o faceți.

După ce ai terminat configurați-vă fluxul FeedBurner, accesați fila „Optimizare” din contul dvs. și activați FeedFlare. De aici, puteți folosi câteva FeedFlares „oficiale”.

Tema de alimentare a laboratorului cu temă

Pe Laboratorul tematic, folosesc: Email This, Comments Count și Save in Delicious, precum și câteva personalizate cu un link înapoi la pagina mea de pornire și a Twitter-ul meu. În retrospectivă, ar putea fi mai bine să ne conectăm la aceste două cu cele menționate anterior RSS Footer.

Cu toate acestea, dacă doriți să configurați propriile linkuri FeedFlare personalizate precum ale mele, ce mod mai bun ar putea fi decât să mă uit la fișierele XML reale pe care le folosesc eu?

După ce ați modificat fișierele XML pentru uz propriu (cu excepția cazului în care doriți să aveți legături înapoi la mine în fiecare dintre postările dvs.), încărcați-le pe serverul dvs. și lipiți URL-urile în caseta „Adăugați flacără nouă”.

Legătură internă

În plus față de aceste tehnici care, evident, fac lucrurile mult mai ușoare, este bine să includeți și linkuri interne în postările dvs. reale. Veți observa că fac asta destul de mult de fiecare dată când public o postare.

Puteți utiliza, de asemenea, un plugin de genul Construirea legăturilor interne (trebuie să vă abonați la RSS-urile lor pentru a descărca) pentru a configura automat linkuri pentru anumite cuvinte cheie.

Ca întotdeauna, utilizare cu moderație.

Concluzie

Eu personal nu am mai folosit asta înainte, dar Tynt pare să vină recomandat când vine vorba de tratarea răzuitoarelor. Dacă cineva are experiență în acest sens, aș dori să aflu despre asta în comentarii.

Acum, sunt sigur că unii oameni nu vor fi de acord cu mine cu privire la poziția mea asupra răzuitorilor. Urăsc plagiatul la fel ca toți ceilalți. Ideea pe care încerc să o fac este, în loc să pierd timpul încercând să lupt cu răzuitori, de ce să nu configurați YARPP, un subsol RSS, alte legături interne și să le folosiți în avantajul dvs.?

Chiar nu cred trecerea la extrase este răspunsul, spre deosebire de fluxurile complete de conținut. S-ar putea să descurajați răzuitori, dar deranjează cu adevărat abonații RSS în același timp. Ceea ce este mai important?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map