Kako hitro razviti svoj seznam e-poštnih sporočil! (23 noro enostavno nasveti)

nasveti za pridobivanje več e-poštnih naročnikov


Iščete najboljše nasvete za pripravo seznama e-pošte? Kot lastnik podjetja boste potrebovali seznam e-poštnih naslovov, s katerimi boste lahko delili novice, ponudbe, vsebino in drugo. Potrebujete prave naročnike, ki komunicirajo z vami in ukrepajo po vaših e-poštnih sporočilih.

V tem članku bomo delili 23 nasvetov, s katerimi boste lažje pridobili več e-poštnih naročnikov.

Preden začnete, za e-poštne kampanje priporočamo uporabo storitve e-poštnega trženja, kot so AWeber, MailChimp, Drip ali Constant Contact..

Vse nastavljeno? Super. Tukaj so naši najljubši nasveti, ki temeljijo na naših osebnih izkušnjah, da lahko preprosto oblikujete seznam e-poštnih sporočil:

1. Ustvari pojavno namerno pojavno okno

Morda imate dober promet, vendar ste vedeli, da več kot 65% teh obiskovalcev ne bo nikoli več prišlo na vaš blog?

Ne zato, ker ne želijo več obiskati ali pa vaš blog ni dovolj privlačen. Pravi razlog je, da vas nikoli več ne bodo mogli najti. Če pa jih prisilijo, da se naročijo na vaš e-poštni seznam, vas bodo zagotovo slišali in obiskali vaš blog pogosteje.

Če imate naročniško okence, je super, kaj pa boste storili s tistimi obiskovalci, ki odhajajo, ne da bi se naročili?

Kar potrebuješ je Izhodno nameravana tehnologija. Inteligentno deluje tako, da uporabnikom, ki bodo kmalu zapustili vaš blog, prikaže pojavno okno za prijavo.

Izhod iz tehnologije Intent v OptinMonster

Če želite ustvariti pojavno okno Izhodni namen, boste morali uporabiti OptinMonster, najboljše orodje za ustvarjanje svinca na trgu. Preprosto se prijavite za brezplačno preizkušanje OptinMonster in ga lahko po potrebi nadgradite.

Najprej boste morali ustvarite oglaševalsko akcijo v OptinMonsterju. Po tem nadaljujte do Pravila za prikaz »Kdaj naj se pojavi kampanja? »V primeru izstopa stran in aktiviraj prikazno pravilo s klikom na stikalo stanja.

Aktivirajte prikazno pravilo

Ko ustvarite pojavno okno Izhodni namen, boste morali narediti privlačno in koristno, da bodo obiskovalci želeli deliti svojo e-pošto. Poskusite jim ponuditi ponudbo, ki je ne morejo zavrniti. Kar nas privede do …

2. Delite popuste in ponudbe

Optin lahko obiskovalcu prepreči zapiranje strani, tako da jim na privlačen način pokaže, kaj lahko ponudite. Dajte jim ekskluzivne popuste in ponudbe v zameno za njihov e-poštni naslov.

Preverite, kako spletno mesto te restavracije vabi obiskovalce, tako da ponudi brezplačen obrok z zrezki v zameno za prijavo:

Popusti in ponudbe za prijavo

Dodate lahko popuste in ponudbe glede na svojo nišo, da postanete pomembni za vaš blog. To je neverjeten način pretvorbe opuščenih obiskovalcev v naročnike.

Z neomejenimi možnostmi prilagajanja OptinMonster, lahko preprosto dodate sliko in besedilo v pojavnem oknu Exit-Intent, da povečate svoj seznam e-poštnih sporočil.

3. Ustvarite dvostopenjski Optin

Se sprašujete, kaj je dvostopenjski optin?

To je preprosta tehnika, s katero lahko obiskovalci z majhnim psihološkim udarcem prijavijo svoj seznam e-poštnih sporočil. To vrsto optina lahko ustvarite z uporabo OptinMonster.

