Kako ustvariti stran kmalu v WordPressu (korak za korakom)

Kako ustvariti prihodnjo stran v WordPressu?


Ali želite ustvariti prihajajočo stran v WordPressu kmalu? Vtičnik WordPress, ki prihaja kmalu, vam omogoča, da postavite stran, ki prihaja kmalu, in tako navdušite uporabnike nad zagonom, naj bo to spletno mesto, blog ali izdelek.

Tako v času razvoja spletnega mesta ali preoblikovanja ne boste smeli uporabnikom prikazovati strani o napaki ali delno vgrajene strani. Namesto tega lahko objavite čudovito stran, ki prihaja kmalu, in jih obvestite o poteku vašega lansiranja.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko ustvarite prihodnjo stran v WordPressu.

Zakaj bi morali ustvariti stran kmalu??

Ko je vaš spletni dnevnik ali spletno mesto v procesu razvoja, boste morali obiskovalcem prikazati profesionalno stran, ki bo kmalu prišla. Tako bodo vedeli, kdaj se bodo vrnili in obiskali vaše spletno mesto.

Oglejmo si, zakaj je pomembna nova stran pred začetkom:

 • Google preprečuje, da bi se nova spletna mesta uvrstila med Googlove najboljše rezultate, znana kot Google Sandbox učinek. Brez bližajoče se strani traja kar nekaj časa, da se vaše spletno mesto uvrsti tudi po uvedbi. Stran, ki se kmalu pripeti, se lahko bori proti peskovniku, saj bo v živo pred začetkom prodaje in vam bo omogočila, da se SEO začne od prvega dne, ko se začnete.
 • Če dodate časovnik na stran, ki prihaja kmalu, vzbudite radovednost pri vaših uporabnikih in spoznajo, kdaj bo vaše spletno mesto zagnano.
 • Na svojo stran, ki prihaja kmalu, lahko dodate naročnino na glasilo in povečate svoj seznam e-poštnih sporočil.

Tukaj je nekaj primerov strani, ki jih lahko kmalu preverite.

Primer 1:

Kmalu primer strani

Primer 2:

Kmalu primer strani

Ste pripravljeni na ustvarjanje strani, ki prihaja kmalu? Začnimo!

Ustvarjanje strani kmalu – korak za korakom

Obstaja veliko WordPress vtičnikov, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje strani, ki prihaja kmalu. Priporočamo uporabo SeedProd, ki je najboljši WordPress, ki prihaja kmalu.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da namestite in aktivirate SeedProd vključiti. Za več podrobnosti si oglejte naš priročnik o namestitvi vtičnika WordPress.

Uporabniki IsItWP lahko z našo kodo kupona pridobijo 20% popust na SeedProd WPB20.

Po aktivaciji obiščite Nastavitve »Kmalu Pro strani v vašem upravnem območju WordPress. Od tam lahko nastavite svojo prihodnjo stran.

Začnite s spremembo stanja v Omogoči Prihodi kmalu način. Kliknite na Shrani vse spremembe gumb za shranjevanje nastavitev.

Omogoči stran, ki prihaja kmalu

Ko omogočite to nastavitev, bodo vsi vaši odjavljeni uporabniki in obiskovalci iz iskalnikov videli bližnjo stran. Do svojega spletnega mesta lahko dostopate tako, da se prijavite v skrbnika WordPress-a.

V naslednjem koraku kliknite na Uredi prihodnjo stran / stran za vzdrževanje gumb, da izberete predlogo strani, ki bo kmalu za vaše spletno mesto.

Izberite predlogo

Najdete na tone različnih čudovitih že pripravljenih predlog za pripravo strani, ki prihaja kmalu. Izberete lahko predlogo, ki ustreza temi vašega podjetja ali spletnega mesta.

Po izbiri boste preusmerjeni v program za prilagajanje strani, kjer lahko uredite predlogo in predogled sprememb takoj.

Uredite stran, ki prihaja kmalu

Na levi opravilni vrstici boste našli veliko možnosti za prilagajanje, kot so tema, vsebina, barva ozadja, tipografija in drugo. Z ustvarjalnikom strani v realnem času lahko hitro spremenite predlogo in si jo takoj ogledate.

Prilagajalec vam omogoča, da preklopite med predogledom namizja in mobilnega telefona, da si ogledate videz bližajoče se strani.

Mobilni pogled za prihodnjo stran

Stran, ki prihaja kmalu, lahko povežete tudi s svojo najljubšo storitev trženja e-pošte.

Če želite to narediti, morate klikniti na Nastavitve obrazca za e-pošto možnost v levem meniju v orodju za prilagajanje. Omogoči Obrazec za elektronsko pošto nastavite in izberite storitev e-poštnega trženja med Shranite naročnike v padajoči.

Za to vadnico povezujemo prihajajočo stran kmalu s MailChimp-om. Vendar lahko s seznama izberete katero koli alternativo MailChimpa in nekaj drugih e-poštnih storitev.

Omogoči trženje po e-pošti

Kliknite na Konfigurirajte Gumb in vtičnik vas bo odpeljal na stran z nastavitvami.

Zdaj morate vnesti ključ API, ki ga lahko dobite iz računa MailChimp in izbrati e-poštni seznam. Pomaknite se navzdol in kliknite na Shranite in nadaljujte z urejanjem gumb.

Nastavitve MailChimp-a

Zdaj se boste preusmerili nazaj v ustvarjalca strani v realnem času.

Ko bo spletna stran kmalu pripravljena, kliknite na Shrani gumb za shranjevanje nastavitev.

To je vse.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti prihodnjo stran v WordPressu. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako razdeliti A / B, preizkusiti svoje WordPress obrazce za povečanje konverzij.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map