Marketingul afiliat simplu pentru începători: pas cu pas

cum să faci marketing afiliat


Vrei să câștigi bani online cu marketing afiliat? Marketingul afiliat este unul dintre cele mai eficiente și mai simple moduri de a face bani online.

Din păcate, o mulțime de proprietari de site-uri se tem încă să dea drumul. Nu ar trebui să fie așa.

În acest ghid de marketing afiliat final, vă vom explica tot ce trebuie să știți despre marketing afiliat, cele mai bune practici, instrumente recomandate și multe altele.

Ce este marketingul de afiliere?

Servicii de marketing afiliat

Marketingul afiliat este o formă de program de recomandare în care sunteți plătit pentru produsele de referință. Dacă un utilizator cumpără un produs din sesizarea dvs., primiți un comision. Această comision variază în funcție de produsul sau serviciul pe care îl promovezi.

Spre deosebire de alte tipuri de anunțuri care plătesc în funcție de clicuri sau vizualizări, marketingul afiliat funcționează pe baza CPA (cost-pe-achiziție) sau CPL (cost-pe-plumb). Aceasta înseamnă că veți câștiga o comisie numai atunci când cineva ia o acțiune, cum ar fi achiziționarea unui produs sau înscrierea la un proces gratuit, etc..

După selectarea unui produs, puteți obține un link de afiliere / trimitere și puteți promova produsul prin intermediul acestui link de pe site-ul dvs..

Pentru cine este cel mai bun marketing de afiliere?

Indiferent dacă sunteți un începător absolut sau un blogger cu șase cifre, marketingul afiliat ar fi cea mai bună strategie de monetizare pentru dvs..

Spre deosebire de publicitate, cel mai bun lucru în ceea ce privește marketingul afiliat este că poți începe să-ți monetizezi site-ul din ziua 1. Deoarece linkurile de afiliere sunt integrate în mod natural în conținutul tău, site-ul tău nu ar părea amator.

În plus, puteți obține un venit decent chiar dacă nu aveți o cantitate masivă de trafic pe site-ul dvs. Cu toate acestea, va trebui să vă asigurați că site-ul dvs. web atrage traficul DREPT, care dorește de fapt să citească recomandările produsului dvs..

Cum funcționează marketingul afiliat?

Să aruncăm o privire detaliată asupra funcționării marketingului afiliat, pas cu pas.

Pasul 1: Construiți un site web pentru marketing afiliat

Pentru a câștiga bani online prin marketingul afiliat, mai întâi va trebui să construiți un site web.

Pentru a construi un site web, va trebui să dețineți un nume de domeniu și un cont de găzduire web.

Când începeți, achiziționarea unui nume de domeniu și a unui cont de găzduire pot părea foarte multe cheltuieli. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm Bluehost, cel mai bun furnizor de hosting WordPress.

Pentru un ghid detaliat, puteți verifica cum să construiți un site web de la zero.

Pasul 2: Găsește produsul potrivit pentru promovare

În continuare, aflați cele mai bune produse și servicii care sunt relevante și utile pentru vizitatorii dvs. De exemplu, dacă aveți un blog care vorbește despre proiectarea web, promovați produse sau servicii legate de acesta, nu ceva legat de frumusețe sau modă.

Cel mai simplu mod de a găsi produsul potrivit pe care îl puteți promova pe site-ul dvs. este prin alăturarea unei rețele de afiliați.

ShareASale, rețea de afiliere

O rețea de afiliere este un serviciu terț care acționează ca mediator între marketer (care promovează produsele) și comerciantul (ale cărui produse le promovezi). O rețea de afiliere este un câștig câștigător atât pentru comercianți, cât și pentru comercianți.

Comercianții pot găsi marketeri de afiliere calificați pentru a-și promova produsele. Dacă sunteți comerciant, puteți să enumerați toate produsele pentru ca marketingul să le promoveze pe site-ul lor web. De asemenea, vă puteți urmări și gestiona afiliații și, de asemenea, să trimiteți plăți.

Ca marketer, puteți găsi cu ușurință produse de promovat pe site-ul dvs. web. De asemenea, vă puteți urmări campaniile astfel încât să vă cunoașteți performanța ca afiliat și să vă urmăriți și câștigurile.

Iată o listă de rețele populare de afiliați pe care poate doriți să le consultați.

