Kako ustvariti uspešno predajo na svojem mestu WordPress

wordpress-giveaway


Se sprašujete, kako narediti popust na WordPressu? Ustvarjanje podeljevanja je odličen način za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke, povečanje angažmaja, rast seznama e-poštnih sporočil in družbenih medijev, ki sledijo, in celo ustvarjanje več prodaje.

V tem članku vam bomo pokazali, kako enostavno ustvariti uspešno predajo WordPress s pomočjo RafflePress-a, najboljšega vtičnika WordPress za prenos na trgu.

Tu je pregled korakov za ustvarjanje uspešnega predaja na vašem mestu WordPress:

 1. Določite svoje cilje za oddajo WordPress
 2. Izberite dobro nagrado za natečaj
 3. Nastavite pravila za oddajo WordPress
 4. Uporabite RafflePress za ustvarjanje novega podajanja
 5. Poimenujte svoj oddaj in izberite predlogo za oddajo
 6. Dodaj podrobnosti o nagradi
 7. Izberite dejanja za oddajo
 8. Oblikujte svojo oddajo
 9. Konfigurirajte nastavitve oddaje
 10. Objavite svoj natečaj
 11. Spodbujajte svoj dar
 12. Izberite zmagovalca natečaja

Preden pa začnemo s to vadnico o tem, kako ustvariti poklon na svojem spletnem mestu WordPress, poglejmo podrobneje RafflePress.

O RafflePressu: najboljši vtičnik za oddajo WordPress

rafflepress-wordpress-giveaway-vtičnik

RafflePress je enostaven za uporabo in zmogljiv vtičnik za WordPress. Tudi začetniki lahko s svojim graditeljem povlečevanja in spuščanja v nobenem trenutku ustvarijo čudovit pripomoček za oddajo ali ciljno stran..

Ponuja vrsto odličnih funkcij, vključno z vnaprej izdelanimi predlogi za oddajo, zaščito za vstop in goljufije z enim klikom, integracijo družbenih medijev, izmenjavo virusov (napoti prijatelja), integracijo trženja in CRM programske opreme, sledenje in ponovno ciljanje in še več.

RafflePress vam pomaga tudi vedeti, kako povečati svoj seznam e-poštnih sporočil, privržence v družabnih medijih in promet na spletnem mestu.

Zdaj pa začnimo s tem, kako ustvariti uspešno predajo na svojem spletnem mestu WordPress.

1. Določite svoje cilje za oddajo WordPress

Preden začnete graditi svoj prenos, morate najprej ugotoviti, zakaj želite izvesti podelitev in kakšen želite, da bo rezultat podelitve. Z določitvijo ciljev za oddajo WordPress boste lahko ugotovili, ali je bilo vaše predavanje uspešno ali ne.

Obstaja več različnih ciljev, ki jih lahko določite za svojo oddajo WordPress, nekateri pogosti vključujejo:

 • Ustvari prodajo
 • Razširite svoj seznam e-poštnih sporočil
 • Povečajte promet na spletnem mestu
 • Povečajte prepoznavnost blagovne znamke
 • Razširite svoje družbene medije po tem
 • Povečajte sodelovanje uporabnikov
 • Zberite vsebino, ki jo ustvari uporabnik
 • Promocija novega izdelka ali storitve

Ena odličnih stvari o RafflePress je, da ponujajo preverjene bonus akcije, ki jih lahko dodate v svojo kampanjo za oddajo. Ta dejanja, kot sta “spremljajte nas na twitterju” in “pridruži se seznamu e-poštnih sporočil”, omogočajo uporabnikom, da z izpolnitvijo izpolnijo več prijav natečaja.

Pomembno je, da izberete cilje za svojo oglaševalsko akcijo in nato ustvarite svojo oddajo RafflePress na podlagi teh ciljev.

2. Izberite dobro nagrado za natečaj

Seveda, če želite, da ljudje vstopijo v vaše podelitve, morate izbrati dobro nagrado. Dobra nagradna tekma je tisto, kar bo v vašo podelitev pritegnilo tono ljudi.

