15 најбољих софтверских додатака за чет цхат у поређењу (2020)

Најбољи ливе цхат софтвер


Да ли желите да комуницирате са посетиоцима ваше веб локације док су они на вашој веб локацији? Додавање оквира за ћаскање уживо на вашу веб локацију помаже вам да усмерите посетиоце ваше странице у правом смеру пружајући тренутну помоћ. У овом ћемо чланку упоредити неке од најбољих софтвера за чет уживо и помоћи да одлучите који је прави решење за ваше потребе.

Коришћење софтвера уживо за вашу веб локацију

Додавање оквира за ћаскање уживо на вашу веб локацију помаже вам да ступите у контакт са посетиоцима ваше веб локације. Помоћу оквира за ћаскање уживо можете дати тренутне одговоре на релевантна питања посетилаца која их спречавају да предузму жељену акцију, попут куповине вашег производа.

Неколико је ствари које морате имати на уму приликом избора софтвера за чет уживо за вашу веб локацију.

Сврха:

Морате да схватите зашто на своју веб локацију додавате оквир за разговор уживо. Неке од користи су:

  • Повећај продају: Комуницирајте са својим купцима и разумејте шта их спречава да купују ваше производе. Пружајте тренутну помоћ да бисте остварили више продаје и прихода.
  • Генерација олова: Интегришите своју чет бок кутију са својом услугом маркетинга е-поште и забиљежите потенцијалне понуде Чак и ако ваши корисници нису спремни одмах да послују с вама, и даље можете да их контактирате како бисте их касније претворили.
  • Измерите нето резултат промотора (НПС): НПС је важна метрика која мери лојалност ваших купаца. Након ћаскања, убедите своје кориснике да поднесу НПС анкету како би схватили колико је вероватно да ће клијенти ваше производе препоручити пријатељима.

Карактеристике:

Упоредите различите функције које нуди различит софтвер за чет уживо како бисте одредили која савршено одговара вашим потребама.

Интеграција:

Пре него што одаберете ВордПресс додатак за чет, морате да се уверите да нуди беспрекорну интеграцију са вашим омиљеним веб апликацијама. Такође бисте желели да проверите да ли постоји урођена интеграција која вам помаже да додате ВордПресс оквир за цхат уживо на своју ВордПресс локацију.

Опширније: Како направити веб страницу бесплатно

1. ЛивеЦхат

уживо ћаскање

ЛивеЦхат је најбољи алат за ћаскање уживо. Омогућује вам да ступите у контакт са посетиоцима ваше веб странице и да их усмерите у правом смеру.

Цене се заснивају на броју агената који се могу истовремено пријавити на ваш ЛивеЦхат налог. Међутим, можете креирати онолико агентских налога колико вам је потребно за организовање чланова вашег тима. Све што купац упише видљиво је одмах у прозору за ћаскање, што вам помаже да пружите брзу помоћ својим купцима.

Алат такође нуди снажне уграђене извештаје и аналитику. Можете чак да га интегришете са налогом Гоогле Аналитицс-а да бисте мерили утицај који ЛивеЦхат има на ваше пословање. Они такође нуде бесплатни ВордПресс додатак за ћаскање уживо који ћете инсталирати на вашу веб локацију.

ЛивеЦхат, Инц. подржава интеграцију са свим вашим омиљеним веб апликацијама.

Започните с ЛивеЦхат-ом већ данас.

2. Сендинблуе чет

Сендинблуе

Сендинблуе је свеобухватни дигитални маркетиншки пакет који вам омогућава да подесите оквир за цхат, листу е-поште и још много тога.

Сендинблуе Цхат је врхунски додатак за чет уживо који комуницира са потенцијалним клијентима и клијентима у реалном времену. Помоћу Сендинблуе Цхат-а можете поставити потпуно прилагођени оквир за ћаскање са вашим именом и логотипом.

Омогућава вам да организујете свој тим и креирате радни ток да бисте додијелили четове агентима.

Комбинујући софтвер за цхат уживо са осталим Сендинблуе услугама попут маркетинга е-поште и СМС-а, брзо можете изградити поверење међу корисницима.

