10 најбољих ВордПресс анкета за прикупљање повратних информација корисника (у поређењу)

најбољи упоређени додаци за вордпресс истраживање


Да ли желите да додате обрасце за истраживање на вашу веб локацију и прикупите повратне информације корисника за своје производе или услуге? У ВордПресс-у можете да користите анкетни додатак да бисте лако направили онлајн анкету на својој веб локацији. Међутим, присуство неколико додатака на тржишту може отежати идентификацију најбољег додатка за ваше потребе.

Зато смо изабрали најбоље додатке за ВордПресс анкету да бисмо вам помогли да прикупите повратне информације корисника. Нема на чему.

Избор најбољег додатка за анкету за ВордПресс

Добар анкетни додатак чини да ваш образац изгледа привлачно очима корисника. Једноставно за употребу сучеље је једнако важно тако да можете лако конфигурирати анкете.

Стварајући ефикасну анкету на мрежи, можете прикупити мишљења својих корисника и тачно сазнати колико су добре у њиховим услугама. Затим, уз прикупљене информације, можете направити побољшања и оптимизирати веб локацију за више конверзија.

Али то је могуће само када је ваша анкета привлачна, забавна и корисничка. Да бисте максимално искористили учешће корисника, мораћете да се уверите да су обрасци за анкету уједно и добри и разумни. Дакле, потребан вам је додатак који вам омогућава да све то учините.

Такође ћете морати да одаберете додатак за анкету који ће вам омогућити да лепо представите извештаје о анкети. Ако желите да прикажете резултате на веб локацији, требаће вам додатак који вам омогућава да уграђујете резултате анкете. Слично томе, опција извоза је такође важна ако желите да користите податке које су корисници поднели на другим платформама помоћу табеле или ЦРМ софтвера.

Додаци на овој листи прикупљају се узимајући у обзир карактеристике које би добар додатак за анкету требао имати. Хајде да их истражимо сада.

1. ВПФормс

впформс

ВПФормс је најбољи додатак за образац за ВордПресс доступан на тржишту. То је једноставан додатак за прављење и повлачење образаца који је једноставан за употребу и који вам омогућава да креирате сјајне обрасце за анкету, као и једноставне контакт обрасце и напредне форме попут наруџбеница, обрасца за донацију, обрасца за плаћање итд..

ВПФормс долази са лаким за употребу, али моћан, Анкете и анкете аддон који вам омогућава да креирате веома привлачне ВордПресс анкете ни у једном тренутку. Можете да користите алатку за прављење и повлачење облика да додате поља са само неколико кликова.

Додатак нуди паметна поља за анкетирање за креирање визуелно привлачних и сложених анкета. У обрасцима за истраживање можете користити текстуална поља, падајућа поља, радио дугмад, потврдне оквире, оцене (старт, срце, палац горе), Ликерт-ову скали и друго. Штавише, има паметну условну логичку функцију која вам омогућава филтрирање и персонализовање питања на основу претходних одговора.

Изнад свега, ВПФормс је најбољи у својој функцији извјештавања о најбољим истраживањима у класи. Иако већина додатака за истраживање на тржишту нема одговарајућу значајку анализе и извештавања, ВПФормс долази са визуелним извештајима у стварном времену за ваше обрасце. Резултате анкете можете приказати на било којој страници на вашој веб локацији са кратким кодом, а такође извештајте извештаје и делите их на друштвеним медијима или ПоверПоинт презентацијама.

Такође, погледајте ове поређења између,

  • ВПФормс вс ТипеФорм
  • ВПФормс вс ФормСтацк

Прочитајте наш целовити детаљни водич о томе како користити ВПФормс за креирање анкета.

2. Поллдадди

поллдадди-вордпресс-сурвеи-

Поллдадди је популаран ВордПресс додатак за анкете и анкете. То је производ ВордПресс.цом, тако да ћете морати да отворите ВордПресс.цом налог да бисте добили АПИ за додатке. За разлику од других додатака на листи, то није додатак за контактни образац, тако да га не можете користити за креирање другог типа обрасца.

Додатак можете пронаћи у бесплатној верзији, као и у премиум верзији. Иако можете да започнете са бесплатном верзијом, она има ограничене функције, а такође и недостатак тога што ће у обрасцима за анкету показати лого Поллдадди..

Поллдадди има једноставан интерфејс превлачења за прављење ВордПресс анкета. Можете користити различите врсте питања, укључујући вишеструки избор, слободан текст и Ликертове ваге у својим анкетама. Једном када креирате обрасце за анкету, можете их делити на веб локацији, директном емаил-у или на рачунима друштвених медија и прикупљати информације. Изнад свега, омогућава вам генерисање и дељење извештаја који се лако читају.

3. Облични облици

грозни облици

Формидабле Формс је још један моћан додатак за образац за ВордПресс који вам омогућава лако креирање једноставних и напредних образаца. Додатак нуди скуп поља образаца спремних за употребу, укључујући Ликертове ваге, поља за потврду, радио дугмад, падајуће падајуће режије итд. И једноставно сучеље за повлачење и испуштање за изградњу сложених анкетних облика.

Облични облици одлични су у пружању опција за приказивање резултата анкете у графиконима и графовима. Лако можете креирати привлачне графиконе, табеле, хистограме, пите карте итд. И уграђивати их на своје странице и постове. То олакшава дељење извештаја о анкети са публиком ваше веб локације.

Поред тога, ако желите да делите извештаје са својом списком е-поште, лако је са додацима за маркетинг попут АцтивеЦампаигн, АВебер, итд..

Провјерите како расте листа е-поште, СТВАРНО БРЗО.

