Kako prilagoditi spletno mesto WordPress [Vodnik za začetnike]

prilagodite-wordpress


Se sprašujete, kako prilagoditi WordPress? WordPress je najbolj priljubljena platforma za ustvarjanje spletnih strani in blogov. Del razloga, zakaj je WordPress tako priljubljen, je zaradi neskončnih možnosti prilagajanja s temami, vtičniki in še več. Prilagajanje spletnega mesta WordPress ni težko, tudi začetniki, ki o kodi ne vedo nič..

Ker je ta članek dolgotrajen, uporabite to vsebino za vodenje skozi.

 1. Prilagajanje WordPress-a: Uvod
 2. Kako prilagoditi svojo WordPress temo & Strani strani
 3. Prilagodite WordPress za izboljšanje SEO
 4. Prilagodite WordPress, da povečate sodelovanje & Vodi
 5. Preizkusite svoje WordPress spletno mesto

1. Prilagajanje WordPress-a: Uvod

Ko izdelujete spletno mesto, ga morate prilagoditi vašim potrebam. Ne glede na to, ali gradite spletno mesto za e-trgovino, spletno mesto za majhna podjetja, osebno spletno mesto ali blog, bo vsaka različna vrsta spletnega mesta potrebovala različne funkcije in edinstven videz. Tukaj prihaja prilagoditev WordPress-a.

Poleg tega ne samo, da bo prilagoditev WordPressa vaše spletno mesto izgledalo tako, kot želite, ampak bo tudi pomagalo:

 • Naredite spletno mesto WordPress bolj varno
 • Optimizirajte svoje spletno mesto za iskalnike
 • Olajšajte upravljanje spletnega mesta
 • Izboljšajte uporabniško izkušnjo za obiskovalce vaše spletne strani

Na srečo je WordPress zelo prilagojen po meri. Torej, začnimo s tem korakom po korakih o tem, kako prilagoditi svoje spletno mesto WordPress.

1.1. Namestite vtičnik za varnostno kopiranje za WordPress

Preden začnete, morate narediti varnostno kopijo spletnega mesta.

Če se z vašim spletnim mestom zgodi kaj slabega, vam bo varnostno kopiranje prihranilo tono časa, denarja in glavobolov. Kot pravi, je najdražja varnostna kopija tista, ki je še nikoli niste storili!

Trdo ste delali pri izdelavi svojega spletnega mesta in ne želite izgubiti vsega svojega napornega dela, na primer zaradi napada hekerja ali strežnika strežnika. Toda uporaba rezervnega vtičnika vas bo rešila pred tovrstno situacijo.

Vtičnik za varnostne kopije vam bo zagotovil brezskrbnost s samodejnim varnostnim kopiranjem spletnega mesta vsak dan. Na trgu je tona rezervnih vtičnikov WordPress.

Eden izmed naših glavnih izborov za rezervne vtičnike je UpdraftPlus.

updraftplus-backup-plugin

UpdraftPlus je priljubljena rešitev za varnostno kopiranje, ki ji zaupa več kot 2 milijona spletnih mest WordPress. Ta uporabniku prijazna rešitev vam omogoča, da z enim klikom razporeda, ki deluje za vas, ustvarite varnostno kopijo in obnovite, ne glede na to, ali gre za vsake 4, 8 ali 12 ur, dnevno, tedensko itd..

UpdraftPlus varnostno kopira vse na vašem spletnem mestu, vključno z vsemi vašimi WordPress datotekami, bazami podatkov, vtičniki in temami. Poleg tega UpdraftPlus podpira številne možnosti oddaljenega shranjevanja, kot so Google Drive, Dropbox, Amazon S3 in še več.

Na voljo bo brezplačna različica vseh bistvenih lastnosti. Za bolj napredne funkcije, kot so kloniranje in migracije, inkrementalne varnostne kopije in varnostne kopije pred posodobitvijo, lahko nadgradite na njihovo premijsko različico.

Začnite z UpdraftPlus danes.

Nekatera druga naša najboljša priporočila za najboljše rezervne vtičnike za WordPress vključujejo BackupBuddy in VaultPress.

