12 најбољих ВордПресс додатака за придружени маркетинг (2020)


Да ли сте придружени трговац који жели да оствари више прихода на својој веб локацији? Аффилиате маркетинг је један од најбољих начина за зарађивање новца путем интернета. Помоћу правог скупа додатака можете експоненцијално повећати партнерски приход са ваше веб локације.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс додатака за придружене трговце.

Такође смо направили листу најбољих ВордПресс додатака које сваки веб локација треба да максимизира функције. И њих би требало да проверите.

Одабир додатака за маркетиншки партнер ВордПресс-а за своју веб локацију

Аффилиате маркетинг један је од најпоузданијих начина зарадите новац на мрежи. Са аффилиате маркетингом бирате производе који вам се свиђају, промовишете их на мрежи и зарађујете провизије када неко купи производе путем ваше препоруке.

Прави сет додатака у вашем оквиру са алаткама олакшава партнерски маркетинг и такође вам помаже да зарадите више прихода од свог вебсајта.

У овом посту пронаћи ћете додатке за…

 • Организовање и скривање ваших партнерских веза.
 • Аффилиате софтвер за управљање продавцима.
 • Попуп решење за приказивање партнерских веза у право време за праве кориснике.
 • Аналитичко решење за праћење кликова на вашу партнерску везу.
 • И још…

1. Приличне везе

прилично везе

Претти Линкс је још један додатак који вам омогућава да лако скријете партнерске везе које промовишете на својој веб локацији. Чак вам омогућава и једноставно подешавање преусмеравања са стране сервера, укључујући трајно преусмеравање 301 и привремено 302/307.

Штавише, Претти Линкс такође вам помажу да аутоматски направите кратке везе за своје постове и странице и делите их на свом Твиттеру помоћу прилагођене поруке.

Започните са Претти Линкс данас!

2. Тхирсти Ассоциатес

тхирстиаффилиатес

ТхирстиАффилиатес је обавезни додатак за удружене трговце који вам омогућава лако организовање свих повезаних партнерских веза на једном месту. Са ТхирстиАффилиатес проналажење и замена партнерских веза неће представљати проблеме.

На пример, кад год желите да промените партнерску везу, не морате да дубље копате по веб локацији и ручно мењате те УРЛ-ове. Уместо тога, једноставно то учините на панелу ТхирстиАффилиатес, који ће аутоматски променити све објављене УРЛ адресе.

Такође вам омогућава да своје ружне изгледа дуге УРЛ-ове ставите у краће лепе везе. Друга уредна ствар ТхирстиАффилиатес-а је да она може аутоматски заменити било коју кључну реч са партнерском везом, омогућавајући вам да зарађујете више од свог вебсајта.

Започните данас са ТхирстиАффилиатес!

3. АффилиатеВП

надзорна табла са придруженим вп-ом

Аффилиате ВП је најбољи додатак за управљање повезаним партнерима за ВордПресс. Развили су га исти људи иза познатог додатка Еаси Дигитал Довнлоадс који је наведен као један од наших најбољих ВордПресс додатака за е-трговину..

Ако продајете производ на својој веб локацији ВордПресс и желите да створите потпуно развијен самоорганизовани партнерски програм, онда је АффилиатеВП најбољи избор за вас. АффилиатеВП је лако подесити, нуди беспрекорну интеграцију са вашим производима за е-трговину, тачно прати вашу партнерску продају и још много тога.

Започните са Аффилиате ВП већ данас!

4. ОптинМонстер

оптинмонстер

ОптинМонстер је најбоља генерација и ВордПресс попуп додатка за вашу партнерску веб страницу.

Помоћу ОптинМонстер-а можете приказати персонализовану искачућу кампању засновану на понашању појединих посетилаца, чинећи вероватнију конверзију ваших порука. На пример, на страници за преглед производа можете приказати скочни прозор са партнерском везом који промовише исти производ.

Испод је неколико разлога због којих је ОптинМонстер обавезно решење за вашу партнерску веб локацију:

 • Повећајте приход: Попупунси који се покрећу на основу понашања корисника вероватније су да ће привући кликове и остварити приход.
 • Мање нервирања: За разлику од осталих осредњих попуп решења, ОптинМонстер долази са мноштвом опција циљања, тако да можете да прикажете праве кампање правим корисницима у правом тренутку, а да не нервирате своје редовне посетиоце.
 • Беспрекорна интеграција са вашом е-маилом: ОптинМонстер нуди беспрекорну интеграцију са вашом омиљеном услугом маркетинга е-поште, тако да можете повећајте своју листу е-поште уз раст прихода од придружених компанија.

Почните већ данас са ОптинМонстер-ом!

5. ВПФормс

впформс

ВПФормс је један од најбољих додатака за образац за ВордПресс и омогућава вам лако креирање контакт образаца на вашој партнерској веб локацији.

Потенцијални купци имају вероватније да ће купити производ који препоручују људи које познају. Имајући образац за контакт на својој веб локацији, посетиоцима ћете олакшати контакт са вама. ВПФормс вам такође омогућавају да лако интегрирате свој образац са најбољим маркетиншким услугама е-поште, тако да можете успоставити везе са својим посетиоцима.

