Kako omogočiti zaklepanje vsebine v programu WordPress (korak za korakom)

omogočite zaklepanje vsebine


Ali želite omogočiti zaklepanje vsebine na svojem spletnem mestu WordPress?

Zaklepanje vsebine zavrača dostop do vaše vsebine, dokler bralec ne opravi določenega poziva k dejanju, kot je na primer prijava na e-poštni naslov. Izključitev vsebine bi lahko bila samo potisk obiskovalcev vašega spletnega mesta, da vam posredujejo svoj e-poštni naslov.

V tej vadnici vam bomo pokazali, kako učinkovito uporabljati tehniko zaklepanja vsebine za dosego svojih marketinških ciljev, kot je povečanje vašega seznama e-pošte.

Kdaj morate na svojem spletnem mestu uporabljati zaklepanje vsebine?

zaklepanje vsebine, optinmonster

Čeprav je zaklepanje vsebine zelo učinkovita marketinška strategija, če ne uporabljate pravilno, lahko na koncu moti svoje obiskovalce. Zato morate vedeti, kako in kdaj ga uporabljati, da boste dosegli najboljše rezultate.

Na splošno je ta tehnika najboljša, če ponujate zelo dragoceno vsebino, kot je brezplačen tečaj, prenos e-knjige, ponujanje popusta itd. Ljudje imajo takšno vsebino radi, ker je od nje mogoče nekaj pridobiti. Zato na splošno ne zamerijo pošiljanja svojih e-poštnih naslovov ali pritiska na ta gumb za naročanje, da bi dobili dostop do vašega gradiva.

Kako omogočiti zaklepanje vsebine v programu WordPress

V orodju WordPress je zaklepanje vsebine enostavno, ko imate orodje OptinMonster.

OptinMonster, generacija svinca, marketinško orodje, izdelava e-poštnih seznamov

OptinMonster je ena najboljših rešitev za generiranje svinca, ki vam omogoča enostavno zaklepanje vsebine. Z OptinMonster lahko ustvarite visoko pretvorbene kampanje za generiranje svinca z osupljivimi oblikami optina.

Več o tem neverjetnem orodju najdete v naši podroben pregled OptinMonster.

Zdaj pa pojdimo preveriti, kako uporabljati OptinMonster za omogočanje zaklepanja vsebine na vašem spletnem mestu.

1. korak: Namestitev in aktiviranje OptinMonsterja za zaklepanje vsebine

Prvi korak je namestitev vtičnika OptinMonster na vaše WordPress spletno mesto.

Ta vtičnik bo deloval kot povezava med vašim računom OptinMonster in vašim WordPress spletnim mestom. Zato se prepričajte ustvarite svoj račun najprej z OptinMonsterjem.

Ko je vtičnik aktiviran, pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress in kliknite OptinMonster na levi strani zaslona. Tu boste videli dve možnosti. Eno je, drugo pa Povežite se z računom OptinMonster.

Če še niste ustvarili računa, lahko kliknete možnost Get OptinMonster. Izberite drugo. Predvidevamo, da ste ustvarili svoj račun pred namestitvijo vtičnika, zato se bomo odločili za drugo možnost.

Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon, na katerem boste pozvani, da pooblastite svoj račun za OptinMonster.

dovoljenje za zaklepanje vsebine optinmonster

Kliknite na Pooblastite OptinMonster gumb. Zdaj boste pozvani, da se prijavite v svoj račun OptinMonster s svojimi poverilnicami za prijavo. Odpre se novo okno z povežite se z WordPressom možnost. Samo kliknite nanj. Zdaj bi morali biti na nadzorni plošči, kjer lahko začnete ustvarjati svoj optin obrazec.

2. korak: Ustvarjanje prvega Optina za zaklepanje vsebine

Če želite ustvariti svoj prvi Optin z OptinMonster, pojdite na OptinMonster »Akcije» Ustvari novo oglaševalsko akcijo.

Zdaj izberite vrsto oglaševalske akcije. Našli boste možnost, ki se imenuje V vrsti. Kliknite nanj. Nato lahko izberete predlogo za svoj optin.

Ustvari novo oglaševalsko akcijo

Izberite predlogo po vaši izbiri. Nato lahko poimenujete svojo oglaševalsko akcijo in izberete spletno mesto, na katerem želite prikazati optin.

Ko končate, kliknite na Začnite graditi gumb. Zdaj lahko svoj optin prilagodite tako, da spremenite njegove pisave, barvo itd. Vse možnosti prilagajanja se prikažejo na levi strani zaslona. Preprosto kliknite možnost v svojem ustvarjalcu in jo prilagodite na levi strani urejevalnika.

Zdaj pod Oblikovanje izberite zavihek Vgrajene nastavitve možnost.

Na levi strani zaslona boste videli različne možnosti.

Preklopite na Zakleni vsebino pod oglaševalsko akcijo možnost. Nato izberite Zmedenost iz spustnega menija, če želite zamegliti svojo vsebino, ali Odstranitev za popolno odstranitev vsebine pod optin.

Glede na vaše zahteve lahko izberete katero koli možnost, ki jo želite. V tej vadnici pojdimo z možnostjo zatemnitve.

Nato morate povezati svojo storitev trženja e-pošte in konfigurirati tudi nastavitve analitike. Za to lahko uporabite integracijo in zavihke Analytics v zgornjem meniju. Te zavihke najdete tik ob zavihku Oblikovanje na vrhu zaslona. Ko končate, shranite spremembe in se vrnite na svojo nadzorno ploščo WordPress in kliknite na OptinMonster.

Videli boste opin, ki ste ga pravkar ustvarili Akcije. Kliknite na Urejanje izhodnih nastavitev povezava. Na naslednji strani izberite jut Omogoči oglaševalsko akcijo na spletnem mestu možnost.

Ne pozabite zadeti Shrani gumb po vsakem koraku.

3. korak: Prikaz možnosti za zaklepanje vsebine v vaši objavi

Če želite v svoji objavi prikazati obrazec za zaklepanje vsebine, kopirajte bližnjico iz tega polja: Kratka koda za to akcijo in ga prilepite kamor koli v svoji objavi ali strani.

Skoraj si končal. Spremembe shranite in za objavo objavite tipko »Objavi«. Zdaj boste videli zaklepanje vsebine v akciji. Tukaj je primer tega.

To je to.

Zaklepanje vsebine je odlična strategija za povečanje seznama e-pošte.

Če želite vedeti več načinov za razširitev seznama, upoštevajte naš vodnik, kako hitro razviti svoj seznam e-poštnih sporočil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map