Kako ustvariti trgovino s podružnicami Amazon (korak za korakom)

kako ustvariti podružnično trgovino Amazon


Ali želite v WordPress dodati še podružnično trgovino Amazon? Amazon je največja svetovna spletna trgovina, ki na tisoče trgovcev pomaga prodajati izdelke po vsem svetu. Imajo uradni partnerski sistem, ki tržnim partnerjem, kot ste vi, omogoča, da priporočajo izdelke Amazon občinstvu svojega spletnega mesta in zaslužijo pridruženo provizijo..

V tem članku vam bomo pokazali, kako z WordPressom ustvariti podružnično trgovino Amazon in zaslužiti na spletu.

Kako Amazonova podružnična trgovina zasluži denar

Amazon.com je največja svetovna trgovina e-trgovine, ki na spletu prodaja milijone izdelkov po vsem svetu. Vsakemu omogočajo prodajo preko spleta, tako da preprosto navedejo svoje izdelke v svoji trgovini.

The Amazon Associates je partnerski program podjetja Amazon, ki vam plačuje za navajanje izdelkov Amazon. Če uporabnik kupi izdelek od vaše napotnice, prejmete provizijo.

Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za Amazon Associates, izberite izdelke, ki jih želite promovirati na svojem spletnem mestu, pridobite povezavo / povezavo do seznama izdelka in promocijo izdelka prek te povezave na svojem spletnem mestu. Ko nekdo kupi izdelek od Amazona, boste prejeli provizijo s klikom na to povezavo.

Če ste kdaj sanjali o tem, da bi zgradili spletno trgovino, vendar nimate sredstev, da bi ustvarili izdelke in jih dostavili na prag svoje stranke, potem je ustvarjanje podružnične trgovine Amazon najboljša stava za vas.

Vse, kar morate storiti, je, da se pridružite Amazon Associates, vzpostavite spletno trgovino z WordPressom, poiščete ustrezne izdelke, ki jih želite promovirati, in jih navedite v svoji trgovini.

Primeri podružnic trgovin Amazon

Če se sprašujete, kako bi izgledala podružnična trgovina Amazon, si za navdih poglejte nekaj primerov trgovin podružnic Amazon.

Primer 1. www.headphones.com

Primer 2. www.autoblog.com

Primer 3. www.home-designing.com

Zagon prodajalne podružnic Amazon (korak za korakom)

Medtem ko je na trgu na voljo na stotine platform za e-trgovino, je najlažja in najbolj dostopna platforma WooCommerce.

WooCommerce je brezplačna programska oprema za e-trgovino, ki deluje poleg WordPress-a. Pooblasti več kot 30% vseh spletnih trgovin.

Oglejmo si, kako z WooCommerce nastaviti partnersko trgovino Amazon z WooCommerce.

1. korak: Ustvarite partnersko trgovino z WordPress + WooCommerce

Vsako spletno mesto, če želite zgraditi trgovino za e-trgovino, ki posebej prodaja izdelke Amazon, boste morali imeti lastno ime domene in spletno gostovanje.

Kombinirani stroški imena domene, SSL potrdila in gostovanja WooCommerce se lahko zdijo precej, ko začnete z novo spletno trgovino. Skupni stroški bodo približno 13,99 USD na mesec.

Na srečo smo sklenili pogodbo z Bluehostom (ponudnikom gostovanja, ki ga priporočata WordPress in WooCommerce), da bodo naši uporabniki dobili brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

Bluehost WooCommerce

To bo zmanjšalo vaše začetne stroške za 3,95 USD / mesec.

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Za podroben vodnik po korakih si oglejte, kako ustvariti spletno trgovino. Ta vodnik vam bo pomagal nastaviti WordPress in WooCommerce za podružnično trgovino Amazon.

Ko končate z namestitvami, nadaljujte s prijavo na Amazonov podružnični račun.

2. korak: Pridružite se Amazonovemu podružničnemu programu

Če želite dobiti podružnični račun Amazon, lahko nadaljujete in se prijavite za Amazon Associates.

V Spletno mesto podružničnega programa Amazon, kliknite na Pridružite se zdaj brezplačno gumb.

Podružnični program Amazon

Odprlo vas bo stran za prijavo. Lahko se prijavite v svoj obstoječi račun ali se prijavite za nov račun.

Stran za prijavo na Amazon

Po prijavi boste za nadaljevanje profila morali dokončati svoj profil. Predložiti boste morali podatke o prejemniku plačila in podatke o svojem spletnem mestu ali mobilni aplikaciji.

Opomba: Medtem ko pošiljate podrobnosti, natančno preberite navodila na vsaki strani.

Amazonski profil

Ko je dokončana, boste morali počakati, da Amazonovi sodelavci pregledajo in odobrijo vašo prijavo.

3. korak: Namestite partnerski vtičnik

Preden na svoje spletno mesto podružnice Amazon dodate partnerske povezave, boste potrebovali vtičnik, kot je Pretty Links, ki vam omogoča, da upravljate vse partnerske povezave na enem mestu znotraj svoje nadzorne plošče WordPress..

Precej povezave Pro

Kadar koli želite spremeniti partnersko povezavo, vam ni treba kopati globlje v svoje spletno mesto in ročno spreminjati vseh teh URL-jev. Namesto tega preprosto storite to na plošči PrettyLinks, ki bo samodejno spremenila vse objavljene URL-je.

Ta vtičnik vam pomaga tudi prikrivati ​​partnerske povezave, ki jih promovirate na svojem spletnem mestu.