Изградњом везе са својим посетиоцима, можете препоручити производе и уверити их у куповину.

Започните са ВПФормс већ данас!

Желите да почнете са бесплатном верзијом уместо тога? Покушати ВПФормс Лите.

6. АдСанити

аданити

АдСанити пружа једноставан начин за уметање партнерских банера у постове или видгете са бочне траке. Можете управљати својим партнерским кампањама и огласима унутар свог ВордПресс панела за администрацију.

Главна предност коришћења АдСанити је та што прикажете придружене банере само током одређеног временског оквира на вашој веб локацији. Помоћу извештаја о перформансама лако можете пратити перформансе сваког банера који објавите на својој веб локацији.

Почните данас са АдСанити-ом!

7. ЕасиАзон

еасиазон

ЕасиАзон олакшава промоцију Амазон производа на вашој ВордПресс веб локацији. Помоћу Еаси Азон-а можете да пронађете релевантне Амазон производе директно са своје ВордПресс контролне табле, а да не морате ручно да пронађете производе са Амазон.цом и креирате партнерске везе.

Неке од карактеристика додатка Еаси Азон су:

 • Аутоматско скривање подружнице
 • Уметните партнерске везе слика
 • Додајте дугмад за куповину на Амазон.цом.
 • И пуно више …

Започните с ЕасиАзоном већ данас!

8. МонстерИнсигхтс

чудовишта

МонстерИнсигхтс је најбољи додатак Гоогле Аналитицс-а за ВордПресс, али вам такође омогућава да лако пратите партнерске везе на веб локацији..

Ако је омогућено праћење партнерских веза, добићете увиде засноване на подацима у Гоогле Аналитицс-у који ће вам помоћи да остварите већи приход од веб локације.

 • Можете препознати странице са највишом зарадом на вашем вебсајту.
 • Схватите најпрофитабилније изворе промета
 • Добијте идеје за садржај за свој блог које су усмерене на остваривање више прихода од придружених компанија.

Помоћу МонстерИнсигхтс можете да пратите и своју зараду на АдСенсе-у, трансакције е-трговине и преузимање праћења на Гоогле Аналитицс налогу.

Започните са МонстерИнсигхтс још данас!

Желите да почнете са бесплатном верзијом уместо тога? Покушати МонстерИнсигхтс Лите.

9. Амазон производ у додатку поста

Амазон производ у пост додатку

Амазон производ у додатку за пост омогућава вам брзо додавање форматираног производа Амазон у ваш блог пост. Да бисте на свој пост додали производ Амазон, мораћете да имате придружени налог компаније Амазон и кључеве АПИ-ја за оглашавање производа Амазон..

Након што конфигуришете кључеве, можете једноставно додати производе Амазон у своје постове на блогу.

Започните са производом Амазон у додатку Пост додатка већ данас!

10. ВП РСС Аггрегатор

вп рсс агрегатор

ВП РСС Аггрегатор вам омогућава да на вашу ВордПресс веб локацију дохватите садржај са придружених мрежа. На пример, продавци попут Амазона омогућавају вам да креирате феедове производа са својим ИД-ом филијале.

Помоћу ВП РСС Аггрегатор-а можете поставити странице производа увозом феедова или чак лако створити аутоблоге. На овај начин можете аутоматски преузети производе као постове на свој ВордПресс блог. Поред тога, увек се ажурира са најновијим изменама.

Започните са ВП РСС Аггрегатор већ данас!

11. Иоаст СЕО

иоаст сео

Иоаст СЕО један је од најбољих ВордПресс СЕО додатака и помоћи ће вам да привучете прави промет на вашој веб локацији.

Иоаст СЕО води рачуна о свим техничким СЕО оптимизацијама које су вам потребне за вашу веб локацију. Присиљава вас да одаберете кључну реч за фокус када објављујете садржај, а затим се потрудите да је на одговарајући начин користите на тој страници.

Иоаст СЕО најпопуларнији је ВордПресс СЕО додатак и МОРА ИМАТИ за сваку веб локацију.

Започните са Иоаст СЕО већ данас!

12. Рел Нофоллов цхецкбок

рел нофоллов цхецкбок

Рел Нофоллов Цхецкбок додаје опцију цхецкбок у скочном прозору инсерт / едит који вам омогућава да лако додате атрибут нофоллов вашим везама. Додавањем атрибута који не следи следеће на ваше партнерске везе, поручујете претраживачима да не пренесу сок на те везе.

То значи да можете промовисати своје придружене производе без бриге о кажњавању на Гоогле-у.

Започните са Рел Нофоллов Цхецкбок-ом већ данас!

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс додатке за придружене трговце. Верујемо да су сви горе наведени додаци основни и обавезни захтеви за придружене трговце који користе ВордПресс.

Такође проверите: Главни додаци за донације

Вожња усмеренијег саобраћаја је од суштинске важности за повећање прихода вашег партнера. Проверите најбоље СЕО алате за брзи раст промета на вашој веб локацији.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map