2. Prilagodite svojo WordPress temo

2.1. Prilagajanje teme s vtičniki

Ker so vaše možnosti prilagajanja nekoliko omejene, odvisno od teme, katero ste izbrali za WordPress, pomaga, da uporabite vtičnik za še večjo prilagoditev WordPress-a. -bever builder, css heroj

Prvi vtičnik, ki ga priporočamo, je Beaver Builder. Beaver Builder je eden najboljših proizvajalcev strani WordPress, ki ga povlečete in spustite na trgu.

beaver-builder-prilagodite-wordpress

Beaver Builder deluje s katero koli temo WordPress in vam omogoča popoln nadzor nad vsebino in prilagoditvijo spletnega mesta. Tako je preprosto preprosto oblikovati svoje spletno mesto točno tako, kot želite, ne da bi se morali dotikati vrstice kode z uporabo orodja za ustvarjanje povleci in spusti.

Ponujajo veliko čudovitih vnaprej zasnovanih predlog, ki jih lahko uporabite. Slike in besedilo preprosto zamenjajte s svojo in hit objavo. Poleg tega je pozicioniranje besedila in slike v urejevalniku WordPress zapleteno, toda s programom Beaver Builder to preprosto storite. S tem vtičnikom boste imeli popoln nadzor nad postavitvijo in izgledom svojega spletnega mesta, tako da lahko WordPress prilagodite brez kakršnih koli omejitev.

Začnite z Beaver Builderjem že danes.

Drugo orodje za prilagajanje WordPressa, ki ga priporočamo, je CSS Hero. CSS Hero je še eden izmed najboljših vtičnikov za enostavno prilagoditev videza vaše spletne strani.

css-hero-prilagodite-wordpress

CSS Hero ima preprost in intuitiven vmesnik s točkami in kliki, ki vam omogoča, da v trenutku spremenite videz svojega mesta WordPress. Poleg tega se dogaja v živo, zato lahko spremembe opazite, ko jih izvedete.

To orodje deluje brez spreminjanja datotek s temami, zato vam ni treba skrbeti, da bi karkoli zlomili, zapleteni CSS pa je preprost s samo kazanjem in klikom.

Animacije lahko premikate, prilagajate ukrepe, urejate barve, izbirate tipografijo, dodate slike iz UnSplash in še veliko več.

Začnite danes s CSS Herojem.

Zdaj si oglejmo, kako prilagoditi svojo temo, ne da bi uporabljali vtičnik.

Seveda je ena od prednosti uporabe WordPressa možnost prilagajanja vašega WordPress bloga ali spletnega mesta z uporabo tem. WordPress tema lahko vašemu spletnemu mestu v hipu ponudi profesionalen videz. Najboljša stvar pri temah WordPress pa je, da jih lahko še naprej prilagodite, da boste lahko ustvarili spletno mesto, ki je po svoje.

Ko ste izbrali temo za WordPress, na nadzorni plošči skrbnika WordPress pojdite na Videz, nato kliknite na Prilagoditi.

Teme WordPress lahko prilagodite na več načinov, zato preučimo nekaj.

2.2. Prilagodite brez dodatka – glavo po meri

Vaša glava bo eden najbolj prepoznavnih elementov vašega spletnega mesta. Glava se nahaja na vrhu strani in se običajno pojavi na vsaki strani vašega spletnega mesta. Torej, želeli boste izbrati prilagojeno glavo, ki najbolje predstavlja vas ali vaše podjetje.

Če želite to narediti, pojdite na Videz, torej Glava. Odvisno od teme, ki ste jo izbrali za WordPress, imate lahko za svojo glavo različne možnosti. Na primer s spodnjo temo WordPress lahko izberete glavo videa ali glavo slike. Če želite spremeniti sliko za glavo, preprosto kliknite Spremeni sliko in izberite visokokakovostno sliko iz svoje predstavnostne knjižnice ali jo naložite iz računalnika.

prilagodite-wordpress-header

Pomembno je tudi, da se prepričate, da je slika glave pravilne velikosti. Ko izberete novo sliko glave, vam bo WordPress dal predlagane dimenzije slike, da bo vaša slika najbolje izgledala s temo. Na srečo pa je spreminjanje velikosti slike enostavno popraviti. Preprosto kliknite Izberite in Obreži.

pridelek

Pojavi se novo okno, tukaj lahko obrežete sliko po želji in pritisnete gumb Obreži sliko, da dokončate postopek. Zdaj se vaša želena slika popolnoma prilega vaši glavi.

prilagodite-wordpress-blog-header

Ne pozabite zadeti Objavi Ko končate, da shranite spremembe.