Pasul 3: Creați conținut pentru a promova produse afiliate

Unul dintre cele mai bune moduri de a face un venit afiliat pe termen lung este să scrieți o bucată detaliată de conținut de formă lungă și să faceți afiliatul dvs. o parte integrantă a acelui conținut.

Cu toate acestea, dacă obiectivul tău este să transformi blogul tău WordPress într-un site web afiliat complet funcțional, iată câteva idei:

3.1 Creați un site web de revizuire

Un site web de revizuire este un site web de conținut care vizează generarea de venituri afiliate prin publicarea de recenzii ale produselor într-o categorie specifică, dar largă (cum ar fi telefoanele mobile sau jocurile video, de exemplu).

Pentru a crea un site web de revizuire, va trebui să alegeți o nișă specifică, să publicați recenzii despre produse și să consultați produsele afiliate în această nișă. Veți fi plătit ori de câte ori cineva cumpără de la linkurile de trimitere.

Pentru mai multe detalii, verificați cum puteți crea un site web de recenzie.

3.2 Creați un magazin de afiliere Amazon

Amazon, cel mai mare magazin online din lume are un sistem de afiliere care vă permite să recomandați produse Amazon publicului site-ului dvs. și să câștigați o comisie de afiliere..

Puteți chiar crea un magazin afiliat, care este practic un magazin de comerț electronic creat special pentru vânzarea produselor Amazon.

Pentru mai multe detalii, verificați cum puteți crea un magazin de afiliere Amazon.

Pasul 4: Integrarea legăturilor de afiliere cu conținutul dvs.

După ce v-ați alăturat unei rețele de afiliere, ați găsit anumite produse pentru promovare și ați creat anumite conținut pe site-ul dvs., următorul pas este să integrați linkurile dvs. de afiliere în conținutul dvs..

După ce v-ați alăturat unei rețele, veți primi un link de afiliere pentru fiecare produs. Atunci când un utilizator face clic pe acest link și face o achiziție de pe site-ul comerciant pe care îl promovezi, rețeaua de afiliere îl poate urmări ca trimitere.

Instrumente și pluginuri de administrare a afiliaților

Iată câteva dintre instrumentele și pluginurile care vă pot simplifica eforturile de marketing și management.

1. Gestionați-vă legăturile de afiliere cu link-uri destul de bune

Pretty Links este un plugin de administrare a afiliaților care vă ajută să gestionați toate linkurile dvs. de afiliere într-un singur loc din tabloul de bord WordPress.

Pretty Links te ajută să păstrezi linkurile afiliate pe care le promovezi pe site-ul tău.

Linkurile de afiliere sunt de obicei URL-uri lungi, cu aspect urât, astfel:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Pretty Links vă ajută să păstrați astfel de link-uri de afiliere și să le faceți mai scurte și mai apropiate:

http://www.yoursite.com/refer/productname

2. Un alt plugin pentru a vă gestiona legăturile afiliate: ThirstyAffiliates

thirstyaffiliates

ThirstyAffiliates este încă un plugin de administrare a afiliaților care vă permite să găsiți, să înlocuiți și să gestionați legăturile de afiliere fără probleme. La fel ca Pretty Links, ThirstyAffiliate îmbracă, de asemenea, URL-ul urât de urât către link-uri destul de ușoare.

3. Tracker Link Affiliate: MonsterInsights

Monsterinsights, conectare utilizator și plugin-uri de înregistrare

Cu MonsterInsights, vă puteți urmări cu ușurință linkurile de afiliere și puteți vedea ce produs se transformă mai bine pe site-ul dvs. web. Funcționează în topul Google Analytics și vă permite să vizualizați performanțele de marketing afiliat chiar în tabloul de bord WordPress.

Consultați recenzia MonsterInsights aici.

De asemenea, citiți cum să urmăriți linkurile de afiliere din Google Analytics.

4. Plugin Banner afiliat: AdSanity

AdSanity

AdSanity vă permite să creați rapid și ușor bannere de afiliere publicitare pe site-ul dvs..

Acest plugin vă permite, de asemenea, să introduceți anunțurile dvs. în postări, pagini, bare laterale și widget-uri.

Deci asta este. Sperăm că veți găsi acest articol util.

De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune alternative AdSense.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map