Kako pravilno ustvariti kupone z WooCommerce za dobiček

kako ustvariti kupone v woocommerce


Ali želite ustvariti kupone z WooCommerce?

Ponuditi kupon za popust svojim strankam je odličen način, da pritegnete več prodaje in prihodkov. Kupci nenehno iščejo najboljšo možno ceno od trenutka, ko začnejo iskati izdelek, do končne prodaje.

V tej vadnici vam bomo pokazali, kako v nekaj minutah s pomočjo vtičnika in brez vtičnika ustvarite kupone WooCommerce za svoje izdelke..

Pokazali vam bomo tudi, kateri način je najboljši za vas. Pa začnimo.

1. način: Dodajte kupon v WooCommerce z dodatkom

Najprej preverimo, kako lahko dodate kupone v WooCommerce s pomočjo vtičnika. Uporabili bomo vtičnik Advanced Coupons, da vam pokažemo, kako to storiti.

1. korak: Namestite vtičnik Advanced Coupons

Začeli bomo z namestitvijo in aktiviranjem vtičnika Advanced Coupons na vašem spletnem mestu WordPress. Ko končate, pojdite na WooCommerce »Kuponi» Dodaj kupon.

Dodajte kupone v trgovino

Zdaj boste na novem zaslonu, kjer lahko ustvarite svoj kupon. V prvem polju lahko dodate kodo kupona. Tik pod tem imate polje, ki mu želite dodati opis kupona. To je lahko karkoli, kar opisuje vaš popust.

Na primer, lahko v to polje dodate pogoje za popust, omejitve itd. Tako lahko vaše stranke lažje razumejo, ali obstajajo kakšna pravila za odkup.

Napredni kuponi

2. korak: Načrtujte svoj kupon

Ko ustvarite kodo kupona z naprednimi kuponi, je čas, da jo razvrstite. Za to pojdite na razdelek Podatki o kuponih tik spodaj, kjer ste ustvarili kodo kupona. Tu boste videli več možnosti.

 • Splošno
 • Omejitev uporabe
 • Omejitve uporabe
 • Pogoji košarice
 • Ponudbe BOGO
 • Dodajte izdelke
 • Planer
 • Omejitve vloge
 • URL kuponi
 • Z enim klikom Uporabi obvestilo
 • Prepovedi pošiljanja

Kliknite na Planer.

Napredni kuponi

Tu boste imeli polje za dodatek začetnega datuma. V tem polju lahko dodate datum, ko želite kupon začeti delovati. Tik pod tem poljem boste našli možnost, da napišete sporočilo o napaki na začetku kupona.

Najdete lahko tudi polja za dodajanje datuma izteka kupona in sporočilo o napaki kupona.

3. korak: objava kupona

Zdaj na desni strani zaslona, ​​tik pod gumbom Objavi, boste videli tri možnosti. Prva je, da v svoj kupon dodate kategorijo. Z dodajanjem kategorije lahko svoje kupone organizirate. Lahko dodate tudi nadrejeno kategorijo in podkategorijo.

Druga možnost je, da omogočite funkcijo samodejnega uveljavljanja. Če omogočite to možnost, lahko zagotovite, da se kupon samodejno uporabi za uporabnikov voziček, če kupuje izdelek, za katerega je veljaven. Če ne želite uporabljati te funkcije, samo potrdite polje.

Zadnja možnost je kloniranje kupona. Ta možnost vam omogoča, da ustvarite natančno kopijo istega kupona samo z enim klikom. Seveda lahko polja uredite, če želite kasneje. Ta možnost pomaga prihraniti veliko časa in poenostaviti postopek razporejanja kuponov.

Napredne kategorije kuponov

Ko to storite, pritisnite na Objavi na vrhu teh možnosti. Vaš kupon je treba razvrstiti takoj. Na datum začetka se samodejno začne v živo in se izteče na končni datum.

2. način: Razpored kupona v WooCommerce brez vtičnika

WooCommerce privzeto ponuja možnost Kuponi, ki omogoča nastavitev brez pomoči nobenih drugih vtičnikov. Tukaj je opisano, kako to lahko storite.