Започните са Сендинблуе четом већ данас.

3. Оларк

оларк

Оларк је један од најједноставнијих алата за ћаскање уживо, а опет свеобухватан да понуди неометано искуство ћаскања посетиоцима и вашем тиму. Оларк вам омогућава да прилагодите видгет за чет цхат на начин који одговара вашој робној марки тако да можете понудити доследно искуство на својој веб локацији.

Захваљујући својој аутоматизованој функцији за размену порука, можете слати поруке на основу понашања посетилаца. На тај начин можете испоручити праве поруке у право време уз минимални напор на вашем крају.

Цијене се темеље на броју рачуна агената које желите поставити.

Започните данас с Оларком.

4. Зендеск Цхат

зендеск цхат

Зендеск Цхат, раније познат као Зопим, један је од водећих сервиса за ћаскање уживо. Пружа вам могућност да разговарате са својим купцима преко ливе цхат-а. Долази са бесплатним планом са ограниченим функцијама који омогућава било коме да дода кућицу за ћаскање уживо на своју веб локацију.

Можете лако да поставите аутоматизоване четове и пружите посетиоцима прилагођено искуство ћаскања на основу њиховог понашања.

Такође можете да пратите посетиоце своје веб локације на контролној табли Зендеск Цхат или да их интегришете са својим Гоогле Аналитицс налогом за даљу анализу.

Започните са Зендеск Цхат већ данас.

5. Цомм100 Ливе Цхат

цомм100

Цомм100 је ливе цхат сервис на нивоу предузећа који вам помаже да конвертујете посетиоце своје веб странице у купце нудећи подршку у реалном времену.

Помоћу његове функције Цхатбот можете давати аутоматизоване одговоре на редовне упите и имати потпуну контролу над питањима и одговорима на које Цхатбот управља. Цхатбот вам помаже да скратите време руковања, смањите трошкове услуге и побољшате своје агенте.

Можете чак понудити аудио / видео цхат током сесије уживо, нудећи најбоље искуство купца у претпродаји на вашој веб локацији. Поврх свега, Цомм100 вам омогућава даљински приступ и контролу радне површине посетилаца након што им је дата дозвола.

6. СнапЕнгаге

снапенгаге

СнапЕнгаге је још једна услуга уживо за ћаскање коју лако можете поставити на својој веб локацији. Нуди бешавне интеграције са стотинама услуга трећих страна, укључујући десетине ЦРМ алата, службу за помоћ, управљање пројектима и маркетиншка решења.

Осим што нуди ливе цхат на вашој веб локацији, пружа вам могућност да пружите одличну корисничку услугу путем СМС-а. Када купац пошаље текстуалну поруку, ваши агенти могу одговорити путем СнапЕнгаге портала за ћаскање.

Такође можете да погледате шта клијенти куцају пре него што притисну дугме за слање.

Започните са СнапЕнгаге-ом већ данас.

7. Соба за ћаскање

Причаоница

Причаоница је ВордПресс додатак за ћаскање који омогућава креирање собе за ћаскање на вашој ВордПресс веб локацији и вођење разговора са пријављеним корисницима.

У поређењу са осталим ВордПресс рјешењима за цхат уживо представљеним овдје, Соба за цхат функционише другачије. Није изграђено око пружања живе подршке свим посетиоцима. Уместо тога, омогућава вам да креирате собу за ћаскање на веб локацији ВордПресс искључиво за пријављене посетиоце.

Помоћу собе за цхат не морате да креирате налог на било којим веб локацијама трећих страна. Додатак за чет собу је савршено решење за вашу веб локацију ако имате веб локацију која покреће заједницу и желите да поставите канал за комуникацију уживо за кориснике који су пријављени.

Започните са Цхат Роом већ данас.

8. Брзо ћаскање

брзо ћаскање

Брзо ћаскање је бесплатан ВордПресс додатак који вам омогућава да додате активни ВордПресс оквир за ћаскање уживо на вашу веб локацију и одговорите на поруке директно са своје ВордПресс контролне табле. То је самостално решење за ћаскање, тако да вам не треба да креирате налог на било којој трећој платформи.

