Kako ustvariti odštevalnik v WordPressu (korak za korakom)

odštevalnik v wp


Želite na svoje WordPress spletno mesto dodati odštevalnik časa, vendar ne veste, kako to storiti? Potem ste na pravem mestu.

Števec odštevanja vam pomaga ustvariti občutek nujnosti na svojem spletnem mestu in spodbuja uporabnike, da sprejmejo želeno dejanje, kot je nakup izdelka, preden zamudijo ponudbo. Uporaba odštevalnika je učinkovita za povečanje navdušenja nad prihajajočo prodajo, vebinarjem, doseganjem mejnika ali praznovanjem prihajajočega dogodka, ki je pomemben za vaše podjetje.

S pomočjo teh pripomočkov za odštevanje časa lahko občinstvo opomnite na svoje prihajajoče dogodke, da bodo točno vedeli, kdaj se vrniti na vaše spletno mesto, če želite izkoristiti ali opazovati velik dogodek.

Kdaj uporabiti odštevalnik časa

Obstaja veliko primerov, ko boste na svoje spletno mesto morda želeli dodati odštevalnik časa. Najbolje pa deluje v naslednjih primerih.

 • na prihajajoči strani kmalu pred zagonom vašega spletnega mesta
 • obvestiti obiskovalce, kdaj bo spletno mesto znova na voljo, če ni na voljo za vzdrževanje.
 • pri gostovanju dogodka ali konference
 • pred uvedbo novega izdelka ali storitve
 • prodajni dogodki

Dodajanje odštevalnika v WordPress

V programu WordPress lahko na svoje spletno mesto dodate odštevalne ure na več načinov. V tem članku bomo razložili približno dva načina.

 1. Dodajanje odštevalnika z OptinMonster
 2. Dodajanje odštevalnika s SeedProd

1. način: Dodajanje odštevalnika z OptinMonster

Ta metoda je koristna, če želite odštevalnik prikazati v obliki pripomočka na svojem spletnem mestu. Z OptinMonster, dodajanje pripomočka za odštevanje odštevalcev je zelo enostavno.

optinmonster-popups

Najboljša stvar pri uporabi OptinMonsterja za dodajanje odštevalnika je, da je enostavna nastavitev in ne potrebuje kodiranja. To je ena najmočnejših aplikacij za generiranje svinec, ki vam pomaga hitro in enostavno doseči cilje konverzije na svojem spletnem mestu. S to aplikacijo lahko ustvarite nekaj najbolj naprednih pojavnih oglaševalskih akcij in jih natančno prikažete ciljni publiki.

Preberite naš pregled o OptinMonsterju in se o njem podrobneje seznanite.

Vse kar morate storiti je, da to storite ustvarite svoj račun z OptinMonster in nato namestite in aktivirajte vtičnik OptinMonster na svojem spletnem mestu.

1. korak: Povezovanje aplikacije OptinMonster s pluginom

Opozoriti je treba, da vtičnik deluje kot povezava med vašim WordPress spletnim mestom in aplikacijo. Pojdite naprej in namestite OptinMonster vtičnik na vašem spletnem mestu.

Ko je vtičnik aktiviran, pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress in kliknite na OptinMonster na levi strani zaslona. Tu boste videli dve možnosti.

 • Pridobite OptinMonster
 • Povežite se z računom OptinMonster

Če niste ustvarili računa pri OptinMonster že nato kliknite 1. možnost, da to storite. Če ste račun že nastavili, pojdite na drugo možnost. Videla se bo možnost, ki piše Pooblastite OptinMonster. Kliknite nanj.

dovoli optinmonster

Zdaj boste preusmerjeni v novo okno, kjer boste videli možnost Povežite se z WordPressom. Kliknite to možnost in vaša aplikacija se bo samodejno povezala z vašo nadzorno ploščo WordPress.

