Kako postaviti svoje WordPress spletno mesto v način vzdrževanja (z ali brez vtičnika)

kako omogočiti način vzdrževanja v wordpressu


Na spletno mesto WordPress želite dodati stran z načinom vzdrževanja?

Če na svoje spletno mesto dodate stran z načinom vzdrževanja, je čudovit način za skrivanje pokvarjenih strani pred obiskovalci, ko vaše spletno mesto ni namenjeno vzdrževanju. Pomaga vam prilagoditi nastavitve spletnega mesta, temo ali vtičnike običajno v ozadju spletnega mesta, ne da bi obiskovalcem omogočili ogled matic in vijakov, ki jih uporabljate za postopek vzdrževanja.

In ne samo to, to je tudi odličen način, da shranite svoj SEO tako, da v iskalnike signalizirate, da je vaše spletno mesto namenjeno vzdrževanju. Torej vsakič, ko iskalniki poiščejo vaše spletno mesto, bo preskočil indeksiranje vseh sprememb, ki so videti nepopolne, kar zagotavlja, da bodo vaše uvrstitve na SEO ostale nedotaknjene.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko spletno mesto WordPress prestavite v vzdrževalni način. Pred tem pa si na hitro poglejmo, kako bi vam ta stran koristila.

Kazalo – Omogoči način vzdrževanja v WordPressu

Zakaj na svoji spletni strani uporabljati stran za vzdrževanje

Oglejmo si nekaj prednosti strani za vzdrževanje. S stranjo za vzdrževanje lahko …

 • skriti pokvarjene strani pred svojimi obiskovalci
 • preusmerite obiskovalce na drugo destinacijo, ko pristanejo na vašem spletnem mestu
 • zagotovite, da bodo uvrstitve ostale nedotaknjene
 • zbirati e-poštne naslove uporabnikov
 • takoj obvestite vse svoje naročnike, ko bo vaše spletno mesto znova zaživelo
 • povečajte svoje družbene privržence

WordPress privzeto ponuja možnost dodajanja strani za vzdrževalni način na vaše spletno mesto. Toda s tem ne morete storiti ničesar v smislu izboljšanja njegove vizualnosti. In ljudje ne bi radi videli te strani, ker je zelo neprofesionalna.

sporočilo o načinu vzdrževanja wordpressa

Ampak ne skrbi. Ni vam treba več uporabljati.

SeedProd je čudovit vtičnik, ki kmalu prihaja, ki vam nudi veliko prilagodljivost glede videza in občutka strani za vzdrževanje. Tako se vam ni več treba ukvarjati s privzeto navadno stranjo za vzdrževalni način, ki jo ponuja WordPress. Namesto tega lahko v nekaj minutah ustvarite osupljivega.

Omogoči način vzdrževanja s Plugin – SeedProd

SeedProd

SeedProd je popolnoma odziven in super prilagodljiv vtičnik WordPress, ki vam omogoča oblikovanje čudovitih strani v načinu vzdrževanja brez kodiranja ene same vrstice. S pomočjo tega vtičnika lahko ustvarite živahno in privlačno stran za svoje obiskovalce in jim sporočite, da je vaše spletno mesto nedosegljivo za vzdrževanje.

Od dodajanja logotipa blagovne znamke do prilagajanja vsakega kosa vaše strani, je s tem vtičnikom vse tako preprosto in enostavno. Če želite obiskovalce vključiti dlje, lahko na to stran dodate tudi video. Prav tako podpira različne druge elemente na strani, kot so e-poštni obrazec, odštevalnik časa, vrstica napredka, družabne ikone, CTA in še več.

Po tem pa si oglejmo, kako spletno mesto WordPress prestaviti v vzdrževalni način. Začnimo.

1. korak: Namestite in aktivirajte vtičnik SeedProd kmalu

Prvi korak je namestitev in aktiviranje Vtičnik SeedProd na svojem mestu WordPress. Če ne veste, kako namestiti vtičnik v WordPress, je opisano, kako lahko to storite.

