Kako dodati kalkulator BMI v WordPress (brez kodiranja)

Kako dodatibmi kalkulator v wordpressu


Se sprašujete, kako dodati kalkulator BMI na svoje spletno mesto, povezano z zdravjem in fitnesom?

Indeks telesne mase (BMI) je merilo telesne maščobe na podlagi višine in teže, ki velja za odrasle moške in ženske. Z izračunom BMI lahko ugotovite, ali je človek zdrave teže. Če imate spletno mesto, povezano z zdravjem in fitnesom, je dodajanje kalkulatorja BMI odličen način, kako pritegniti več obiskovalcev in jih ohraniti.

V tem članku vam bomo pokazali, kako korak za korakom dodate kalkulator BMI na svoje spletno mesto.

Zakaj je pomembno merjenje BMI

Če izračunate BMI, boste lažje ugotovili, ali ste zdravi.

Na splošno je višji indeks telesne mase, večje je tveganje za razvoj različnih zdravstvenih težav, kot so diabetes, artritis, jetrne bolezni, nekatere vrste raka, visok krvni tlak itd..

Kot založnik lahko z dodajanjem kalkulatorja BMI na svoje WordPress spletno mesto zajamete obiskovalce in povečate ponovljen promet. V tej vadnici bomo s pomočjo vtičnika Formidable Forms ustvarili kalkulator BMI.

1. korak: Prenesite vtičnik Formidable Forms

Najprej naložite vtičnik Formidable Forms. Formidable Forms je napredni vtičnik za oblikovanje obrazcev WordPress, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje vseh vrst zapletenih obrazcev v nekaj minutah, ne da bi morali najeti razvijalca.

S programom Business ali Elite lahko sestavite kalkulator BMI.

Ko ga naložite, namestite in aktivirajte vtičnik na svojem mestu WordPress.

2. korak: Ustvarite svoj kalkulator BMI z mogočnimi obrazci

Ko je vaš vtičnik nameščen in aktiviran, pojdite na nadzorno ploščo in kliknite na Oblikovno »Dodaj novo.

Zdaj boste preusmerjeni na novo stran, kjer boste lahko dodali obrazec po svoji izbiri. Privzeto je na vrhu nekaj možnosti. Če želite dodati kalkulator BMI, se boste morali pomakniti po zaslonu navzdol in v možnosti Predloge za premijo možnost.

Kalkulator BMI za formatirane obrazce

Premaknite miško nad možnostjo kalkulatorja BMI in kliknite Ustvari obrazec.

kliknite BMI kalkulator

To bo sprožilo majhno pojavno okno, kjer lahko poimenujete obrazec in določite opis obrazca. Dodajte ime in kliknite na Ustvari.

Korak 3: Načrtovanje kalkulatorja BMI

Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon, na katerem boste lahko začeli oblikovati svoj kalkulator. Na vrhu zaslona boste imeli 4 zavihke.

 • Zgraditi
 • Nastavitve
 • Vpisi
 • Pogledi

Kalkulator BMI

Pod Zgraditi lahko delate na poljih obrazcev. Polje lahko dodate z leve plošče in ga takoj prilagodite v graditelju, ki je na desni strani. Polja obrazca so razvrščena v 3 različne naslove.

 • Dodajte polja
 • Napredna polja
 • Polja za določanje cen

Lahko povlečete katero koli polje z leve strani in ga spustite v graditelja. Če želite osnovni kalkulator BMI, lahko greste s privzetimi polji. Upoštevajte, da lahko obrazec prilagodite kadarkoli želite.

4. korak: Konfiguracija nastavitev kalkulatorja BMI

Ko dodate vsa polja, lahko začnete delovati na njenih nastavitvah. Možnost nastavitev ima 5 različnih odsekov.

1. Splošno

Tu lahko konfigurirate osnovne nastavitve, na primer naslov obrazca, opis, potrditveno sporočilo itd. Imeli boste tudi ključ kalkulatorja BMI in vdelani ključ, s pomočjo katerega lahko prikažete obrazec na svojem spletnem mestu.

Če želite predložiti obrazec brez nalaganja strani, lahko izberete Ta obrazec predložite pri AJAX. Prav tako se lahko odločite za potrjevanje obrazca z javascript.

Po uspešni predložitvi obrazca lahko nastavite tudi sporočilo, ki bo prikazano.

bmi nastavitve kalkulatorja

2. Ukrep in obveščanje

Spodaj Ukrep in obveščanje, lahko v obrazec dodate dejanja. Tu lahko svoj obrazec vključite v storitev trženja e-pošte, prehod e-trgovine ali celo določite, kam poslati obvestila, ko je obrazec oddan..

3. Dovoljenja obrazca

Pod to možnostjo lahko določite, kdo lahko vidi, predloži in ureja vnose na obrazcu. Če želite omejiti število vnosov v obrazec ali vidnost obrazca, lahko konfigurirate od tukaj.

4. Načrtovanje obrazca

Naslednja možnost vam omogoča razpored obrazcev. S to možnostjo lahko izberete datum, ko ga želite prikazati, ne da bi takoj objavili obrazec. Ta možnost je še posebej primerna, če želite prikazati časovno občutljive obrazce.

Kalkulator BMI

5. Styling in gumbi

V naslednji možnosti lahko svoje gumbe oblikujete. Izberete lahko tudi predlogo, da bo obrazec videti bolj privlačen. Izberete lahko tudi, da ne uporabljate nobene predloge.

Besedila gumbov lahko dodate in jih tudi poravnate. Prav tako lahko dodate pogojno logiko gumbu za oddajo.

6. Prilagodite HTML

Zadnja možnost je, da svoj obrazec prilagodite HTML oznakam.

5. korak: objava računa BMI

Ko ustvarite obrazec kalkulatorja BMI, lahko nadaljujete in ga objavite. Če želite objaviti obrazec, lahko kliknete na Objavi v zgornjem desnem kotu zaslona pod Zgraditi zavihek.

Zdaj pojdite na Nastavitve in prikaže se možnost, imenovana Vdelajte kratko kodo.

Kopirajte to kratko kodo in jo prilepite v svoje objave in strani, kjer želite prikazati kalkulator BMI. Ko končate, objavite stran. Vaš kalkulator BMI bi moral biti zdaj na vašem spletnem mestu.

To je to. Kalkulator BMI ste uspešno objavili na svojem spletnem mestu brez kodiranja.

Upamo, da vam je bil ta članek všeč o dodajanju kalkulatorja BMI v WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi najboljše vtičnike obrazca za stik na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map