Kako ustvariti obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPressu

Obrazec za registracijo uporabnika po meri


Ali želite ustvariti obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPressu? Odlična ideja! Obrazec za registracijo uporabnikov WordPress je privzeto precej dolgočasen. Zakaj ga ne bi popestrili z osebno blagovno znamko?

V tem članku vam bomo korak za korakom pokazali, kako ustvariti obrazec za registracijo uporabnika v programu WordPress.

Zakaj se trudite z dodajanjem obrazca za registracijo uporabnika?

Vse je v blagovni znamki, srček! Privzeti obrazec za registracijo uporabnika WordPress prikazuje njihovo blagovno znamko in ne vašo. Ne povezuje se s preostalim videzom vašega spletnega mesta.

Obrazec za registracijo uporabnika po meri lahko dodate tudi na katero koli stran na svojem spletnem mestu WordPress. Poleg tega lahko nastavite tako, da uporabnike preusmeri, ko se registrirajo; kar pomeni, da lahko uporabnike pošljete na katerokoli ciljno stran, ki jo želite. To je odličen način zbiranja potencialnih strank, če recimo uporabnike preusmerite na svojo e-poštno stran za izbiro.

Zdaj, ko veste “zakaj”, preidimo na “kako”. Od tu naprej vas bomo natančno naučili, kaj morate ustvariti uporabniški obrazec za registracijo uporabnikov v WordPressu.

Kako ustvariti obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPressu

Začnite s prenosom Vtičnik WPForms. Nato ga namestite in aktivirajte. Niste prepričani, kako? Brez problema. Skočite na naš vodnik, kako namestiti vtičnik WordPress, da se vse to razreši.

Upoštevajte, da boste potrebovali Pro načrt (ali boljše) WPForms da bi ustvarili obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPressu. Vendar se ne boj. Z uporabo naše kode kupona, SAVE10, lahko takoj pokrijete 10% stroškov.

Po aktiviranju vtičnika pojdite na WPForms »Addons za namestitev Addon Registracije uporabnika. Preprosto kliknite na “Namestite Addon” in po namestitvi pritisnite “Activate”.

Vse nastavljeno? Super. Čas je, da začnete ustvarjati obrazec za registracijo po meri v WordPressu.

Zaženite graditelja WPForms tako, da se premaknete na WPForms »Dodaj novo.

Poimenujte obrazec in izberite predlogo »Obrazec za registracijo uporabnika«.

V tem vzorcu / predlogi bodo predhodno dodana naslednja polja za registracijo uporabnika:

 • Ime
 • Uporabniško ime
 • E-naslov
 • Geslo
 • Kratek bio

Če vam je všeč to, kar vidite, ste lahko na naslednjem koraku veseli.

Če želite polja preurediti, lahko to storite s funkcijo povleci in spusti. Lahko pa dodate dodatna polja tako, da jih povlečete čez levi stolpec. Lahko pa odstranite vsa polja, s katerimi niste zadovoljni. WPForms je znan po svojih prilagoditvenih funkcijah. Zabavajte se z njim.

Ko ste pripravljeni, pritisnite tipko Shrani in pojdite na naslednji korak.

Kako dodati polja po meri v obrazec za registracijo uporabnika

WPForms ima vrhunsko funkcijo, s katero lahko povežete uporabniške profile po obrazcu za registracijo uporabnikov. Če pa želite to narediti, boste morali prilagoditi spletno mesto WordPress: in sicer boste morali dodati dodatna polja uporabniških profilov..

Če želite to doseči, boste potrebovali dodaten vtičnik WordPress.

Vsak vtičnik, ki uporablja standardna polja po meri za WordPress za dodajanje in shranjevanje metapodatkov, bo deloval z WPForms. Vendar bomo za to vadnico uporabili Uporabniški meta manager.