Ko je vtičnik nameščen in aktiviran, boste morali potrditi licenčni ključ. Ključ najdete v računu SeedProd, ki je bil ustvarjen ob nakupu izdelka. Ključ prilepite v prazno polje in kliknite potrditveno dovoljenje, da ga preverite.

V idealnem primeru bi vas po končanem postopku aktivacije samodejno pripeljala na stran z licenčnim ključem. V nasprotnem primeru lahko to storite ročno tako, da odprete svojo nadzorno ploščo WordPress »Nastavitve» Prihaja Pro Pro »Licenca.

Če se pomaknete po strani navzdol, boste našli video, ki prikazuje, kako uporabljati vtičnik.

Ko končate, ste pripravljeni začeti uporabljati vtičnik. Zdaj kliknite na Pojdite na nastavitve za začetek ustvarjanja strani.

2. korak: Izberite svojo temo

Čas je, da ustvarite svojo stran za način vzdrževanja. Ko kliknete stran Pojdi na nastavitve, se odpre v naslednjem oknu. Tukaj morate izbrati Omogoči način vzdrževanja možnost. Po tem kliknite gumb Uredi kmalu / Stran za vzdrževalni način za vzdrževanje strani.

prihaja kmalu pro

Pred tem pa boste zdaj lahko izbrali temo, da boste lahko takoj začeli. SeedProd ponuja več kot 60 različnih popolnoma prilagodljivih vnaprej izdelanih predlog, med katerimi lahko izbirate.

SeedProd prihajajo teme kmalu

Izberite temo, ki vam je najbolj všeč. Zdaj boste na ustvarjalcu vizualnih strani, kjer boste lahko delali pri prilagajanju svoje teme. Na levi strani zaslona imate možnosti za prilagajanje, na desni strani pa si lahko ogledate svojo stran. Spremembe si lahko ogledate na zaslonu za predogled, ko vnesete spremembe.

Prva možnost je možnost Teme. To možnost lahko uporabite, če želite spremeniti temo. Ker pa smo ravnokar izbrali temo za svojo stran, jo bomo za zdaj preskočili in izbrali naslednjo možnost – Vsebina.

Z možnostjo Vsebina lahko spremenite besedilo na svoji strani.

jeziček vsebine seedprod

Pod to možnostjo lahko prilagodite ime strani, naslov in opis strani. Na ta zavihek lahko tudi naložite svoj logotip. Če se malo pomaknete navzdol, boste videli tudi več drugih možnosti.

Elementi semeprod vrstnega reda

Če želite spremeniti vrstni red svojih elementov, jih preprosto povlecite v želenem vrstnem redu pod Odredba oddelka možnost. Dodate lahko tudi favicon in poiščete svoj naslov in opis SEO, sličice družbenih medijev in v ta razdelek dodate kodo Google Analytics..

Čeprav so vse teme odposlane s privzeto sliko v ozadju, jo lahko spremenite, če želite. SeedProd prihaja s knjižnico, polno zalog slik, do katerih lahko dostopate, ne da bi plačali ničesar dodatnega. Samo kliknite na Izberite sliko možnost in izberite svojo najljubšo sliko.

S pomočjo iskalnega polja lahko poiščete določeno sliko, ki jo želite.

Tu lahko delate tudi na položaju in velikosti slike v ozadju. Če želite, da je bolj privlačen, imate možnost priložiti tudi video in diaprojekcijo.

Naslednja možnost je vsebnik. S to možnostjo lahko vsebnik vsebine naredite neprozoren ali pregleden, kar se vam zdi najboljše. Lahko ga tudi postavite, dodate animacijo in prilagodite njen polmer.

Izberete lahko tudi barvo, da dopolnite sliko v ozadju, kot smo jo naredili tukaj.