2. korak: Ustvarjanje odštevalnika z OptinMonster

Zdaj je čas, da začnete ustvarjati pripomoček za odštevanje časa Najprej morate odpreti svojo nadzorno ploščo WordPress in klikniti OptinMonster »Akcije» Ustvarite nove kampanje.

optinmonster kampanje

Zdaj izberite vrsto oglaševalske akcije in nato izberite predlogo po svoji izbiri. Izberete lahko katero koli vrsto oglaševalskih akcij med ponujenimi in nato vanj vključite odštevalnik časa. Izberemo plavajočo vrstico kot vrsto oglaševalske akcije.

Pomaknite se navzdol in poiščite predloge ter izberite tiste, ki so vam najbolj všeč.

V naslednjem koraku boste morali poimenovati svojo oglaševalsko akcijo. Izbrati morate tudi spletno mesto, na katerem želite prikazati ta odštevalni čas.

Ko končate, kliknite na Začnite graditi zavihek. To bo sprožilo ustvarjalnik povleci in spusti, kjer lahko oblikujete svojo kampanjo. Tu pod Oblikovanje kliknite na Dodajte bloke zavihek.

Zdaj se pomaknite navzdol, da poiščete Elementni bloki. Videli boste Odštevanje možnost. Povlecite ta element in ga spustite na oblikovalno ploščo na desni strani zaslona.

Zdaj lahko kliknete na vašo zasnovo na desni strani in prilagodite vsak svoj element, da mu omogočite popoln videz. Prilagodite lahko kateri koli element, vključno z besedili, pisavami, barvami itd.

Če želite urediti odštevalni števec, preprosto kliknite elemente na zaslonu in na levi strani boste videli več možnosti za urejanje. Izberite Odštevanje »Nastavitve.

Tu lahko delate, kako želite videti svoj odštevalni čas. Izberete lahko čas, ko se želite začeti in končati odštevanje. Če želite uporabnikom lažje razumeti začetek in konec odštevanja po vsem svetu, lahko dodate tudi lokalni čas obiskovalca. Dodate lahko tudi vrsto prikaza enote, kot so dnevi, ure, minute, sekunde itd. Če z določenim elementom niste zadovoljni, ga preprosto odstranite z možnostjo brisanja..

Nato pojdite na Pravila prikaza zavihek, kjer se lahko odločite, kje in kdaj naj prikazuje kampanjo.

optinmonster, dobrodošla vrata, wp dobrodošla vrata, izdelava seznamov

Lahko uporabite Integracija za vključite svojo kampanjo s storitvijo e-poštnega trženja.

2. korak: objava odštevalnika

Ko končate z vsemi nastavitvami, kliknite na Shrani gumb. Zdaj se na vrhu zaslona prikaže znak Da / Ne možnost. Kliknite nanjo in pritisnite na aktiviraj zdaj gumb.

Nato pojdite na Objavi zavihek. Če želite objaviti oglaševalsko akcijo, ne pozabite omogočiti statusa V živo.

optinmonster, dobrodošla vrata, wp dobrodošla vrata, izdelava seznamov

Zdaj pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na Urejanje izhodnih nastavitev.

Prikaže se vam možnost z imenom Omogoči oglaševalsko akcijo na spletnem mestu. Izberite polje zraven. Spodaj lahko tudi prilagodite, kdo lahko vidi vaša vrata dobrodošlice. Ko končate, pritisnite gumb Save (Shrani) in želite nadaljevati.

optinmonster, dobrodošla vrata, wp dobrodošla vrata, izdelava seznamov

In to je to. Vaša oglaševalska akcija bi morala biti zdaj objavljena. Zdaj lahko obiščete svoje spletno mesto s sprednjega dela in si ogledate odštevalni čas v akciji. Tu je predogled tega, kar smo pravkar ustvarili.

