Како створити ВооЦоммерце БОГО понуде „Купите један“

купити 1 добити 1


Да ли желите да направите ВооЦоммерце „купите један“ (БОГО) понуде?

БОГО је најбоља понуда коју можете да поставите на својој веб локацији поготово ако седите на пуно залиха које желите да очистите. Без сумње, понуде “купите један узмите” помажу у максималном повећању продаје и прихода у вашој продаваоници е-трговине.

У овом чланку ћемо вам показати како да креирате ВооЦоммерце БОГО понуде „купите један узми“ брзо и лако корак по корак.

Зашто стварати ВооЦоммерце БОГО понуде “Купите један”?

Управљање залихама је једно од највећих питања које требате решити као трговац е-трговином. Постављање БОГО уговора је најбољи начин да се очисте залихе. Плус, помаже вам да остварите више продаје и прихода.

ВооЦоммерце вам подразумевано не дозвољава да подесите БОГО посао. Међутим, можете користити додатак попут Адванцед Цоупонс за додавање купиш један добијеш један понуде за вашу веб страницу.

Погледајмо како да направите ВооЦоммерце БОГО понуде „купите један“, корак по корак.

Корак 1: Инсталирање додатног ВооЦоммерце додатка за напредне купоне

Прво морате инсталирати и активирати додатак Адванцед Цоупонс. Више детаља потражите у нашем чланку о томе како инсталирати ВордПресс додатак.

Након активирања додатка, идите на ВооЦоммерце »Подешавања у вашем ВордПресс административном подручју. Под Напредни купони унесите ваш лиценчни кључ.

Адванцед Цоупонс Лиценсе

Лиценчни кључ можете добити са свог налога на веб локацији Адванцед Цоупонс. Лиценчни кључ ће интегрирати додатак са вашом ВооЦоммерце продавницом.

2. корак: Додајте нови купон и креирајте БОГО понуде

А сад, иди на то ВооЦоммерце »Купон странице у вашем ВордПресс администратору. И кликните на Додајте купон дугме.

Додајте нови купон

Унесите наслов новог купона. Купци морају да купе овај купон како би откупили куповину и добили једну понуду током одласка.

Назив купона

Код купона можете аутоматски да генеришете кликом на Генерирајте код купона дугме. Међутим, препоручује се креирање прилагођеног кода купона како бисте били сигурни да ће купони бити лако упамћени за ваше кориснике.

Понуде Бого и генерисање кода купона

У Подаци купона кликните на БОГО понуде картицу за креирање нове куповине добити једну понуду.

Овде можете дефинисати како желите да подесите БОГО посао. Можете одабрати производ и примијенити окидач, одабрати било коју комбинацију производа или асортиман производа из одређене категорије.

Покреће купон понуде

Започните одабиром окидача и одаберите производе које желите да понудите у оквиру овог посла. Кликните на Додајте производ могућност избора производа.

Најбоља ствар код напредних купона је та што вам пружа изузетно флексибилне опције за креирање прилагођених БОГО понуда на начин на који желите.

Можете или даровате потпуно бесплатан производ ако га купите у пакету или понудите одређени попуст на други производ (на пример, купите један производ и остварите 50% попуста на други производ).

Погледајте нижи снимак слике на пример … Овде, кад год неко купи мајицу, друга се нуди бесплатно и аутоматски ће бити додата у корпу током куповине.

Ценовни попуст

Ако у договору одлучите да понудите другачији производ или комбинацију производа, ваш купац ће морати да одабере бесплатни или снижени производ и дода га га ручно у своју корпу за куповину..

Оверриде Прице

Да бисте поставили снижену цену или проценат на другом производу, можете да кликнете на „$“ падајућу вредност испод Цена / попуст опција.

Корак 3: Постављање додатних поставки за БОГО понуде

У Додатна подешавања, можете одабрати колико често желите да се БОГО уговор примењује, једном или више пута.

Додатна подешавања понављања

На пример, замислите да нудите једну мајицу бесплатно за сваку куповину 2 мајице. Ако одлучите Једном, тада ће ваши купци добити само 1 мајицу без обзира колико мајица су додали у корпу.

Уместо тога, ако одлучите У више наврата, тада ће додатак одобрити бесплатну мајицу за сваке 2 мајице које ваши купци имају у кошарици.

Такође можете приказати прилагођено обавештење својим купцима када примене уговор.

Корак 4: Тестирајте БОГО понуду у вашој Вооцоммерце трговини

Да бисте тестирали понуду у својој продавници ВооЦоммерце, идите на предњу страну своје продавнице ВооЦоммерце. Затим додајте производ у корпу за куповину и унесите код купона БОГО посла. Кликните на Примени Купон дугме за наставак.

Демо Додај у корпу

Купон ће покренути уговор и поклонити бесплатну понуду.

Најбољи део је тај да ако корисник изабере погрешан производ или количину производа који се не подударају са поставкама вашег посла, код купона неће радити.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да научите како да креирате ВооЦоммерце БОГО понуде „купите један“. Такође ћете желети да погледате наш водич о томе како додати поље кода купона у ваше ВордПресс обрасце за наруџбу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map