Kako dodati obrazce kode kupona v obrazce za naročilo WordPress


Ali želite v obrazce za WordPress dodati polje s kodo za popust?

Za začetek zagotavljanja popustov strankam vam ni treba namestiti naprednega vtičnika za e-trgovino. V tej vadnici vam bomo pokazali, kako v obrazcih za naročanje v programu WordPress omogočite polje s kodo kupona.

V obrazce za naročilo WordPress dodate polje kode kupona

Če na svojem spletnem mestu prodajate le nekaj izdelkov, morda ne želite namestiti težkega vtičnika, kot je WooCommerce, da bi zbirali plačila in ponujali popuste s kodami kuponov. Vse kar morate storiti je, da namestite vtičnik za obrazce WordPress, kot je WPForms in ga integrirajte s prehodom za plačila.

WPForms je najboljši vtičnik za obrazce za WordPress. Omogoča vam, da hitro in enostavno ustvarite kontaktni obrazec, obrazec za plačilo, obrazec za naročilo, donacijski obrazec ali kateri koli drug obrazec WordPress.

Najboljši del je, da lahko v naročilnice z WPFormsom dodate tudi polje kode kupona.

Brez dvoma dodajanje polja kode za popust v obrazce za naročilo vam pomaga povečati konverzije in prodajo.

1. korak: Namestitev obrazcev WP

wpforms-pregled-kontakt-obrazec-vtičnik

Če želite v naročilnico dodati kodo kupona, morate najprej namestiti in aktivirati WPForms vtičnik na vašem spletnem mestu.

2. korak: Ustvarjanje naročilnice

Naslednji korak je ustvarjanje naročilnice z WPForms. Če želite ustvariti obrazec, pojdite na WPForms »Dodaj novo. Zdaj boste preusmerjeni na novo stran, kjer lahko izberete predlogo. Tukaj izberite Obrazec za obračun / naročilo predloga.

Predloge WPForms

Zdaj boste preusmerjeni k ustvarjalcu obrazcev z vsemi polji na vaši levi in ​​obrazcem na desni strani. Polja obrazca lahko preprosto povlečete in jih spustite v naročilnico. Če želite urediti polje, lahko preprosto kliknete polje in dodate svoj vnos na levi strani obrazca.

Polje WPForms

Medtem ko vam predloga za naročilnico daje prednost, je lepota WPForms v tem, da jo lahko prilagodite tako, kot želite.

2. korak: Uporaba pogojne logike za dodajanje polja kode kupona

Za najboljše rezultate priporočamo kupcu, ki ima dejansko kodo kupona, polje za kodo kupona samo prikaže.

Ustvari spustno polje na obrazcu in vprašaj, ali ima stranka kodo kupona. Če želite to narediti, dodajte Spustitev polje v obrazec pod Standardna polja odsek.

Zdaj boste morali prilagoditi to polje. Samo kliknite možnost polja in spremenite oznako v Ali imate kodo kupona za popust. Nato spremenite:

 • Prva izbira do Izberite
 • Druga izbira do Da
 • Tretja izbira do Ne

WPForms

Nato morate dodati polje, kjer lahko vaš uporabnik vnese kodo kupona za popust. Torej povlecite Besedilo v eni vrstici na levi strani in ga spustite tik pod polje Da / Ne na obrazcu.

Pogojna logika WPForms

Zdaj preimenujte to polje kot Koda kupona za popust. Če želite to narediti, samo kliknite polje in spremenite besedilo na desni strani zaslona.

Koda kupona za popust WPForms

Zdaj je čas, da omogočimo pogojno logiko. V ta namen se pomaknite navzdol po zaslonu in poiščite Pogojno možnost.

Koda kupona za popust WPForms

Tik pod tem potrdite polje, da omogočite pogojno logiko. Vaša pogojna logika mora navajati Pokaži to polje, če je »Ali imate kodo za popust« Da tako kot na spodnjem posnetku zaslona.

To pomeni Koda kupona za popust se prikaže samo, če uporabnik potrdi, da ima kodo kupona za unovčenje.

Pogojna logika, wpforms

4. korak: Ustvarjanje potrditev za polje s kodo kupona

Naslednji korak je, da v obrazec, ki ste ga ustvarili, dodate potrditve WPForms. S tem korakom lahko svojim uporabnikom pokažete, ali je njihova kuponska koda veljavna ali ne. Za to pojdite na Plačilna polja zavihek. Zdaj dodajte En kos polja 2-krat tik pod vašim Koda kupona za popust polje.

Zdaj kliknite na vsako od teh polj. Uporabite prvo polje za unovčenje kupona in drugo polje za prikaz sporočila o napaki, če koda kupona ni pravilna.

V prvem uredite oznako v Vaša cena. Pod Opis polje, razložite popust, ki ste ga želeli ponuditi. V Cena izdelka, dodajte znižano ceno.

Nato se pomaknite navzdol do Pogojno in izberite potrditveno polje Omogoči pogojno logiko možnost. Tu lahko nastavite, kdaj naj bi ljudje to videli En kos polje. Zdaj dodajte, kar želite, da bo vaša koda za popust. Recimo, da je vaša koda 100% OFF.

Koda za popust WPForms

S klikom na gumb lahko dodate več kode za popust Dodajte novo skupino možnost tik pod njim.

Kot že omenjeno, uporabite drugo polje za prikaz sporočila o napaki, če koda kupona ni pravilna.

Če želite to storiti, za sekundo Posamezna vrstica, dodajte nalepko kot Vaša cena. V opisu recimo Koda za popust je neveljavna. Upoštevajte, da bi moralo biti to polje prikazano, kadar koda kupona ni veljavna. Če želite to narediti, se pomaknite navzdol do Pogojno in potrdite polje Omogoči pogojno logiko možnost.

Polje za kodo kupona za popust WPForms

Pod tem naj bo polje prikazano, če kupon za popust NI 100% OFF. Če imate več kod za kupon za popust, jih dodajte s pomočjo Dodajte novo skupino gumb.

Pogojna logika 2

Ko končate, pritisnite na Shrani v zgornjem desnem kotu zaslona. Vaš obrazec je zdaj pripravljen za objavo.

5. korak: objava obrazca na WordPressu

Naslednji korak je objava obrazca. Za to pojdite na stran ali urejevalnik objav, kjer želite prikazati obrazec. Zdaj kliknite na + v zgornjem levem kotu zaslona. Nato z gumbom za iskanje poiščite WPForms.

Objave WP objavljajo

Ko najdeš WPForms, kliknite nanj. Zdaj lahko izberete obrazec s klikom na puščico. Vaš obrazec bo zdaj dodan na vašo stran. Nato obvezno objavite obrazec tako, da posodobite objavo.

To je to. V obrazec za WordPress ste uspešno dodali polje s kodo kupona.

dodajte polja kode kupona v wp

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli preveriti tudi naš celoten pregled na WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map