Ko bo vaša kampanja pripravljena, boste morali iti na Pravila za prikaz »Kdaj naj se pojavi kampanja? nastavitve in obiščite zavihek MonsterLink ™ (ob kliku), da ga aktivirate.

Po tem lahko kodo kopirate in prilepite na katero koli stran ali objavite na svojem blogu.

Dvostopenjski optin

Oglaševalsko akcijo bo prikazal z gumbom. Ko uporabniki kliknejo gumb, bodo videli vašo akcijo in spustili svoj e-poštni naslov, da zaključijo postopek.

Sledite navodilom po korakih naprej kako ustvariti dvostopenjski optin za svoje e-poštne kampanje za podrobnejše informacije.

4. Dodajte privlačno pozdravno sporočilo

kako raste vaš e-poštni seznam - dobrodošlo sporočilo

Prvi vtis vašega bloga mora biti zanimiv in privlačen. Včasih je lahko močno in privlačno sporočilo dobrodošlice odličen vir za pridobivanje naročnikov po e-pošti.

To je še posebej koristno, ko objavite članek o gostih na uglednem blogu in želite te bralce pozdraviti na svojem blogu.

Prav tako lahko ponudite ugodno ponudbo v pozdravnem sporočilu in uporabite dvostopenjski optin, tako da se lahko obiskovalci naročijo na vaš poštni seznam, ko ste prebudili svoje zanimanje..

5. Dodajte Optin in CTA na dnu objav

Še posebej pomembni so tisti obiskovalci, ki berete vaše objave na blogu do samega konca. Vaša vsebina jim je tako všeč, da niso odskočile na sredini članka.

Zdaj je pravi čas, da se spremenili iz bližajočega se obiskovalca v običajnega bralca. CTA lahko dodate na koncu svojega prispevka in prosite bralce, naj vnesejo svoj e-poštni naslov.

OptinMonster omogoča, da dodate pripomoček po vsebini, da se lahko vaši bralci naročijo neposredno s spletnega dnevnika. Tako vam ne bo treba ročno dodajati oglaševalske akcije v vsako objavo spletnega dnevnika.

6. Ustvarite svinčene magnete

Svinčeni magnet je podoben ponudbi za izmenjavo za obiskovalce vašega bloga. Daš jim brezplačen in uporaben vir, ti pa ti dobijo svoje elektronske naslove. Je preizkušena tehnika in pomaga povečati vaš seznam e-poštnih sporočil.

Kaj pa, če obiskovalcem nimate kaj ponuditi? Kaj pa, če nimate e-knjige ali brezplačnega kontrolnega seznama?

Ne skrbi! Tu je enostavna rešitev: zberite svoje najbolj priljubljene članke na spletnem dnevniku in jih pretvorite v datoteko PDF. Preprosto obiščite Prijazno tiskanje in dodajte URL enega od svojih člankov. Kliknite na PDF gumb in ga naložite.

Zdaj imate vodilni magnet, ki ga lahko ponudite svojim obiskovalcem in lahko ustvarite toliko, kot jih potrebujete. Preprosto!

Nato morate iti do ustvarjalca oglaševalskih akcij OptinMonster in obiskati Uspeh zavihek. Od tam boste morali odpreti Bloki v levem meniju. Dodajte blok gumbov za uspeh optin in ga poimenujte Prenesi zdaj.

Prenesite temo uspešnosti

Po tem pojdite na Ukrep z gumbi za dodajanje URL-ja vodilnega magneta. Vašim uporabnikom bo omogočil prenos virov takoj, ko vnesejo svoj e-poštni naslov.

Za več informacij si oglejte našo objavo na kako učinkoviteje dostaviti svinčeni magnet.

7. Dodajte blokiranje vsebine

Blokiranje vsebine je še en neverjeten način za hitro rast seznama e-pošte. Del vsebine lahko blokirate in prosite bralce, naj dodajo svoj e-poštni naslov in se naročijo za nadaljevanje branja objave.

To lahko storite z, ste uganili: OptinMonster.

Za začetek boste morali ugotoviti, kateri so najbolj priljubljeni članki na vašem spletnem dnevniku z največ prometa. Za uporabnike WordPress-a, MonsterInsights naredi odlično delo na prikazovanje objav z največ prometa na nadzorni plošči.