Povezavne povezave so običajno dolgi, grdo videti URL-ji, kot je ta:

http://example.com/products/?product_id=123&affiliate_id

Precej povezave vam pomaga prikrivati ​​take partnerske povezave in jih narediti krajše in bolj urejene:

http://www.yoursite.com/refer/productname

4. korak: Dodajte izdelke Amazon v svojo trgovino

Svoje partnerske izdelke Amazon lahko dodate v spletno trgovino, ki jo poganja WooCommerce.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da pojdite na Izdelki »Dodaj novo strani v skrbniškem območju spletnega mesta WordPress. Začnite z dodajanjem naslova in celotnega opisa novega izdelka.

Dodajte nov partnerski izdelek Amazon

Ko dodate, se pomaknite navzdol do Podatki o izdelku odsek. V spustnem meniju vrste izdelka izberite Zunanji / podružnični izdelek.

Izberite vrsto izdelka

Po tem morate dodati URL podružnice izdelka.

Preprosto pojdite na Amazon Associates in poiščite izdelek, ki ga želite navesti na svojem spletnem mestu. Nato morate klikniti na Dobi povezavo gumb poleg tega izdelka, da dobite njegov pridruženi URL.

Pridobite povezavo do izdelka

Pojdite naprej in kopirajte ta URL. Zdaj se vrnite na svojo stran izdelka v skrbniško območje WordPress in prilepite URL v polje URL izdelka polje.

Dodaj povezavo izdelkov Amazon

Glede na pogoje Amazon Associates cen izdelkov ne smete dodajati ročno. Polja običajne cene in prodajne cene morate pustiti prazna.

Ko dodate URL podružnice izdelka, se pomaknite navzdol po strani, da dodate kratek in poseben opis izdelka. V svojih besedah ​​bodite natančni, saj bodo te informacije prikazane na prvi strani trgovine in v rezultatih iskanja za uporabnike.

Opis izdelka

Na desni strani zaslona lahko nastavite glavno sliko izdelka in dodate slike iz galerije izdelkov. Glavna slika se bo prikazala na strani trgovine, slike v galeriji pa se bodo pojavile, ko uporabnik odpre izdelek za celoten ogled.

Opomba: Amazon vam omogoča, da dodate fotografije izdelkov po meri kot glavne in galerijske slike. Ni treba ponovno postavljati istih slik, ki so na voljo na Amazon.com

Dodajte sliko izdelka

Ko končate z dodajanjem vseh informacij o izdelku in slikah, pojdite naprej in kliknite na Objavi gumb za ogled izdelkov na vašem spletnem mestu.

Če želite dodati več izdelkov, lahko ponovite ta postopek in obiščete svojo podružnično trgovino Amazon in si ogledate vse izdelke, navedene na strani trgovine.

Stran z izdelki podružnice Amazon

V vašem interesu je, da v svojo podružnično trgovino Amazon pogosto dodajate ustreznejše izdelke. Tako se vaši redni obiskovalci pogosteje vračajo v vašo spletno trgovino. Uporabnike lahko tudi prosite, da zapustijo povratne informacije in ocene, kar je najboljši način, da na svoje spletno mesto dodate socialni dokaz in uporabnike prepričate, da opravijo nakup.

To je to!

Vaša podružnična trgovina Amazon je zdaj v živo in na spletu lahko začnete zaslužiti s prodajo več izdelkov. Vendar morate razširiti doseg svoje spletne trgovine, da pridobite več obiskovalcev in kupcev.

5. korak: sledite partnerskim povezavam v storitvi Google Analytics

Medtem ko vam Amazon Associates omogoča sledenje, kateri izdelek ima najboljše rezultate v vaši podružnični trgovini, boste morda želeli tudi slediti, katere povezave ljudje veliko kliknejo in katere ne. Če želite to narediti, boste morali na svoje WordPress spletno mesto namestiti Google Analytics z MonsterInsights.

MonsterInsights-affiliate-povezave-sledenje

MonsterInsights vam omogoča tudi, da na svojem spletnem mestu omogočite sledenje povezavam.

Tukaj je nekaj prednosti sledenja povezav na partnerske povezave:

 • Lahko natančno ugotovite, kako uporabniki komunicirajo z vašimi partnerskimi povezavami. Analizirajte, kje ljudje najbolj klikajo.
 • Ugotovite, katere povezave vodijo do največ konverzij in se osredotočite nanje.
 • Oglejte si, katere strani vodijo največ prodaje podružnic in jih optimizirajte za večji prihodek.

Najboljše prakse Amazonove podružnične trgovine

1. Diverzificirajte svoj zaslužek
Zdaj, ko je vaše spletno mesto postavljeno, lahko svoj zaslužek popestrite tako, da v trgovino prodajate svoje izdelke e-trgovine. Prav tako lahko promovirate izdelke iz drugih partnerskih programov.

2. Ne podvajajte vsebine iz Amazona
Amazon ima strogo politiko glede vsebine, zato vam ni dovoljeno kopirati vsebine neposredno iz Amazona. Pogosto lastniki podružnic trgovin Amazon zgrabijo slike izdelkov s spletnega mesta proizvajalca izdelka in ustvarijo lastne opise in drugo vsebino.

3. Razkrijete svoje partnersko partnerstvo
Če želite upoštevati različne mednarodne zakone, morate na svojem spletnem mestu razkriti partnerska partnerstva. Za referenco si lahko ogledate IsItWP-jevo razkritje FTC.

Upamo, da vam je ta članek pomagal naučiti, kako ustvariti podružnično trgovino Amazon z WordPress + WooCommerce. Morda boste želeli preveriti tudi naš priročnik za začetnike o pridruženem trženju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map