Kako ustvariti spletno mesto za Micro Job kot Fiverr (korak za korakom)

ustvarite spletno mesto za mikro opravila


Ali želite ustvariti spletno mesto, podobno Fiverrju, z WordPressom? Če veste, kako deluje Fiverr, že imate predstavo o procesih v ozadju. Mikro delovno mesto, kot je Fiverr, obravnava dvosmerno komunikacijo med delodajalcem in delavcem / samostojnim podjetjem. Vendar ste tretja oseba, ki zasluži provizijo za vsako delo, opravljeno na vašem spletnem mestu.

V tem članku vam bomo pokazali, kako ustvariti spletno mesto z mikroposlovjem, kot je Fiverr, in kako ga lahko zaslužite.

Izdelava spletnega mesta za Micro Job iz podjetja Scratch

Preden začnemo, se morate prepričati, ali imate vse, kar je potrebno za izdelavo spletnega mesta z mikro delovnimi mesti. Ker ga gradite na WordPressu, boste potrebovali ime domene, spletno gostovanje, SSL potrdilo in temo MicrojobEgnine WordPress.

Pod WordPressom mislimo na samostojen WordPress.org. Oglejte si naš celotni članek za poglobljeno primerjavo med WordPress.com in WordPress.org.

Večina spletnih mest za mala podjetja išče cenejše možnosti. Ko pa iščete ime domene in spletno gostovanje, boste morda našli možnosti, ki stanejo od 25 do 30 dolarjev na mesec.

Vemo, da je za začetek potrebno veliko denarja. Ampak, ne skrbite!

Obstaja veliko poceni ponudnikov gostovanja, ki vam lahko pomagajo tudi pri registraciji brezplačnega imena domene. Vendar priporočamo uporabo Bluehosta, ker:

 • Uporabljamo jih.
 • So eno največjih gostujočih podjetij na svetu in so WordPress uradni gostiteljski partnerji.
 • Ponujajo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo (običajno stane 69 USD na leto) in 60% popusta pri gostovanju uporabnikom IsItWP.

To pomeni, da se dejanski stroški za začetek znižajo na 2,75 USD na mesec. Super, kajne?

ustvarite -o-wordpress-račun-na-bluehost

Ko dobite ime domene in spletno gostovanje, morate naslednje ustvariti spletno mesto z WordPressom.

Zdaj ste pripravljeni za začetek nameščanja teme MicroPor WordPress.

Namestitev teme Micro Job

Ko ustvarite svoje spletno mesto z WordPressom, boste morali namestiti in aktivirati temo MicrojobEngine. Če potrebujete pomoč, si oglejte naš vodič o namestitvi teme v WordPress.

Ko aktivirate temo, boste morali na pozdravni strani teme dodati licenčni ključ. Ta licenčni ključ lahko dobite na strani računa EngineThemes.

Zaslon dobrodošlice

Po potrditvi lahko kliknete gumb »Namesti predstavitev«. Tako boste uvozili vso demo vsebino in ustvarili predstavitveno spletno mesto za vas.

Spodaj bomo razpravljali o nadomestitvi demo vsebine z izvirnim besedilom. To bo lažje kot samostojno nastaviti vse od začetka in dobili boste videz pravilno izdelanega spletnega mesta za mikro delo.

Naslednje, kar morate storiti, je, da izberete kožo (predlogo) za svoje spletno mesto. Privzeto sta na voljo dve preobleki, s katerimi lahko zaženete svoje spletno mesto.

Vzorčni podatki

Ko končate, obiščite spletno mesto za mikro opravila in preverite, ali vse deluje tako, kot želite.

Dodajanje načinov plačila na vaše spletno mesto za Micro Job

To spletno mesto bo obravnavalo plačila med več ljudmi, ki ga uporabljajo za objave na delovnem mestu in za brezplačno izplačilo. Privzeta prehodna plačila sta PayPal in 2Checkout. Lahko pa kupite tudi razširitve premij za plačila, kot so Stripe, PayU, Authorize.net itd.

Če želite nastaviti način plačila, pojdite na Nastavitve motorja »Plačilni prehodi strani v WordPressu.

Prehodi za plačila

Obstajata dva načina za zaslužek s spletnega mesta o mikro zaposlitvi:

Privzeti način je zaračunavanje provizije za vsako opravilo. Vendar lahko nastavite tudi določen znesek, kar pomeni, da lahko vaši uporabniki zaračunajo enako ali manj za vsako delo (kot je Fiverr) in dobili boste fiksno provizijo.

Priporočljivo je, da na začetku ne dodajate nobenih omejitev, da bi lahko več uporabnikov pritegnili k svojemu spletnemu mestu z mikro delovnimi mesti. Ko vaše spletno mesto začne dobivati ​​promet, lahko spremenite nastavitve in omejite količino, da se izognete neželeni pošti.

