Kako v letu 2020 ustvariti pregledno mesto v programu WordPress (ki zasluži denar)

kako ustvariti spletno mesto za pregled s wordpressom


Ali želite sestaviti spletno mesto za mnenja? Ustvarjanje lastnega spletnega mesta za pregled je eden najboljših načinov za zaslužek na spletu s podružničnim trženjem.

V tem članku vam bomo pokazali, kako sestaviti pregledno spletno mesto z WordPressom in prinesti dobiček kot profesionalec.

Kaj je pregledno spletno mesto?

Spletno mesto za mnenje je spletno mesto z vsebino, katerega namen je ustvariti partnerske prihodke z objavo pregledov izdelkov v določeni, vendar široki kategoriji (na primer mobilni telefoni ali video igre).

Če želite ustvariti spletno mesto za mnenja, boste morali izbrati določeno nišo, objaviti ocene izdelkov in v tej niši napotiti pridružene izdelke. Plačani boste vsakič, ko nekdo kupi od vaših referenčnih povezav.

Najlažji način za iskanje izdelkov, ki jih želite promovirati, se pridružite partnerskemu programu, kot je Amazon AssociatesKomisija stičišče ali ShareASale in brskajte po njihovih spletnih mestih.

Ko izberete izdelek, ki ga želite dati v skupno rabo, lahko pridobite partnersko povezavo in izdelek promovirate prek te povezave na svojem spletnem mestu.

Preberi več: Najboljši partnerski vtičniki za WordPress.

Zahteve za izdelavo spletnega mesta za pregled

Za izdelavo spletnega mesta za mnenje boste potrebovali naslednje stvari:

 • Ime domene: To je spletni naslov vašega spletnega mesta, na primer IsItWP.com ali Google.com.
 • spletno gostovanje: Tu so shranjene datoteke vašega spletnega mesta.
 • WordPress vtičniki: Za spletno mesto za pregled priporočamo uporabo naslednjih vtičnikov WordPress.
  • Pregled izdelka WP: Svoje objave spremenite v pametne ocene z ocenami.
  • ThirstyAffiliates: Najboljši vtičnik za upravljanje povezav.
  • MonsterInsights: Najboljši vtičnik za Google Analytics. Prav tako vam daje vpogled v to, kako uspešne so vaše partnerske povezave na vašem spletnem mestu.
  • WPForms: Najboljši vtičnik za WordPress obrazec, ki omogoča tudi objavljanje mnenj, ki jih ustvarijo uporabniki, na vašem spletnem mestu za preglede.

1. korak: nastavite spletno mesto za pregled WordPress-a

Pri pripravi spletnega mesta za pregled vedno priporočamo uporabo WordPress-a. WordPress je najbolj priljubljen graditelj spletnih mest na svetu. Ponuja vam neskončne možnosti za izdelavo in prilagajanje spletnega mesta. Za več podrobnosti si oglejte naše vodiče o pregledu WordPress-a in zakaj uporabljati WordPress.

Če želite sestaviti pregledno spletno mesto z WordPressom, boste morali kupiti ime domene in spletno gostovanje.

Za gostovanje vašega spletnega mesta WordPress priporočamo uporabo Bluehosta. Bluehost ponuja ponudbo za naše uporabnike, vključno z brezplačnim domenskim imenom, brezplačnim SSL potrdilom in več kot 60% popusta na WordPress gostovanju.

Bluehost je eden največjih ponudnikov gostovanja na svetu. Prav tako je WordPress.org uradno priporočen ponudnik gostovanja. Preberite naš celoten pregled Bluehost za več podrobnosti.

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Za več podrobnosti preberite naš članek o tem, kako narediti spletno mesto z WordPressom.

Ne zamudite tega priročnika pri najboljših podjetjih za spletno gostovanje.

2. korak: Preoblikujte svoje običajno spletno mesto v spletno mesto za pregled izdelkov

Nato morate na svoje spletno mesto namestiti in aktivirati vtičnik WP Product Review. Ta vtičnik vam omogoča enostavno spreminjanje člankov iz programa WordPress v pametne ocene z ocenami. Omogoča vam tudi enostavno dodajanje ocen zvezd poleg ocen v Googlovih rezultatih iskanja.

Nekaj ​​ključnih lastnosti pregleda izdelka WP je:

 • Postavite pregledno polje kjer koli v svoji objavi.
 • V objave za pregled dodajte primerjalne tabele. Tako lahko obiskovalci enostavno izberejo želeni izdelek, ki ga želijo.
 • Prilagodite pregledno tabelo in ikone ocenjevanja tako, kot želite.
 • Prihranite čas s samodejnim uvozom podatkov o izdelkih Amazon.

