12 најбољих ВордПресс ПаиПал додатака за прикупљање плаћања на лицу места (у поређењу)

Најбољи ВордПресс ПаиПал додаци


Да ли тражите најбоље ВордПресс ПаиПал додатке?

ПаиПал је најпопуларније решење за онлине плаћање на свету. Омогућава лако прихватање плаћања са ваше веб странице за ваше производе и услуге. Можете да пронађете неколико ВордПресс ПаиПал додатака за прикупљање уплата, што почетницима отежава одабир савршеног за њихов сајт.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс ПаиПал додатака за прикупљање плаћања са ваше веб локације.

Избор најбољег додатка за ПаиПал за ВордПресс

У ВордПресс репозиторијуму доступно је на десетине бесплатних и плаћених ПаиПал додатака. Да бисте прихватили плаћања на својој веб локацији, можете одабрати додатак на основу ваших захтева.

Наводимо неке од кључних фактора које бисте требали потражити у ВордПресс ПаиПал додатку:

  • Једноставан образац за наплату плаћања
  • Експресно и сигурно решење за наплату
  • Понављајућа се претплата
  • Компатибилност са темама и додацима за ВордПресс
  • Прилагођени стилови за дугме ПаиПал
  • Вишејезична подршка
  • Интеграција са услугама маркетинга путем е-поште

Најбољи ВордПресс ПаиПал додатак може понудити пуно више. То зависи од ваших потреба и захтева за наплатом путем Интернета.

Погледајмо неке од најбољих ВордПресс ПаиПал додатака који вам помажу у прикупљању плаћања на вашој веб локацији.

1. ВПФормс

ВПФормс

ВПФормс је најприкладнији ВордПресс додатни образац за контакт. Долази са алатком за прављење драг-дроп облика који вам омогућава да креирате било коју врсту форме у ВордПресс-у. Овим додатком можете да креирате прилагођене ПаиПал обрасце и прихватате онлине плаћања.

Са ВПФормсом можете лако интегрисати приступнике плаћања као што су ПаиПал и Стрипе. Додатак вам омогућава да повежете свој ПаиПал налог са било којим обликом.

Такође можете у потпуности прилагодити образац и дугмад како би се подударали са темом ваше веб локације. Даје вам потпуну контролу над бојама, фонтовима и позадином. Када корисници предају образац, можете их преусмерити на било коју одредишну страницу или прилагођену страницу захвале.

Поља обрасца лако је прилагодити. Поред тога, можете додати информације / детаље поред сваког поља. Има могућност да обаве обавезна поља која ће корисници обавезно испунити. За плаћања можете приказати унапред одређени износ или допустити корисницима да одаберу прилагођени износ. Ово је корисно за непрофитне организације за прикупљање донација.

За више детаља требали бисте прочитати наш комплетан преглед ВПФормс-а. То је премиум додатак и ИсИтВП корисници могу да користе наш код купона ВПФормс како би добили ВЕЛИКИ попуст.

2. ПаиПал Про и ПаиПал Екпресс

ПаиПал Про и Екпресс

ПаиПал Про и ПаиПал Екпресс су премиум ВордПресс ПаиПал додатак за популарни додатак Еаси Дигитал Довнлоадс. Додаци помажу корисницима да сигурно наплате након плаћања за куповину.

Ове додатке можете користити за понављајућа плаћања, више валута и плаћање у контексту.

За више детаља не смете пропустити наш комплетан преглед Еаси Дигитал Довнлоадс.

3. ВордПресс Симпле ПаиПал

ВП Једноставан ПаиПал

ВордПресс Симпле ПаиПал је одличан ПаиПал додатак за веб локације ВордПресс еЦоммерце. Омогућава вам да додате дугме „Додај у корпу“ на странице производа, постове са производима и било коју страницу у ВордПресс-у. Овим додатком можете брзо претворити своју једноставну веб локацију у продавницу е-трговине.

Додатак је савршен за мале интернетске продавнице којима је потребно једноставно решење за прихватање плаћања без наплате.

4. Дугме за куповину ПаиПал-а

ПаиПал дугме Купи одмах

ПаиПал дугме Купи одмах је једноставан ВордПресс ПаиПал додатак. Помоћу овог додатка можете да додате дугме за куповину на ваше ВордПресс странице или постове или где год желите да нешто продате. Корисници могу да повежу свој ПаиПал налог како би лако извршили плаћање.

Такође омогућава вашим корисницима да плаћају користећи своје кредитне или дебитне картице. Најбољи део је што вам није потребно да стварате интернетску трговину како бисте продавали своје производе. Уместо тога, све што морате да урадите је да инсталирате овај додатак и уградите дугме за куповину сада било где на веб локацији.