2.3. Izberite svoj logotip in favicon

Nato lahko izberete svoj logotip in favicon (ali ikono spletnega mesta). S tem lahko še bolj prilagodite svoje WordPress spletno mesto z lastno osebno ali podjetniško znamko.

Pojdi do Videz, torej Prilagoditi, in kliknite na Identiteta spletnega mesta odsek. Tu lahko naložite svoj logotip in izberete naslov in oznako spletnega mesta.

prilagodite-logo-site-ikono

Pod razdelkom Logo je razdelek Ikona spletnega mesta. Ikona spletnega mesta je drobna slika, ki jo vidite na zavihkih brskalnika, vrsticah z zaznamki in v WordPress mobilnih aplikacijah. Običajno gre za manjšo različico logotipa. Tu lahko naložite ikono svojega spletnega mesta, da se vaše spletno mesto enostavno prepozna.

2.4. Gradniki

S pripomočki lahko prilagodite tudi svoje spletno mesto ali blog WordPress. WordPress widget je majhen blok, ki izvaja določeno funkcijo. Te pripomočke lahko dodate na številna področja vašega spletnega mesta, vključno s stranskimi vrsticami, podnožji in drugimi območji, ki so pripravljena na gradnike, odvisno od teme WordPress.

Če želite dodati pripomoček, pojdite na Prilagajanje in kliknite na Gradniki. Nato kliknite območje, kamor želite dodati spletno mesto, nato kliknite Dodaj Gradnik gumb.

prilagodite pripomočke

Na spletno mesto lahko dodate več različnih pripomočkov, vključno z:

 • Arhivi
 • Zvok
 • Koledar
 • Kategorije
 • Galerija
 • Zadnje objave
 • Obrazec za iskanje
 • In več

Odvisno od teme, ki jo izberete, lahko v razdelku za WordPress Customizer dobite številne druge možnosti, kot so slika ozadja, barve, tipografija, glava, noga, družabni gumbi, gumbi in drugo. S temi nastavitvami se lahko poigrate in prilagodite svojo WordPress temo točno tako, kot želite.

2.5. Prilagodite svoj uporabniški profil

Zlasti za blogerje je prilagajanje vašega uporabniškega profila na WordPressu pomembno. Če prilagodite svoj WordPress blog z uporabniškim profilom, lahko vsakič, ko obiskovalec prebere eno od vaših objav, spozna, kdo ste. To je ključno za vzpostavitev odnosa s svojimi bralci in obiskovalci spletnih strani.

Če želite prilagoditi svoj uporabniški profil, na nadzorni plošči skrbnika WordPress pojdite na Uporabniki, nato kliknite na Tvoj profil. Tu lahko nastavite svoje nastavitve barvne sheme, svoje ime, vzdevek, kaj želite javno prikazati in tako naprej. Lahko tudi napišete nekaj o sebi v območju Biografski podatki in nastavite svojo profilno fotografijo z Gravatarjem. Kliknite na Posodobite profil gumb, da shranite spremembe.

wordpress-svoj-profil

Zdaj je cilj, da se vaš profil prikaže na objavah v vašem blogu, da bodo vaši bralci z vami boljši. Torej, oglejte si to vadnico kako v objave v WordPressu dodati polje z informacijami o avtorju.

