Kako začeti poslovanje z naročnino (korak za korakom)

kako ustvariti naročnino


Ali nameravate ustvariti naročniško podjetje?

Naročnina je ponavljajoči se poslovni model, v katerem lahko kupci naročijo določeno nišo izdelkov, ki se dobavljajo v rednem časovnem obdobju..

Podjetje z naročnino poudarja edinstveno izkušnjo, ki jo ponuja strankam, ne pa izdelke, ki se dobavljajo.

Na poslovni strani trgovcem ponuja predvidljiv prihodek v nasprotju s tradicionalnim poslovanjem z e-trgovino.

naročnina

V tem poslovnem modelu so izdelki pakirani v škatlah v izbrani obliki. Na primer, lepotna škatla bo vsebovala različne lepotne izdelke, kot so umivanje obraza, maska ​​za obraz, hidracijski gel, tonik itd., Ki se v določenem obdobju izčrpa..

Priljubljeni primeri podjetij naročnin so kozmetične škatle, škatle za hišne ljubljenčke, plenice, trgovina z živili ali kateri koli drug izdelek, ki v rednem intervalu izčrpava..

V tem članku vam bomo pokazali, kako korak za korakom zagnati polje za naročnino. Pred tem pa ugotovimo, zakaj bi morali začeti s tem poslom.

Zagon podjetja z naročnino

Podjetja z naročninami so trenutno v povpraševanju in poleg nišnih podjetij, tudi velikani e-trgovine, kot je Amazon, so skočili na pas.

Oglejte si nekaj primerov podjetij z naročnino.

1. NatureBox.com

primer naročnine

NatureBox je naročniško podjetje s prigrizki, ki strankam streže od leta 2012. So najboljši vir zdravih in čistih prigrizkov, vključno z adaptogeniki, funkcionalno hrano in prigrizki CBD.

2. BlueBottleCoffee.com

primer naročnine bluecoffee

Blue Bottle Coffee je blagovna znamka kave s pomočjo naročnin s sedežem iz Velike Britanije. Obdelujejo naročnine na kavni klub iz 22 držav in ponujajo brezplačno dostavo po vsem svetu.

3. Amazon Prime

primer poslovnega naročniškega sistema amazon prime

Amazon Prime je storitev s plačano naročnino, ki jo ponuja Amazon in kupcem ponuja široko paleto ugodnosti, ki sicer ne bi bile na voljo ali bi stale doplačilo običajnemu kupcu Amazona.

Začetek podjetja s naročnino je tako za vas kot za vašo stran.

Za stranke

Vašim strankam bo ta poslovni model všeč zaradi naslednjih razlogov.

 • Udobnost: Ni jim treba skrbeti, če jim bo zmanjkalo izdelkov, ki jih običajno predvidi urnik. (Na primer plenice ali hrana za hišne živali itd.)
 • Poceni: Ker je naročilo za komplet izdelkov redno, jih kupci običajno dobijo po nižji ceni, kot bi jih plačali posamezno.

Za lastnike podjetij

V nasprotju s tradicionalnimi e-trgovinami poslovanje s storitvami naročniških naročil prinaša veliko prednosti.

 • Boljše upravljanje zalog: Izračun zalog je natančnejši, ker že veste, koliko so želele vaše “zaklenjene” stranke.
 • Boljša napoved prihodkov: Prednost imate tudi pri boljšem napovedovanju prihodkov. To vam pomaga narediti boljši naložbeni načrt.
 • Ponudba prilagojena ponudba: Uporabnikom lahko pustite, da kurirajo izdelke zanje. Brez dvoma personalizacija dokazano poveča zvestobo in zadovoljstvo kupcev.

Oglejmo si zdaj, kako korak za korakom zgraditi podjetje z naročnino.

1. korak: Izdelava spletnega mesta za e-trgovino

Če želite začeti podjetje z naročnino, morate najprej kupiti ime domene in spletno gostovanje.

Ime domene je naslov vašega spletnega mesta, na primer IsItWP.com ali Google.com. Tako se vpišejo vaše stranke, da se pomaknejo na spletno mesto naročnine.

Ko začnete, se lahko zdi, da se stroški domene in spletnega gostovanja zdijo precej. Zato priporočamo Bluehost, priporočenega ponudnika spletnega gostovanja s strani WordPress.org.

Bluehost WooCommerce

Bluehost ponuja brezplačno ime domene, brezplačen SSL, neomejeno spletno gostovanje in vse ostalo, kar potrebujete, da lahko spletno trgovino zaženete in zaženete.

Za več podrobnosti si oglejte naš pregled o Bluehostu.

2. korak: Namestitev naročnin na WooCommerce

woocommerce-naročnine

Če ste se v povezavi v 1. koraku prijavili za Bluehost, ste na svoj gostitelj že namestili WooCommerce, tako da lahko ta korak preskočite. V nasprotnem primeru nadaljujte in namestite vtičnik WooCommerce. Nato namestite in aktivirajte vtičnik WooCommerce Subscriptions.

To je eden najboljših vtičnikov za vse, ki so pripravljeni ustvariti naročniško podjetje. S tem vtičnikom lahko preprosto ustvarite različne naročnine, tako za fizične kot za virtualne izdelke. Omogoča vam tudi ustvarjanje različnih možnosti naročnine, kot so mesečni izdelki, tedenske naročnine ali celo letni paketni računi za programsko opremo.

Imate celo možnost, da dodate pristojbino za prijavo, ponudite brezplačne preizkuse ali določite obdobja poteka.

3. korak: Ustvarjanje storitve naročnine

Zdaj, ko so poskrbljeni vsi osnovni koraki, je čas, da začnete ustvarjati svojo naročnino. Za to na nadzorni plošči WordPress pojdite na WooCommerce »Izdelki» Dodaj novo.

WooCommerce doda nov izdelek

Tu lahko začnete dodajati svoje izdelke. Dodajte ime in sliko izdelka. Na desni strani lahko dodate tudi kategorijo. Ko se drsite po zaslonu, se prikaže možnost, ki se imenuje Podatki o izdelku. Kliknite puščico navzdol zraven in izberite Enostavna naročnina možnost.

vrsta izdelka, WooCommerce

Nato lahko dodate ceno izdelka, prodajno ceno, davčne nastavitve in nastavitve naročnine.

Nastavitve naročnine, spletna trgovina za naročnino

Če želite dodati več izdelkov, lahko sledite istemu postopku.

4. korak: Razvrščanje izdelkov

Naslednji korak je združitev izdelkov. Za to lahko greš Izdelki »Dodaj novo. Zdaj dodajte Naročnina kot vaš naslov. Tu lahko dodate tudi opis. Zdaj se pomaknite navzdol, da poiščete Podatki o izdelku možnost. Na spustni puščici izberite ikono Združeni izdelki možnost.

združeni izdelki, posel z naročnino

Zdaj uporabite Povezani izdelki za dodajanje vseh izdelkov, ki ste jih pravkar dodali. V iskalno polje preprosto vnesite ime izdelka in ga izberite, če ga želite dodati.

Naročnina

Zdaj zadeti Objavi gumb, da se naročniško polje sproži v živo. Naročnina je zdaj pripravljena za vaše uporabnike.

naročnina

In to je to. Zdaj lahko začnete prodajati svoje izdelke in redno zaslužite.

Upamo, da ste našli ta priročnik za zagon naročniškega podjetja v pomoč. Če bi. boste morda želeli izvedeti tudi, kako ustvariti spletno mesto za članstvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map