Preprosto pojdite Nastavitve motorja »Možnosti teme. Od tu morate v zgornjem meniju odpreti »Vrsta plačila«.

Način plačila

V nastavitvi opravila “Brezplačno oddajanje” lahko delodajalcem omogočite / onemogočite brezplačno objavljanje delovnih mest. Če to omogočite, lahko delodajalci za delo določijo katero koli ceno. Ko onemogočite, boste morali dodati fiksni znesek ali dodati pakete za svoje uporabnike.

Posodobitev blagovne znamke in besedila

Zdaj boste morali prilagoditi spletno mesto s posodobitvijo blagovne znamke in besedila. Za to boste morali iti na Videz »Prilagodi strani v vašem upravnem območju WordPress in nadomestite demo vsebino.

Izvedite vse potrebne spremembe in prikazane bodo v predogledu v živo na desni strani zaslona. Ko končate z urejanjem, kliknite gumb »Objavi«, če si želite ogledati svoje resnično spletno mesto.

Izvajanje testov in upravljanje spletnega mesta

Vaše spletno mesto za mikro delo je pripravljeno!

Zdaj se boste morali prepričati, ali vse deluje v redu. To je mogoče tako, da preizkusite svojo spletno stran in si jo ogledate kot uporabnika. Za pregled postopkov lahko objavite oglas, najamete storitev, se zaposlite, dvignete plačilo itd.

Spletna stran za mikro delo

Stran s profilom

Vsi vaši uporabniki bodo imeli lastno stran profila. Tu lahko dodajo osebne podatke, projekte itd. Na straneh z profili bodo ocene za vsakega uporabnika, ki jih prejme delodajalec ali samostojni delavec, s katerim sta delala.

Uporabniška nadzorna plošča

Vaši uporabniki bodo imeli na vašem spletnem mestu račun za shranjevanje pogovorov, delovnih mest in statistike. S tem računom lahko upravljajo svoj profil.

Obvestila po e-pošti

Med preskušanjem svojega spletnega mesta morate na več naslovov pošiljati e-poštna sporočila, da preverite, ali obvestila delujejo pravilno. Če obstajajo težave z obvestili po e-pošti, lahko sledite temu članku kako popraviti, da WordPress ne pošilja e-poštnih sporočil.

Upravljajte delovna mesta

Naročila in opravila lahko urejate iz svojega skrbniškega področja WordPress. Preprosto obiščite Nastavitve motorja »Naročila da si ogledate vsa naročila in delovna mesta na vašem spletnem mestu. Tu lahko tudi sprejemate, preverjate in zavrnete delovna mesta.

Naročila

Umik plačila

Uporabniki lahko z vašega spletnega mesta dvignejo denar šele po preverjanju. Na Preverjanje zaposlitve strani, boste morali svoj status posodobiti na »Odobreno«.

Status odvzema lahko preverite tudi na Nastavitve motorja »Dvig denarja stran.

Preberite pogovore

Ko bo vaše spletno mesto začelo postajati priljubljeno, lahko tiho berete pogovore med uporabniki (delodajalci in samostojni zaposleni). Tako lahko vse spore razrešite tako, da poznate zgodbo.

Branje pogovorov vam bo omogočilo tudi vpogled v to, katere vrste poslov se dogajajo in kakšne so lahko skrite namere vaših uporabnikov (na primer, da vas prekinejo in odpeljejo stranke na stran itd.).

Ko so opravljeni vsi preskusi in naloge upravljanja, lahko predstavite svoje spletno mesto za mikro delo na trgu.

Kako zaslužiti svoje spletno mesto za Micro Job

Izdelava spletnega mesta za mikro delovna mesta ni težavna, vendar jo boste za končno trajnost morali unovčiti. Bolj ko bodo projekti zaprti, večji bo vaš zaslužek.

Če želite povečati promet na svojem spletnem mestu, upoštevajte naš vodnik. Ko zajamete pravo občinstvo, boste lahko prejeli uspešna delovna mesta.

Priporočamo, da začnete blog in promovirate namen svojega spletnega mesta o mikro zaposlitvi. Pojasnite, kako želite pomagati delodajalcem in samostojnim podjetnikom. Prav tako bi se morali osredotočiti na to, da bi bilo vaše spletno mesto edinstveno od drugih spletnih mest za mikro delovna mesta.

To je vse. Upamo, da vam je ta vodič pomagal, da se naučite ustvariti mikro delovno mesto, kot je Fiverr. Morda boste želeli prebrati tudi naš članek o ustvarjanju spletnega mesta za pregledovanje v programu WordPress, ki prinaša denar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map