WordPress Live Chat: Cum să vă configurați GRATUIT (pas cu pas)


Doriți să adăugați un chat live live pe WordPress?

Adăugarea live chat pe site-ul companiei dvs. vă ajută să vă conectați rapid cu utilizatorii. Este un câștig câștigător … utilizatorii dvs. vă pot vorbi rapid și pot elimina îndoieli și puteți transforma acei utilizatori în clienți plătitori.

În acest articol, vă vom arăta cum să adăugați în mod corespunzător chat live gratuit pe WordPress.

De ce ar trebui să adăugați un chat live gratuit pe WordPress?

Cu chat-ul live, puteți comunica rapid cu potențialii dvs. clienți. Utilizatorii dvs. nu trebuie să scrie e-mailuri și să vă aștepte răspunsul. Vor găsi întotdeauna pe cineva pe site-ul dvs. care să îi ajute.

Adăugarea unui chat live pe site-ul dvs. convertește mai mulți utilizatori care abandonează clienții. Îl puteți utiliza pe un site web care oferă servicii și produse sau magazine de comerț electronic pentru a ajuta la creșterea vânzărilor.

Să aruncăm o privire la ghidul nostru pas cu pas pentru adăugarea de chat-uri live gratuite pe WordPress.

 1. Alegeți un plugin de chat live
 2. Creați un cont de chat live
 3. Personalizați caseta Live Chat
 4. Afișați caseta de chat live WordPress
 5. Angajați agenți profesioniști de chat live

Pasul 1: alegeți un plugin WordPress Live Chat

Puteți găsi zeci de programe de chat live pentru WordPress pe internet.

Nu există un software gratuit de Live Chat pe care să-l recomandăm.

Vă recomandăm să folosiți LiveChat Inc. care este cea mai bună soluție și o utilizăm și pe unul dintre site-urile noastre web.

Pluginul LiveChat WordPress este complet gratuit. Cu toate acestea, va trebui să cumpărați planul lor premium pentru a crea un cont și a-l integra cu WordPress.

Pentru a începe, vă puteți înscrie la o probă gratuită de 14 zile și puteți testa serviciul de chat în direct pe site-ul dvs. web. După proces, va trebui să plătiți pentru planul lunar pe care îl alegeți de pe site-ul LiveChat Inc..

Planul de pornire costă 16,99 USD pe lună.

Nu ești convins? Consultați recenzia noastră LiveChat Inc. completă pentru mai multe informații.

Sfat bonus: Utilizatorii IsItWP pot beneficia de o reducere de 30% cu codul nostru cupon LiveChat Inc.

Pasul 2: creează un cont de chat live

În primul rând, trebuie să accesați site-ul LiveChat Inc. și să faceți clic pe butonul Înregistrează-te gratuit butonul din bara de sus.

Site-ul LiveChat

În pagina următoare, trebuie să introduceți numele complet, e-mailul de afaceri, numărul de telefon, adresa URL a site-ului (cum ar fi google.com sau aiciwp.com) și parola.

Înregistrare LiveChat

Loveste Creează cont butonul și noul dvs. cont LiveChat vor fi gata.

Pasul 3: Personalizați caseta Live Chat

LiveChat Inc. este extrem de flexibil și ușor de personalizat. Puteți potrivi caseta de chat live cu designul site-ului dvs. web și să-l faceți să pară atractiv.

În contul LiveChat, trebuie să accesați Setări din meniul de navigare din stânga.

Setări LiveChat

De acolo, puteți alege o temă de chat live pentru aspectul minim și maxim al ferestrei. De asemenea, ar trebui să selectați o culoare și o poziție tematică pentru caseta de chat live, pentru a vă asigura că acesta se îmbină cu designul site-ului dvs..

Culoarea temei LiveChat

În pasul următor, trebuie să faceți clic pe butonul Modificări suplimentare opțiune. Aici, puteți elimina logo-ul de marcă LiveChat Inc. și încărcați logo-ul dvs. personalizat de site Puteți gestiona și alte setări, cum ar fi fotografia agentului, sunetul notificării și multe altele.

Tweaks suplimentare

Mai mult, puteți configura separat vizualizarea mobilă și vizualizarea desktop pentru chat-ul live.

Pasul 4: Afișați caseta de chat live WordPress pe site-ul dvs.

Puteți adăuga gratuit plugin-ul live chat WordPress pe site-ul dvs. prin LiveChat Inc..

Începeți prin instalarea și activarea LiveChat conecteaza. Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați ghidul nostru despre cum să instalați un plugin WordPress.

După activare, trebuie să vizitați LiveChat »Setări din zona de administrare WordPress.

Setări LiveChat WP

De acolo, trebuie să faceți clic pe butonul Accesați LiveChat buton pentru a conecta contul LiveChat cu site-ul dvs. WordPress.

Trebuie să introduceți informațiile de conectare pe site-ul LiveChat (dacă nu sunteți autentificat) și veți vedea mesajul de succes.

Pagina cu setări LiveChat

Puteți invita membrii echipei, setați obiective, vizualizați statisticile de chat și multe altele.

Asta e tot. Pentru a vedea chat-ul live în acțiune, puteți vizita site-ul dvs. web și puteți găsi bara lipicioasă LiveChat sau bula în timp ce o setați.

Vizualizați Live Chat

Ori de câte ori utilizatorii încearcă să se conecteze cu dvs., va trimite o notificare în contul dvs. LiveChat și puteți începe să discutați cu ei în timp real.

Pasul 5: Angajați agenți profesioniști de chat live

Acum caseta de chat live este gata pe site-ul dvs. În continuare, trebuie să găsiți experți profesioniști de chat live care să poată răspunde utilizatorilor în timp real.

Pentru aceasta, veți avea 2 opțiuni de luat în considerare pentru site-ul dvs. de afaceri:

 1. Construiește-ți echipa de vânzări și suport. Însă, va dura timp și va necesita multă răbdare, în special pentru pregătirea lor.
 2. Externalizați chatul live la o companie profesionistă precum LTVPlus și ei vor avea grijă de toate.

LTVPlus

LTVPlus oferă experți chat live pentru asistență 24/7 și vânzări. Acești experți nu au nevoie de instruire și chat-ul dvs. live va începe să funcționeze imediat. Vă va economisi timp și bani, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs., în loc să vă ocupați de utilizatorii site-ului dvs..

Folosim LiveChat și LTVPlus împreună pe site-urile noastre web, cum ar fi OptinMonster pentru a maximiza productivitatea și vânzările noastre.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să adaugi un chat live gratuit pe WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să salutați utilizatorii WordPress cu un mesaj personalizat de bun venit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map