Kako ustvariti WooCommerce BOGO ponudbe za nakup “

kupite 1 dobite 1


Ali želite ustvariti ponudbe WooCommerce “kupite enega dobite eno” (BOGO)?

BOGO je najboljša ponudba, ki jo lahko nastavite na svojem spletnem mestu, še posebej, če sedite na veliko zalog, ki jih želite počistiti. Brez dvoma ponudbe “kupite enega dobite” pomagajo povečati prodajo in prihodek v trgovini e-trgovine.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko hitro in enostavno korak za korakom ustvarite WooCommerce BOGO “kupi enega zasluži”..

Zakaj ustvarjati WooCommerce BOGO ponudbe za nakup “?

Upravljanje zalog je eno največjih vprašanj, ki se ga morate spoprijeti kot trgovec z e-trgovino. Priprava BOGO poslov je najboljši način za odstranjevanje zalog. Poleg tega vam pomaga do večje prodaje in prihodka.

WooCommerce privzeto ne omogoča, da nastavite posel BOGO. Za dodajanje pa lahko uporabite vtičnik, kot so Advanced Coupons kupi enega ponudbe za vaše spletno mesto.

Oglejmo si, kako ustvariti WooCommerce BOGO “kupi enega zasluži”, korak za korakom.

1. korak: Namestite vtičnik WooCommerce Advanced Coupons

Najprej morate namestiti in aktivirati vtičnik Advanced Coupons. Za več podrobnosti si oglejte naš članek o tem, kako namestiti vtičnik WordPress.

Po aktiviranju vtičnika pojdite na WooCommerce »Nastavitve v vašem upravnem območju WordPress. Pod Napredni kuponi vnesite licenčni ključ.

Licenca za napredne kupone

Licenčni ključ lahko dobite iz svojega računa na spletnem mestu Advanced Coupons. Licenčni ključ bo vtičnik vključil v vašo trgovino WooCommerce.

2. korak: Dodajte nov kupon in ustvarite ponudbe BOGO

Zdaj pa pojdi WooCommerce »Kupon strani v vašem WordPress administratorju. In kliknite na Dodajte kupon gumb.

Dodajte nov kupon

Vnesite naslov novega kupona. Kupci morajo vnesti ta kupon, da unovčijo nakup in dobijo eno ponudbo med nakupom.

Naslov kupona

Kodo kupona lahko samodejno ustvarite s klikom na Ustvari kodo kupona gumb. Priporočamo pa, da ustvarite kodo kupona po meri in tako zagotovite, da si bo kupone enostavno zapomniti za svoje uporabnike.

Ponudbe Bogo in ustvarite kodo kuponov

V Podatki o kuponih kliknite na Ponudbe BOGO za ustvarjanje novega kupiti enega dobite eno ponudbo.

Tu lahko določite, kako želite vzpostaviti posel za BOGO. Izberete lahko izdelek in uporabite sprožilec, izberete katero koli kombinacijo izdelkov ali paleto izdelkov iz določene kategorije.

Sproži ponudbo kuponov

Začnite z izbiro sprožilca in izberite izdelke, ki jih želite ponuditi v okviru te ponudbe. Kliknite na Dodaj izdelek možnost izbire izdelkov.

Najboljša stvar pri naprednih kuponih je, da vam ponuja zelo prilagodljive možnosti za ustvarjanje po meri posel BOGO po želji.

Izdelek lahko podarite popolnoma brezplačno, če ga kupite v paketu ali pa ponudite poseben popust na drugi izdelek (npr. Kupite en izdelek in pridobite 50% popusta na drugi izdelek).

Oglejte si na primer spodnji posnetek zaslona … Tukaj je vsakič, ko nekdo kupi majico, brezplačno na voljo še ena, ki bo med nakupovanjem samodejno dodana v voziček..

Popust na ceno

Če se boste v pogodbi odločili ponuditi drugačen izdelek ali kombinacijo izdelkov, bo vaša stranka morala izbrati brezplačni ali znižani izdelek in ga ročno dodati v nakupovalno košarico.

Prevezna cena

Če želite določiti ceno ali odstotek s popustom na drugem izdelku, lahko kliknete spustni meni “$” pod Cena / popust možnost.

3. korak: Nastavite dodatne nastavitve za BOGO ponudbe

V Dodatne nastavitve, lahko izberete, kako pogosto želite, da se pogodba BOGO uporabi enkrat ali večkrat.

Dodatne nastavitve ponovitve

Na primer, predstavljajte si, da za vsak nakup 2 majic ponujate eno majico brezplačno. Če se odločite Enkrat, potem bodo vaše stranke dobile samo 1 majico ne glede na to, koliko majic so dodale v košarico.

Namesto tega, če se odločite Večkrat, potem bo vtičnik odobril brezplačno majico za vsake 2 majice, ki jih imajo vaše stranke v vozičku.

Strankam lahko tudi prikažete obvestilo po meri, ko uporabijo posel.

4. korak: preizkusite ponudbo BOGO v trgovini Woocommerce

Če želite preizkusiti posel v vaši trgovini WooCommerce, pojdite na sprednji del svoje trgovine WooCommerce. Nato dodajte izdelek v košarico in vnesite kodo kupona za ponudbo BOGO. Kliknite na Nanesite kupon gumb za nadaljevanje.

Demo Dodaj v košarico

Kupon bo sprožil posel in oddal brezplačno ponudbo.

Najboljši del je, da če uporabnik izbere napačen izdelek ali količino izdelka, ki se ne ujema z nastavitvami vaše ponudbe, koda kupona ne bo delovala.

Upamo, da vam je ta članek pomagal, da se naučite, kako ustvariti WooCommerce BOGO ponudbe “kupite enega zaslužite” Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako v obrazce za naročilo WordPress dodati polje kode kupona.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map