1. korak: Ustvarite kupon v WooCommerce

Ker ste pripravljeni načrtovati kupon na svojem spletnem mestu WooCommerce, predvidevamo, da imate v svoji spletni trgovini že nameščen vtičnik WooCommerce. Vpišite se na nadzorno ploščo WordPress in pojdite na WooCommerce »Kuponi.

Na zaslonu boste zdaj videli naslednje. Kliknite na Ustvari svoj prvi kupon gumb.

Razvrstite kupon na spletno trgovino

Na zaslonu boste videli več možnosti. Začnite tako, da v kupon dodate ime ali kodo. Spodaj bo prikazano polje, kjer lahko dodate opis v kodo.
Dodajte kupon na spletno mesto WoCommerce

V naslednjem koraku boste morali načrtovati kupon. Za to morate urediti njegovo časovno razporeditev.

2. korak: Uredite datum objave vašega kupona WooCommerce

V tem koraku pojdite na desno stran zaslona. Tukaj boste videli Objavi možnost. Kliknite na Uredi povezavo tik nad gumbom Objavi.

Zdaj lahko dodate točen datum in čas, ko želite kupon začeti v živo. Ko končate, pritisnite na Objavi gumb. Vaš gumb se bo zdaj spremenil v Urnik. In to je to. Kupon se ob določenem času samodejno sproži v živo.

3. korak: izbira datuma poteka veljavnosti za vaš kupon za WooCommerce

Z WooCommerce lahko izberete datum, po katerem bo povezava s kuponi potekla samodejno. Če želite omogočiti to možnost, se pomaknite navzdol po zaslonu in prikazana bo plošča s podatki o kuponih s tremi zavihki:

Izberite Splošno zavihek. Tu boste videli možnost, ki se imenuje Datum izteka kupona.

Onemogočite kupon za Woocommerce

Kliknite na to polje. Na zaslonu se prikaže pojavno okno koledarja. V tem koledarju lahko izberete datum, ko želite, da poteče vaš kupon.

Woocommerce Calander

Po končanem zadetku Nadgradnja gumb na desni strani zaslona. Vaš kupon je pripravljen, da se začne v živo ob določenem datumu in času, potekel pa bo tudi samodejno. Tako je preprosto načrtovati kupon v WooCommerce.

Katera možnost je najboljša za načrtovanje kuponov v WooCommerce

Gotovo se sprašujete, zakaj namestiti vtičnik, ko lahko kupon načrtujete s privzeto možnostjo, ki jo ponuja WooCommerce. Vendar bi vam vedno priporočili, da se odločite za vtičnik, namesto da bi prišli do privzete možnosti.

Privzeta možnost je na voljo z omejenim naborom funkcij v primerjavi z vtičem Advanced Coupons. Na primer, privzeta možnost ne omogoča, da klonirate kupon ali omogočite funkcijo samodejnega uveljavljanja. Funkcija samodejnega uveljavljanja je odlična možnost, če darujete brezplačna darila. Poleg tega Advanced Coupons ponuja tudi več drugih možnosti pod Podatki o kuponih odsek.

Če uporabljate privzeto možnost WooCommerce, imate pod svojo možnostjo le 3 možnosti Podatki o kuponih odsek.

 • Splošno
 • Omejitev uporabe
 • Omejitve uporabe

Toda s pluginom imate na voljo veliko več možnosti kot le te. Z njimi lahko obvestite svoje uporabnike o razpoložljivem kuponu in jim sporočite, ali je njihov voziček izpolnil pogoje, da izkoristi kupon itd..

Brezplačna možnost je dobra za tiste, ki so se šele začeli in ne potrebujejo veliko prilagajanja. Če pa ste napredni uporabnik WooCommerce, se je vedno bolje odločiti za vtičnik. Poleg stranskih kuponov je CRM orodje zelo koristno pri urejanju odličnih odnosov s strankami.

Upamo, da vam je ta članek v pomoč. Če vam je všeč, boste morda želeli vedeti, kako še bolj zaslužiti svoje spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map