Kako ustvariti obrazec “Google Forms Style” v WordPressu

kako ustvariti obrazce za slog google obrazcev v WordPressu


Želite ustvariti obrazce “Google Forms style” za vaše spletno mesto WordPress?

Številni založniki izberejo Google Forms, da ustvarijo anketo, ker ponuja ciljno stran brez motenj, namenjeno obrazcu.

Če želite ustvariti ciljno stran brez motenj posebej za svoj obrazec, vendar ne želite uporabljati aplikacije tretjih oseb, kot je Google Forms, potem ste na pravem mestu.

V tej vadnici vam bomo pokazali, kako lahko s pomočjo vtičnika z imenom WPForms ustvarite obrazec »Slog Google obrazcev« neposredno na nadzorni plošči WordPress..

Nativno ustvarjanje obrazca “Google Forms Style” v WordPressu

wpforms-contact-form-vtičnik

WPForms je najboljši vtičnik za kontaktne obrazce na trgu, ki ima več postavitev obrazcev, vključno z imenovano postavitvijo Strani obrazcev. Stranice obrazcev WPForms je dobra alternativa Googlovim obrazcem.

Najboljši del je, da za razliko od Google Forms vam WPForms omogoča, da na svojo stran z obrazcem dodate logotip blagovne znamke. Logotip drugih proizvajalcev ne bo prikazan. Poleg tega postavitve strani obrazca ne nadzira vaša WordPress tema, zato vam ni treba prilagajati povprečnih postavitev obrazcev in pretvorb nizkih obrazcev

WPForms lahko uporabite za ustvarjanje ciljnih strani obrazca po meri za:

 • Vodilna generacija
 • Ankete
 • Registracije spletnega mesta
 • Prijave dogodkov

in še veliko več. Oglejte si ta podroben pregled WPForms.

1. korak: Namestitev in aktiviranje obrazcev WPForms

namestite wpforms

Prvi korak je namestitev in aktiviranje WPForms vtičnik na vašem spletnem mestu.

Ko to storite, lahko začnete ustvarjati stran z obrazcem za svoje WordPress spletno mesto.

2. korak: Namestitev predloge obrazca Pack Addon

Naslednji korak je namestitev Strani obrazcev Addon. S tem dodatkom lahko obrazec preprosto spremenite v ciljno stran obrazca po meri. Če želite aktivirati ta vtičnik, pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na WPForms »Addons. Zdaj v iskalnem polju poiščite dodatek Obrazec strani.

Dodatek za strani strani

Ko najdete, kliknite na Namestite Addon gumb za dodatek, da začne delovati.

3. korak: Ustvarjanje novega obrazca z WPForms

Če želite ustvariti nov obrazec, pojdite na WPForms »Dodaj novo na nadzorni plošči WordPress. Nato boste preusmerjeni na novo stran, kjer boste lahko izbrali predlogo za obrazec.

wpforms-predloge

Izberimo Enostaven kontaktni obrazec predloga. Zdaj boste preusmerjeni na novo stran, kjer lahko vidite urejevalnik obrazcev na desni, polja obrazca in druge nastavitve na levi strani.

WPForms Builder

Polja lahko preprosto povlečete z leve in jih spustite v oblikovalnik obrazcev na desni. Za razliko od Google Forms, boste dobili tudi možnost, da obrazec povežete s storitvijo trženja e-pošte in s plačilnimi storitvami. Tukaj je korak za korakom navodila za ustvarjanje preprostega obrazca za stike z WPForms.

4. korak: Pretvarjanje obrazca za stik v stran z obrazcem

Ko je obrazec uspešno ustvarjen, je čas, da ga pretvorite na stran z obrazcem. Za to morate iti Nastavitve »Splošno» Strani obrazcev.

Tu boste našli možnost, imenovano Omogoči način strani strani obrazca. Samo potrdite polje poleg.

WPForms Builder oblikuje straniaddon

S tem boste razširili možnosti in videli boste različna polja. Večina teh polj je samoumevna, tako da jih lahko izpolnite glede na svoje zahteve.

V prvih dveh poljih lahko dodate naslov strani obrazca in sporočilo, ki ga želite posredovati svojim uporabnikom.

Obrazec ciljne strani

V naslednjih treh poljih boste našli možnost stalne povezave (to samodejno ustvari WPForms, zato vam tukaj ni treba ničesar narediti), možnost logotipa glave, kamor lahko naložite svoj logotip podjetja, in možnost barvne sheme.

Predloge WPForms Builder pakirajo nastavitve dodatkov, google oblikuje obliko

Končno boste lahko izbirali med dvema slogoma postavitve.

 • Moderno: Ta prikazuje širšo obliko z zaobljenimi vogali. Spodnji del ozadja vaše strani bo temnejši od barve, ki ste jo izbrali za svojo barvno shemo.
 • Klasično: Ta možnost prikazuje ožji obrazec s kvadratnimi vogali. Spodnji del ozadja vaše strani bo svetlejši od vaše barvne sheme.

klasično in moderno oblikovanje

Izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Ko končate, pritisnite na Shrani v zgornjem desnem kotu zaslona. Uporabite lahko tudi Stran s predogledom gumb v zgornjem desnem kotu za predogled sprememb. In tukaj je videti.

Predogled obrazcev ciljno stran, google obrazce obliko obliko

5. korak: objava ciljne strani obrazca

Ko je ciljna stran vašega obrazca pripravljena, je čas, da objavite obrazec. V ta namen lahko odprete katero koli stran ali objavo, v kateri želite prikazati obrazec. Zdaj kliknite na + in poiščite WPForms možnost.

Objavi oblike wpform, google obrazce

Zdaj kliknite nanj. Na spustni puščici poleg nje izberite obrazec, ki ste ga pravkar ustvarili.

Oblika ciljne strani Publsih wpforms, google obrazci obrazca obrazca

Zdaj zadeti Objavi gumb na desni strani, da obrazec zaide v živo.

In tako je enostavno ustvariti obrazec, oblikovan v Googlovem obrazcu za vaše spletno mesto WordPress. Upamo, da ste našli ta članek v pomoč. V nasprotnem primeru boste morda želeli preveriti tudi, kako ustvariti anketni obrazec z WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map