2. način: Dodajanje odštevalnika s SeedProd

Ta metoda je uporabna, če zaženete novo spletno mesto ali če je že vzpostavljeno spletno mesto v vzdrževanju in želite obvestiti svoje obiskovalce, da bo kmalu objavljeno.

SeedProd je neverjeten vtičnik, ki prihaja kmalu, s katerim lahko v nekaj minutah ustvarite osupljive prihajajoče strani in strani z načinom vzdrževanja. Vtičnik vam omogoča, da na svojo stran, ki prihaja, dodate več elementov, vključno s odštevalnikom časa.

SeedProd

Poglejmo, kako korak za korakom dodati korak odštevalnika s SeedProd.

1. korak: Namestitev SeedProd

Prvi korak je namestitev SeedProd vtičnik na svojem mestu WordPress.

Ko je vtičnik nameščen in aktiviran, boste morali potrditi licenčni ključ. Vaš ključ je na voljo v vašem računu SeedProd, ki je bil ustvarjen ob nakupu izdelka. Ključ prilepite v prazno polje in kliknite potrditveno dovoljenje, da ga preverite.

Ko je vaš licenčni ključ preverjen, pojdite na SeedProd »Nastavitve. Na zaslonu se vam prikaže naslednje okno.

seedprod pregled - omogočite prihodnjo stran

Tukaj kliknite na Omogoči stran, ki prihaja kmalu možnost, ki ji sledi Uredi prihodnjo stran / stran za vzdrževanje. Zdaj boste na zaslonu imeli več tem. Zato pojdite naprej in izberite temo, ki vam je najbolj všeč.

SeedProd prihajajo teme kmalu

Ko končate, boste preusmerjeni na ustvarjalca strani, kjer boste lahko začeli ustvarjati odštevalnik.

2. korak: Ustvarjanje odštevalnika

Ko ste v orodju za izdelavo strani SeedProd, na levi boste videli vse možnosti urejanja in ustvarjalnik vida na desni. Pojdite na vsakega od teh zavihkov na levi strani in si omislite videz strani, ki prihaja kmalu. Oglejte si, kako vklopiti način vzdrževanja in kako ustvariti prihodnjo stran.

Ozadje lahko prilagodite tako, da greste na Nastavitve ozadja zavihek. Lahko spremenite njegovo barvo, dodate sliko ali video v ozadju in tukaj naredite še veliko več. Če želite delati na besedilu strani, uporabite Vsebina zavihka tik nad zavihkom Ozadje.

Na svojo stran kmalu lahko dodate socialne ikone, e-poštni obrazec, vrstico napredka in drugo. Če želite dodati odštevalnik, pojdite na odštevanje. Zdaj zamenjajte Omogoči odštevanje možnost.

Nato lahko izberete časovni pas odštevanja, izberete končni datum in nastavite obliko svojega odštevanja. Časovnik bo glede na vaš končni datum na določen datum samodejno izginil z vašega spletnega mesta. Ko končate, pritisnite gumb Shrani v zgornjem levem kotu zaslona.

3. korak: objava odštevalnika

Zdaj, ko je prihajajoča stran kmalu pripravljena s odštevalnikom, je čas, da jo objavite na svojem spletnem mestu. Tik nad Shrani v zgornjem levem kotu se prikaže možnost, ki se imenuje Nazaj na nastavitve.

Odprlo vas bo v isto okno, v katerem ste izbrali Omogoči kmalu možnost na začetku. Zdaj kliknite na Shrani vse spremembe gumb, da se stran odpre v živo.

seedprod pregled - omogočite prihodnjo stran

Tukaj je opisano, kako bo vaša stran videti obiskovalcem.

Odštevalnik časa

To je to!

Upamo, da vam je ta vodič pomagal ustvariti odštevalnik časa na svojem spletnem mestu. Morda boste želeli preveriti tudi, kako dodati svojo socialno dokazilo na svoje WordPress spletno mesto, da pridobite zaupanje uporabnikov in povečate svoje cilje konverzije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map