Naslednja možnost je Element Barva in tipografija. Te bomo za zdaj preskočili in najprej dodali elemente, da jih bomo lahko uredili.

3. korak: Dodajte elemente na svojo stran

SeedProd na svoji strani ponuja 6 različnih elementov. Lahko jih preprosto dodate in nato prilagodite njihov videz, da se ujema z vašo blagovno znamko. Tu so možnosti, ki jih imate.

Če želite dodati element, samo kliknite na določeno možnost. Če želite na primer dodati možnost e-pošte, samo kliknite na Nastavitve obrazca za e-pošto in omogočite obrazec. Nato lahko dodate širino obrazca. Prav tako ima možnost, da izberete ponudnika storitev e-poštnega trženja. Na voljo je več kot 23 možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Če želite dodati socialne povezave, samo kliknite na družabni profil in s klikom na puščico spustite izberite svojo ikono družbe. nato lahko dodate svoje povezave in prilagodite velikost in barvo gumba.

Podobno lahko izberete tudi gumbe za skupni delež, števec odštevanja in vrstico napredka. Tukaj je opisano, ko dodate vse.

4. korak: Prilagodite barvo in tipografijo elementov

Zdaj, ko ste na svojo stran dodali vse elemente, se lahko vrnete na Barva elementov možnost, ki je na voljo takoj pod Vsebnik vsebine zavihek.

Tu lahko izberete svojo najljubšo barvo in uporabite drobno črno vrstico, da prilagodite motnost svojih elementov. Prav tako lahko spremenite barvo ozadja obrazca.

Če želite besedilo prilagoditi, obstaja tudi možnost za to. Torej je vaša zasnova že skoraj pripravljena. Če želite dodati svoj prilagojeni dizajn, lahko uporabite CSS po meri in Napredni skripti možnosti za to.

5. korak: Preverite odzivnost vaše strani

Zdaj, ko je stran pripravljena, je zadnji korak vašega postopka oblikovanja preverjanje odzivnosti strani. Če želite preveriti, kako je videti na zaslonu različnih naprav, samo kliknite gumba Desktop in Mobile.

6. korak: Objavite stran z načinom vzdrževanja

Zdaj ste pripravljeni objaviti svojo stran. Za to najprej kliknite gumb Save, da shranite svoje nastavitve. Zdaj kliknite na Nazaj na nastavitve opcije. Odprlo vas bo okno, v katerem ste izbrali možnost za omogočanje Način vzdrževanja možnost. Zdaj kliknite na Shrani vse spremembe gumb, da se stran odpre v živo. Tukaj je opisano, kako bo vaša stran videti obiskovalcem.

stran, ki prihaja kmalu

Zdaj se lahko prijavite v zaledje in nadaljujete z vzdrževalno nalogo.

Omogoči način vzdrževanja brez vtičnika

Če prvič dodate odrezke kode v WordPress, preberite naš vodič o pravilnem dodajanju odrezkov kode v WordPress, da ne boste slučajno zlomili svojega spletnega mesta.

Ustvarili smo preprost delček kode, s pomočjo katerega lahko spletno mesto WordPress preklopite v vzdrževalni način brez vtičnika.

Vse, kar morate storiti, je, da to kodo dodate v datoteko function.php teme ali v vtičnik za spletno mesto:

vzdrževanje funkcije_mode () {

if (! current_user_can (‘edit_themes’) ||! is_user_logged_in ()) {wp_die (‘Vzdrževanje.’);}

}
dodajanje (‘get_header’, ‘vzdrževanje_mode’);

Če želite onemogočiti način vzdrževanja in uporabnikom omogočiti dostop do vašega spletnega mesta, preprosto komentirajte zadnjo vrstico, kot je ta:

// dodajanje ();

Tako je preprosto ustvariti stran za vzdrževanje svojega spletnega mesta. Morda boste želeli preveriti tudi vtičnike za najboljši način vzdrževanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map