18 најбољих ВордПресс коментара Додаци за повећање ангажмана

најбољи Вордпресс коментари додатака


Тражите ли најбоље ВордПресс додатке за коментаре за своју веб локацију? Стварање активног одељка за коментаре на вашем ВордПресс блогу важно је за изградњу снажног односа са читаоцима и привлачења промета на вашој веб локацији. Одељак коментара који је ужурбан разговором учиниће да ваш блог постане место којем се корисници желе поново и поново враћати. Али може бити тешко генерисати драгоцене коментаре на вашем блогу.

Зато ћемо у овом чланку делити са вама 18 најбољих додатака за ВордПресс коментаре како бисмо вам помогли да генеришете више коментара, управљате коментарима и развијате свој блог. Улазимо!

1.Де: коментари

децомментс-бест-вордпресс-цоммент-додаци

Де: коментари су најмоћнији ВордПресс додатак за коментаре. Овај премиум додатак нуди низ алата који ће вам помоћи да повећате ангажман на свом блогу.

Можете потпуно преправити одељак са коментарима и омогућити својим читаоцима да раде различите ствари попут гласања о коментарима да би их волели и не воле, користили функцију друштвене пријаве и пријављивали се са својим постојећим рачунима, делили коментаре на друштвеним мрежама и још много тога. Корисници чак могу да додају слике, ГИФ-ове, видео снимке, твеет-ове и још много тога у своје коментаре.

Једна од њихових карактеристика је њихов Бадге Систем који награђује и подстиче најактивније кориснике додавањем гамификације у процес коментарисања. Све ово помаже да одсек за коментаре претворите у забавније место.

Започните с Де: коментари данас!

2. Акисмет

акисмет-бест-вордпресс-цоммент-плугинс

Акисмет је један од најчешће коришћених додатака за коментаре програма ВордПресс на тржишту. Овај додатак ће филтрирати нежељене коментаре за вас тако да ваша веб локација може да задржи његову веродостојност.

Уместо да троши време модерирајући коментаре ботова и бришући коментаре који садрже везе до сумњивих веб локација, овај додатак ради све за вас. Никада више нећете морати да се бавите досадним коментарима нежељене поште – што Акисмет чини обавезним за одељак коментара.

Можете бесплатно да добијете лични план Акисмет-а који је одличан за блогере и личне веб странице. Али ако имате комерцијалну веб страницу, мораћете да надоградите на њихов Плус план за 5 УСД месечно по веб локацији.

Желите више информација о Акисмету? Погледајте наш комплетан преглед Акисмет.

Започните с Акисметом данас!

3. Коментари Јетпацка

јетпацк-цомментс-вордпресс-цоммент-плугинс

Јетпацк Цомментс одличан је ВордПресс додатак који читатељима олакшава коментар на вашем блогу. Додатак Јетпацк Цомментс замјењује ваш задани одјељак коментара новим системом коментара који има интеграцију за пријаву на друштвене медије.

Уместо да морају да направе потпуно нови налог само да би коментарисали свој блог, корисници се могу пријавити помоћу свог постојећег налога за ВордПресс, Фацебоок или Твиттер. Посетиоци такође имају могућност да оставе коментар као гост или користе своје корисничко име на друштвеним мрежама.

Овај елегантни, систем за коментаре који је једноставан за употребу једноставан је за инсталирање, а такође имате и могућност прилагођавања шеме боја према вашој марки..

За детаљнији преглед Јетпацка, погледајте нашу комплетну рецензију ЈетПацк-а.

Започните са коментарима Јетпацка данас!

4. Напредујте коментаре

напредовати-коментари-коментар-додатак

Тхриве Цомментс је још једна опција коју сматрамо једним од најбољих додатака за ВордПресс коментаре. Овај моћан додатак сакупља све најактивније елементе социјалних медија и форума заједнице и додаје их у ваше ВордПресс коментаре.

Посетиоци добијају задовољство што виде како други корисници „воле“ њихове коментаре и добијају значке постигнућа коментаром. Додатак такође укључује функције које корисницима омогућавају да се осете потврђеним примањем „гласања“ и добијањем њихових коментара.

Уз Тхриве Цомментс, временом добијате и опсежно извештавање о активностима посетилаца. Можете видети статистику о својим најактивнијим коментаторима, сазнати који су од ваших постова најпопуларнији за коментарисање и пратити напредак вашег ангажмана..

Започните с напредним коментарима данас!

5. Додатак за оцену коментара за ВордПресс

вордпресс-цоммент-ратинг-плугин
Додатак за оцену коментара ВордПресс-а једноставан је и једноставан за употребу додатак који омогућава корисницима да оцењују коментаре у посту. Додатак такође може да сортира коментаре најпопуларнијих.

Корисници ће бити охрабрени да се више укључе у одељак коментара када њихови коментари добију одличне оцене и буду се попели на врх пакета.

