Како додати поље кода купона у свој образац за ВордПресс наруџбу


Да ли желите да додате поље кода купона за попуст у ваше ВордПресс обрасце за наруџбу?

Не морате инсталирати напредни додатак за е-трговину да бисте почели да дајете попусте својим купцима. У овом туториалу ћемо вам показати како да омогућите поље кода купона на обрасцима за ВордПресс наруџбу.

Додавање поља кода купона у ваше ВордПресс обрасце за наруџбу

Ако продајете само неколико производа на својој веб локацији, можда нећете желети да инсталирате тежак додатак попут ВооЦоммерце да бисте прикупљали плаћања и нудили попусте са кодовима купона. Све што треба да урадите је да инсталирате додатак за ВордПресс форме, попут ВПФормс и интегрирајте га с приступом плаћања.

ВПФормс је најбољи додатак за контакт форме за ВордПресс. Омогућава вам да брзо и лако креирате образац за контакт, образац за плаћање, образац за наруџбу, образац за донацију или било који други ВордПресс образац.

Најбољи део је што уз обрасце за наруџбу уз ВПФормс можете додати и поље кода купона.

Без сумње, додавање поља кода купона за попуст у обрасце за наруџбу помаже вам да повећате конверзије као и продају.

1. корак: Инсталација ВПФормс-а

впформс-преглед-контакт-образац-додатак

Да бисте додали код купона у образац за наруџбу, прво морате да га инсталирате и активирате ВПФормс додатак на вашој веб локацији.

Корак 2: Израда обрасца за поруџбину

Следећи корак је креирање обрасца за поруџбину са ВПФормс. Да бисте креирали образац, идите на ВПФормс »Додај ново. Сада ћете бити усмерени на нову страницу на којој можете одабрати предложак. Овде изаберите Образац за наплату / поруџбину образац.

ВПФормс предлошци

Сада ћете бити усмерени на прављење образаца са свим пољима са ваше леве стране и обрасцем са ваше десне стране. Можете једноставно превући поља обрасца и испустити их у образац за наруџбу. Да бисте уредили поље, можете само да кликнете на поље и додате свој унос на левој страни обрасца.

ВПФормс поље

Иако вам образац за образац за наруџбу омогућава почетак, љепота ВПФормс-а је у томе што га можете прилагодити онако како желите.

Корак 2: Употреба условне логике за додавање поља купонског кода

Да бисте постигли најбоље резултате, препоручује се само приказивање поља купона код купца који у ствари има код купона да га искористи.

Креирајмо падајуће поље на обрасцу да бисмо питали да ли клијент има код купона. Да бисте то учинили, додајте Испустити поље за образац испод Стандардна поља одељак.

Сада ћете морати да прилагодите ово поље. Само кликните на опцију поља и промените налепницу Имате ли код купона за попуст. Затим промените:

 • Први избор до Изаберите
 • Други избор до да
 • Трећи избор до Не

ВПФормс

Затим морате додати поље у које ваш корисник може унети код купона за попуст. Па повуците Текст једне линије с лијеве стране и испустите је одмах испод поља Да / Не на обрасцу.

ВПФормс условна логика

Сада преименујте ово поље у Купон за попуст. Да бисте то учинили, само кликните на поље и промените текст са десне стране екрана.

ВПФормс код купона за попуст

Сада је вријеме да се омогући условна логика. Да бисте се пронашли, помичите се по екрану Услови опција.

ВПФормс код купона за попуст

Тачно испод тога означите потврдни оквир да бисте омогућили условну логику. Ваша условна логика треба да каже Покажите ово поље ако је „Имате ли код за попуст“ да баш као на доњој слици.

То значи Купон за попуст поље ће се приказати само ако корисник потврди да има код купона за откуп.

Условна логика, впформс

Корак 4: Креирање потврда за поље вашег кода купона

Следећи корак је додавање потврда у образац који сте креирали ВПФормс. Овим кораком можете показати корисницима да ли је њихов купонски код валидан или не. За то, идите на Поља плаћања картицу. Сада додајте Сингле Итем поља 2 пута одмах испод вашег Купон за попуст поље.

Сада кликните на свако од ових поља. Користите прво поље за откуп купона, а друго поље за приказивање поруке грешке ако код купона није тачан.

У првом уредите налепницу за Ваша цена. Под Опис поље, објасните попуст који сте желели да понудите. У Цена одвојено, додајте снижену цену.

Затим идите до Услови и потврдите избор у пољу за потврду Омогући условну логику опција. Овде можете поставити када би то људи требали видети Сингле Итем поље. Сада додајте све што желите да буде ваш код за попуст. Рецимо да је ваш код 100% ОФФ.

Код за попуст ВПФормс

Можете да додате више од једног кода за попуст кликом на икону Додајте нову групу опција тик испод ње.

Као што је горе поменуто, искористите друго поље за приказ поруке о грешци ако код купона није тачан.

Да учиним то, на секунду Појединачна ставка, додајте налепницу као своју цену. Рецимо у Опису Код за попуст је неважећи. Имајте на уму да ово поље треба бити приказано када је код купона неважећи. Да бисте то учинили, померите се према доле Услови и потврдите избор у пољу за потврду Омогући условну логику опција.

Поље са шифром купона за попуст ВПФормс

Под њим пустите да прикаже поље ако купон за попуст НИЈЕ 100% ОФФ. Ако имате више купона за попуст, додајте их користећи Додајте нову групу дугме.

Условна логика 2

Када завршите, удаљите сачувати дугме у горњем десном углу екрана. Ваш образац је сада спреман за објављивање.

Корак 5: Објављивање обрасца на ВордПрессу

Следећи корак је објављивање обрасца. За то идите на страницу или уредник поста на коме желите да прикажете образац. Сада кликните на + знак у горњем левом углу екрана. Затим помоћу дугмета за претрагу потражите ВПФормс.

ВПформи објављују

Кад нађете ВПФормс, кликни на то. Сада можете одабрати свој образац кликом на падајућу стрелицу. Ваш образац ће сада бити додат на вашу страницу. Затим обавезно објавите образац ажурирањем поста.

То је то. Успешно сте додали поље кода купона у образац за ВордПресс наруџбу.

додавање поља кода купона у вп

Ако вам се свидио овај чланак, можда ћете желети да погледате и наш комплетан преглед на ВПФормс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map