Kako enostavno dodati gumb za klic zdaj v WordPress (korak za korakom)

kako dodati gumb za klic zdaj na spletno mesto WordPress


Želite dodati gumb za klic zdaj na svoje spletno mesto WordPress? Če dodate gumb za klic zdaj na svoje spletno mesto, bodo obiskovalci lažje poklicali prav s svojega spletnega mesta.

Dejansko je skoraj polovica internetnega prometa namenjena mobilnim napravam, tako da, če vaše spletno mesto nima gumba za klic zdaj, verjetno izgubite veliko potencialnih potencialnih strank.

V današnjem članku vam bomo pokazali, kako lahko preprosto dodate gumb za klic zdaj na svoje spletno mesto WordPress s pomočjo vtičnika in brez vtičnika.

Zakaj dodati gumb za klic zdaj na svoje spletno mesto?

Dodajanje gumba za klic zdaj na vaše spletno mesto je lahko zelo koristno za vas in vaše podjetje.

Tako je za vaše obiskovalce priročno in brez težav, da stopijo v stik z vami neposredno s svojega spletnega mesta.

S tipko za klic na svojem mestu WordPress dejansko pretvorite promet na svojem spletnem mestu v dragocene potencialne ponudbe. In če integrirate profesionalno poslovno telefonsko storitev, lahko delite številke z zaposlenimi, preusmerite klice itd.

Oglejmo si, kako dodati WordPress gumb zdaj za klic.

1. način: Dodajanje gumba za klic zdaj s pomočjo vtičnika

Najlažji način za dodajanje gumba za klic v WordPress je z uporabo Gumb za klic WP vključiti.

S tem vtičnikom lahko preprosto dodate gumb za klic zdaj, ne da bi napisali eno vrstico kode. To lahko storite tudi v urejevalniku Classic ali urejevalniku Gutenberg, kar koli je aktivno na vašem spletnem mestu.

Najprej na svojem spletnem mestu namestite in aktivirajte vtičnik gumba WP Call Button. Po namestitvi je čas, da nastavite vtičnik.

Konfiguriranje vtičnika gumba Pokliči zdaj, da doda lepljivo tipko

Ko je vaš vtičnik aktiviran, pojdite na Nastavitve »Gumb za klic WP na nadzorni plošči WordPress. Na tej strani boste videli 3 različne zavihke.

 • Gumb za lepljenje klicev
 • Gumb za statični klic
 • O nas

Z zavihkom gumba za lepljivi klic lahko na svoje spletno mesto WordPress dodate lepljiv gumb za klic. To pomeni, da bo gumb viden ne glede na to, kako daleč se pomikate po strani.

wp klic gumb, pokličite zdaj

Pojdimo naprej in vklopimo gumb »Pokliči zdaj«. Nato vnesite številko stika vašega podjetja, na katero želite poklicati obiskovalce.

Če nimate poslovne telefonske številke, jo lahko dobite pri Nextivi. To je podjetje, ki ga uporabljamo za našega poslovnega VoIP ponudnika.

Nato lahko začnete delovati na videzu gumba za klic zdaj.

gumb za klic zdaj

Lahko dodate besedilo gumba, izberete njegov položaj in barvo. Izberete lahko tudi, kje želite prikazati gumb. Gumb se privzeto prikaže na vseh straneh vašega spletnega mesta. Lahko pa ga tudi skrijete z določenih strani, če želite.

Ko končate s spremembami, kliknite gumb za shranjevanje na koncu strani. To je to. Vaši obiskovalci vas lahko zdaj pokličejo na vašo registrirano številko podjetja neposredno s svojega spletnega mesta.

B. Dodajanje gumba za statični klic zdaj na vaše spletno mesto

Na svoje spletno mesto lahko dodate tudi gumb za statični klic zdaj. Poglejmo, kako to storiti v urejevalniku Classic in urejevalniku Gutenberg.

Uporaba klasičnega urejevalnika

Če želite dodati gumb, pojdite na Nastavitve »Gumb za klic WP» Gumb za statični klic

Na tej strani boste videli nekaj možnosti prilagajanja. S temi možnostmi lahko spremenite besedilo in barvo gumba. Če želite, lahko ikono telefona skrijete tudi s gumba. Kljub temu vam priporočamo, da tega ne počnete, ker ikona telefona pomaga uporabnikom poslati jasno sporočilo o namenu.

Ko so vse spremembe narejene, preprosto kopirajte kratko kodo in jo prilepite na stran ali objavo, kamor želite prikazati svoj gumb. To je vse. Gumb za klic zdaj bo prikazan na objavi ali strani na vašem spletnem mestu.

