Kako povečati največjo velikost datoteke v WordPressu (razkrito)

kako povečati največjo velikost nalaganja datotek v wordpressu


Želite povečati največjo velikost datoteke za prenos v WordPress? Nizke omejitve za nalaganje datotek lahko povzročijo: ime vaše datoteke presega največjo velikost nalaganja za to spletno mesto napake in preprečujejo nalaganje datotek v vašo predstavnostno knjižnico ali nameščanje vtičnikov in tem velikih velikosti.

V tem članku vam bomo pokazali, kako povečati največjo velikost nalaganja datotek na svojem mestu WordPress.

Preverjanje največje omejitve velikosti nalaganja datoteke v WordPressu

Če imate težave zaradi največje omejitve nalaganja datotek, morate najprej preveriti omejitev nalaganja datotek za svoje spletno mesto. Lahko ga preprosto preverite na nadzorni plošči WordPress.

Če želite to narediti, boste morali iti na Mediji »Dodaj novo strani z vaše nadzorne plošče WordPress. Nato boste videli omejitev največje dovoljene velikosti datoteke za vaše WordPress spletno mesto.

wordpress-največja velikost datoteke za nalaganje

Pojdimo naprej in preverimo, kako povečati največjo velikost nalaganja datoteke, da odpravimo težave. Najprej bomo začeli z možnostmi za hitro odpravljanje.

Opomba: Prve tri metode so namenjene hitremu odpravljanju težav, ki jih povzročajo največje omejitve velikosti za nalaganje datotek. Vendar pa morda ne bodo delovali z nekaterimi gostitelji v skupni rabi. V tem primeru se morate odločiti za četrto možnost, to je, da se obrnete na ponudnika gostovanja.

1. Uredite datoteko s funkcijami tem

Prvi način za povečanje največje omejitve velikosti nalaganja datoteke je urejanje datoteke funkcije.php teme.

Če želite to narediti, boste morali iti Videz »Urednik z vaše nadzorne plošče. Nato pojdite na function.php povezavo na desni strani plošče in jo kliknite. Ko se datoteka odpre, se pomaknite navzdol na dno strani in ustvarite novo vrstico. Nato morate kodo spodaj kopirati in nanjo prilepiti. Ko to storite, ne pozabite posodobiti datoteke.

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘post_max_size’, ‘256M’);
@ini_set (‘max_execution_time’, ‘400’);

urejanje-tema-funkcije

Ko to storite, lahko nadaljujete in preverite, ali je delovalo na vašem spletnem mestu. V nasprotnem primeru lahko poskusite z drugimi metodami spodaj.

2. Ustvarite ali uredite obstoječo datoteko PHP.INI

Za to metodo boste morali dostopati do korenske mape spletnega mesta WordPress s pomočjo FTP ali aplikacije File Manager na nadzorni plošči cPanel vašega računa gostovanja.

Nato boste morali poiskati datoteko php.ini v svoji korenski mapi. Če ga ne najdete, boste morali ustvariti datoteko php.ini in jo naložiti v korensko mapo. Če ste v skupni rabi gostitelja, v večini primerov ne boste videli.

Nato odprite datoteko php.ini in ji dodajte naslednjo kodo:

upload_max_filesize = 256 milijonov
post_max_size = 256 milijonov
max_execution_time = 400

Velikost datoteke, ki je določena zgoraj v primeru, je mogoče prilagoditi glede na vaše potrebe.

3. Uredite datoteko .htaccess

Če želite s to metodo povečati največjo omejitev velikosti nalaganja datotek, boste morali dostopati do korenske mape svojega spletnega mesta, kot je v 2. metodi.

Odprite korensko mapo svojega spletnega mesta in v njej poiščite datoteko .htaccess. Nato odprite datoteko za urejanje in dodajte to kodo:

php_value upload_max_filesize 256M
php_value post_max_size 256M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

To je to. Ponovno lahko odprete možnost za nalaganje medijev in preverite, ali deluje. Če se to ne bo izšlo, se boste morali obrniti na ponudnika gostovanja, kot je predlagano v naslednji metodi.

4. Prosite ponudnika gostovanja, da poveča največjo velikost datoteke

Če zgornje rešitve ne delujejo za vas, se boste za dokončno rešitev obrnili na ponudnika gostovanja WordPress.

Omejitev nalaganja datoteke WordPress je v glavnem povezana z viri, ki jih je ponudnik gostovanja dodelil za vaše spletno mesto. Gostiteljske storitve včasih omejijo velikost nalaganja datotek v vaše dobro. Na primer; Z omejitvijo velikosti nalaganja datoteke lahko svojim uporabnikom preprečite nalaganje velikih datotek, videoposnetkov itd.

Včasih pa vas lahko omeji pri nalaganju uporabnih datotek na vaše spletno mesto in nameščanju vtičnikov WordPress. Ko pride do take težave, lahko poskusite s katerim od zgornjih načinov ali prosite ponudnika gostovanja, da poveča največjo velikost nalaganja datotek za vaše spletno mesto.

Na primer, za nekatere naše projekte uporabljamo Bluehost in hitro rešujejo take težave.

bluehost-gostovanje-brez-poslovnih e-poštnih sporočil

Bluehost ponuja poseben popust za uporabnike IsItWP. Gostovanje WordPress lahko dobite za samo 2,75 USD na mesec. Prav tako dobite brezplačno ime domene.

Če želite izvedeti več, tukaj je naš popoln pregled Bluehosta.

Upamo, da vam je to pomagalo povečati največjo velikost datoteke za prenos v WordPress. Morda boste želeli prebrati tudi naš vodič o tem, kako pravilno ustvariti stran za prijavo po meri v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map