Nekatere izmed najbolj priljubljenih podeljenih nagrad so:

 • Gotovina
 • Darilni boni
 • Brezplačni izdelki ali storitve

Izberite nagradno nagrado, ki se nanaša na vaše podjetje in je nekaj, kar veste, da vas bo zanimala vaša ciljna publika.

Ta frizerski salon je na primer za svojo tekmovalno nagrado izbral brezplačno frizuro?

natečaj-nagrada-ideja

Z izbiro nagrade za natečaj, ki hkrati promovira vaše podjetje, boste na svoje spletno mesto lahko pritegnili tono svojih najboljših strank.

3. Nastavite WordPress pravila za oddajo

Vsako tekmovanje potrebuje pravila, zato jih načrtujte, preden začnete ustvarjati svoje podelitve.

Najprej se odločite, kako se bodo uporabniki udeležili vašega tekmovanja. Ali bodo lahko priložnost za zmago preprosto vnesli svoj e-poštni naslov? Ali pa boste od njih zahtevali, da predložijo nekaj za vstop?

Na primer, zahtevati od uporabnikov, da predložijo fotografijo, da vstopijo v vaš natečaj, je odličen način za zbiranje uporabniško ustvarjene vsebine, ki jo lahko uporabite v vašem trženju. Po drugi strani pa se bo morda več ljudi prijavilo na natečaj, če se od njih nič ne zahteva, ker je lažje.

Določiti morate tudi pravila za:

 • Začetni in končni datumi – Kako dolgo bo trajalo vaše tekmovanje?
 • Pravila udeležencev – Kdo se lahko prijavi na vaš natečaj? Ali obstajajo starostne ali lokacijske omejitve? Kako pogosto lahko vstopijo?
 • Kako izbrati zmagovalca – Ali boste zmagovalca izbrali z naključnim žrebom, glasovanjem itd.?

Pri načrtovanju pravil o oddaji je pomembno, da se spomnite svojih ciljev. Na primer, če je vaš glavni cilj povečanje števila na Twitterju, se prepričajte, da določite pravilo, da vas morajo uporabniki spremljati na Twitterju, da vstopijo v oddajo.

Zdaj je čas, da začnete graditi svoj WordPress poklon z RafflePress.

4. Uporabite RafflePress, da ustvarite novo oddajo

Po prenosu, namestitvi in ​​aktiviranju RafflePress vtičnika, boste želeli ustvariti novo.

Če želite to narediti, se na nadzorni plošči WordPress premaknite s ikono RafflePress in kliknite Dodaj novo.

rafflepress-new-giveaway

5. Poimenujte svoj podatek in izberite predlogo za oddajo

Po kliku Dodaj novo, preusmerjeni boste na nov zaslon. Na tem zaslonu boste najprej želeli poimenovati svoje podelitve. Na primer lahko svoje nagrade podelite po svoji nagradi, na primer »iPad giveaway«. To je samo za vaše namene, ime predaje ne bo vidno na sprednji strani.

Prav tako boste želeli izbrati predlogo za svojo oglaševalsko akcijo. RafflePress ponuja številne vnaprej izdelane predloge, ki poenostavljajo gradnjo vašega predavanja. Te predloge so zasnovane tako, da vam pomagajo doseči določene cilje, kot so razviti seznam e-poštnih sporočil, razviti svojo Facebook stran, pred lansirati oglaševalsko akcijo in še več..

predloge rafflepress-giveaway

Za to vadnico bomo izbrali predlogo Classic Giveaway, ki vam omogoča, da ustvarite katero koli vrsto predaje, ki jo želite.

Če želite izbrati to predlogo, se s kazalcem miške premaknite nadnjo in kliknite na Uporabite to predlogo.

predloga rafflepress-wordpress-giveaway

6. Dodajte podatke o nagradni igri

Ko izberete predlogo, boste preusmerjeni v polje RafflePress graditelj.

