Kako nastaviti nastavitev Shopify s programom WordPress (korak za korakom)

kako vključiti shopify z wordpressom


Se sprašujete, kako integrirati Shopify z WordPressom? Za začetnike WordPress-a se zdi, da je vaše WordPress spletno mesto težko pretvoriti v spletno trgovino, vendar ni. S Shopify in WordPress je zagon spletne trgovine lažji kot doslej. Vsakdo lahko v hipu zgradi čudovito spletno trgovino in začne prodajati takoj, ne da bi kaj vedel o kodi.

Ali ste pripravljeni zgraditi svojo spletno trgovino in začeti prodajati takoj?

V tem članku vam bomo pokazali, kako korak za korakom vključiti Shopify z WordPress.

Zakaj integrirati Shopify z WordPressom?

WordPress ponuja več vtičnikov za e-trgovino, kot je WooCommerce, ki vam bodo pomagali zagnati spletno trgovino.

Se morda sprašujete, zakaj bi morali izbrati Shopify nad drugimi vtičniki za e-trgovino? Spodaj je nekaj prednosti uporabe Shopifyja kot vaše trgovine:

 • Enostavnost uporabe : Začetek uporabe Shopify je veliko lažje kot uporaba izvornih vtičnikov za e-trgovino WordPress. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za račun pri Shopify, da lahko spletno trgovino zaženete in zaženete. Prav tako vam ni treba skrbeti za hitrost ali varnost spletnega mesta, saj Shopify poskrbi za vse to.
 • Zmanjšan režijski stroški: Shopify je rešitev v oblaku, zato ne boste imeli izkušenj s prometom, ko vaše podjetje raste. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, če zmanjkuje strežniških virov in nadgradite na dražje gostovanje v WordPressu.
 • Enostavna integracija socialnih medijev: Povezovanje vaše spletne trgovine s socialnimi mediji je pomembno za trženje vašega podjetja in izdelkov. Trgovina z aplikacijami Shopify omogoča enostavno. Imajo aplikacije, s katerimi lahko na vašo spletno stran vključijo Instagram vir, dodajo gumbe za deljenje družbenih medijev in drugo. Vse, kar morate storiti, je, da naložite želene aplikacije, kodiranje ni potrebno.
 • Boljše možnosti nakupovalnih košaric: Shopify ponuja vgrajene možnosti plačila, tako da lahko takoj prevzamete plačila prek Visa, Mastercard, Discover in American Express. Ponujajo tudi več prehodnih plačil, kot je PayPal, za vas bodo samodejno izračunali stopnje pošiljanja in davke, tako da jih boste lahko zlahka poslali kamor koli po svetu.

Sorodno: 6 najboljših platform e-trgovine za trge Multivendor

Kdo naj uporablja Shopify z WordPressom?

Shopify je dobra izbira za prodajalce tako za začetnike kot za izkušene prodajalce. Shopify je še posebej primeren za začetnike, saj je veliko lažji za uporabo. Za razliko od WooCommerce vam ni treba namestiti ničesar in lahko začnete hitro.

Imajo tudi preproste za razumevanje načrte cen. Osnovni načrt Shopify se začne pri 29 USD na mesec. Ni vam treba skrbeti, da bi porabili preveč denarja za načrte gostovanja e-trgovine in optimizacijo za svojo spletno trgovino. Z njihovim osnovnim načrtom lahko zmanjšate tveganja za zagon spletne trgovine. Ko vaše spletno podjetje raste, lahko načrt nadgradite tako, da ustreza vašim potrebam.

Shopify je platforma za vas, če želite rešitev, ki je v celoti brez težav in je neomejen glede na razširljivost za vašo spletno trgovino.

kako dodati shopify v wordpress

Če še vedno uporabljate WooCommerce z WordPressom, si oglejte naše vadnico: Kako ustvariti spletno trgovino z WooCommerce – korak za korakom.

Zdaj pa pojdimo v to, kako integrirati Shopify z WordPressom.

Nastavite Shopify z WordPressom – korak za korakom

Integracija Shopifyja s svojim WordPress spletnim mestom je tako enostavna kot vdelava delčka kode. Oglejmo si navodila za uporabo po korakih spodaj.

Sorodno: Preberite naš celoten pregled Shopify.

Korak 0: Zaženite spletno mesto na WordPressu

Če še nimate spletnega mesta WordPress, ga boste morali ustvariti, da začnete spletno trgovino s Shopifyjem. WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu, najboljša platforma za zagon spletnega mesta. Na voljo je s številnimi vgrajenimi funkcijami, s pomočjo katerih boste lažje izdelali spletno mesto, ne da bi morali vedeti o kodi.

Oglejte si tudi ta članek, zakaj uporabljate WordPress.

Obstaja več korakov za zagon spletnega mesta na WordPressu. Najprej morate izbrati ime domene za svoje podjetje. Ime domene ali URL je naslov vašega spletnega mesta na spletu. Priporočamo uporabo našega generatorja domen za pomoč pri iskanju popolnega domenskega imena za vašo spletno trgovino.

