Kako ustvariti osupljive obrazce WordPress Optin (korak za korakom)

kako ustvariti optin obrazec


Ali želite na svojem spletnem mestu dodati obrazec za optin? Optin obrazec je koristen za pridobivanje več uporabniških naročnin in omogoča nadaljnje sodelovanje obiskovalcev. Ko boste imeli ustrezna orodja, lahko izvedete strategijo, s katero lahko stopite v stik do svojih uporabnikov in dobite njihove e-poštne naslove. V tem članku vam bomo pokazali, kako preprosto ustvariti optin obrazec na svojem mestu WordPress.

Kaj je Optin obrazec?

Optin obrazec je obrazec za naročnino in trženje po e-pošti. Naročnike spletnega mesta lahko preprosto povečate z uporabo interaktivnega obrazca optin. Ti naročniki lahko kasneje postanejo vaše stranke.

Lahko ustvarite osupljiv optin obrazec za svoje obiskovalce, tako da se bodo po uvedbi pravih orodij prijavili na e-novice in postali del vašega poštnega seznama..

Navedeli vas bomo skozi dve različni metodi za ustvarjanje optimalnega obrazca na vašem WordPress spletnem mestu.

1. način – Uporaba OptinMonster:

Najbolj primeren za uporabnike, ki želijo ustvariti osupljive obrazce, optimizirane za pretvorbo. OptinMonster je samostojna platforma, kar pomeni, da lahko ustvarite optin obrazec na katerem koli spletnem mestu, vključno z WordPress, Shopify, Joomla, spletnim mestom HTML itd..

2. način – Uporaba WPForms:

Izberite WPForms če želite, da WordPress vtičnik ustvari optin obrazec. Prednost je v tem, da lahko na svoji nadzorni plošči WordPress zgradite toliko oblik optin.

Pripravljeni? Začnimo!

1. način: Ustvarite Optin obrazec v WordPressu z uporabo OptinMonster

Najprej bomo uporabljali vtičnik OptinMonster.

OptinMonster je najboljši vtičnik WordPress svinca. Je najzmogljivejši, najbolj prilagodljiv vtičnik, ki je na voljo in se uporablja za enostavno ustvarjanje optin kampanj za vaše obiskovalce. OptinMonster ima na tone neverjetnih funkcij, s katerimi lahko povečate svoje naročnike.

Oglejte si tudi naš članek o najboljših vtičnikih WordPress, ki vključujejo OptinMonster.

Preden začnemo, boste morali namestiti in aktivirati vtičnik OptinMonster. Za več podrobnosti si lahko ogledate naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika v WordPress.

Po aktiviranju boste morali iti na OptinMonster v vašem skrbniškem mestu WordPress vnesite ključ API.

Če želite pridobiti ključ API-ja, morate obiskati račun na spletnem mestu OptinMonster in obiskati API strani v zgornjem meniju.

Kopiraj API

Kopirajte in prilepite ta ključ API na stran OptinMonster v svojem računu za WordPress Admin.

Dodaj ključ API

Kliknite na Shrani nastavitve gumb za nadaljevanje.

Po tem boste morali klikniti na Ustvari novo oglaševalsko akcijo gumb v zgornjem desnem kotu zaslona. V novem oknu se bo odprla stran za ustvarjanje oglaševalskih akcij OptinMonster.

Izberite oglaševalsko akcijo

Za začetek boste morali izbrati vrsto oglaševalske akcije. Ker ustvarjamo preprost optin obrazec, izberite oglaševalsko akcijo Popup in se pomaknite navzdol, da izberete predlogo.

Opomba: Prav tako lahko preprosto ustvarite obrazec za optin z uporabo drugih vrst oglaševalskih akcij. Za to vadnico smo izbrali pojavno okno, ker je najbolj priljubljena možnost.

Izberite predlogo oglaševalske akcije

Vprašali vas boste, da dodate ime za svojo oglaševalsko akcijo in izberete spletno mesto, kjer ga želite prikazati. Dodajte te podatke in kliknite na Začnite graditi gumb.

Začnite graditi

Nato boste videli stran za oblikovanje, da nastavite svoj optin obrazec.

Oblika optin oblike

Na tej strani lahko greste na Nastavitve Optina v levem meniju za upravljanje osnovnih nastavitev, kot so slogi pogleda optin, gumb za zapiranje in CSS po meri.

V Bloki nastavitve, boste lahko v svoj optin obrazec dodali več blokov. Funkcija povleci in spusti v OptinMonster vam omogoča enostavno dodajanje blokov brez napora. S temi bloki lahko dodate besedilo, slike, polja itd.

Lahko greš na Zaslon nastavitve za upravljanje možnosti prikaza in oblike trajanja obrazca. Omogoča vam spreminjanje imena oglaševalske akcije, dodajanje trajanja piškotkov, nastavitev širine vsebnika in še več.

Prikaži nastavitve optin

Prav tako lahko nastavite sporočilo o uspehu za svoje nove naročnike. To sporočilo o uspehu se bo pojavilo, ko bodo uporabniki izpolnili optin obrazec na vašem spletnem mestu. Preprosto prestavite na Uspeh na vrhu predogleda obrazca.

Zavihek uspeh

V Nastavitve uspeha, lahko upravljate sloge pogleda uspeha, zaprete nastavitve gumbov in dodate CSS po meri. Poleg tega nastavitve stilov pogleda uspeha omogočajo dodajanje slike na sporočilo o uspehu, spreminjanje sloga pisave, prilagajanje barv in več.

Za vse nastavitve boste na desni strani imeli predogled, tako da boste natančno vedeli, kako bo optin obrazec prikazan na vašem spletnem mestu, ko bo v živo.

