Kako ustvariti pojavni obrazec v programu WordPress (korak za korakom)

ustvarite pojavno obliko


Želite ustvariti pojavni obrazec za svoje spletno mesto? To je fantastična ideja! Malo stvari obiskovalce pretvori v naročnike, sledilce in kupce kot pojavne kampanje.

Zato vam bomo v tem članku pokazali, kako ustvariti pojavni obrazec na enostaven način, korak za korakom.

Zakaj ustvariti pojavni obrazec?

Ko gre za naraščanje seznama e-poštnih sporočil, se pojavno okno zadržuje pred krivuljo v primerjavi z drugimi oblikami optin. Uporabniki so pri pojavnih oknih videli, da so se njihove konverzije povečale za kar 600%.

Vendar nekateri uporabniki ne marajo pojavnih oken zaradi svoje vsiljive narave. Ljudje sovražijo pojavna okna, ko se vtirajo v bralčeve obraze, kadar obiščejo vaše spletno mesto.

Zato potrebujete pametno rešitev, kot je OptinMonster. OptinMonster je najboljši WordPress popup plugin, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje poljubnih oblik optin obrazcev, vključno s pojavnim obrazcem. Najboljše od vsega je, da lahko nadzorujete vse vidike pojavne kampanje od tega, kako in kdaj se sproži do tega, komu se prikazuje. Tako lahko svoj seznam e-poštnih sporočil povečate, ne da bi bili vsiljivi.

OptinMonster

Seveda ima brezhibno integracijo z vsemi najbolj priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte, kot so MailChimp, Constant Contact, Drip itd..

Na voljo je ogromno število predlog, tako da lahko začnete takoj, ne da bi morali ustvariti pojavni program iz nič (čeprav lahko, če želite!).

Da bi ga dobili, pojdite na Uradno spletno mesto OptinMonsterja in se prijavite. Ne pozabite uporabiti naše posebne kode SAVE10 na blagajni, da dobite 10% popusta samo zato, ker ste bralnik IsItWP!

1. Zgradite svojo oglaševalsko akcijo

Prijavite se v svoj račun OptinMonster. Od tam vas bodo preusmerili na nadzorno ploščo. Začnite s klikom na zeleno Ustvari oglaševalsko akcijo gumb.

Ustvari oglaševalsko akcijo

Nato boste morali izbrati vrsto oglaševalske akcije. Kliknite Popup saj želite ustvariti pojavni obrazec.

Izberite Popup

Za začetek izberite svojo najljubšo predlogo oglaševalske akcije. Preprosto se pomaknite miško nad obliko, ki vam je najbolj všeč, in kliknite Uporabite predlogo. Za to vadbo uporabljamo predlogo Balance.

Izberite predlogo

Od tam boste morali poimenovati svojo oglaševalsko akcijo in izbrati, na katerih spletnih mestih želite, da se prikaže pojavna oblika. Ko izpolnite polja, kliknite ikono Začnite graditi gumb.

Tako kot čarobnost vas bo pripeljal do ustvarjalca akcije. Prikaže se privzeta različica poljubne predloge, ki ste jo izbrali. Ker smo izbrali Balance, je videti tako:

Privzeta oglaševalska akcija

Zdaj lahko začnete s prepletanjem predloge, da postane popolnoma vaša.

2. Prilagodite svojo oglaševalsko akcijo

Vsaka velika populacija ima krasno sliko, zato bomo začeli tam. Kliknite na privzeto sliko, da odprete razdelek Urejanje elementa slike na levi strani. Nato kliknite Izberite Zamenjaj sliko.

Zamenjaj sliko

Izbrali boste lahko sliko iz obstoječe knjižnice slik (če ste že kaj naložili prej) ali pa lahko iz računalnika naložite novo sliko..

