Како створити тајмер одбројавања у програму ВордПресс (корак по корак)

тајмер одбројавања у вп-у


Желите да додате тајмер одбројавања на своју ВордПресс веб локацију, али нисте сигурни да то знате? Онда сте на правом месту.

Одбројавање времена помаже вам да створите осећај хитности на својој веб локацији и подстиче кориснике да предузму жељену акцију попут куповине производа пре него што пропусте понуду. Употреба тајмера за одбројавање је ефикасна како би се појачало узбуђење због предстојеће продаје, вебињара, достизања прекретнице или прославе надолазећег догађаја који је значајан за ваше пословање..

Можете да користите ове видгете за одбројавање времена како бисте подсетили своју публику на предстојеће догађаје како би тачно знали када да се врате на вашу веб локацију како би искористили или посматрали велики догађај.

Када се користи тајмер одбројавања

Има много случајева када бисте желели да додате тајмер одбројавања времена на своју веб локацију. Али најбоље делује у следећим случајевима.

 • на ускорој страници пре него што покренете веб локацију
 • да посетиоце обавештавају када ће веб локација поново бити доступна ако није у функцији одржавања.
 • када је домаћин догађаја или конференције
 • пре увођења новог производа или услуге
 • догађаји продаје

Додавање тајмера одбројавања у ВордПресс

У ВордПресс-у можете да додате тајмере одбројавања времена на своју веб локацију на неколико начина. У овом чланку ћемо објаснити два начина.

 1. Додавање тајмера за одбројавање помоћу ОптинМонстер-а
 2. Додавање тајмера за одбројавање са СеедПрод-ом

1. метод: Додавање тајмера за одбројавање помоћу ОптинМонстер-а

Ова метода је корисна ако желите да прикажете тајмер одбројавања у облику виџета на својој веб локацији. Са ОптинМонстер, додавање видгета за одбројавање времена је веома једноставно.

оптинмонстер-попупс

Најбоља ствар у коришћењу ОптинМонстер-а за додавање тајмера за одбројавање је та што је то лако подешавање и не захтева кодирање. То је једна од најмоћнијих апликација генерације водећих материјала која вам помаже да брзо и лако постигнете циљеве конверзије веб локације. Помоћу ове апликације можете да направите неке од најнапреднијих попуп кампања и тачно их прикажете циљаној публици.

Прочитајте нашу рецензију на ОптинМонстер и сазнајте више о њој.

Све што требате учинити је креирајте свој налог помоћу ОптинМонстер-а а затим инсталирајте и активирајте ОптинМонстер додатак на вашој веб локацији.

1. корак: Повезивање ОптинМонстер апликације са додатком

Треба приметити да додатак делује као конектор између ваше ВордПресс веб локације и апликације. Само напред и инсталирајте ОптинМонстер додатак на вашој веб локацији.

Након што се додатак активира, идите на своју ВордПресс контролну таблу и кликните на ОптинМонстер на левој страни екрана. Овде ћете видети две опције.

 • Набавите ОптинМонстер
 • Повежите се са ОптинМонстер налогом

Ако нисте направили налог са ОптинМонстер већ тада кликните на 1. могућност да то учините. Ако сте већ поставили налог, тада пређите на другу опцију. Видећете опцију која каже Ауторизирајте ОптинМонстер. Кликни на то.

ауторизирати оптинмонстер

Сада ћете бити преусмерени на нови прозор у коме ћете видети опцију за Повежите се са ВордПресс-ом. Кликните на ову опцију и ваша ће се апликација аутоматски повезати са вашом ВордПресс командном таблом.

Корак 2: Креирање тајмера за одбројавање помоћу ОптинМонстер-а

Сада је време да почнете да креирате видгет тајмер одбројавања. Прво, мораћете да одете на своју ВордПресс контролну таблу и кликнете на ОптинМонстер »Кампање» Креирајте нове кампање.

оптинмонстер кампање

Сада одаберите врсту кампање, а затим одаберите предложак по вашем избору. Можете одабрати било коју врсту кампање од понуђених и затим интегрисати тајмер одбројавања у њу. Као врсту кампање одаберите лебдећу траку.

Помичите се према доље да бисте пронашли предлошке и одаберите онај који вам се највише свиђа.

У следећем кораку од вас ће се тражити да назовете кампању. Такође морате одабрати веб локацију на којој желите да прикажете овај тајмер одбројавања.

Када завршите, кликните на Започните изградњу картицу. Ово ће покренути алатку за прављење драг и падова где можете да дизајнирате кампању. Овде испод Дизајн кликните на Додајте блокове картицу.

Сада се померите доле да бисте пронашли Елементарни блокови. Видећете Одбројавање опција. Превуците овај елемент и испустите га на плочу за дизајн на десној страни екрана.

Сада можете кликнути на ваш дизајн с десне стране и прилагодити сваки од ваших елемената како би му био савршен изглед. Можете да прилагодите било који елемент, укључујући ваше текстове, фонтове, боје итд.

Да бисте изменили тајмер одбројавања, једноставно кликните на елементе на панелу за дизајн и на левој страни ћете видети неколико опција за уређивање. Изаберите Одбројавање »Подешавања.