Можете да набавите редовну лиценцу за додатак за оцену коментара у ВордПресс-у за само 22 УСД који долази са будућим исправкама и 6 месеци подршке од впбудди-а.

Започните с додавањем коментара за ВордПресс коментар данас!

6. Дискус систем за коментаре

дискус-цоммент-систем-вордпресс-плугин
Дискус систем за коментаре један је од најпопуларнијих система за коментарисање места на ВордПрессу. Помоћу Дискус система за коментаре можете заменити подразумевани одељак за ВордПресс коментаре њиховим. Њихов интерактивни одјељак за коментаре помоћи ће вам да повећате ангажман, повећате односе са својим посјетиоцима и задржите читатеље. А њихова инсталација од 1 клика неприметно се интегрише са ВордПрессом, што значи да не морате ништа да знате о коду.

Помоћу Дискуса можете да вратите кориснике на вашу веб локацију са обавештењима путем е-поште и прегледача, корисници могу гласати за коментаре, као и додавати забавне елементе у њихове коментаре, као што су фотографије, видео снимци, помињања и још много тога..

Корисници такође добијају флексибилне опције за пријаву на друштвене мреже и можете сортирати дискусије по најстаријим, најновијим и најбољим коментарима.

Започните са Дискус системом коментара данас!

7. Онемогући коментаре

енабле-цомментс-вордпресс-додатак
Док подаци показују да бисте требали допустити коментаре на свом блогу, понекад желите да онемогућите коментаре на своје ВордПресс постове. То лако можете учинити помоћу додатка за Онемогући коментаре.

Овај бесплатни додатак омогућава ВордПресс администраторима да онемогуће коментаре на било који пост попут блог постс, странице и прилоге. Ако желите да онемогућите коментаре на одређене појединачне постове, можете или можете онемогућити коментаре на целокупној веб локацији ВордПресс.

Започните с деактивирањем коментара данас!

8. ЦомментЛув

цоммент-лув-вордпресс-цомментс-плугин
ЦомментЛув је још један додатак за коментаре ВордПресс-а који долази са разним функцијама за одељак коментара како би повећао саобраћај на вашој веб локацији и повећао ангажман.

Помоћу ЦомментЛув-а корисници могу у своје коментаре додати линк на Твиттер-у, додати кључне речи и можете додати додатак за врхунски коментатор. Додатак такође спречава нежељене коментаре и читаоци имају прилику да се региструју за вашу веб локацију како би откључали напредне функције ЦомментЛув као што су дофоллов линкови и још много тога.

Започните с коментаром данас!

9. Фацебоок додаци, коментари & Дијалози за ВордПресс

фацебоок-плугин-бест-вордпресс-цоммент-додаци
Фацебоок додаци, коментари & Дијалози за ВордПресс је додатак за коментаре који вам омогућава да интегришете многе Фацебоок функције са одељком за коментаре на вашој веб локацији.

Они нуде 11 различитих Фацебоок додатака који се могу додати на вашу страницу са само 1 кода. Фацебоок додаци укључују: Фацебоок коментаре, као што су дугме, дугме за дељење, дугме за слање и још много тога.

Овим додатком за коментаре и друштвене мреже корисници на вашој веб локацији који такође користе Фацебоок имаће све што је потребно за интеракцију са вашим постовима на једном месту.

Започните помоћу Фацебоок додатака, коментара & Дијалози за ВордПресс данас!

10. ВпДевАрт Фацебоок Цомментс

впдеварт-бест-цоммент-плугинс-вордпресс
ВпДевАрт Фацебоок Цомментс је још један сјајан додатак за интегрисање Фацебоок-а са вашим одељком за коментаре на ВордПресс. Додатак ВпДевАрт Фацебоок Цомментс је алат који вам омогућава да прикажете Фацебоок коментаре посетиоцима на вашој веб локацији.

Овај додатак прилагођен корисницима доступан је бесплатно. Можете надоградити на про верзију да бисте добили приступ функцијама попут могућности избора шеме боја, подешавања боје позадине и 39 феноменалних ефеката анимације.

Започните са ВпДевАрт Фацебоок Цомментс Тодаи!

11. Коментар одобрен

коментар-одобрен-Вордпресс-додатак
Одобрени коментар је једноставан ВордПресс додатак који ће послати прилагодљиво обавештење кориснику који је оставио коментар на вашој веб локацији након што вас коментар одобри..

Овај додатак је бесплатан за преузимање и одличан је начин да подстакнете кориснике да се врате на вашу веб локацију.

Започните са коментаром одобреним данас!

12. Претплатите се на поновно учитане коментаре

претплатите се на коментаре-поново учитајте додатак
Претплатите се на коментаре Релоадед је још један популарни ВордПресс додатак који омогућава корисницима да се поново и поново враћају на вашу веб локацију.