Nato morate dodati integracijo, ki bo zbirala e-poštne naslove vaših obiskovalcev. Pojdi na Integracije na vrhu strani in kliknite na Dodaj novo integracijo gumb.

Dodajte novo integracijo

OptinMonster vključuje številne integracije za vrhunske ponudnike e-poštnih storitev, kot so AWeber, MailChimp, Constant Contact, SendInBlue in še več.

Izberete lahko ponudnika e-pošte, kot sta AWeber in povežite OptinMonster z AWeber nadaljevati.

Ko ste zadovoljni z nastavitvami vašega optin obrazca, kliknite na Shrani v zgornjem desnem kotu zaslona.

Najboljši del ustvarjanja optin obrazca z uporabo OptinMonster je, da boste imeli vse na dosegu roke. Ko shranite nastavitve, lahko nadaljujete in kliknete Objavi gumb.

Zdaj se vrnite na stran OptinMonster v vašem območju WordPress Administrator in kliknite na Akcije gumb.

Opomba: Če tam ne najdete svojega optin obrazca, kliknite na Osvežite oglaševalske akcije gumb.

Stran s kampanjo OptinMonster

Kliknite na Urejanje izhodnih nastavitev pod imenom vaše oglaševalske akcije optin obrazca, ki ste jo ustvarili, in omogočite oglaševalsko akcijo na spletnem mestu. Prav tako lahko nadzorujete, kdo bi moral videti ta optin obrazec.

Nastavitve izhoda

Shranite nastavitve, če si želite ogledati vaš optin obrazec.

Vedno lahko uredite obliko in besedilo svojega optin obrazca. OptinMonster je popolnoma prilagodljiv in vam omogoča, da dodate več funkcij v optin oglaševalske akcije, ki ste jih že ustvarili, tako da lahko neverjetno hitro povečate naročnike po e-pošti.

Prav tako želite preveriti to primerjavo med OptinMonster in Sumo in med njimi ugotoviti zmagovalca.

Če iščete alternativno metodo, nadaljujte z branjem spodaj, da z WPForms ustvarite optin obrazec na svojem mestu WordPress.

2. način: Ustvarite Optin obrazec v WordPressu z uporabo WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za WordPress obrazec na trgu. Omogoča vam enostavno dodajanje obrazcev po meri na vaše spletno mesto, vključno z obrazcem optin.

Prvo, kar morate storiti, je, da namestite in aktivirate WPForms vključiti. Za več podrobnosti glejte naš korak za korakom navodila za namestitev vtičnika WordPress.

Po aktivaciji boste morali preveriti licenčni ključ, da boste imeli takojšen dostop do vseh funkcij in dodatkov WPForms.

Če želite pridobiti licenčni ključ, se morate prijaviti v račun WPForms.

Stran računa WPForms

Kopirajte in prilepite ta licenčni ključ v območje svojega WordPress Administratorja na WPForms »Nastavitve stran. Zdaj kliknite na Preveri gumb.

Preveri licenco

Po potrditvi boste morali iti na Integracije na strani z nastavitvami WPForms. Na tej strani boste našli ponudnika e-poštnih sporočil Constant Contact.

Ponudnik e-pošte vam bo pomagal shraniti e-poštna sporočila vaših naročnikov. Omogoča vam tudi ustvarjanje e-poštnih seznamov, stik z naročniki in drugo.

Sorodno: Kako rastejo vaš seznam e-poštnih sporočil, HITRO.

Opomba: Obrazec lahko integrirate tudi z drugimi ponudniki e-pošte, kot so AWeber, MailChimp, GetResponse itd. Vse te možnosti so na voljo kot dodatki na WPForms »Addons stran.

Dodaj nov račun

Če želite to storitev vključiti v obrazec za optin, boste morali dodati stalno račun pri Stalnem stiku. Preprosto upoštevajte naš korak za korakom navodila kako povezati stalen stik z WPForms.

Po tem boste morali iti WPForms »Dodaj novo iz vašega področja WordPress Administrator za zagon graditelja WPForms.

Dodajte naslov novega obrazca in kliknite na Obrazec za prijavo na glasilo predloga.

Ustvari obrazec za glasilo

Naložili boste pripravljen obrazec za prijavo na glasilo.

Zdaj boste morali ta obrazec povezati s ponudnikom e-poštnih sporočil Constant Contact, da boste lahko shranili e-poštna sporočila. Za to boste morali iti na Trženje na levi strani in kliknite možnost Stalni stik, da z njim povežete obrazec.

Dodaj novo povezavo

Boste morali klikniti na Dodaj novo povezavo gumb za vzpostavitev povezave. Poimenujte svojo povezavo in pripravljeni ste povezati dodatna polja s svojim optin obrazcem.

Shranite obrazec in zapustite. Končno boste morali ta obrazec prikazati na svojem mestu WordPress.

Preprosto pojdite Strani / Objave »Dodaj novo v vašem WordPress območju Administratorja in nad urejevalnikom besedila kliknite gumb Dodaj obrazec. Odprlo se bo pojavno okno, kjer lahko izberete svoj optin obrazec in kliknete na Dodaj obrazec gumb, da ga vstavite v svojo stran / objavo.

Vstavite obrazec

Obrazec za optin lahko prikažete tudi na območjih, ki so pripravljena za pripomočke, na primer na stranski vrstici, s pomočjo pripomočka WPForms.

To je vse!

Upamo, da boste s pomočjo te objave izvedeli, kako ustvariti optin obrazec na svojem mestu WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako ustvariti uporabniški obrazec za registracijo uporabnika v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map