Po aktiviranju vtičnika nov element menija, Pregled izdelka, bo dodano v vašo skrbniško področje WordPress. Če ga kliknete, se odpre stran z nastavitvami vtičnika.

V Splošne nastavitve na kartici, lahko spremenite položaj v polju za pregled, omogočite ali onemogočite komentarje v pregledu, obogatene odrezke, spremenite vrsto objave za pregled itd..

preglejte vtičnike spletnega mesta - splošne nastavitve

Nato nadaljujte do Ocenite barve zavihek, kjer lahko spreminjate barve možnosti ocenjevanja, bonitetne lestvice, šibke ocene, ne slabe ocene, dobre ocene in zelo dobre ocene.

Nato lahko izberete želeno tipografijo in poljubno prilagodite gumb za nakup.

3. korak: Objavite recenzije v WordPressu

Objavljanje pregledov je enostavno s vtičnikom WP Product Review.

V urejevalniku strani najdete meta polje z imenom Pregled izdelka Dodatne nastavitve.

objavi pregled izdelka

Če objavljate recenzijsko objavo, lahko izberete Da. Nato boste morali izbrati predlogo za pregled, določiti kategorije izdelkov, dodati povezave do drugih in še več.

Ko končate, lahko objavite svojo objavo.

Priporočljivi vtičniki za izdelavo spletnega mesta za pregled

Toplo vam priporočamo, da na svoje spletno mesto za pregled namestite naslednje vtičnike WordPress.

1. žejni pridruženi partnerji:

Žejni pridruženi partnerji

ThirstyAffiliates je najboljši dodatek za upravljanje povezav. Omogoča vam enostavno organiziranje partnerskih povezav na enem mestu, tako da lahko v svoje članke vstavite partnerske povezave neposredno iz urejevalnika objav.

Ko na enem mestu organizirate vse svoje partnerske povezave, lahko hitro najdete in zamenjate povezave brez težav.

To je koristno, še posebej, če podjetje, ki ga promovirate, spremeni povezavo med partnerji, ki ste jo dodali v svoje članke. Za iskanje in zamenjavo partnerskih povezav vam ni treba kopati po vsaki objavljeni objavi v spletnem dnevniku. Namesto tega lahko preprosto zamenjate partnersko povezavo v svojem WordPressu. To bo samodejno spremenilo povezave, vstavljene v vse vaše objave.

Vtičnik vam omogoča tudi urejanje partnerskih povezav, tako da lahko svoje grde partnerske povezave spremenite v lepe povezave.

Začnite z ThirstyAffiliates!

Za več informacij preberite celoten pregled ThirstyAffiliates.

2. MonsterInsights:

MonsterInsights

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress. S storitvijo MonsterInsights lahko preprosto nastavite Google Analytics in na svojem spletnem mestu celo omogočite sledenje povezavam.

Če omogočite sledenje povezavam, lahko razumete, kaj najbolje deluje za vaše občinstvo. Prav tako vam lahko da vpogled v to, kako optimizirati vaše pregledno mesto za povečanje partnerskih provizij.

S sledenjem klikov na partnerske povezave lahko ugotovite:

 • Najbolj donosni viri prometa
 • Najboljše strani zaslužka na vašem spletnem mestu
 • Razumejte, katera vrsta vsebine najbolje deluje za ustvarjanje partnerskih prihodkov

Začnite z MonsterInsights!

Preberite celoten pregled MonsterInsights.

3. WPForms:

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za obrazec za WordPress. Ta vtičnik olajša izdelavo poljubnih spletnih obrazcev z lahkoto, na primer plačilne obrazce, obrazce za prijavo itd.

WPForms omogoča uporabnikom, da puščajo mnenja na vašem spletnem mestu WordPress. S funkcijo za oddajo prispevkov lahko ustvarite obrazec za oddajo sprednje objave. Ko uporabnik izpolni obrazec, bo vpis predložen skrbniku WordPressa kot objava ali stran v pregled. Tako lahko pregledate oddane vnose in jih nato objavite.

Oglejte si tudi to popolno primerjavo med WPForms v TypeForm.

Začnite z WPForms!

Preberite celoten pregled WPForms.

To je to!

Upamo, da vam je ta vodič pomagal ustvariti spletno mesto za pregled z WordPressom. Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli, da si ogledate naše članke o ustvarjanju mikro delovnega mesta, kot je Fiverr in ustvarjanju profesionalnega poslovnega e-poštnega sporočila z G Suite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map