Kako poučiti fitnes razrede na spletu (korak za korakom)

kako poučevati telovadnice na spletu


Želite ponuditi fitnes tečaje na spletu?

Medtem ko ljudje med to pandemijo ostanejo doma, je ponujanje spletnih telovadnic odličen način, da jim pomagate ostati zdravi in ​​zdravi. Tako se lahko naučite enostavnih domačih vaj, s katerimi boste lažje odstranili kilograme in maščobe ter pridobili moč.

V tem članku vam bomo pokazali, kako poučevati telovadnice v spletu, korak za korakom.

Prednosti pouka telovadnih tečajev na spletu

Imeti spletno mesto za fitnes lahko ima več prednosti. Tu je nekaj takih.

 • Dosezite do velike baze uporabnikov, ne glede na geografske meje.
 • Zagotovite si trden pasivni dohodek, tako da ponudite različne ravni članstva, vsaka z določeno ceno.
 • Izjemno je koristno v ključnih časih, kot je kriza Covid-19, ko ljudem po vsem svetu svetujemo, da ostanejo v zaprtih prostorih.

Po tem si poglejmo, kako ustvariti spletno mesto za pouk telovadnic na spletu.

1. korak: Ustvarjanje spletnega mesta fitnesa / telovadnice

Prvi korak je vzpostavitev spletnega mesta, na katerem lahko ustvarjate in prodajate telovadnice. Tukaj je vadnica, ki vas bo naučila, kako narediti spletno mesto iz nič.

Ko je vaše spletno mesto pripravljeno, je čas, da izberete vtičnik za članstvo.

Zaradi te vadbe bomo uporabljali vtičnik MemberPress. To je neverjeten vtičnik, napolnjen z odličnimi funkcijami. Z njim lahko sprejmete plačila, omejite dostop do programov vadbe, dovolite nalaganje programov in naredite še veliko več.

Več o MemberPressu lahko preberete tukaj.

2. korak: Namestitev in nastavitev vtičnika MemberPress

Uporaba vtičnika za članstvo, kot je MemberPress, je najboljši način za ustvarjanje in prodajo digitalnih tečajev fitnesa na spletu. Omogoča vam, da rednim obiskovalcem spletnega mesta omejite dostop do vrhunske vsebine na vašem spletnem mestu. Omogoča vam, da svojo vsebino skrijete za plačljivim zidom, tako da vsi ne morejo dostopati do nje.

Če želite odkleniti svojo vsebino, morajo uporabniki pridobiti članstvo na vašem spletnem mestu. Lahko pa ustvarite tudi brezplačne tečaje v zameno za njihov e-poštni naslov.

Zato nadaljujte in namestite ta vtičnik na svoje spletno mesto.

Ko končate namestitev in aktiviranje, pojdite na MemberPress »Možnosti na levi strani armaturne plošče. Tu boste videli več zavihkov.

Nastavitve MemberPress

Vsak zavihek ponuja različne možnosti za prilagoditev nastavitev. Nastavitve lahko konfigurirate tako, da odprete vsako od teh strani posebej.

3. korak: Dodajanje načinov plačila

Če želite dodati način plačila, pojdite na Plačila zavihek. Na začetku boste videli prazno stran z + spodaj znak načini plačila. Kliknite nanj. To bo stran razširilo z različnimi možnostmi. Kliknite puščico spustnega gumba pod Gateway da si ogledate možnosti plačila.

Plačila Članice

Tu boste videli različne možnosti, kot so Authorize.Net, PayPal Standard, PayPal Payments Pro itd. Izberite možnost, ki jo želite dodati na svoje spletno mesto. Ko končate, kliknite na Nadgradnja gumb za shranjevanje nastavitev.

4. korak: Ustvarjanje ravni članstva za vaše razrede

Z dodajanjem različnih stopenj članstva boste tečaj lahko razvrstili v različne cenovne načrte.

Če želite ustvariti stopnjo članstva, pojdite na Članstvo »Članstva» Dodaj novo.

Zdaj lahko začnete ustvarjati svoje članstvo, tako da dodate naslov in opis za stopnjo članstva. Nato lahko na desni strani nastavite ceno, čas obračunavanja in obdobje dostopnosti Pogoji članstva.

Ravni državPress

Ko končate, se pomaknite navzdol po strani in poiščite Možnosti članstva. Tu boste imeli 4 različne zavihke.

 • Registracija
 • Dovoljenje
 • Polje s cenami
 • Napredno

V Registracija na zavihku lahko konfigurirate besedilo gumba za registracijo in lahko omogočite zahvalo po meri, nastavite, ali želite uporabniku poslati pozdravno sporočilo itd..

Možnost nastavitev MemberPress

Naslednji je Dovoljenje zavihek. Tu lahko izberete, kdo lahko kupi članstvo. Prav tako imate možnost, da nastavite Brez dovoljenja sporočilo.

Dovoljenje za članstvo v MemberPress

Pod Cena lahko dodate cene na ravni članstva. Prav tako imate možnost, da dodate prednosti izbire nivoja itd.

Dodaj novo članstvo

Končno z Napredno na kartici lahko dodate URL za dostop do članstva, pogoje za določanje članstva itd.

Glede na vaše zahteve lahko te možnosti uporabite za prilagoditev svojih nastavitev.

5. korak: Dodajanje pravila za dostop

Dodajanje pravila o dostopu je odličen način za omejitev dostopnosti predavanj določenim uporabnikom. Če želite dodati Pravila dostopa, Pojdi do Članica »Pravila» Dodaj novo.

Dostopnost vse vsebine lahko omejite ali izberete določeno. Če želite svojo vsebino objaviti po delih, je to mogoče tudi. To lahko storite tako, da se drsite po zaslonu in izberete možnosti pod Kap / Iztek .

Kapljajte MemberPress

Ko dodate pravila, nadaljujte in shranite svoje nastavitve. Vaše spletno mesto je zdaj pripravljeno za objavo vsebine.

6. korak: Dodajanje programov telovadnice za člane

Če želite dodati uporabniški program telovadnice, pojdite na Objava »Dodaj novo z vaše nadzorne plošče WordPress. Zdaj dodajte svojo vsebino z urejevalnikom WordPress. Če ste novi pri WordPressu tukaj je opisano, kako lahko dodate svojo vsebino vključno z medijskimi datotekami.

Telovadba na spletu

V svojo objavo lahko dodate tudi kategorije, oznake, predstavljene slike itd. Ko ustvarite svojo vsebino, se pomaknite navzdol po strani in poiščite MemberPress nepooblaščen dostop odsek.

V tem razdelku lahko konfigurirate, kaj vidijo vaši neregistrirani uporabniki, ko poskušajo dostopati do svoje premium vsebine. Lahko jim pokažete nepooblaščeno sporočilo, določen prijavni obrazec ali izsek.

Samo kliknite na spustni meni in izberite možnosti, ki najbolje ustrezajo vašim zahtevam. Ko končate, pritisnite na Objavi gumb za objavo v živo. Zdaj lahko greš Vse objave in preverite svojo objavo v živo. Glede na naše nastavitve bo ta objava na voljo uporabnikom, ki so kupili raven vadbe – 1.

Članica

To je to. Vaše spletno mesto je zdaj pripravljeno za prodajo telovadnic v spletu. Prav tako boste morda želeli uporabiti dobro temo fitnesa na svojem spletnem mestu. Oglejte si tudi, kako na svoje spletno mesto dodati brezplačen kalkulator BMI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map