Додатак долази у пакету са брзим ВордПресс видгет-ом за ћаскање који можете лако уградити на своју ВордПресс бочну траку. Тада можете позвати своје посетиоце да комуницирају с вама.

Поред тога, на веб локацији ВордПресс можете додати и неограничен број соба за ћаскање, који је ограничен само могућношћу ваших веб сервера..

Започните са Брзим четом већ данас.

9. ЛивеПерсон

ливеперсон

ЛивеПерсон је водећа платформа за размену порука и ботова која вам омогућава да комуницирате са својим купцима и на терену и ван ње.

Посетиоци могу да шаљу поруке преко канала по свом избору, укључујући вашу веб локацију, мобилни веб или апликацију.

Захваљујући интеграцији са Фацебоок Мессенгер-ом, можете клијентима понудити услугу „један на један“, истовремено пратећи разговор. Пошто су потрошачи већ навикли на Мессенгер, додавање ЛивеПерсона на вашу веб локацију је најбољи начин да им омогућите познато и неометано искуство ћаскања..

Најбоље од свега, професионалци за бригу о купцима могу да прегледају њихове свакодневне индексе перформанси (кључни показатељи перформанси), попут завршеног ангажмана и просечне дужине ангажмана, директно из свог радног простора.

Започните са ЛивеПерсон већ данас.

10. Болд360

болд360

Болд360 је пакет софтвера уживо за комуникацију који укључује цхат, управљање е-поштом и алатку за кликање за пружање помоћи посетиоцима и купцима ваше веб локације. Комбинује решења за вештачку интелигенцију и интеракцију са агентима ради бржег времена одзива.

Својим разумевањем природног језика без трења, Болд360 АИ разуме намеру ваших купаца и даје везу до корисне документације или их повезује са живим агентом.

Такође вам омогућава да разговарате са својим купцима користећи Фацебоок Мессенгер и СМС, тако да можете пружити најбоље корисничко искуство.

Започните с Болд360 већ данас.

11. Интерцом

интерком-ливе-цхат-софтвер

Интерцом је све-у-један ливе цхат софтвер за продају, маркетинг и подршку. Помоћу Интерцома можете да користите ботове и цхат уживо да бисте аутоматски квалификовали и претворили више потенцијалних е-поште, слали циљану е-пошту, у апликацији и гурали поруке да бисте ангажовали купце. Такође можете добити интегрисану службу за помоћ и базу знања како бисте помогли купцима да брзо реше проблеме.

Само за софтвер за четовање уживо Интерцом нуди основни план за 38 долара месечно и професионални план који укључује напредне функције попут паметне аутоматизације за 78 долара месечно. Ако желите да приступите свим Интерцомовим решењима за подршку, генерирање потенцијалних клијената и ангажовање купаца у распону од 38 УСД месечно до 153 УСД месечно.

Ако тражите алат за цхат уживо, Интерцом можда није најбољи избор за вас због додатих маркетиншких карактеристика. Ако нећете користити додатне функције, било би вам боље да одаберете повољнији софтвер који је осмишљен искључиво за ливе цхат.

Започните с Интерцомом већ данас.

12. ЦлицкДеск

цлицкдеск-ливе-цхат-софтвер

ЦлицкДеск је софтвер за цхат уживо који се не фокусира само на текстуално ћаскање уживо, већ и на гласовни и видео цхат. Поред тога што ћете уживо разговарати уживо, ваши купци могу да користе свој глас или видео да би се повезали с вама. Гласовно и видео ћаскање су такође засноване на претраживачу, тако да није потребна инсталација.

Остале карактеристике које ЦлицкДеск нуди укључују аутоматски интегрисани софтвер за помоћ, траке са друштвеним алаткама, интеграције у једном клику са вашим омиљеним апликацијама и додацима и мобилну апликацију за разговор са клијентима у покрету. Такође долази са извештавањем и аналитиком.

