Kako ustvariti kalkulator citov v programu WordPress (korak za korakom)

kako ustvariti kalkulator citov v wordpressu


Ali želite ustvariti kalkulator citov v WordPressu?

Kalkulator ponudbe vašim strankam omogoča izbiro izdelkov / storitev, za katere želijo dobiti takojšnjo ponudbo ali ceno.

V tem članku vam bomo pokazali, kako ustvariti kalkulator citov v programu WordPress, korak za korakom, ne da bi napisali nobeno kodo.

Ustvarjanje kalkulatorja citatov s programom WordPress

S kalkulatorjem ponudb lahko vaše stranke izberejo različne izdelke ali storitve in pred oddajo naročil uporabijo filtre, da preverijo cene.

Za izdelavo kalkulatorja ponudb boste morali uporabiti vtičnik Formidable Forms.

Čeprav obstaja veliko različnih vtičnikov, ki vam omogočajo izračun ponudb, je tukaj nekaj načinov, kako se iz njih izstopa Foridable Forms.

 • Ustvariti zapletena oblika citata ali naročite obrazec enostavno z preveč spremenljivk.
 • Ustvariti samostojni naročilnica in takoj pokazati skupno ceno.
 • Vključite se v WooCommerce ustvariti brezhibno nakupovalno izkušnjo.

Vtičnik Formidable Forms je na voljo z več predlogi obrazcev, s katerimi lahko hitro ustvarite kateri koli obrazec. Predloge za obrazce je enostavno prilagoditi zahvaljujoč ustvarjalcu, ki ga povlečete in spustite. Prazno predlogo lahko uporabite tudi za dodajanje polj po meri in nastavitev želenega obrazca.

Oglejte si naš celoten pregled Oblični obrazci za več podrobnosti.

Oglejmo si ta korak za korakom navodila o tem, kako pravilno ustvariti kalkulator citatov v WordPressu.

1. korak: ustvarite obrazec za navedbe

Seveda, prvo, kar morate storiti, je, da na svoje spletno mesto namestite Foridable Forms. Ponuja predlogo, s katero lahko takoj ustvarite obrazec za ponudbe.

Preden to storite, se prepričajte, da ste dodali izdelke / storitve, ki jih želite prodati, in določite njihove stroške. Obstaja več načinov za prikaz možnosti cen na obrazcu. Za dodajanje izdelkov lahko uporabite radijska polja, potrditvena polja ali spustna polja.

Potrdite polja in izbirne gumbe

Uporabite ustvarjalnik obrazcev povleci in spusti, če želite dodati vrste polja za prikaz možnosti.

Nato lahko kliknete katero koli polje in si ogledate možnosti na levi strani zaslona. Privzete možnosti bodo “Možnost 1”, “Možnost 2” itd. Nadaljujte in nadomestite besedilo z imeni izdelkov.

Zdaj preverite Uporabite ločene vrednosti možnost, da poleg vsakega izdelka dodate cene. Če želite, lahko na seznam dodate več možnosti.

Uporabite ločene vrednosti

Te vrednosti bodo koristne za samodejno izračunavanje skupnih cen za izbrane izdelke.

Z naprednimi možnostmi lahko prilagodite nastavitve sloga za različna polja.

2. korak: Dodajte polje samo za branje, da prikažete skupno ceno

Nato morate dodati a Številka polje na obrazcu za prikaz skupne cene. To številčno polje mora biti nastavljeno samo za branje, tako da uporabniki ne bodo mogli urejati skupne cene.

V Napredne možnosti oddelek, boste našli Privzeta vrednost možnost. Kliknite na ikono kalkulatorja in nato na ikono menija.

Napredne možnosti

Prikazalo se bo Izračunajte privzeto vrednost opcije. V tem razdelku morate dodati decimalna mesta. Predlagana vrednost je „2“ za izračun cene.

Privzeta vrednost

V Seznam polj v spodnjem razdelku lahko v obrazcu poiščete polja, ki jih želite izračunati. Izberite ime ali ID polj, da jih dodate na seznam.

Lahko vidite primer, kako bo vtičnik prikazal skupne cene na podlagi izbire uporabnikovega izdelka.

Izračun skupne cene

Kadarkoli uporabnik spremeni izdelke ali kategorije, bo samodejno posodobil ceno v kalkulatorju ponudb.

3. korak: Dodajte načine plačila v obrazec za izračun kalkulatorjev

Po izračunu in prikazu skupne cene morate dodati način plačila, da lahko uporabniki opravijo nakup. Vtičnik Formidable Forms je na voljo z več dodatki za dodajanje možnosti plačila, vključno s storitvami Stripe, Authorize.net, PayPal itd..

Izberete lahko način plačila. Večina teh metod uporablja kreditne kartice kot možnost zbiranja plačil na spletu.

Kreditna kartica

Dodajte polje kreditne kartice in ga prilagodite v Možnosti polja odsek.

4. korak: Objavite in prikažite kalkulator citatov v WordPressu

Zdaj je obrazec kalkulatorja ponudb pripravljen. Lahko ga objavite in prikažete na kateri koli strani izdelka v WordPressu.

Če želite objaviti obrazec v urejevalniku blokov v Gutenbergu, lahko dodate nov blok in izberete Foridable Forms. Nato lahko izberete obrazec za izračun kalkulatorjev.

Če uporabljate klasični urejevalnik, kliknite urejevalno ikono nad urejevalnikom. Odprlo se bo pojavno okno in lahko izberete obrazec za izračun kalkulatorjev. Kliknite na Vstavi gumb, da dodate obrazec na vaši strani.

To je vse.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti obrazec kalkulatorja ponudb v WordPressu. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako v WordPressu predložiti obrazec brez osveževanja strani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map