Uporaba urejevalnika Gutenberg

Če uporabljate urejevalnik Gutenberg, pojdite na določeno stran, na kateri želite zdaj prikazati gumb za klic. Lahko uredite obstoječo stran ali ustvarite novo. Zdaj lahko dodate blok WP Call Now s simbolom ‘+’.

Tu boste imeli enake možnosti prilagajanja, tako kot klasični urejevalnik. Prav tako lahko spremenite besedilo in barvo gumba, da se ujemata z videzom vašega spletnega mesta. Če želite, lahko ikono telefona skrijete ali pokažete na svojem gumbu. Ko končate s prilagoditvijo, shranite nastavitve.

Če gre za obstoječo objavo, boste morali začeti delovati s klikom na gumb Posodobi. Če gre za novo objavo, se prepričajte, da pritisnete gumb Objavi. Vaš gumb naj se takoj prikaže na vaši objavi.

Dodajanje gumba za klic zdaj v gradnik

Z gumbom za klic WP lahko zdaj gumb za klic dodate na območja, ki so na spletnem mestu. Če želite to narediti, morate samo iti na nadzorno ploščo in klikniti Videz »gradniki.

Zdaj povlecite možnost gumba in jo spustite v območje svojega pripomočka.

Nato lahko delate na njegovem besedilu, barvi itd., Kot ste to storili v zgornjih postopkih.

Ročno dodajanje gumba za klic zdaj

Poleg uporabe vtičnika lahko z gumbom za klic zdaj uporabite tudi preprosto kodo HTML. Tudi ta metoda je preprosta in jo lahko preprosto uporabite tako, da sledite postopku, ki ga bomo tukaj razložili.

Te povezave bodo odprle aplikacijo za telefon v mobilnih napravah. Na namiznih računalnikih bodo uporabniki Mac-a videli možnost odpiranja povezave v Facetime-ju, medtem ko uporabniki Windows-a 10 vidijo možnost, da jo odprejo v Skypeu.

Začnete lahko tako, da odprete urejevalnik besedil WordPress in dodate naslednjo kodo HTML.

+1 (555) 555-1212

Pokliči me

Ne pozabite nadomestiti zgornje telefonske številke s svojo poslovno številko. Prilagodite tudi besedilo sidra (Pokliči me).

To povezavo lahko postavite kjer koli na vašem spletnem mestu. Poleg povezave zdaj lahko uporabite ikono telefona. To lahko storite s klikom na Mediji »Dodaj novo

Zdaj naložite ikono telefona, ki jo želite prikazati na zaslonu. Ko je slika naložena, kliknite nanjo in kopirajte URL slike.

Zdaj pojdite na objavo ali stran, kjer ste dodali kodo HTML. Nato lahko URL slike zavijete znotraj telefonske povezave, kot je ta:

Po predogledu objave boste zdaj videli številko ikone telefona in številko. Ko obiskovalec klikne to sliko, se lahko neposredno obrne na vašo številko podjetja.

Ročno dodajanje gumba »Pokliči zdaj« v navigacijske menije

Poglejmo zdaj, kako dodati gumb za klic zdaj v svoj navigacijski meni brez vtičnika. Ne skrbi. Za to vam ni treba ničesar kodirati.

Pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na Videz »Meni. Zdaj kliknite na zavihek povezave po meri na vaši desni strani. Tu boste videli 2 različna polja.

V polju za povezavo samo dodajte svojo telefonsko številko. V besedilno polje lahko na gumb dodate želeno besedilo sidra. Postopek zaključite s klikom na možnost Dodaj v meni. To je to, vaša možnost Klicanje zdaj bo dodana v navigacijski meni.

Sledenje kliku gumba zdaj

Zdaj, ko ste uspešno dodali gumb za klic zdaj, ali ne bi bilo super, če bi jih lahko tudi spremljali? Ta korak je možen samo, če za postopek uporabite vtičnik gumba za klic WP.

To lahko storite tako, da vtičnik vklopite v Google Analytics. Vse kar morate storiti je, da namestite MonsterInsights vtičnik, ki vam omogoča sledenje vsaki dejavnosti na vašem spletnem mestu.

Tu je podroben vodič o uporabi MonsterInsights.

To je to!

Upamo, da vam je ta članek pomagal dodati WordPress gumb za klic.

Morda boste želeli preveriti tudi, kako ustvariti brezplačno poslovno e-pošto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map