5. Прихватајте лако ПаиПал плаћање

Лако прихваћање плаћања путем ПаиПал-а

Лако прихваћање плаћања путем ПаиПал-а је супер флексибилан ВордПресс ПаиПал додатак за прихватање плаћања на вашој веб локацији. Долази као виџет и кратки код за додавање ПаиПал куповине одмах или дугмета за донацију било где, укључујући бочну траку, подножје, постове и странице.

Конфигурирање овог додатка је супер једноставно. Подржава више валута за прихватање плаћања од ваших корисника. Корисници такође могу одредити референцу за уплату, додати предмет плаћања и уметнути прилагођени износ посебно за донације.

6. ВордПресс ПаиПал

ВордПресс ПаиПал

ВордПресс ПаиПал је још један ПаиПал додатак за ВордПресс веб локације за брзо покретање ваших продавница е-трговине. Помоћу кратког кода можете да додате дугмад за плаћање попут Додајте у корпу, купите одмах, донацију или претплату.

Додатак подржава ПаиПал Сандбок за тестирање функција пре него што их делите са стварним корисницима. Можете да креирате пробне рачуне купца и продавца како бисте извршили лажне трансакције и били сигурни да све тече без проблема.

7. ВордПресс Ултра Симпле Паипал корпа

ВордПресс Ултра Симпле Кошарица

ВордПресс Ултра Симпле Паипал корпа је ВордПресс ПаиПал додатак за додавање корпе за куповину на вашу веб локацију. Омогућава вам продају било којег дигиталног или физичког производа. Такође можете омогућити корисницима да дају било какве конкретне коментаре на страници за одјаву.

Додатак такође долази са варијацијама цена, персонализацијом интерфејса, стилизовањем тастера и локализацијом.

8. ПаиПал Евентс

ПаиПал Евентс

ПаиПал Евентс је паметни ВордПресс ПаиПал додатак који вам омогућава продају улазница за ваше догађаје. Омогућава вам да додате дугме за плаћање на страници вашег догађаја помоћу кратког кода. Неопходно ради на генерисању е-карата за кориснике са КР кодовима. Можете да користите било коју апликацију за КР скенирање на свом мобилном телефону за скенирање карата на том догађају.

Додатак аутоматски шаље карте купцима. Долази са више распореда дугмета на ПаиПал-у, прозора ПаиПал-а и још много тога.

9. ПаиПал донације

ПаиПал донације

ПаиПал донације је бесплатан ВордПресс ПаиПал додатак за додавање дугмета за донацију на вашу веб локацију. Можете да користите видгет за кратки код или бочну траку да бисте приказали дугме и прихватили донације. Додатак поједностављује процес прикупљања средстава како би подржао ваш случај.

Омогућава вам да прилагодите страницу на којој додајете дугме за донацију ПаиПал-а. Можете такође додати страницу „Хвала“ да захвалите донаторима.

10. Донација ПаиПал-ом

ПаиПал донација

ПаиПал донација је још један бесплатан ПаиПал додатак за прикупљање донација на мрежи на вашој ВордПресс веб локацији. Омогућава корисницима да одаберу износ донације и омогуће понављање плаћања путем свог ПаиПал рачуна или кредитне картице. Додатак се испоручује са видгетом за додавање дугмета за донацију на вашу бочну траку или видгетизед подручје.

Можете да креирате више тастера на различитим језицима и стиловима. Додатак такође подржава популарне валуте за прихватање донација из целог света.

11. ВооЦоммерце ПаиПал Благајна

ВооЦоммерце ПаиПал Благајна

ВооЦоммерце ПаиПал Благајна је службени ПаиПал додатак од ВооЦоммерце, најпопуларнији додатак за еЦоммерце на тржишту. Омогућава вам да сигурно продајете своје производе и наплаћујете плаћања путем ПаиПала. Такође можете да продајете претплате користећи своју наруџбу унутар контекста.

Помаже вам да повежете свој ПаиПал рачун са ВордПресс-ом како бисте могли да примате плаћања директно на свој налог. Додатак нуди једноставно искуство купње купцима.

12. ПаиПал Екпресс Цхецкоут

ПаиПал Екпресс Цхецкоут

ПаиПал Екпресс Цхецкоут је бесплатни ВордПресс ПаиПал додатак који је налик премиум цена за брзу наплату. Овај додатак можете инсталирати у вашој продавници ВооЦоммерце или било којој ВордПресс еЦоммерце веб локацији за продају производа. То прескаче страницу прегледа наруџбе или страницу са резимеом како би се наплата брзо завршила.

Омогућава корисницима да плаћају својим кредитним картицама, дебитним картицама и ПаиПал новцем.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс ПаиПал додатке. Такође ћете желети да проверите наш водич о најбољим додацима за плаћање Стрипе-ом за ВордПресс.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me