2.6. Izdelajte svoje strani WordPress

Vsako spletno mesto potrebuje strani, redko je videti spletno mesto z le 1 stranjo. Torej, morate ustvariti vse strani, ki jih potrebujete za vaše spletno mesto. Najpogostejše strani, ki jih ljudje ustvarijo, vključujejo:

 • Domov
 • O tem
 • Storitve / Izdelki
 • Portfelj
 • Izjave strank
 • Arhiv vsebine / Blog
 • Kontakt
 • Pogosta vprašanja / podpora

Odločite se, katere strani potrebujete za svoje WordPress spletno mesto in začnite jih ustvarjati. Če želite ustvariti stran, pojdite na Strani, in nato kliknite na Dodaj novo gumb. Odpre se nova stran. Tu lahko poimenujete svojo stran, dodate vso vsebino strani in kliknete Objavi ko ste ustvarili stran in zadovoljni s tem, kako izgleda.

create-pages-wordpress

Prav tako boste želeli nastaviti svojo domačo stran. Običajno WordPress nastavi domačo stran tako, da privzeto prikaže vaše zadnje objave. Kar je lahko v redu, če ste bloger, vendar bi mnogi lastniki spletnih mest raje pravilno domačo stran. Torej za nastavitev domače strani na nadzorni plošči WordPress pojdite na Videz, torej Prilagoditi. V tem meniju izberite Nastavitve domače strani. Tu lahko izberete možnost za prikazovanje domače strani kot statične strani in nato na spustnem seznamu pod Domača stran izberite stran, ki ste jo ustvarili, za katero želite, da je vaša domača stran..

prilagodite-wordpress-domačo stran

Na istem območju lahko izberete tudi, na kateri strani svojih spletnih strani želite prikazovati svoje objave v spletnem dnevniku, tako da izberete stran s spustnega seznama pod Stran z objavami.

2.7. Nastavite strukturo menija

Ko sestavite vse svoje pomembne strani, boste morali prilagoditi svoje WordPress spletno mesto s strukturo menijev. V meniju je način, kako bodo obiskovalci vaše spletne strani krmarili po vašem spletnem mestu. Pomislite na vsa spletna mesta, ki jih obiščete, na vrhu strani običajno vidite meni s povezavami do domače strani, storitve, spletnega dnevnika itd., Da boste lažje našli pot..

Torej, morate postaviti lastno strukturo menijev.

Če želite to narediti, na nadzorni plošči skrbnika WordPress pojdite na Videz, torej Meniji. Tu na levi strani boste videli seznam vseh strani, ki ste jih objavili na svojem spletnem mestu WordPress. Najprej izberite ime svojega menija in kliknite na Ustvari meni gumb. Nato preprosto dodajte kljukico na strani, ki jih želite dodati v svoj meni, in kliknite na Dodaj v meni gumb.

prilagodite-wordpress-menu

Vaše strani se bodo nato prikazale na desni strani zaslona pod menijem, ki ste ga ustvarili. Zdaj lahko strani povlečete in spustite v vrstnem redu, ki ga želite.

Na koncu izberite mesto prikaza v svojem meniju. Najpogostejša izbira je primarna, ki je na vrhu vrha. Če pa želite, lahko svoj meni prikažete tudi v nogi in na drugih lokacijah.

prikaz-lokacija-meni

Ko končate, kliknite gumb Shrani meni, da shranite spremembe.

3. Prilagodite WordPress za izboljšanje SEO

3.1. Zagotovite, da bo vaše spletno mesto vidno Googlu

Prvi korak pri prilagajanju spletnega mesta WordPress je zagotovitev, da je vaše spletno mesto vidno Googlu. Konec koncev ste porabili čas za ustvarjanje svojega spletnega mesta, zato želite, da ga uporabniki najdejo v spletu.

Ker je Google najboljši vir prometa in obiskovalcev spletnih mest, želite, da se vaše spletno mesto čim prej navede na Googlu. Če vaše spletno mesto ni vidno Googlu, se vaše spletno mesto ne bo uvrstilo v rezultate iskalnikov.

Če želite, da Google prikaže seznam vašega spletnega mesta, na nadzorni plošči skrbnika WordPress pojdite na Nastavitve. Potem pojdite na Branje in na Vidnost iskalnika odsek.

vidljivost wordpress-google

Prepričajte se, da to polje ni potrjeno, da bodo iskalniki lahko indeksirali vaše spletno mesto.