Če ne uporabljate WordPressa, preprosto pojdite na Google Analytics in kliknite Vedenje »Vsebina spletnega mesta» Ciljne strani. Prikazale bodo vaše objave z največ prometa.

Nato boste morali ustvarite oglaševalsko akcijo po objavi ali v storitvi. V nastavitvah ustvarjalca oglaševalskih akcij boste morali iti Optin »Blokiranje vsebine.

Blokiranje vsebine

Tu lahko določite, kako želite blokirati vsebino za svoje bralce.

Ko se obiskovalci naročijo, bodo lahko prebrali celoten članek in vaš poštni seznam se bo povečal.

8. Uporabite različice barv

seznam e-poštnih sporočil - uporabite barvne različice

Barve igrajo pomembno vlogo pri privabljanju obiskovalca k vaši kampanji. Barve pojavnega okna, gumba za prijavo, slike, besedila itd. So ključne. Različne barve pustijo na gledalca drugačen učinek.

Za uporabnike OptinMonster je zelo enostavno spremeniti barve skoraj vseh elementov, uporabljenih v kampanji. Izbrati morate le element, na levi strani pa se bo prikazala možnost urejanja. Omogoča vam, da izberete katero koli barvo za svoje elemente z močnim orodjem za izbiro barv.

To bi morali preveriti raziskava, v katero barvo se pretvori največ naročnikov.

Odvisno je od konteksta vaše optin obrazca. Barve ne pozabite izbrati pametno in naj bo vaš optin interaktiven.

9. Razdelite testi svoje Optins

Še vedno vas skrbijo barve? Celotno oglaševalsko akcijo lahko postavite v A / B split test, da vidite, kateri optin obrazec najbolje deluje za vas.

Priporočamo, da uporabite Google Optimize, Googlov brezplačni izdelek za testiranje in personalizacijo. Omogoča vam enostavno izvajanje eksperimentov, da vidite, kaj najbolje deluje na vašem spletnem mestu. Najboljše od vsega je, da je Google Optimize zgrajen na vrhu storitve Google Analytics, tako da lahko začnete uporabljati svoje podatke v storitvi Google Analytics za izvajanje A / B testov in izboljšanje pretvorb optin obrazca takoj.

Uporabljati MonsterInsights vtičnik je najlažji način za povezavo Google Analytics in Google Optimize s svojim WordPress spletnim mestom. S svojimi Google Optimize addon, lahko ustvarite več različic obrazca in enostavno izvedete A / B testiranje po delih.

Google Optimize addon

Oglejte si ta vodnik kako opraviti A / B testne obrazce in povečati naročnike navodila po korakih.

10. Uporabite sprožilne besede za gumbe

Na gumbih CTA boste morali dodati dragoceno besedilo za obiskovalce. Uporaba prilagojenih besed je lahko zelo privlačna.

Na primer, namesto »Prenos e-knjige« uporabite »Prenesi mojo e-knjigo« ali »Začni brezplačno preizkusno različico« namesto »Začni brezplačno preizkusno različico«.

To je le nekaj osnovnih primerov za ustvarjanje bolj prilagojenih gumbov CTA za obiskovalce. Če še vedno niste prepričani o besedilu, ga lahko A / B razdelite z več različicami na vaših optin obrazcih.

11. Dodajte pričevanja v Optin in CTA

Ste svoje izjave že kdaj uporabili za kaj drugega kot za preprosto dodajanje na izjavo?

Ta pričevanja lahko prikažete v svojih oglaševalskih akcijah in izberete obrazce za nove obiskovalce, če želite videti, kaj so drugi uporabniki povedali o vas. To je izvedljiv način, korist pa je preprosta: zrastite seznam e-poštnih sporočil.

Še nimate dovolj pričevanj? Uporabite lahko tudi ponudbe strank, ki ste jih prejeli v e-poštnih sporočilih, ali Twitter, ki hvali vaše delo. Uporabite karkoli, kar pove nekaj dobrega o vas ali vaših izdelkih, da svoje obiskovalce prepričate … in hitro bodo postali naročniki!

