Kako samodejno uveljaviti popuste v WooCommerce z URL-jem kupona

kako samodejno uveljaviti popuste pri woocommerceu


Želite vedeti, kako samodejno uveljaviti popuste v WooCommerce z URL-ji kupona?

Samodejno uveljavite popuste s funkcijo URL-a kupona je odlična možnost za tiste, ki na svojem spletnem mestu organizirajo oddajo ali posebno ponudbo, kot so brezplačni izdelki itd. Z omogočeno funkcijo lahko vaši uporabniki preskočijo vse dolgotrajne postopke dodajanja izdelka v košarico in nato ročno uporabijo kodo.

Namesto tega lahko zdaj le kliknejo na URL kupona in pristanejo neposredno v vozičku z dodanim izdelkom, popust pa se samodejno uporabi za ceno izdelka. To je odlična možnost, če želite izdelek promovirati ali uporabnikom poslati e-poštno ponudbo prek trženja po e-pošti s povezavo s kuponom ali katero koli drugo tržno strategijo.

To je za vaše stranke priročno, saj jim kode ni treba zapomniti.

V današnji vadnici vam bomo pokazali, kako samodejno uporabiti diskontne kupone v WooCommerce z URL-ji kupona.

Kdaj in zakaj uporabljati URL-ove kupona na svojem spletnem mestu

Uporaba kupona URL za izkoriščanje popustov na vašem spletnem mestu lahko ima velike prednosti za vaše podjetje. Ta funkcija je še posebej koristna za spletna mesta, ki promovirajo izdelke z različnimi marketinškimi strategijami.

Če je ta možnost omogočena, vam svojim uporabnikom kupona nikoli ne bo treba zapomniti in ga vnesti ročno. Mnogi uporabniki lahko celo opustijo voziček samo zato, če ne bi našli polja, da bi prilepili kodo za popust.

Ta funkcija brez dvoma olajša povečanje prodaje s kuponi in zmanjša opustitev nakupovalnih košaric.

Poglejmo si, kako omogočiti samodejno uveljavljanje popustov na WooCommerce z uporabo URL-ja kupona.

Ker želite ustvariti kupon za spletno mesto e-trgovine, predvidevamo, da imate na svojem spletnem mestu že aktiviran vtičnik WooCommerce. Če ne, je to, kako lahko WooCommerce uporabite za ustvarjanje spletne trgovine.

1. korak: Namestitev naprednih kuponov v WordPress

Prvi korak je namestitev in aktiviranje vtičnika Advanced Coupons na vašem spletnem mestu.

Napredni kuponi

Ta vtičnik je čudovit vir za napredna spletna mesta za e-trgovino, ki želijo razširiti privzeto funkcijo kupona, ki je priložena WooCommerce.

S tem vtičnikom lahko hitro ustvarite kodo kupona, omogočite funkcijo samodejnega uveljavljanja, jih klonirate, kupce obvestite o poslih in naredite še veliko več. Prav tako vam omogoča, da ustvarite URL kupona, ko ustvarite kodo kupona.

Ko je vtičnik aktiviran in nameščen, je čas, da ustvarite svoj kupon.

2. korak: Ustvarjanje samodejnega kupona z naprednimi kuponi

Ko je vtičnik Advanced Coupons aktiviran, lahko začnete ustvarjati kupon z njim. Za to pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na WooCommerce »Kuponi» Dodaj kupon.

Dodajte nov kupon

Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon, na katerem lahko ustvarite kodo kupona. V prvem polju te strani dodajte ime v svoj kupon. Vaše stranke bodo s to kodo izkoristile popust. Pod tem polje dodajte opis svojega kupona.

Tu lahko dodate podrobnosti svojega kupona, kot so pogoji, minimalni prag za koriščenje kupona itd. Tako bodo uporabniki lažje razumeli, kako unovčiti kupon.

Kupon s fiksnim popustom

Če želite omogočiti samodejno prijavo kupona z uporabo URL-ja kupona, bomo morali izdelati kupone za določen izdelek. Za namen te vadnice ustvarimo jo za čevlje. Ko je kupon poimenovan in opisan, se pomaknite navzdol po strani in pojdite na Podatki o kuponih poglavje za splošne nastavitve.

3. korak: Izberite znesek kupona

Pod Podatki o kuponih v razdelku, boste videli več zavihkov. Kliknite na Splošno zavihek. Tu lahko izberete vrsto popusta. Če želite omogočiti kodo za določen izdelek, morate izbrati Fiksni popust na voziček možnost s puščice navzdol.

fiksni tip popusta

4. korak: Izberite izdelke, da omogočite samodejno uveljavljanje kupona

Če želite omogočiti funkcijo URL-ja kupona za nekatere izdelke, pojdite na Dodaj izdelek in dodajte izdelke s pomočjo + Dodaj izdelek gumb.

Nato lahko uporabite dano polje za vnos imena izdelka, ki ga želite dodati. V spustnem meniju bodo prikazani vsi povezani izdelki iz vaše trgovine. Izberite izdelek, ki ga želite seznam.

Zdaj izberite kategorijo popustov. To je isto kot vrsta Popust, ki smo jo dodali prej. Ker smo izbrali Fiksni popust na voziček možnost prej, za to izberite isto možnost.

napredni kuponi dodajo izdelek

Zdaj je vaš kupon pripravljen za objavo. Torej, pojdite naprej in to storite s pomočjo Objavi gumb na desni strani.

5. korak: Uporaba URL-ja kupona

Ko je vaš kupon objavljen, bo vtičnik Advanced Coupons samodejno ustvaril URL za vaš kupon. Ko vaši uporabniki kliknejo ta URL, jih bodo preusmerili v voziček z dodatkom izdelka in kodo kupona, ki je bila dodeljena izdelku..

Ta URL boste našli pod URL kuponi v zavihku Podatki o kuponih odsek.

URL kupona

Ta URL lahko kopirate in ga pošljete svojim strankam prek svojih tržnih e-poštnih sporočil ali ga skrijete s klikom in ga postavite kamor koli na svoje spletno mesto.

To je to. URL vašega kupona je uspešno ustvarjen. To je enostavno, kajne? Upamo, da ste ugotovili, da je ta objava v pomoč. V nasprotnem primeru boste morda želeli izvedeti tudi o ustvarjanju močnega e-poštnega glasila, s katerim lahko svojim strankam pošljete URL kupon..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map