Prvi korak pri ustvarjanju podelitve je dodajanje nagrade za podelitev in njene podrobnosti. Kliknite ikono svinčnika v polju Podrobnosti o podelitvi nagrade odsek.

rafflepress-giveaway-podrobnosti o nagradi

Tu lahko vpišete ime svoje nagrade skupaj s kratkim opisom in naložite sliko svoje nagrade.

Če želite naložiti sliko nagrade, kliknite gumb Izberi sliko, da izberete fotografijo iz svoje medijske knjižnice ali naložite fotografijo iz računalnika..

podrobnosti o dodatku-podelitvi nagrad

Ko dodate podrobnosti o nagradi, kliknite na Končano urejanje gumb.

Če ima vaše tekmovanje več kot eno nagrado, lahko dodate drugo s klikom na +Dodajte še eno nagrado gumb.

Pod Podrobnosti o podelitvi nagrade V razdelku lahko določite tudi začetne in končne datume in čase za oddajo programa WordPress.

Kliknite na Shrani gumb v zgornjem desnem kotu, ko končate. Ne pozabite, da kliknete Shrani gumba v celotnem postopku izdelave predala, da ne boste izgubili nobene spremembe.

7. Izberite Vaša dejanja za oddajo

Kot smo že omenili, RafflePress ponuja več dejanj, ki jih lahko uporabniki opravijo za vstop v darila. Uporabniki lahko na primer dobijo dodatne vnose, če vas spremljajo na Twitterju. Torej, zdaj boste želeli izbrati tiste načine vnosa za oddajo.

Izberete lahko toliko želenih dejanj. Večina uporabnikov bo pripravljena dokončati vsa dejanja, da bi pridobili čim več vnosov za oddajo.

Pri izbiri akcij za oddajo v razmislek se zgodaj premislite o ciljih, ki ste si jih zastavili za oddajo. Izbrati boste morali dejanja, ki so v skladu s temi cilji.

Če želite izbrati svoja dejanja, kliknite na Dejanja zavihek. Vstopne akcije so razvrščene v 3 različne skupine glede na cilje: pridobite več naročnikov, več socialnega sodelovanja, več prometa.

Preprosto kliknite katero koli dejanje, ki ga želite dodati v dar.

akcijske igre

Nato lahko nastavite možnosti vnosa za dejanje. To vključuje naslov dejanja, vrednost (koliko vnosov bodo uporabniki dobili za dejanje) in ali je dejanje obvezno ali ne. Za določena dejanja bo tudi polje za vnos URL-ja, na primer URL vaše Facebook strani.

rafflepress-vrednosti delovanja

Dodate lahko toliko dejanj, kot želite. Prepričajte se, da so najpomembnejša dejanja, ki jih želite uporabiti, vredna največ vnosov. Tako boste lažje dosegli cilj predaje.

Če želite preurediti dejanja, jih preprosto povlecite v želeni vrstni red.

preurediti-predati-akcije

Ko končate z dodajanjem dejanj za prenos, kliknite Shrani in nadaljujte do naslednjega koraka.

8. Oblikujte svoj popust

RafflePress omogoča tudi, da prilagodite zasnovo svojega darila tako, da se ujema z vašo blagovno znamko in vašim spletnim mestom.

Torej, pojdite na Oblikovanje zavihek.

prilagodite-giveaway-design

Tu lahko izbirate med dvema različnima postavitvama, nastavite sliko ali barvo ozadja (za ciljne strani), izberete barvo gumba, izberete različne pisave itd..

Ko je vaše predavanje videti dobro, kliknite Shrani.

9. Konfigurirajte nastavitve oddaje

Nato morate konfigurirati pravila za oddajo. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Nastavitve.

Na srečo, RafflePress neverjetno enostavno je oblikovati pravila za svoje podelitve. Lahko uporabite Predloga Generator pravil da v trenutku ustvarite pravila tekmovanja.