12. Sestavite ciljno stran

Kaj je ciljna stran?

No, ciljna stran je preprosta stran vašega spletnega mesta, kot vse druge strani. Vendar boste na svojo stran dodali ciljno e-poštno oglaševalsko akcijo. Ko vaši obiskovalci pristanejo tukaj, jim bo pomembno, da se naročijo, preden nadaljujejo naprej na vašem spletnem mestu.

Ciljna stran je zasnovana tako, da bo vašemu občinstvu videla osredotočena vsebina (tj. Vaša e-poštna akcija). To je preizkušen in uspešen način za pripravo seznama e-poštnih sporočil.

Če želite hitro sestaviti ciljno stran, lahko na svojem spletnem mestu uporabite vtičnik ciljne strani WordPress.

To ciljno stran lahko povežete s svojimi plačanimi promocijami v družabnih medijih, e-poštnimi sporočili, viri napotitve in še več.

13. V svoj e-poštni podpis dodajte povezavo do kampanje

Vsak dan pošiljate veliko e-poštnih sporočil? Če pod vsako e-pošto dodate povezavo do svoje najnovejše oglaševalske akcije, boste oglaševalsko akcijo promovirali naprej.

Ko ustvarite svojo oglaševalsko akcijo v OptinMonsterju, jo boste morali obiskati Možnosti objave oglaševalske akcije in kliknite na Delljiv MonsterLink ™.

Delljive pošastne povezave

Zdaj imate delljiv MonsterLink ™, ki ga lahko uporabljate kjer koli za skupno rabo oglaševalske akcije, in e-poštni podpis je odlično mesto. Ne glede na ponudnika e-pošte, ki ga uporabljate, obstaja možnost, da ustvarite podpis e-pošte.

Za uporabnike Gmaila lahko obiščete Nastavitve »Splošno in poiščite Podpis polje.

Podpis e-pošte

Naročnikom lahko naročnikom dodate povezavo do vaše ciljne strani, strani kampanje ali katere koli druge strani, ki ima opcijo za bralce.

14. Ne sprašujte za preveč informacij

V obrazce za prijavo lahko dodate toliko poljub, kolikor želite. Toda, ali dejansko potrebujete VSE te informacije od obiskovalca? Običajno je e-poštni naslov dovolj za uporabnika.

Če uporabljate OptinMonster, lahko preprosto odstranite dodatna polja iz obrazcev za optin, ki niso potrebna.

Skrij polje z imenom

Na primer, kliknite polje z imenom v orodju za izdelavo obrazca, na katerem se lahko prikažejo, njegove možnosti pa se bodo prikazale na levi strani. Izklopite ga lahko s klikom na nastavitev preklopa.

15. Dodajte Optin link v svoj Twitter Bio

Drug odličen način za promocijo oglaševalske akcije in povečanje seznama e-poštnih sporočil je dodajanje izmenljive povezave v vaš življenjepis na Twitterju. Na Twitterju boste morda dobro spremljali in ljudje želijo videti več od vas.

Preprosto uredite svoj Twitter bio in dodajte povezavo do strani svoje kampanje ali priljubljenega članka s privlačnim obrazcem optin.

16. Ustvari gumb za prijavo na Facebook stran

Vsako profesionalno podjetje ima prisotnost na Facebooku. Na Facebook straneh obstaja možnost, da dodate povezavo, na katero je mogoče klikniti, s privzetim besedilom gumba, kot so Rezerviraj zdaj, Pišite nam, Registrirajte se itd..

Facebook stran se prijavi

Ta gumb lahko prikažete poleg možnosti Facebook Like na svoji poslovni strani. Omogoča vam, da z gumbom pritrdite URL oglaševalske akcije. Prav tako lahko za ta gumb za prijavo izvedete tudi plačljive marketinške kampanje.

Vaši Facebook navijači bodo pritisnili na gumb in se prijavili na kampanjo.