3.2. Povečajte SEO s SEO vtičnikom

Če želite še izboljšati SEO svojega spletnega mesta WordPress, morate uporabiti vtičnik SEO. Obstaja vrsta odličnih vtičnikov SEO WordPress, ki bodo pomagali:

 • Povečajte ekološki promet na svojem spletnem mestu
 • Odkrijte ranljivosti na svojem spletnem mestu, ki bi lahko škodovale vašemu rezultatu iskanja
 • Optimizirajte in izboljšajte svoje oglaševalske akcije
 • Pospešite celoten postopek SEO

Najbolj priljubljen vtičnik WordPress SEO je naokoli Yoast SEO. Yoast SEO je brezplačni vtičnik, ki vam omogoča enostavno optimizacijo vašega spletnega mesta WordPress za boljše uvrstitve na iskalnikih.

prilagodite-wordpress-seo

Yoast SEOhelps optimizirate svojo vsebino za rezultate iskalnih ubijalcev. Brezplačni vtičnik vam bo pomagal enostavno napisati SEO prijazne vsebine. Prav tako se ponaša s številnimi funkcijami, vključno s predogledom odrezka, da vidite, kako bo vaša objava ali stran videti v rezultatih iskanja, napredne funkcije XML Sitemaps z enim klikom gumba, naslova in meta opisom predloge za boljšo znamko in dosledne odrezke rezultatov iskanja ter več.

Yoast SEO ponuja tudi Yoast SEO Premium, ki vključuje napredne funkcije SEO, kot so novice SEO, video SEO, lokalno SEO in razširitve SEO WooCommerce. Kot tudi druge napredne funkcije, kot so samodejni predlogi za notranjo povezovanje, predogled v družabnih omrežjih, upravitelj preusmeritev in še veliko več.

Začnite z Yoast SEO (Premium) danes.

Lahko uporabite tudi orodje SEO, kot je SEMrush. SEMrush je vsestransko orodje za SEO, ki vam omogoča, da pregledate svoje SEO možnosti in pridobite vpogled od konkurentov, da povečate promet na svojem spletnem mestu..

orodje semrush-seo

To orodje SEO se ponaša s funkcijami, kot so orodje za ključne besede PPC, na strani SEO Checker, orodja za revizijo povratnih povezav, analizator vsebine, orodja za raziskovanje oglaševanja in še več.

Začnite z SEMrush danes.

3.3. Izboljšajte SEO z opisnimi URL-ji

Druga prilagoditev WordPress-a, ki vam bo pomagala izboljšati SEO, je nastavitev pravilne strukture stalne povezave. Stalna povezava je spletni naslov, ki se uporablja za povezavo do vaše vsebine. Za svoje objave in strani boste želeli nastaviti opisne URL-je in tako povečati SEO ter jih narediti bolj prijetne in lažje razumljive za obiskovalce vašega spletnega mesta..

WordPress ponuja številne možnosti za trajne povezave, vključno z navadnimi, številčnimi itd., Vendar te možnosti niso vse optimizirane za SEO. Pojdite na skrbniško ploščo skrbnika WordPress, na Nastavitve, in potem Permalinkks. Tukaj lahko izberete Ime objave možnost.

wordpress-permalinks

Možnost imena objave vam bo dala najbolj opisni URL, tako da bodo iskalniki in obiskovalci vašega spletnega mesta lahko takoj ugotovili, kaj je vaša objava ali stran.

4. Optimizirajte spletno mesto za potencialne potencialne konverzije in konverzije

Če na spletnem mestu WordPress kaj prodajate ali imate blog in morate sestaviti svoj e-poštni seznam, boste želeli WordPress prilagoditi tudi za potencialne ponudbe in konverzije. Svoje spletno mesto lahko preprosto optimizirate, da ustvarite potencialne potencialne stranke in konverzije z nekaj vtičniki, kot je OptinMonster.

4.1. Spremljajte promet na spletnem mestu s storitvijo Analytics

Sledenje prometa na spletnem mestu je eden prvih korakov, ki jih boste morali narediti, če želite ustvariti potencialne potencialne stranke in konverzije.

S sledenjem prometa lahko ugotovite, koliko obiskovalcev vaše spletno mesto prihaja, od kod prihaja, kako dolgo ostanejo na vašem spletnem mestu in še več.