Kliknite na +Ustvari pravila gumb. Prikazalo se bo okno, v katerega lahko vnesete ime sponzorja, naslov, e-pošto, minimalno starost za vpis, primerne lokacije in druge podrobnosti.

giveaway-generator-generator

Orodje bo nato ustvarilo osnovna pravila tekmovanja za vas.

pravila za oddajo

V Nastavitve lahko tudi konfigurirate nastavitve za preverjanje e-pošte, sledenje uspeha, preusmeritev uspeha, družabne prijave in še več.

10. Objavite svoj natečaj

Zdaj, ko ste končali z gradnjo svojega predavanja v programu WordPress, je čas, da svoje predavanje oživite!
Če želite objaviti svoj prispevek, preprosto kliknite na Objavi gumb na vrhu zaslona.

Na naslednjem zaslonu najdete 3 možnosti objavljanja, ki so:

 • RafflePress Blok WordPress – Ta možnost vam omogoča, da v svoj WordPress objavo ali stran vdelate pripomoček za oddajo z novim urejevalnikom blokov WordPress.
 • WordPress koda – S to izbiro lahko vdelavo predate vstavite v klasični urejevalnik WordPress-a, stranske pripomočke ali znotraj svoje WordPress teme.
 • Ciljna stran Giveaway – Ta možnost vam omogoča, da na svojem spletnem mestu ustvarite ciljno stran, brez motenj.

Priporočamo, da ustvarite ciljno stran za izdajo. Ker ciljna stran odstrani vsa ostala odvračanja od strani, bodo uporabniki bolj verjetno vstopili v vaš natečaj. Torej, to je odlična strategija za več prijav na natečaje.

Izberite možnost ciljne strani za izdajo in kliknite Prikaži stran da si ogledate svojo novo ciljno stran.

giveaway-landing page

To je to!

11. Spodbujajte svoj dar

Zdaj, ko imate ciljno stran za oddajo, ne sedite okoli in čakajte, da se ljudje udeležijo vašega tekmovanja. Če želite pridobiti veliko prijav natečaja, morate promovirati svoje podelitve.

Nekateri izmed najlažjih in najboljših načinov za promocijo vašega predavanja vključujejo:

 • Delite ga na Facebook, Instagram, Twitter itd.
 • Pošljite ga v spletne nagradne igre in natečaje
 • Sporočite v e-poštnem biltenu

Ne pozabite, da začnete promovirati svoje podelitve, preden bo šlo v živo, tako da lahko ustvarite tono buzz okoli svojega predavanja in na dan dobite veliko vnosov 1.

12. Izberite zmagovalca natečaja

Končno je čas, da izberete zmagovalca za svoje podelitve. Če se sprašujete, kako izbrati zmagovalca za oddajo, ne skrbite, RafflePress naredi preprosto.

Najlažji in najbolj pošten način izbire zmagovalca je naključno žrebanje.
Torej, ko bo vaše podelitve konec, pojdite na RafflePress »Darila in nato kliknite na Potrebuje zmagovalce povezavo poleg oglaševalske akcije.

pick-a-winner-for-a-giveaway

Tukaj si lahko ogledate vse ljudi, ki so vstopili v vaše podelitve in koliko vnosov. Če želite izbrati naključnega zmagovalca, kliknite na Izberite zmagovalca , izberite možnosti in nato kliknite Izberite Zmagovalci zdaj gumb.

To bo takoj poudarilo zmagovalca.

zmagovalec po e-pošti

Zdaj lahko zmagovalcu pošljete e-poštno sporočilo in ga polepšate s klikom na Zmagovalec e-pošte povezava!

To je to! Čestitamo za uspešno izročitev.

Sorodne Najboljše e-poštne trženjske platforme.

Upamo, da ste uživali v tem priročniku o tem, kako narediti podelitev WordPress-a z RafflePress-om. Če ste uživali v tem članku, si oglejte našo objavo o tem, kako narediti spletni portfelj na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map