Kako ustvariti spletno mesto kot Reddit z WordPressom (korak za korakom)

Kako ustvariti spletno mesto v obliki Reddit z WordPressom


Ali želite ustvariti spletno mesto, kot je Reddit, z WordPressom?

Reddit je eno izmed najbolj priljubljenih družabnih omrežij za skupno rabo vsebine in privabljanje prometa na vaše spletno mesto. S pomočjo WordPress-a lahko ustvarite podobno spletno mesto zase in vključite večjo publiko.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko z WordPressom ustvarite spletno mesto, kot je Reddit.

Bistvene lastnosti spletnega mesta, kot je Reddit

Če gradite spletno mesto, kot je Reddit, spodaj je nekaj funkcij, ki bi jih pričakovali vaši uporabniki:

 • Registrirani uporabniki lahko pošiljajo zgodbe
 • Objavite ali nadomestite objave in komentarje, da se pomaga najboljši vsebini dvigniti na vrh
 • Za pridružitev pogovorom komentirajte katero koli objavo.

Zahteve za izdelavo spletnega mesta, podobnega Reddit-u

Za izdelavo spletnega mesta, kot je Reddit, boste potrebovali naslednje stvari:

 • Ime domene: To je URL naslov, ki ga bodo uporabniki vnesli v svoje brskalnike za dostop do vašega spletnega mesta (na primer google.com ali isitwp.com)
 • Spletno gostovanje: Tu shranjujete datoteke svojega spletnega mesta, vključno s fotografijami.
 • WordPress: To je platforma, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje osupljivih spletnih mest, ne da bi morali najeti razvijalca ali napisati kodo
 • WordPress tema, ki daje videz in občutek Reddita: WordPress tema ali predloga je koža vašega spletnega mesta. Vsebuje tudi funkcije in možnosti, ki podpirajo namen spletnega mesta.

Ustvarjanje spletnega mesta kot Reddit z WordPressom

Reddit je priljubljeno spletno mesto za združevanje družabnih novic in ocenjevanje vsebine. To je platforma za sodelovanje uporabnikov, ki jo tržniki uporabljajo za skupno rabo vsebine in povečanje prometa na svojem spletnem mestu.

Če želite sestaviti spletno mesto, kot je Reddit, je na trgu veliko ustvarjalcev spletnih mest z več orodji. Najbolj priporočljiva rešitev je WordPress.

Zakaj WordPress? Oglejte si celoten pregled WordPress-a, če želite izvedeti več!

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih mest, ki lahko zmedejo začetnike. WordPress.com, ki je gostujoča rešitev, in WordPress.org, ki je samoplačniška platforma. Za več podrobnosti preberite naš celotni vodnik o razliki med WordPress.com in WordPress.org.

Če želite nastaviti spletno mesto, kot je Reddit, boste morali uporabiti samostojen WordPress.org, ki je bolj prilagodljiv in ponuja odlične funkcije.

Pojdimo v postopek po korakih, da ustvarimo spletno mesto, kot je Reddit, z WordPressom.

1. korak: Nakup domene in spletnega gostovanja

Prva stvar, ki jo morate storiti, je nakup domenskega imena in spletnega gostovanja.

Priporočamo uporabo Bluehosta. Je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov spletnega gostovanja in uradni WordPress hosting gostitelj.

Za uporabnike IsItWP ponujajo tudi brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

Pregled Bluehosta

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Morda boste želeli preveriti tudi celoten pregled Bluehosta!

Obiščite spletno mesto Bluehost in kliknite na Začeti gumb. Nato boste morali izbrati načrt gostovanja. Za spletno mesto, kot je Reddit, med začetkom izberite osnovni načrt (vključuje brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo). Vedno lahko nadgradite pozneje, ko raste vaše spletno mesto.

Izberite načrt Bluehost

Zdaj morate vnesti podatke o domeni. Lahko nadaljujete z obstoječo domeno, ki jo imate v lasti, ali pa novo kupite brezplačno. Izberite najboljšo možnost, ki ustreza vaši situaciji.

Izberite domeno Bluehost

Po izbiri imena domene morate vnesti podatke računa. Za enostavno registracijo se lahko prijavite z Googlom in dokončate nastavitev v nekaj klikih.

Ustvarjanje računa Bluehost

Nato se pomaknite navzdol, dokler ne najdete polja s podatki o paketu. Osnovni načrt lahko izberete za 12 mesecev, 24 mesecev ali 36 mesecev. Prav tako kaže, da je nekaj dodatkov vnaprej izbranih, kar pomeni skupno ceno. Priporočamo, da odznačite dodatke, ker jih ne potrebujete takoj. Vedno jih lahko kupite pozneje, kadar koli želite.

Z izbiro 36-mesečnega načrta boste dobili najboljšo vrednost za svoj denar.