Нажалост, са ЦлицкДеском је прилагођавање дизајна ограничено на неколико унапред направљених тема, тако да не можете да прилагодите свој ливе цхат да одговара вашем бренду..

ЦлицкДеск нуди бесплатну верзију за 30 ћаскања месечно по агенту. Плаћени планови са неограниченим распоном разговора од 14,99 УСД месечно до 39,99 долара месечно.

Почните данас са ЦлицкДеском.

13. Фресхцхат

фресхцхат-ливе-цхат

Фресхцхат би Фресхворкс модеран је ливе цхат софтвер за продају, маркетинг и разговоре о подршци. Помоћу Фресхцхат-а можете да креирате више тема за ћаскање као што су испорука, цене или демо демонстрације како бисте одржали разговоре организоване и концентрисане. Такође приказује детаље о корисницима као што је цела историја навигације посетиоца на веб локацији.

Фресхцхат нуди неколико других функција, укључујући ботове, вишејезични мессенгер, богате медије и интеграцију ЦлеарБит. Има ИнтеллАссигн који усмерава разговоре на основу нивоа вештине чланова вашег тима. Једина карактеристика за коју Фресхцхат изгледа недостаје је дељење екрана.

Фресхцхат нуди бесплатни план као и плаћене планове који се крећу у цени од 19 УСД месечно по члану тима до 99 УСД месечно по члану тима.

Започните с Фресхцхат-ом већ данас.

14. СмартСупп

смартсупп-ливе-цхат

СмартСупп је популарни европски софтвер за цхат уживо који олакшава изградњу односа са својим купцима и користи га скоро 300.000 компанија широм Европе..

СмартСупп вам омогућава да прилагодите изглед свог ливе цхат-а тако да га ускладите са својом робном марком. Такође можете да отпремите личну фотографију како бисте показали посетиоцима ваше веб странице да иза ваше веб странице стоје стварни људи. Они такође нуде веб контролну таблу тако да можете видети ко прегледава вашу веб локацију и имати све информације о посетиоцима на једном месту.

СмартСупп такође нуди функције као што су видео снимци, аутоматске поруке, мобилна апликација, интеграције платформе еЦоммерце и још много тога. Можете бесплатно да користите СмартСупп за 3 агента, неограничене разговоре и примарне функције. За напредније функције морат ћете надоградити на Стандардни план за 8 УСД по месецу по агенту или Про план за 19 УСД / месец по агенту.

Започните са СмартСупп већ данас.

15. Дрифт

дрифт-ливе-цхат

Заношење је конверзациона маркетиншка платформа која нуди ливе цхат могућности као и цхатботове. Помоћу цхатбота можете разговарати са својим купцима чак и када нисте ви или ваши агенти. Дакле, Дрифт-ов цхатбот аутоматски може да квалификује ваше посетиоце, идентификује продајног представника са којим би требало да разговарају и резервише састанак.

Осим цхатботова, Дрифт такође нуди функције попут маркетинга заснованог на рачунима, анонимне интелигенције посетилаца, разговорне одредишне странице, интеграција маркетинга е-поште и још много тога.

Дрифт можда није најбољи избор за мала предузећа. Они нуде бесплатан план за основни ливе цхат. Али, да бисте добили више функција, стандардни план кошта 50 долара месечно. Да бисте добили цхатботове, мораћете да се одлучите за Про план који кошта огромних 500 УСД месечно.

Започните са Дрифт већ данас.

Који је најбољи софтвер за ливе цхат за ваше потребе?

Након поређења, открили смо да је Ливе Цхат најбољи софтвер за чет уживо који можете да имате на веб локацији. Ливе Цхат долази са свим функцијама и интеграцијама како би вам олакшала комуникацију са посетиоцима ваше веб странице.

Ми користимо ЛивеЦхат на сестринским веб локацијама и топло га препоручујемо.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбољи софтвер за цхат уживо за своје захтеве.

Ако сте уживали у овом чланку, можда бисте желели да прочитате и 7 најбољих ВордПресс додатака за генерирање олова у поређењу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me