Kako pridobiti dokumente v elektronski obliki s WordPressom

kako elektronsko podpisovati dokumente v wordpressu


Ali želite iti brez papirja in dokumente podpisati v elektronski obliki?

Podpisovanje dokumentov prek e-poštnih sporočil se zdi mučen postopek – vaši uporabniki morajo dokument natisniti, podpisati in skenirati, nato pa vam ga pošljejo po e-pošti..

Na srečo z WordPressom lahko preskočite vse te korake in svojim uporabnikom omogočite, da dokumente takoj podpišejo z e-podpisom. V tem članku vam bomo povedali, kako svoje dokumente podpisati na svojem spletnem mestu WordPress, ne da bi skozi vse te dolgotrajne postopke.

Pred tem pa si poglejmo, zakaj so digitalni podpisi pomembni in kako lahko pomagajo vašemu podjetju.

Zakaj podpisovati dokumente v elektronski obliki

Ne glede na to, s katerim podjetjem poslujete prek spleta, ima vaše dokumente elektronsko podpisano veliko prednosti.

Prvič, e-podpisi ali digitalno podpisovanje dokumentov vašo stranko olajša podpisovanje dokumentov. Vaše stranke lahko papirje podpišejo preprosto s pomočjo miške ali zaslona na dotik in vam ga takoj pošljejo nazaj.

Drugič, lahko preskočite vse korake pošiljanja e-poštnega sporočila naprej in nazaj in stvari hitreje opravite. To pomeni, da lahko hitro sklenete pogodbe in vam ni treba čakati, da se vaši papirji podpišejo.

Korak 0: Ustvarite dokument o pogodbi o storitvi

Preden ustvarite kopijo pogodbe o storitvi, morate vedeti natančne točke, ki jih želite vključiti, da boste lahko imeli pravilne podatke, preden jih podpišete. Tipična kopija sporazuma običajno obsega naslednje:

 1. Pogoji storitve in plačila
 2. Naslov in kontaktna številka vaše stranke
 3. Podpisno polje

Če niste prepričani, kako ustvariti kopijo sporazuma, to vzorec lahko vam pomagajo začeti. Ko je vaš dogovor pripravljen, lahko na svojo kopijo dodate polje za digitalni podpis. Tukaj je opisano, kako to lahko storite.

1. korak: Namestite vtičnik WPForms za dodajanje polja digitalnega podpisa

WPForms

Prvi korak je namestitev in aktiviranje WPForms vtičnik na vašem spletnem mestu. WPForms je eden najboljših in najbolj priljubljenih vtičnikov za kontaktni obrazec za WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje poljubnih oblik, vključno z obrazcem za digitalni podpis z robustnim ustvarjalcem obrazcev za povleci in spusti. Ne potrebuje popolnoma nobenega kodiranja in potrebuje manj kot 5 minut, da ustvarite svoj prvi obrazec.

2. korak: Namestite WPForms Signature Addon

V drugem koraku morate namestiti WPForms Dodatek za podpise. Za to pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na WPForms »Addons. Zdaj uporabite iskalno polje in poiščite WPForms Signature Addon.

Dodatki za podpis WPForms

Ko ga najdete, zadeti Aktivirajte gumb za dodatek, da začne delovati.

3. korak: Ustvarite svoj prvi obrazec z omogočenim e-podpisom

Zdaj, ko ste namestili in aktivirali dodatek, je čas, da ustvarite svoj prvi obrazec z omogočanjem e-podpisa. Za to pojdite na nadzorno ploščo in kliknite na WPForms »Dodaj novo.

Zdaj izberite predlogo obrazca. Na izbiro je več možnosti. Za namen te vadnice bomo izbrali Enostaven kontaktni obrazec možnost.

Enostavna predloga obrazca za stike

Zdaj bi morali biti na strani oblikovalca obrazcev, kjer boste videli vse elemente na levi in ​​vizualni ustvarjalec na desni. Ker gre za ustvarjalnik povleci in spusti, lahko možnosti zlahka povlečete z leve in jih spustite v obliki na desni strani.

Vrstni red polj lahko tudi preuredite tako, da jih povlečete in spustite na želeno mesto. Ko dodate vsa potrebna polja in vključite kopijo, ki ste jo napisali za sporazum, dodajte Podpis možnost iz razdelka Fancy Fields. Samo povlecite to možnost in jo spustite v obrazec.

Dodatek za podpis WPForms

Ne pozabite zadeti Shrani gumb v zgornjem desnem kotu polja.

4. korak: Vstavljanje obrazca za podpis na vaše spletno mesto

Vaša oblika je zdaj pripravljena in pripravljena za uporabo v živo. Vse, kar potrebujete, je, da vstavite obrazec na svoje spletno mesto, da bo viden uporabnikom. Ustvarite novo objavo / stran (ali uredite obstoječo) in preprosto kliknite na Dodaj obrazec gumb nad orodno vrstico.

Dodajte obrazec v objavo

Prikaže se pojavni meni. V spustnem meniju izberite obrazec za stike. Nato kliknite Dodaj obrazec.

Pritisnite Objavi (ali posodobi, če urejate že obstoječo objavo / stran) in obrazec bo na vašem spletnem mestu prikazan v živo, pripravljen za premikanje in premikanje.

To je to! Vaši uporabniki lahko zdaj preprosto uporabijo polje za podpis obrazca in ga oddajo, ne da bi šli skozi kakšen zapleten postopek. Glede na vaše zahteve lahko iz obrazca dodate ali odstranite katero koli polje.

e-podpis, kako podpisati obrazec

Z WPForms, lahko imate veliko drugih tako naprednih funkcij, ki vam bodo stvari olajšale. Če želite vedeti o teh funkcijah, preberite naš podroben pregled na WPForms.

Če vam je bil ta članek všeč, boste morda želeli preveriti tudi, kako ustvariti prijavno stran po meri v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map