Google Analytics je najbolj priljubljeno orodje za spremljanje prometa na vašem spletnem mestu in je brezplačno za uporabo. Toda integracija Google Analytics s svojim WordPress spletnim mestom je precej težavna. Poleg tega s storitvijo Google Analytics ne morete analizirati prometa na svojem spletnem mestu z nadzorne plošče WordPress.

Na srečo pa lahko WordPress enostavno prilagodite, da si ogledate analitiko svojega spletnega mesta neposredno na nadzorni plošči WordPress z orodjem, kot je MonsterInsights.

monsterinsights-customize-wordpress

MonsterInsights je ena najboljših rešitev za analitiko WordPress na trgu. Ta uporabniku prijazen vtičnik vam omogoča, da spletno mesto WordPress povežete z Google Analytics v samo nekaj klikih in tako preprosto spremljate vse statistične podatke svojega spletnega mesta v realnem času..

Z MonsterInsights lahko sledite meritvam, kot so:

 • Najbolj priljubljene strani in objave na vašem spletnem mestu
 • Najboljša spletna mesta, ki se nanašajo na vaše spletno mesto
 • Najboljše odhodne povezave z vašega spletnega mesta
 • Ogledi obrazcev, predložitve in pretvorbe s sledenjem obrazca
 • Prodaja za vaše trgovine WooCommerce, Easy Digital Downloads in MemberPress
 • In veliko več

Začnite danes z MonsterInsights.

4.2. Ustvarite Engaging obrazec z WPForms

wpforms-contact-form-vtičnik

Na trgu je veliko vtičnikov za oblikovalce obrazcev WordPress, vendar je WPForms najbolj priljubljen in najbolj uporabniku prijazen. Z WPForms lahko v nekaj minutah sestavite obrazce za svoje spletno mesto s pomočjo gradbenika povleci in spusti – nobene kode ni treba obravnavati..

Zagotavljajo številne vnaprej izdelane predloge, s katerimi lahko začnete, vključno s preprostim kontaktnim obrazcem, zahtevate obrazec za ponudbo, obrazec za donacijo, obrazec za plačilo, naročnino in še veliko več.

Poleg tega se WPForms ponaša s številnimi odličnimi funkcijami, kot so pametna pogojna logika, nalaganje datotek, registracija uporabnikov, plačilne integracije s PayPal, Stripe in še več, integracija storitev e-poštnega trženja, pogovorni obrazci in še veliko več.

Začnite z WPformami že danes.

4.3. Rastite s potencialom z OptinMonster

Nato priporočamo uporabo OptinMonsterja za povečanje števila potencialnih strank in konverzij. OptinMonster je daleč eden najboljših vtičnikov generacije svinca.

optinmonster-vtičnik-generacija-vtičnik

Z OptinMonster lahko hitro ustvarite privlačne pojavne okne za vaše spletno mesto s pomočjo gradnika povleci in spusti. Na voljo so tudi zelo učinkovite vnaprej izdelane predloge, za katere je dokazano, da obiskovalce vaše spletne strani pretvorijo v potencialne stranke in stranke.

Na izbiro je več vrst oglaševalskih akcij, vključno s svetlobnimi okni, plavajočo vrstico, pozdravno preprogo na celotnem zaslonu in še več. Poleg tega ima OptinMonster številne funkcije, ki vam omogočajo ustvarjanje močnih pojavnih oken, vključno s ciljanjem na geografsko lokacijo, ki vam omogoča ustvarjanje prilagojenih oglaševalskih akcij glede na lokacijo obiskovalca. Druga izjemna značilnost je tehnologija, namenjena izhodu, ki je sposobna slediti, kdaj bo uporabnik zapustil vaše spletno mesto, in jim ob pravem času pokazati ciljno sporočilo..

Začnite z OptinMonster še danes.

4.4. Povežite spletno mesto s socialnimi mediji

Družabni mediji so še en prijeten način za privabljanje prometa na vašo spletno stran WordPress. Želite, da bodo obiskovalci vaše spletne strani lahko preprosto delili vaše spletno mesto in vsebino s prijatelji in sledilci na družbenih medijih. Zaradi tega morate spletno mesto povezati s socialnimi mediji.

Na srečo lahko spletno mesto enostavno povežete s socialnimi mediji in prilagodite WordPress z vtičniki za socialne medije.

