15 најбољих ВордПресс додатака за бочне траке и видгете

Најбољи ВордПресс додаци за бочне траке и видгете


Тражите ли најбоље ВордПресс додатке за бочне траке и видгете?

Видгети бочне траке помажу вам да на своју веб локацију укључите информације које се иначе не могу уклопити. Теме ВордПресса долазе са изгледима бочне траке и прилагођеним видгетима који вам омогућују приказивање информација на вашој веб локацији. За додатне опције виџета можете да користите бочну траку и додатак за видгете.

У овом чланку ћемо делити неке од најбољих ВордПресс додатака за бочне траке и видгете.

Бирање најбољих ВордПресс додатака за бочне траке и видгете

Ево неколико уобичајених примера за ВордПресс бочне траке и видгете које бисте желели да додате на своју веб локацију:

 • Тренутна навигација: Навигациони мени са бочном траком помаже корисницима да се помере до важних страница на вашој веб локацији.
 • Контакт формулар: Виџет за образац за контакт омогућава вашим корисницима да се брзо повежу с вама. Можете да додате овај виџет у бочну траку, подножје или било које подручје спремно за видгете на својој веб локацији.
 • Такмичење и поделе: Најбољи начин да покренете поклон је приказивање као додатак бочне траке
 • Огласни банери: Можете да користите прилагођене видгете за оглашавање брендова повезаних са нишама и зарадите новац на мрежи.
 • Мапе: Можете да пронађете неколико ВордПресс додатака за додавање мапа на бочну траку. Ове мапе су корисне да корисницима дају идеју о вашој локацији.
 • Тестимониалс корисника: Тестимониалс делују као друштвени доказ који подстиче поверење међу вашом публиком

1. ВПФормс

ВПФормс

ВПФормс је најприкладнији ВордПресс додатак за контакт који се испоручује са прилагођеним виџетом обрасца за вашу бочну траку и друга подручја виџета.

Овај додатак се такође испоручује са алатком за прављење и повлачењем обрасца и додатком за предлошке обрасца да бисте лако створили било коју врсту обрасца. Омогућава вам да засебно прилагодите поставке виџета за свој образац.

Набавите додатак ВПФормс већ данас!

2. РаффлеПресс

РаффлеПресс

РаффлеПресс је најбољи ВордПресс додатак и додатак за такмичење који нуди прилагођени виџет такмичења за вашу бочну траку, подножје и друга подручја виџета.

Помаже у повећању промета на вашој веб локацији и ангажовању корисника да побољшају ваше рангирање страница. Једноставно ради са ствараоцима страница како би додао поклоне страницама ваше веб странице.

Набавите додатак РаффлеПресс већ данас!

3. Пакет СитеОригин Видгетс

СитеОригин Видгетс Пакет

СитеОригин Видгетс Пакет је бесплатни ВордПресс додатак за бочне траке и видгете. Долази са сетом прилагођених виџета које можете да додате у областима виџета на својој веб локацији.

Најистакнутији виџети укључују виџет Гоогле Мапс, дугме дугмета, сликовни видгет, видгет са позивом на акцију, видгет за ценовну таблицу и још много тога. Такође можете да употребите алатке за прављење и повлачење странице да бисте користили видгете на одредишним страницама.

Набавите додатак СитеОригин Видгетс Бундле већ данас!

4. Адсанити

Адсанити

Адсанити је ВордПресс додатак за управљање огласима који вам омогућава да прикажете своје хостоване као и мрежне огласе у многим областима, укључујући и ваше видгетизед области.

Додатак вам такође даје увид у перформансе ваших огласа приказивањем графичких статистика на ВордПресс контролној табли.

Набавите додатак Адсанити већ данас!

5. Монарх

Монарх

Монарцх је додатак за дељење друштвених медија ВордПресс компаније Елегант Тхемес. Додатак вам омогућава да прикажете иконе дељења друштвене мреже на више места, укључујући врх и испод поста, лебдећу траку, подручје виџета бочне траке и још много тога.

Овај додатак омогућава вам да одаберете између 20 друштвених мрежа за приказ на веб локацији на вашем видгетизед подручју. Можете одабрати оријентацију икона и прилагођене боје.

Набавите додатак Монарцх већ данас!

6. Смасх Баллоон Социал Пхото Феед

Смасх Баллоон

Смасх Баллоон Социал Пхото Феед је ВордПресс додатак за увоз феедова са друштвених канала попут Фацебоока, Твиттера, Инстаграма, итд. Долази са више опција за приказ друштвеног фида на вашој веб локацији, укључујући видгет са бочне траке, кратки код и ознаке шаблона..

Омогућава вам потпуну контролу над приказом феедова и омогућава вам да их прилагодите тако да се подудара са вашом темом.

Набавите додатак Смасх Баллоон Социал Пхото Феед већ данас!