Nato morate izbrati gostitelja spletnega mesta. Spletni gostitelj je posel, ki ponuja tehnologije in storitve, ki jih je treba spletno mesto videti na internetu. Tu so shranjene datoteke vašega spletnega mesta. Z drugimi besedami, če je ime vaše domene naslov; vaše spletno gostovanje je vaša hiša.

Za pripravo spletne trgovine priporočamo Bluehost. Bluehost je ena najboljših storitev za gostovanje spletnih strani, ki ponujajo namestitev WordPress z enim klikom, tako da lahko hitro ustvarite svojo spletno trgovino.

start-a-website-bluehost

Dogovorili smo se za dogovor z Bluehostom, da svojim uporabnikom ponudimo brezplačno ime domene, brezplačen SSL in več kot 60% popusta na WordPress gostovanju. Oglejte si popolne podatke na naši strani s kuponi Bluehost.

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Niste še zadovoljni? Preberite celoten pregled Bluehosta.

Če želite podrobnejša navodila, kako zagnati spletno mesto na WordPressu, si oglejte našo vadnico, kako narediti spletno mesto – korak za korakom.

Ko dobite ime domene, spletno gostovanje, nameščen WordPress in izdelate spletno mesto, ste pripravljeni vključiti Shopify in začeti prodajati.

1. korak: nastavite trgovino Shopify

Prvi korak k integraciji Shopifyja v WordPress je nastavitev računa pri Shopify. Pojdite na spletno stran Shopify. Na njihovi domači strani boste videli območje, v katerega lahko vnesete svoj e-poštni naslov, da začnete brezplačno 14-dnevno preskušanje. Ko vtipkate svoj e-poštni naslov, pritisnite Začeti gumb.

set-up-shopify-račun

Nato boste morali izbrati tudi geslo za svoj račun in ime trgovine. Ko končate z vnosom podatkov, kliknite na Ustvari svojo trgovino gumb.

kako vključiti-shopify-with-wordpress

Nato boste morali odgovoriti na nekaj vprašanj iz Shopifyja, da bodo lahko bolje spoznali vaše potrebe. Kliknite puščico, da izberete odgovore na vprašanja in nato kliknite Naslednji.

set-up-shopify-with-wordpress

V naslednjem območju boste morali vnesti svoje ime, naslov, telefonsko številko in naslov spletnega mesta. Ko končate z izpolnjevanjem tega dela, kliknite na Vstopite v mojo trgovino gumb na dnu obrazca.

nastavitev-shopify-račun

Nato boste preusmerjeni na domačo stran računa Shopify. Vaša trgovina Shopify je zdaj pripravljena za vas.

shopify-armaturna plošča

2. korak: nastavite plačila in pošiljanje za svojo trgovino Shopify

Če želite sprejemati plačila od kupcev, boste morali nastaviti trgovino za svojo trgovino Shopify. Če želite to narediti, kliknite na Nastavitve v spodnjem kotu domače strani in nato kliknite na Ponudniki plačil.

shopify-set-up-plačila

Vaš Shopify račun je samodejno nastavljen za prejemanje plačil PayPal s PayPal Express Checkout. Če imate račun PayPal že nastavljen z e-poštnim naslovom, s katerim ste ustvarili svoj račun Shopify, morate biti pripravljeni sprejeti plačila. Če nimate računa PayPal, vam bo Shopify poslal e-poštno sporočilo z navodili, kako nastaviti račun PayPal Merchant in zahtevati sredstva.

Preverite tudi: Best WordPress vtičniki PayPal.

Če želite sprejeti druge oblike plačila od strank, kot so kreditne kartice, boste morali klikniti na Dokončana namestitev računa gumb, da ponudite Shopifyju več podrobnosti o vašem podjetju.

kako nastaviti-up-shopify-plačila

Izberete lahko tudi druge načine plačila, kot sta BitPay in GoCoin.

Zadnji korak za nastavitev trgovine Shopify, tako da je pripravljena začeti s prodajo, je nastavitev dostave. Kliknite na Nastavitve znova in nato kliknite na Dostava.

shopify-shipping-set-up

Izvor pošiljanja bo privzeto nastavljen na naslov trgovine, ki ste ga vnesli pri nastavitvi računa Shopify. Po želji lahko uredite izvor pošiljanja s klikom na Spremenite izvor pošiljanja gumb.

Na tem področju lahko določite tudi cone pošiljanja in cene za odpremo do teh lokacij. Če ne veste, koliko morate plačati za pošiljanje, se obrnite na lokalno pošto in poiščite nasvet.

3. korak: Dodajte svoje izdelke v Shopify

Nato morate izdelke dodati v svoj račun Spotify. Če želite dodati svoje izdelke, kliknite na Izdelki v meniju na desni strani in kliknite na Dodajte izdelek.

dodajte izdelke za nakupovanje

Nato izpolnite vse podatke o svojem izdelku, vključno z imenom / naslovom izdelka, opisom izdelka, ceno in še več. Tudi tukaj naložite visokokakovostno sliko svojega izdelka. Izdelek lahko dodate tudi v zbirko, da jo boste lažje našli v svoji trgovini. Ko končate z izpolnjevanjem vseh podrobnosti svojega izdelka, kliknite na Shrani gumb.

dodajte izdelke v račun za nakup

Ta postopek ponovite za vse izdelke, ki jih ponujate.