Prenesite, namestite in aktivirajte vtičnik User Meta Manager. Po aktiviranju pojdite na Uporabniki »Uporabnik Meta Manager strani in kliknite »Dodaj meta meta po meri«.

Vnesti morate ključ, da bo polje uporabniškega profila po meri prepoznano interno. Nato morate izbrati vrsto polja. Za to vadbo uporabljamo URL polje, da dodamo naslov Facebook profila.

V razdelku »Oznaka« boste morali vnesti nalepko, da opišete, kaj je to polje. To bo vidno uporabnikom na vašem spletnem mestu, ko bodo izpolnili obrazec.

Če želite dodati meta polje po meri, kliknite »Pošlji«. Nato pojdite na Uporabniki »Vaš profil da bi videli magijo v akciji.

Zdaj, ko ste izdelali polje uporabniškega profila po meri, je čas, da ga dodate v obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPress prek WPForms. Če želite to narediti, boste morali iti WPForms »Vsi obrazci in uredite obrazec, ki ste ga shranili prej (ali ustvarite nov).

Ko imate obrazec na zaslonu, kliknite polje v levem stolpcu in ga povlecite na obrazec. V tej vadnici bomo obrazcu dodali polje spletnega mesta / URL-ja.

Nato, ko ste za svoje uporabnike dodali možnost URL-ja Facebookovega profila, boste želeli, da to novo polje odraža. Za urejanje kliknite polje. Nato v razdelku »Možnosti polja« na levi strani oznako spremenite iz »Spletna stran / URL« v »Facebook profil URL«. Po potrebi lahko dodate tudi opis.

Ko končate, shranite obrazec.

Nato morate za dostop do naprednih nastavitev obrazca in preslikave polja klikniti gumb Nastavitve. Na tej strani kliknite na zavihek Registracija uporabnika.

WPForms bodo zdaj prikazali polja obrazca s spustnim menijem pod njimi, da bodo izbrali registracijsko polje WordPress, s katerim ga lahko preslikate.

WPForms bodo samodejno preslikali privzeta polja, kot so ime, e-pošta, geslo itd. Izberete lahko tudi stran, na katero želite, da se uporabniki preusmerijo, ko pošljejo obrazec.

Od tu se pomaknite navzdol do razdelka »Uporabniški meta po meri«. Vnesite meta-ključ po meri, ki ste ga ustvarili prej in izberite polje obrazca, s katerim ga želite preslikati.

Ko to storite, kliknite Shrani in pojdite na zadnji korak.

Kako dodati obrazec za registracijo uporabnika po meri v WordPressu

To je enostaven del. Od tega trenutka naprej je gladko jadranje.

Z WPForms, lahko v objave, strani ali stranske vrstice na svojem spletnem mestu WordPress dodate obrazce enostavno in hitro.

Za ta primer bomo ustvarili novo stran.

Na zaslonu za urejanje strani boste nad orodno vrstico našli gumb WPForms. Daj temu sesalcu trdi klik.

Zdaj bi se na zaslonu morala pojaviti pojavna okna. Iz spustnega menija izberite obrazec in kliknite gumb Vstavi obrazec.

Blam! Zdaj je na vaši strani kratka koda vašega obrazca. Pritisnite »Objavi« (ali »Posodobi«, če urejate staro stran) in obrazec bo na vašem spletnem mestu objavljen.

Raje pripomoček za stransko vrstico? Brez problema. Samo pojdi Videz »gradniki in widget WPForms povlecite na območje svoje stranske vrstice.

V spustnem meniju v nastavitvah pripomočka izberite obrazec. Nato kliknite Shrani. To je to! Zdaj je vaš obrazec za registracijo uporabnika na vaši stranski vrstici.

ustvarite gradnik

Oglejte si tudi, kako ustvariti obrazec AMP v WordPressu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti obrazec za registracijo uporabnikov po meri v WordPressu. Če iščete bolj super stvari, ki jih lahko naredite WPForms, si oglejte naš članek o ustvarjanju ankete v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map