Informacije o paketu Bluehost

Nazadnje se morate pomakniti navzdol do strani in vnesti svoje podatke o plačilu. Morate se strinjati z njihovimi pogoji storitve in nato kliknite na Pošlji gumb.

To je to!

Uspešno ste naročeni na gostiteljski načrt. Pojdi naprej in ustvari geslo za svoj račun.

Po tem boste prejeli e-poštno sporočilo s podrobnostmi, kako se prijaviti na nadzorno ploščo spletnega gostovanja (cPanel), kjer lahko upravljate vse, vključno s spletnimi datotekami, e-poštnimi sporočili in podporo.

2. korak: Nastavite WordPress za spletno mesto Reddit Like

Z WordPressom je enostavno nastaviti spletno mesto, kot je Reddit.

Bluehost ponuja namestitev WordPressa z enim klikom na njihovo nadzorno ploščo. Obiskati morate račun Bluehost in vnesti podatke o svojem spletnem mestu. WordPress bo namestil v nekaj minutah.

Pri Bluehostu vam ni treba skozi ročni postopek namestitve WordPressa. Tako prihranite čas in trud. Dodajte ime svojega spletnega mesta in vrstico, izberite temo in takoj boste pripravljeni, da začnete uporabljati WordPress.

Vse nastavitve lahko pozneje spremenite na nadzorni plošči skrbnika WordPress.

3. korak: Izberite WordPress temo, ki ponuja videz in občutek Reddita

Potrebovali boste temo, ki ponuja videz in občutek Reddita. Čeprav lahko najdete veliko različnih tem WordPress, ki ponuja videz Reddita, tema upVote izstopa od ostalih. Ta tema vaše spletno mesto spremeni v platformo za druženje, ki sprejema tudi registracijo uporabnikov. Vaši uporabniki se lahko prijavijo in pošljejo svoj URL ali zgodbo na vašem spletnem mestu. Uporabniki se lahko tudi prijavijo in potrdijo zgodbe in povezave. Vse funkcije so enake kot Reddit.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da namestite in aktivirate temo UpVote. Za več podrobnosti si oglejte naš vodič o namestitvi teme WordPress.

Po aktivaciji lahko obiščete Nastavitve »UpVote od vašega WordPress administratorja. Pod Splošno na kartici, omogoča izbiranje strani in upravljanje drugih nastavitev.

UpVote Splošne nastavitve

Tema UpVote ima veliko možnosti prilagajanja barv in tipografije. Lahko obiščete Možnosti teme na levem meniju na nadzorni plošči skrbnika WordPress in spremenite nastavitve pisav, barv, barv povezav itd.

Prilagoditev teme

Zdaj je vaše spletno mesto, kot je Reddit, pripravljeno. Uporabniki lahko svoje zgodbe in naslove URL pošljejo od spredaj naprej, potem ko se prijavijo na vaše spletno mesto.

Oddaj zgodbo

Uporabni vtičniki WordPress za vaše spletno mesto Reddit

WordPress vtičniki dodajo več funkcij in funkcionalnosti na vaše spletno mesto. Tema UpVote je zelo združljiva z vsemi priljubljenimi vtičniki.

Oglejte si naš celotni vodnik o zgornjih vtičnikih WordPress.

Spodaj so navedeni nekateri priporočeni vtičniki za vaše spletno mesto, kot je Reddit:

 • WPForms: To je najbolj všeč začetnikom WordPress vtičnik za kontaktne obrazce. S pomočjo WPForms lahko dodate obrazec za registracijo uporabnika, ustvarite anketo / anketo in drugo.
 • MonsterInsights: To je najboljši vtičnik za Google Analytics WordPress. Ta vtičnik omogoča sledenje uporabnikom, spremljanje vedenja uporabnikov in ogled podrobnih vpogledov na nadzorni plošči WordPress..
 • Sucuri: To je najboljši varnostni vtičnik WordPress. Ker vaše spletno mesto obravnava veliko predlogov uporabnikov, ta vtičnik ustvari požarni zid za zaščito pred zlonamerno programsko opremo, zlonamerno vsebino in hekerji.
 • Yoast SEO: To je priljubljen vtičnik WordPress SEO. S pomočjo tega vtičnika lahko optimizirate svoje spletno mesto za iskalnike in izboljšate uvrstitev.
 • TrustPulse: To je najboljši vtičnik za socialni dokaz za WordPress. Ta vtičnik lahko dodate na svoje spletno mesto, da potencialnim uporabnikom pokažete, kako priljubljeno je vaše spletno mesto.
 • AdSanity: To je najboljši vtičnik za umestitev oglasa WordPress. Ta vtičnik omogoča prikazovanje oglasnih pasic na več odsekih spletnega mesta in promocijo partnerskih partnerjev.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti spletno mesto, kot je Reddit, z WordPressom. Morda boste želeli preveriti tudi naš korak za korakom navodila za ustvarjanje bližajoče se strani v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map