4. korak: izbira vašega načrta za cene Shopify

Zdaj, ko boste imeli konfigurirane osnove računa Shopify, boste morali izbrati načrt cen, da boste dejansko začeli uporabljati spletno trgovino. Kliknite na Izberite načrt gumb v pasici na dnu zaslona.

shopify-načrt

Nato vam bodo predstavljene 3 različne možnosti načrta. Če ste šele začeli in ste novi v prodaji preko spleta, priporočamo, da izberete osnovni načrt Shopify za 29 USD na mesec. Svoj načrt lahko kadar koli nadgradite, če potrebujete več funkcij ali če vaša spletna trgovina hitro raste. Če želite izbrati osnovni načrt Shopify, kliknite na Izberite ta načrt gumb.

nastavitev shopify z wordpress

Nato vnesite podatke o svoji kreditni kartici in pritisnite Začetni načrt gumb.

Začnite z Shopify danes!

Zdaj ste pripravljeni začeti z denarjem prek spleta s Shopifyjem in svojim WordPress spletnim mestom.

5. korak: Uporaba gumba za nakup Shopify

Zdaj je čas, da Shopify vključite v svoje WordPress spletno mesto z Buy Buttons. Kupite gumbe s povezavo do vaše trgovine Shopify in so vključeni v vse Shopify načrte. Gumbi za nakup omogočajo prodajo izdelkov na vašem spletnem mestu ali v blog objavah. Uporabite lahko tudi gumbe za nakup, da ustvarite povezavo do blagajne, ki jo strankam pošljete v e-poštnih sporočilih ali na socialnih omrežjih. Ob stranskih e-poštnih sporočilih prihaja prodajno CRM orodje
priročno pri upravljanju strank in odnosov s strankami.

Če se prodajni kanal gumba za nakup ne prikaže v razdelku prodajni kanal vašega skrbnika Shopify, ga boste morali dodati. Če želite dodati prodajni kanal Buy Button, kliknite na Nastavitve in nato kliknite na Prodajni kanali gumb.

dodajanje shopify v wordpress z gumbom za nakup

Kliknite na Dodajte prodajni kanal gumb. Nato se prikaže seznam prodajnih kanalov, ki so na voljo, pomaknite se navzdol in poiščite Kupi gumb kanal. Ko ga najdete, kliknite modro + gumb za namestitev.

kako namestiti gumb za nakup za vključitev shopify in wordpress

Po namestitvi prodajnega kanala gumba za nakup kliknite na Ustvari gumb za nakup gumb.

ustvari kupi gumb za nakup

Nato izberite izdelek, za katerega želite ustvariti gumb za nakup, in kliknite na Izberite izdelek gumb. Zdaj lahko konfigurirate videz gumba za nakup. Izberete lahko predlogo, prilagodite barvo in besedilo gumba ter dejanje, ki se zgodi, ko stranka klikne gumb. Ko končate s prilagajanjem videza gumba, kliknite na Ustvari kodo gumb.

shopify gumb za nakup izdelka za wordpress

Naslednji korak je kopiranje kode in dodajanje na vaše WordPress spletno mesto.

6. korak: Na spletno mesto WordPress dodajte gumbe Shopify Buy

Zdaj moramo vaše izdelke dodati na vaše WordPress spletno mesto, da jih lahko začnete prodajati. Kliknite na Kopirajte kodo v odložišče gumb za kopiranje kode, ki ste jo pravkar ustvarili za ta izdelek.

dodajte-shopify-izdelek-do-wordpress

To kodo lahko prilepite kamor koli na svojem spletnem mestu, kjer želite, da se prikaže gumb za nakup. Na primer, lahko ustvarite stran na svojem mestu WordPress, da prikažete svoje gumbe za nakup. Ustvarite stran v WordPressu, jo poimenujte in nato prilepite kodo.

kako dodati gumbe za nakup shopify za WordPress

Kodo lahko tudi prilepite vanjo objave na blogu ali v stranski vrstici WordPress.

To je to! Integriranje Shopifyja z WordPressom je tako enostavno. Zdaj, ko veste, kako dodati Shopify na svoje WordPress spletno mesto, boste pritegnili kupce in dosegli tono prodaje v nobenem trenutku.

Ne zamudite te zanimive primerjave med BigCommerceom in WooCommerce ali preberite na https://www.isitwp.com/shopify-vs-woocommerce/WooCommerce vs Shopify. Morda boste želeli preveriti tudi naš popoln seznam možnosti Shopify in tekmovalcev.

Upamo, da ste v tem članku uživali. Če ste to storili, si oglejte naše članke o najboljšem gostovanju WooCommerce in 9 najboljših orodij za SEO za rast prometa na vašem spletnem mestu, hitro!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map