Kako začeti modno spletno mesto z WordPressom in zaslužiti

kako ustvariti modno spletno stran z wordpressom


Ali želite sestaviti modno ali oblačilno spletno mesto?

Zagon modnega spletnega mesta ali bloga z WordPressom je preprost. Z modnimi temami WordPress lahko uporabite svoje glamurozno podobo spletnemu mestu. Če upoštevate prave korake, jo lahko tudi spremenite v donosno podjetje.

V tem članku bomo delili, kako začeti modno spletno mesto z WordPressom in iz njega zaslužiti.

Izdelava modnega spletnega mesta z WordPressom

Na Instagramu in Facebooku je veliko blogerjev, ki s svojih uradnih profilov promovirajo vrhunske modne znamke. Te modne znamke poravnajo posel z blogerji za promocijo svojih izdelkov.

Vendar nimate nadzora nad vsebino, ki jo delite na platformah družbenih medijev, kot sta Instagram in Facebook. Če nekega dne izbrišete svoj račun ali gre kaj narobe, lahko izgubite vse, kar ste z leti ustvarili.

Sorodno: 12 najboljših Instagram vtičnikov za WordPress

Ko oblikujete modno spletno mesto, imate popoln nadzor nad svojo vsebino. Svojo vsebino lahko celo zaslužite in zaslužite ob strani.

Oglejmo si, kako z WordPressom zagnati modno spletno mesto in zaslužiti na pravilen način.

1. korak: Pridobivanje imena domene in spletnega gostovanja

Prva stvar, ki jo boste potrebovali, je ime domene in spletno gostovanje.

Ime domene je naslov vašega spletnega mesta v internetu, kot sta Google.com ali IsItWP.com. To je tisto, kar obiskovalci vnesejo v svoje brskalnike, da dostopajo do vašega spletnega mesta. Ime domene stane približno 15 USD na mesec.

Spletno gostovanje je mesto, kjer ljudje shranjujejo vsebino in datoteke svojih spletnih mest. Ko nekdo vnese vaš spletni naslov (ime domene), ga bo nato usmeril v datoteke spletnega mesta, shranjene na strežniku spletnega gostovanja. Gostovalni račun za WordPress bo stal približno 9 USD / mesec.

Ko začnete, se združeni stroški domenskega imena in spletnega gostovanja morda zdijo precej.

Na srečo smo sodelovali z Bluehostom, da bi našim uporabnikom ponudili brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in velik popust pri spletnem gostovanju.

Plačati morate le 2,75 USD na mesec.

Zahtevajte to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Po nakupu spletnega gostovanja lahko nadaljujete in na svoj gostovalni račun namestite WordPress.

2. korak: Namestitev WordPress-a

Pri Bluehostu vam ni treba iti skozi ločen postopek namestitve WordPressa, ker zdaj Bluehost privzeto namesti WordPress. Ko se naročite na načrt gostovanja, boste morali izbrati temo WordPress.
Prijavite se v svoj račun za cPanel na spletnem gostovanju. Tam boste videli namestitveni program WordPress z enim klikom, ki vam prihrani težave pri ročni namestitvi WordPress-a.

Namestite WordPress

Uporabljamo Bluehost, zato je namestitev programa WordPress z enim klikom na voljo kot funkcija v računu cPanel. Nekoliko drugače je, če uporabljate katerega koli drugega ponudnika spletnega gostovanja.

Izpolniti boste morali vse podrobnosti in enostavno namestiti WordPress. Če želite več informacij, si oglejte naša celovita navodila za pravilno namestitev WordPress-a in izdelavo spletnega mesta.

izberi temo

Nato boste morali izbrati ime in slogan za svoje spletno mesto.

ustvarite novo spletno mesto wordpress

Ko določite podrobnosti, kliknite Naslednji. Bluehost bo zdaj namestil WordPress za vas in ko bo končan, vam bo pokazal zaslon, kot je ta:

namestitev wordpressa uspešna

Na spletno mesto se lahko prijavite tako, da ga dodate wp-admin na vaš URL. Takole mora izgledati vaš prijavni URL za WordPress:

http://example.com/wp-admin

Zdaj se lahko prijavite na svoje spletno mesto WordPress s poverilnicami, poslanimi na vaš e-poštni naslov.

3. korak: Izbira teme za vaše spletno mesto mode

Ko namestite WordPress, boste morali izbrati temo, ki ustreza vašim zahtevam za modno spletno mesto.

Na spletu je na stotine brezplačnih in vrhunskih WordPress tem. Izberimo katero koli temo, ki jo vidite zdaj. Tema lahko po nastavitvi WordPress-a vedno spremenite.