4. Обрасци нинџе

ниња форм

Ниња Формс још је један популарни додатак за контакт на тржишту који је доступан на тржишту. Додатак нуди бројне екстензије које можете користити за израду било које врсте ВордПресс обрасца, укључујући анкетни образац.

Језграни додатак је бесплатан за преузимање и коришћење (можете га директно преузети са ВордПресс.орг); међутим, мораћете да купите најмање два додатка: Условна логика и Вишеделне форме да креирате образац за анкету. Проширења се могу купити појединачно или са било којим њиховим планом.

Помоћу образаца с више страница можете упознати кориснике са анкетом на првој страници, а затим приказати питања на другој страници. То чини истраживање интерактивнијим. Међутим, додатку недостају функције извештавања и представљања података.

5. Водитељ квиза и анкете

квиз и анкета-мастер

Куиз анд Сурвеи Мастер је ексклузивни додатак за додавање анкета и квизова на ВордПресс веб локацијама. За разлику од осталих додатака за израду обрасца све у једном, које смо приказали на овој листи, овај додатак је посебно развијен за анкете о зградама. Дакле, има много корисних функција за форме анкете.

Основни додатак је бесплатан и може се преузети из службеног складишта додатака ВордПресс. Користећи бесплатну верзију додатка, можете да креирате анкете на више страница и додате их на своју ВордПресс локацију. Након што корисник заврши анкету, он му шаље захвалницу за попуњавање анкете.

Међутим, функција извештавања и анализе није доступна у бесплатној верзији. Морате да купите њихов премиум додатак да бисте га преузели.

6. Израда формулара од ВД

форм-макер-би-вд

Форм Макер би ВД је још један додатак за изградњу ВордПресс формулара који можете користити за креирање анкета. Додатак долази са сет поља образаца, укључујући вишеструки избор, оцене, звезде, оцене итд. За изградњу образаца анкете. Помоћу његовог алата за истраживање можете створити обрасце за истраживање на више страница са условном логиком.

Додатак има драг анд дроп интерфејс за изградњу обрасца који олакшава и креира стварање. Ако желите да додате додатни стил својим обрасцима, можете користити опцију прилагођеног ЦСС уређивача. Поред тога, постоји више унапред припремљених образаца образаца за ваше дизајнерске потребе.

Кад год желите више функција и опција, можете купити њихове премиум додатке. Иако је овај додатак добар за креирање анкета, недостаје опција извештавања.

7. ВП-анкете

вп-анкете-вордпресс-додатак

ВП-анкете су основни алат за креирање анкета у ВордПресс-у. Ово вам омогућује прикупљање једноставних одговора корисника путем потврдних оквира и радио дугмади. Када корисници учествују у вашим анкетама, аутоматски ће се приказати резултати одмах. За разлику од других додатака на листи, ово није произвођач облика.

Стварање анкета помоћу овог додатка је врло лако и директно. Једноставно идите на Анкете менија на вашој ВордПресс контролној табли и направите анкетно питање и додајте избор одговора. Затим можете да додате анкете на својој веб локацији или помоћу кода или као виџет.

Ово је врло једноставан алат који можете користити за најосновнији ниво анкета.

8. Обрасци ЦаптаинФорм

форм-би-цаптаион-форм

Формс би ЦаптаинФорм је додатак за изградњу ВордПресс обрасца са широким спектром функција и флексибилности. Додатак вам омогућава да креирате било коју врсту обрасца, укључујући једноставан контакт образац, анкетни образац, образац за регистрацију догађаја, образац за плаћање итд..

Додатак нуди једноставно и корисничко сучеље за креирање образаца. Затим их можете објављивати на својим блоговима, страницама, бочним тракама или искачућим прозорима како бисте прикупили повратне информације корисника. Има обиље поља обрасца и укључује условну логику за филтрирање питања.

Као власник сајта, добићете обавештења путем е-поште и СМС-а након сваког уноса. Такође можете да прегледате извештаје у реалном времену за своје форме анкете.

Повезан: Најбоље услуге маркетинга путем е-поште.

9. Социјална анкета

анкета-анкета-квиз-додатак

Социал Поллс је ВордПресс додатак Опинион Стаге. Добар је избор ако на вашу ВордПресс локацију желите да додате различите врсте интерактивног садржаја, укључујући анкете, анкете, квизове, презентације итд..

Можете додати слике и видео записе у своје анкете како бисте их учинили привлачнијима. Додатак подржава различите врсте питања, укључујући појединачни или вишеструки одабир, отворена питања, итд. Такође, на крају анкете можете додати позив на акцију ради прикупљања потенцијалних резултата за вашу веб локацију.

Стварање анкете, анкете или било којег другог интерактивног садржаја помоћу овог додатка је веома једноставно. Када се формирају обрасци за анкету, можете их додати на различитим локацијама на вашој веб локацији (постове, странице, бочне траке).

10. Анкета ИОП

иоп-полл плугин

ИОП анкета вам помаже да направите једноставне ВордПресс анкете и анкете за прикупљање повратних информација. Тада можете додати анкету на своју веб локацију користећи кратке кодове или видгете и истовремено покренути више анкета на вашој веб локацији.

Анкете које сте створили могу се лако клонирати или уредити тако да можете уштедјети време за друге задатке. Слично томе, опција заказивања анкете омогућава вам да свој посао завршите раније помажући вам да закажете једно за другим своје анкете..

Бонус: Не пропустите да провјерите наш ВордПресс додатак за креирање успјешних поклона.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље додатке за ВордПресс анкету. Такође бисте желели да проверите наше водиче о томе како да креирате образац за стилове типа у ВордПрессу и најбоље додатке за управљање огласима у ВордПресс-у..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map