7. Сиде Аваре Сидебарс

Сиде Аваре Сидебарс

Сиде Аваре Сидебарс је бесплатан додатак за ВордПресс виџет. Омогућава вам да направите прилагођене бочне траке и подручја виџета на својој веб локацији без писања било каквог кода.

Додатак вам омогућава да одаберете бочне траке и видгете за постове одвојено. Једноставан је за употребу и ради са већином ВордПресс тема и додатака.

Набавите додатак Цонтент Аваре Сидебарс већ данас!

8. Прилагођене бочне траке

Прилагођене бочне траке

Прилагођене бочне траке је бесплатан ВордПресс додатак за замену уграђених бочних трака и додатака прилагођеним опцијама. То вам помаже да прикажете различите бочне траке на својим страницама и постовима.

Са бочном траком и менаџером видгета, она се без проблема интегрише у ваше ВордПресс поставке видгета. Одлично функционира и са ВордПресс мултисите мрежом.

Набавите додатак Цустом Сидебарс већ данас!

9. Видгет Мапс за Гоогле мапе

Видгетс Мапс за Гоогле мапе

Видгет Мапс за Гоогле мапе је ВордПресс додатак за додавање Гоогле мапа на подручја виџета веб локације. Омогућава вам да додате наслов видгета и адресу коју желите да прикажете на мапи.

Остала подешавања виџета укључују прилагођену величину, ниво зума, боју игле, величину пин, схеме боја мапе и још много тога.

Набавите додатак Мапс за додатак Гоогле Мапс данас!

10. Боља претрага

Боља претрага

Боља претрага је ВордПресс додатак за претрагу са додатним опцијама конфигурације да бисте надмашили ваш задати претраживач. Додатак подржава Гутенбергов уредник блога и савршено се уклапа у подручје виџета са бочне траке.

Приказује више резултата и на презентативан начин приказује резултате претраживања. Поклапа се с делимичним речима за претрагу како би показали релевантне резултате и избегли странице са грешкама.

Набавите додатак за бољу претрагу већ данас!

11. Смарт Аутхор Видгет

Смарт Аутхор Видгет

Смарт Аутхор Видгет је једноставан ВордПресс додатак за приказ детаља о аутору поста у виџету. Нуди флексибилне опције за приказивање детаља аутора у виџету.

Додатак аутоматски открива аутора писма на појединачним постовима. Има прилагођену величину аватар-а за приказ фотографије и имена аутора у виџету. Такође можете да повежете име и слику са архивом објављеног аутора.

Набавите додатак Смарт Аутхор Видгет већ данас!

12. Тестимониалс додатак

Тестимониалс Видгет

Тестимониалс Видгет је бесплатни ВордПресс додатак за приказ изјава корисника у вашој бочној траци и подручјима виџета. Омогућава вам додавање случајног клизача или ручно листање изјава.

Додатак долази с вишеструким опцијама приказа. Такође нуди прелазе у облику карусе, бледе и клизања како бисте лепо приказали своје изјаве.

Набавите додатак Тестимониалс Видгет још данас!

13. Контекстуалне сродне поруке

Контекстуални сродни постови

Контекстуални сродни постови је моћан додатак за приказ повезаних чланака у бочној траци и постовима. Паметно бира случајне постове на основу наслова и садржаја вашег чланка.

Такође подржава минијатуре, прилагођене ЦСС стилове и врсте поста. Додатак има прилагођени виџет и кратки код за приказ повезаних постова на вашој бочној траци, подножју или било којем подручју виџета.

Набавите додатак за контекстуалне постове већ данас!

14. Облични облици

изврстан преглед облика

Формидабле Формс је популаран додатак за прављење и повлачење ВордПресс формулара који вам омогућава додавање обрасца на бочној траци. Помоћу овог додатка можете да креирате лепе и напредне форме и додајете их било где где је виџет подржан. Можете је додати и у своје постове и странице.

Формидабле Формс долази са мноштвом напредних функција, као што је прорачун који вам омогућава да лако креирате сложене обрасце.

Набавите додатак Формидабле Формс већ данас!

15. Опције виџета

Опције виџета

Опције виџета је додатак за контролу видгета за ВордПресс. То је решење за прво заустављање да бисте преузели контролу над својим ВордПресс виџетима. Додатак вам такође омогућава да прилагодите видгете у погледу видљивости страница, видљивости уређаја, прилагођеног поравнања и још много тога.

Такође можете да прикажете / сакријете видгете на одређени датум или датумски распон. Помоћу прилагођених опција за стилизовање можете брзо да привучете више пажње корисника на своје једноставне видгете.

Набавите додатак Видгет Оптионс већ данас!

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље ВордПресс додатке за бочне траке и видгете. Такође бисте желели да погледате наш водич о најбољим додацима Гоогле мапа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map