Modne teme

Dobra modna tema vam omogoča, da lepo dodate svoje fotografije, portfelj in vsebino. Moral bi imeti različne predloge strani za vaš blog in ciljne strani.

Če želite več podrobnosti, si oglejte ta priročnik o namestitvi teme WordPress.

4. korak: objavljanje modnih fotografij in vsebin

Preden javno spletno mesto objavite, mu dodajte fotografije in vsebino.

Običajno je potreben čas, da imamo dovolj vsebine. Prav tako lahko integrirate svoj Instagram račun in fotografije z Instagrama delite neposredno z občinstvom svojega spletnega mesta.

Modne fotografije

Poleg tega boste morali narediti strani spletnega mesta, kot so približno, storitve in stran z obrazcem za stike. Priporočamo uporabo vtičnika za ustvarjanje strani, kot je Beaver Builder ali Elementor. Ti ustvarjalci strani z vlečenjem in spuščanjem vam bodo pomagali nastaviti ciljne strani in takoj dodati vsebino.

Prav tako morate začeti blog in ustvariti vsebinsko strategijo za redno objavljanje člankov. Za navdih poiščite top modne bloge in vlogse.

Vrhunski modni blog

Profesionalne galerije slik lahko ustvarite na domači strani in na ciljnih straneh. Z WordPressom boste našli najboljše vtičnike galerije slik s funkcijami, kot so oblikovanje slik, pojavno okno v obliki svetlobne plošče itd.

5. korak: Prilagodite SEO svoje spletno mesto za modo

Ko bo vaše spletno mesto pripravljeno, boste morali zagotoviti, da je na voljo vsem, ki iščejo modne izdelke in vsebino. Svoje spletno mesto morate optimizirati in narediti iskalnikom prijazen. Tako se bo vaše modno spletno mesto začelo prikazovati v Googlovih rezultatih iskanja.

Spletna mesta WordPress so privzeto prijazna do SEO, vendar lahko vseeno storite nekaj korakov, da zagotovite, da je vaše spletno mesto vidno vsem, ki iščejo modno vsebino.

Najboljše prakse SEO vključujejo optimizacijo hitrosti in uspešnosti. Ko vaši uporabniki obiščejo spletno mesto in se hitro naloži, pusti odličen prvi vtis, ki traja dolgo. Za pospešitev vašega spletnega mesta lahko uporabite predpomnilniške vtičnike WordPress, kot je WP Rocket.

Nato morate spremljati sodelovanje uporabnikov na svojem spletnem mestu, da se boste lahko informirano odločali o tem, kaj najbolje deluje za vaše občinstvo. S sledenjem boste lažje razumeli vedenje uporabnikov in kje uporabniki izgubljajo zanimanje. Za to morate na svojo modno spletno mesto namestiti Googlovo analitiko.

Analitika vam bo pokazala vse podrobnosti o obiskanih straneh in ukrepanju vaših uporabnikov. Če večina obiskovalcev vašega spletnega mesta odhaja z določene strani, to pomeni, da morate rešiti težavo in narediti to stran bolj privlačno za uporabnike.

6. korak: Zaslužite s svojim modnim spletnim mestom

Obstaja več načinov, kako zaslužiti s svojega modnega spletnega mesta. Oglejmo si nekaj spodaj.

 • Google AdSense: AdSense je oglaševalsko omrežje v lasti Google, ki omogoča blogerjem in lastnikom spletnih strani, da zaslužijo svoje modno spletno mesto s prikazovanjem besedilnih, slikovnih, video in drugih interaktivnih oglasov na svojih spletnih mestih. Obstajajo tudi druge platforme oglasov, s katerimi lahko zaslužite s promocijo oglasov na vašem spletnem mestu.
 • Affiliate marketing: Najboljše modne blagovne znamke in trgovine z oblačili vodijo partnerske programe, kar pomeni, da lahko promovirate njihove izdelke in zaslužite dobro provizijo, kadar koli prodajate. Če želite olajšati partnersko trženje, lahko uporabite tudi nekaj najboljših vtičnikov za partnersko trženje.
 • Prodaja neposrednih oglasov: Prednost prodaje neposrednih oglasov je, da vam ni treba deliti prihodkov od oglaševalskih oglaševalskih omrežij drugih proizvajalcev, kot je Google AdSense.

Za več podrobnosti lahko preverite 30 načinov zaslužka na spletu.

To je to.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal, da se naučite, kako zagnati modno spletno mesto z WordPressom. Morda boste želeli preveriti tudi naš članek o najboljših temah fotografij za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map