Obstaja več odličnih vtičnikov za socialne medije WordPress, zato bomo priporočili nekaj naših najljubših. Najprej je Skupno štetje.

deljeno-šteje-vtičnik

Shared Counts je vtičnik za družabne medije, ki s pomočjo API-ja SharedCount.com hitro prikliče, predpomni in prikaže različna števila skupnih delitev. Tako lahko na vsej svoji vsebini na spletnem mestu prikažete, kolikokrat je bila dana v skupno rabo na družabnih omrežjih, kar nove obiskovalce spodbuja, da tudi sami delijo vašo vsebino.

Dobite gumbe za Facebook, Twitter, Pinterest, Yummly in še več.

Poleg tega je ta vtičnik zgrajen z upoštevanjem uspešnosti spletnega mesta, zato ne bo upočasnil vašega spletnega mesta.

Drugo od naših priporočil je Monarh.

monarh-social-media-plugin

Monarch je vrhunski vtičnik za deljenje družabnih medijev, ki ga je razvila ekipa pri Elegant Themes. Pri Monarchu lahko izbirate med več kot 20 socialnimi omrežji, vključno s Pinterestom, Twitterjem, Redditom in številnimi drugimi.

Gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih lahko dodate na 5 različnih lokacijah, vključno z zgornjo in pod vsebino, plavajočo stransko vrstico, na slike in video, samodejno pojavno okno in samodejni vklop. Poleg tega je Monarch super prilagodljiv; lahko izberete barve, obliko in kazalec učinka gumba za skupno rabo v družabnih omrežjih.

Začnite z Monarhom danes.

5. Preizkusite svoje WordPress spletno mesto

Potem ko smo prilagodili naše WordPress spletno mesto in ga postavili tako, da izgleda in deluje točno tako, kot želite, dela še ni konec. Preden svoje spletno mesto pokažete svetu, morate najprej narediti nekaj testov.

Prvi test, ki ga morate opraviti, je, da se prepričate, da je vse videti v redu. Obiščite svoje spletno mesto v različnih brskalnikih in preverite, ali je vse tam, kjer mora biti.

Prav tako morate zagotoviti, da je vaše spletno mesto prijazno za mobilne naprave. Veliko ljudi obiskuje spletna mesta prav iz svojih pametnih telefonov, zato jih je treba optimizirati za mobilne tako po videzu kot po funkcionalnosti. Če želite preveriti, ali je vaše spletno mesto prijazno za mobilne naprave, lahko uporabite brezplačno Google-prijazen test Google.

google-mobile-friendly-test

Preprosto vnesite URL svojega spletnega mesta in kliknite Preskusni URL gumba in počakajte na rezultate. Orodje vam bo povedal, ali je vaše spletno mesto prijazno do mobilnih naprav, in vam bo posnel posnetek zaslona, ​​kako je vaše spletno mesto videti tudi na mobilnih napravah. Bodite prepričani, da preizkusite vse pomembne strani svojega spletnega mesta, ne le domače.

Prav tako morate preizkusiti hitrost svojega spletnega mesta. Po prilagoditvi spletnega mesta WordPress z veliko slikami, animacijami, videoposnetki ali vtičniki lahko resnično upočasnite svoje spletno mesto. Hitrost vašega spletnega mesta je pomembna za vaš SEO in za uporabniško izkušnjo. Torej, morate zagotoviti, da je vaše spletno mesto hitro.

Hitrost spletnega mesta lahko preizkusite z lastnim orodjem, brezplačnim orodjem za hitro testiranje spletnega mesta.

spletno mesto-hitrost-test-orodje

Vnesite URL svojega spletnega mesta in pritisnite STRAN ZA ANALIZO gumb. Orodje bo ocenilo hitrost vašega spletnega mesta in podalo predloge za izboljšanje hitrosti.

Upamo, da ste v tem članku uživali o tem, kako prilagoditi WordPress in da boste kmalu lahko prilagodili svojo podružnično trgovino Amazon ali pa bo katero koli spletno mesto prilagojeno vašim potrebam. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte našo objavo na vtičnikih Must Have WordPress za poslovna spletna mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map