17. Aktivirajte socialne račune

Za interakcijo s povezavami lahko porabite veliko časa na več kanalih družbenih medijev.

Zakaj tega časa ne izkoristite za trženje oglaševalske akcije in povečanje svojega poštnega seznama?

Ni vam treba pošiljati neželene vsebine na kanalih družbenih medijev. Pravi način je, da pomagate ljudem, ki iščejo rešitev za svoje težave, njihova vprašanja pa bi morala ustrezati vaši niši.

Ko ste v skupinah, se bodo ljudje samodejno povezali z vami in jih bodo potrebovali več. Pravi čas bo, da se prijavite na vaš poštni seznam.

18. Oglasite svojo akcijo

raste vaš e-poštni seznam - facebook oglas

Ko aktivno pomagate ljudem na Facebooku in drugih platformah družbenih medijev, je čas, da promovirate svojo kampanjo na družbenih kanalih.

Načrtujte plačano promocijo za svojo kampanjo na platformah družbenih medijev in spremljajte povečanje seznama naročnikov.

19. Skrij nepotrebne elemente

Morda imate dolgo stransko vrstico z veliko možnostmi za obiskovalce. Vendar pa obiskovalci morda ne bodo zanimali številnih tistih domišljijskih pripomočkov stranske vrstice.

Preprosto se osredotočite na svoj glavni cilj: razviti svoj seznam e-poštnih sporočil. Več motenj, ki jih dodate, manj je možnosti, da pridobite naročnike. Morali boste skriti vso slanino in vidno prikazati svoj optični prikaz, da bodo bralci lahko vnesli svojo e-pošto in se pridružili vašemu poštnemu seznamu..

20. Uporabite potrditveno polje v obrazcih za stike

Če je vaše spletno mesto zgrajeno na WordPressu, lahko s pomočjo vtičnika WPForms dodate potrditveno polje za naročnino s svojim kontaktnim obrazcem. WPForms se združuje s priljubljenimi ponudniki e-poštnih storitev, kot so AWeber, MailChimp in Constant Contact.

Naroči se potrditveno polje

Za obiskovalce je najlažji način, da se naročijo na vaš poštni seznam, medtem ko pošljejo kontaktni obrazec.

Oglejte si te priročnike, če želite izvedeti več o vsakem ponudniku e-poštnih storitev posebej:

Kako dodati potrditveno polje MailChimp za svoj kontaktni obrazec
Kako dodati potrditveno polje AWeber za prijavo v kontaktni obrazec
Kako dodati potrditveno polje za stalni stik v obrazec za stik

21. Dodajte povezavo do oglaševalske akcije na strani z zahvalo

Ko obiskovalci dodajo komentar na vaše spletno mesto, jih lahko preusmerite na stran z zahvalo. Na tej strani lahko polje s naročnino prikažete s pomočjo Yoast Komentar Hacks vtičnik v WordPress.

Ker so se potrudili, da stopijo v stik z vami, obstaja velika možnost, da podpišejo vaš naročninski obrazec.

22. Delite povezave do drugih blogov

Obstaja več blogov z veliko prometa, ki ponujajo, da zanimive akcije, kot je vaša, delijo s svojim občinstvom. Kampanjo lahko oddate na te bloge. Ko je sprejeto, boste na svojem poštnem seznamu morda videli konico.

Prav tako lahko napišete hitre objave gostov o svoji kampanji in jih delite na bloge, ki ustrezajo vaši poslovni niši. Tako lahko svojo oglaševalsko akcijo prikažete različnim občinstvom.

23. Naj bo preprosto

Nenazadnje.

Naj bo oglaševalska akcija enostavna za obiskovalce, saj jim boste pomagali hitro prijaviti in vaš poštni seznam bo naraščal. Oglejte si to primerjavo med OptinMonster in Sumo.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal, da se naučite, kako razviti svoj seznam e-poštnih sporočil. Prav tako boste morda želeli, da v manj kot 5 minutah preverite naša navodila o tem, kako ustvariti brezplačno poslovno e-pošto in kako na pravi način ustvariti pišu e-pošte..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map