Овде можете радити на томе како желите да се појави ваш тајмер одбројавања. Можете одабрати време када желите да се одбројавање започне и заврши. Да бисте својим корисницима олакшали разумевање почетка и краја вашег одбројавања у глобалу, можете додати и локално време посетиоца. Такође можете додати врсту приказа јединице као што су дани, сати, минута, секунде итд. Ако нисте задовољни одређеним елементом, само користите опцију брисања да бисте је уклонили.

Даље идите на Правила приказа картицу где можете одлучити где и када приказати кампању.

оптинмонстер, капија добродошлице, капија добродошлице вп, израда листа

Можете користити Интеграција картицу за интегришите своју кампању са услугом маркетинга путем е-поште.

Корак 2: Објављивање временског одбројавања

Када завршите са свим подешавањима, кликните на сачувати дугме. Сада на врху екрана видећете Да не опција. Кликните на њу и притисните Активирајте сада дугме.

Затим идите на Објавите картицу. Да бисте објавили кампању, обавезно омогућите статус Уживо.

оптинмонстер, капија добродошлице, капија добродошлице вп, израда листа

Сада идите на своју ВордПресс контролну таблу и кликните на Измените излазне поставке.

Ово ће вам показати опцију под називом Омогући кампању на веб локацији. Означите поље поред ње. Испод тога такође можете прилагодити ко може видети вашу капу добродошлице. Када завршите, притисните дугме Саве (Спреми) и добро је да кренете.

оптинмонстер, капија добродошлице, капија добродошлице вп, израда листа

И то је то. Ваша кампања би требало да буде активна сада. Сада можете посетити веб локацију са предње стране и видети тајмер одбројавања у акцији. Ево прегледа онога што смо управо створили.

Други начин: Додавање тајмера за одбројавање помоћу СеедПрод

Ова метода је корисна ако покрећете нову веб локацију или је већ успостављена веб локација у одржавању и желите да обавестите своје посетиоце да ће се ускоро приказати.

СеедПрод је невероватан надолазећи додатак који вам омогућава да креирате запањујуће ускоро и странице са режимом одржавања у року од неколико минута. Додатак вам омогућава да додате неколико елемената на своју страницу која долази ускоро, укључујући тајмер за одбројавање.

СеедПрод

Погледајмо како да додамо тајмер одбројавања са СеедПрод-ом, корак по корак.

1. корак: Инсталирање СеедПрод-а

Први корак је инсталација СеедПрод додатак на вашој ВордПресс веб локацији.

Након што се додатак инсталира и активира, мораћете да потврдите лиценчни кључ. Ваш кључ доступан је на вашем СеедПрод налогу креираном у тренутку куповине производа. Залијепите кључ у празно поље и кликните на потврдни оквир за лиценцу да бисте га потврдили.

Након што је ваш лиценчни кључ потврђен, идите на СеедПрод »Подешавања. Сада ћете имати следећи прозор на екрану.

сеедпрод преглед - омогућите ускоро долазите на страницу

Овде кликните на Омогући страницу која долази ускоро опција иза које следи Уредите Ускоро / Страница за одржавање. Сада ћете имати неколико тема на свом екрану. Дакле, напријед и одаберите тему која вам се највише свиђа.

СеедПрод ускоро стиже теме

Када завршите, бићете усмерени на алат за прављење страница где можете да започнете креирање тајмера за одбројавање.

Корак 2: Израда рачунара

Једном када сте у програму за прављење странице СеедПрод, видећете све опције за уређивање са ваше леве стране и визуелни градитељ са десне стране. Можете отићи на сваку од тих картица са ваше леве стране и радити на изгледу странице која долази ускоро. Проверите како да укључите режим одржавања и како да креирате ускоро страницу.

Позадину можете да прилагодите тако што ћете отићи на Подешавања позадине картицу. Можете да промените његову боју, додате слику или видео у позадини и овде урадите много више. Ако желите да радите на тексту странице, користите Садржај изнад табане позадине.

На своју страницу за ускоро можете додати друштвене иконе, образац за е-пошту, траку напретка и још много тога. Да бисте додали тајмер одбројавања, идите на одбројавање. Сада замените Омогући одбројавање опција.

Тада можете одабрати временску зону одбројавања, изабрати датум завршетка и поставити формат свог одбројавања. На основу вашег крајњег датума, тајмер ће аутоматски нестати са ваше веб локације одређеног датума. Када завршите, притисните дугме Саве (Спреми) у горњем левом углу екрана.

Корак 3: Објављивање временског одбројавања

Сада, када је страница која је стигла ускоро спремна помоћу тајмера за одбројавање, време је да је објавите на својој веб локацији. Мало изнад сачувати дугмета у горњем левом углу видећете опцију која се зове Назад на подешавања.

Ово ће вас одвести до истог прозора у коме сте изабрали Омогући ускоро опција у почетку. Сада кликните на Сачувај све промене дугме да страница буде активна.

сеедпрод преглед - омогућите ускоро долазите на страницу

Ево како ће ваша страница изгледати посетиоцима.

Тајмер

То је то!

Надамо се да вам је овај водич помогао да направите тајмер одбројавања времена на својој веб локацији. Такође бисте желели да проверите како да додате друштвени доказ на своју ВордПресс локацију како бисте стекли поверење корисника и побољшали ваше циљеве конверзије.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map