Ko je vaša slika videti čudovito, se pomaknite na besedilo naslova. Preprosto kliknite nanj, da ga izberete. Ko je izbrano, se na levi strani prikaže območje za urejanje. Pojdi naprej in po potrebi napiši svoj naslov in se uskladi z elementi besedila. Spremenite lahko pisavo, velikost, barvo in vse drugo, kar želite, da je popoln.

Uredi naslov

Nato sledite istim korakom, da prilagodite besedilo telesa.

Urejanje vsebine telesa

Ne pozabite klikniti zelene Shrani gumb zgoraj desno. Shranite tolikokrat, kot morate v celotnem postopku gradnje, da ohranite vse spremembe.

Shrani oglaševalsko akcijo

Po potrebi lahko spremenite tudi videz in besedilo svojega e-poštno polje optin. Za urejanje preprosto kliknite nanj, enako kot vse ostalo. Na levi strani bodo možnosti za spreminjanje besedila polja ter barve in sloga gumba za oddajo.

Uredi e-poštno polje

Ko že govorimo o prispevkih … Zdaj je čas, da svojo storitev trženja e-pošte povežete s pojavnim oknom!

Sorodno: Kako oddati obrazec brez osveževanja strani v WordPressu

3. Omogočite integracijo e-pošte

Ker se večina popup kampanj v teh dneh uporablja za pridobivanje potencialnih strank in naročnikov, je ta korak eden najpomembnejših.

OptinMonster se povezuje z vsemi najbolj priljubljenimi ponudniki e-poštnih storitev; vendar bomo v tem priročniku uporabljali MailChimp.
Začnite s klikom na Integracije na vrhu zaslona in kliknite Dodaj novo integracijo na levi strani.

Dodaj novo integracijo

V spustnem meniju izberite MailChimp.

Izberite EMS

Izpolnite polja za etiketo računa in API-ja za MailChimp. To lahko dobite iz računa MailChimp. Če potrebujete pomoč s tem vidikom, preprosto upoštevajte dokumentacijo, ki jo je predložil OptinMonster.

Povežite se s MailChimp

Nato kliknite zeleno Povežite se s MailChimp gumb za nadaljevanje.

Nato boste morali izbrati, s katerega seznama želite povezati obrazec. Kliknite želenega.

Bam! Integracija e-pošte je zdaj zaključena. Na naslednji korak!

4. Konfigurirajte pravila za prikaz

Kliknite na Pravila prikaza na vrhu strani. Od tam se vam prikaže stran, ki izgleda približno tako:

Pravila prikaza

Konfigurirajte svoja pravila za prikaz, če želite. Preprosto kliknite vsak razdelek in se z njim potegujte, dokler niste zadovoljni.

5. Hit objavi

Zdaj je čas, da svojo akcijo oživite! Udari Objavi na vrhu zaslona. Nato kliknite stikalo, tako da postane zeleno in pravi V ŽIVO.

Objavi

Ne pozabite zadeti Shrani gumb zadnjič!

Od tam se pomaknite navzdol do Platforma možnost. Izberite WordPress in sledite priloženim navodilom.

Izberite platformo

Ti si že skoraj tam! Še en korak.

6. Ustvarite svoj pojavni obrazec v živo na WordPressu

Prijavite se na nadzorno ploščo WordPress. Zdaj bi na levi strani moral biti zavihek OptinMonster. Kliknite nanj in si oglejte seznam vseh oglaševalskih akcij. Če ne vidite akcije, ki ste jo naredili, pritisnite na Osveži gumb.

Osvežite oglaševalske akcije

Ko se vaša kampanja prikaže, kliknite ikono Pojdi v živo povezava.

Pojdi v živo

To je to! Končal si. Zdaj se bo pojavni obrazec prikazal na vašem spletnem mestu.

Upamo, da vam bo ta vadnica pomagala naučiti, kako ustvariti pojavni obrazec za svoje spletno mesto WordPress.

Če se vam bo ta vodič zdel koristen, vam bo morda všeč tudi naš seznam najboljših vtičnikov za tržnike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map