Овај додатак омогућава корисницима да се пријаве да примају обавештења путем е-поште сваки пут када корисник одговори или коментарише пост који су већ коментарисали..

Претплатите се на коментаре Релоадед такође долази са управљачем претплате који коментатори могу да искористе за одјаву претплате на одређене постове или да обуставе сва обавештења када више не желе да буду ажурирани на разговоре.

Започните с претплатом на коментаре који су данас учитани!

13. Иоаст Цоммент Хацкс

иоаст-цоммент-хацкс-плугинс
Можда сте већ свесни Иоаст СЕО, једног од најпопуларнијих СЕО додатака. Али Иоаст има још један невероватан додатак за коментаре под називом Иоаст Цоммент Хацкс.

Иоаст Цоммент Хацкс додаје мале хаке у подразумевани одељак за коментаре програма ВордПресс како би олакшао управљање. На пример, додаје се јаснијим порукама обавештења о коментарима. Такође додаје дугме на траци са алаткама ВордПресс да бисте одједном послали све коментаре на вашу пошту.

Још једна феноменална карактеристика је могућност преусмеравања прваца на прву страницу захвалности која их подстиче да се пријаве на своју листу е-поште.

Започните с Иоаст коментар Хацкс данас!

14. Једноставно уређивање коментара

Једноставно-уређивање коментара-вордпресс-плугин
Додатак за једноставно уређивање коментара за ВордПресс је алат који анонимним корисницима омогућава уређивање и / или брисање њихових коментара у трајању до 5 минута.

Корисници могу провести више времена остављајући вам промишљен коментар уз могућност уређивања и брисања.

Све што требате учинити је инсталирати додатак, а остало је учињено за вас.

Започните с једноставним уређивањем коментара данас!

15. Нема коментара на страници

но-паге-цоммент-вордпресс-цоммент-плугин
Коментар без странице је сјајан ВордПресс додатак који вам даје потпуну контролу над одељком коментара. Овај додатак омогућава вам да одаберете да ли су коментари подразумевано омогућени или онемогућени за све нове постове, странице и прилагођене врсте поста. Истовремено, имате и могућност да појединачно омогућите коментаре на постове или странице.

Такође можете брзо да онемогућите све коментаре за одређену врсту поста.

Започните без коментара на страници данас!

16. Коментари – впДисцуз

впдисцуз-бест-вордпресс-цоммент-плугинс
Додатак впДисцуз за ВордПресс је још један додатак који је напуњен функцијама како би ваш одељак коментара био пријатнији за ваше читаоце.

Помоћу впДисцуз можете додати интерактивни оквир за коментаре у постове и друге врсте садржаја. Такође добијате приступ тастерима нотификатора који вам омогућавају ажурирање нових коментара уживо. Остале карактеристике укључују потпуну интеграцију с додацима за пријаву на друштвеним мрежама, дугме „Учитај више коментара“ и још много тога.

Овај моћан додатак за коментаре програма ВордПресс такође тврди да доноси најбрже искуство коментарисања због појачаног језгра.

Започните са коментарима – впДисцуз Данас!

17. Одговорно

додаци са одговорним најбољим вордпресс-коментаром
Постматицни одговор је ВордПресс додатак који претплату коментара поставља на други ниво.

Корисници се могу пријавити за примање обавештења путем е-поште у било којем тренутку када неко коментарише постове на вашем блогу. Али уз машинско учење Одговорног, нико се неће нервирати ако прима превише е-порука. Одговорне цене коментаришу на релевантност и претплатницима шаљу само најбоље. Ако корисници желе да одговоре на коментар, морају да одговоре на е-пошту.

Додатак је бесплатан за преузимање, али ако желите премиум функције као што су могућност да одговарате на коментаре директно из пристигле поште, кошта 2,99 долара месечно.

Започните с одговорним данас!

18. Гласовни коментари & Рецензије – Хеиоиа

гласовни коментари-критике-хеиоиа
Гласовни коментари & Рецензије Хеиоиа је сјајан ВордПресс додатак који омогућава корисницима да остављају гласовне коментаре на ваше постове. Овај забаван и јединствен начин за интеракцију одличан је начин да се корисници забављају и на вашој веб страници дуже.

Можете га инсталирати копирањем и лепљењем само 1 реда кода, а додатак можете користити на преко 20 различитих језика. Такође долази са Хеиоиа Мобиле, тако да можете снимити и пратити гласовне коментаре у покрету.

Гласом коментаришући можете више личних разговора са читаоцима и пружити им искуство које неће добити на другим веб локацијама.

Започните с гласовним коментарима & Рецензије – Хеиоиа Тодаи!

Надамо се да вам се овај чланак свидио у 18 најбољих додатака за ВордПресс коментаре. Сада имате гомилу сјајних алата за повећање активности у одељку за коментаре и управљање свим новим коментарима које ћете добити.

Ако вам се допала ова објава, погледајте наш чланак о 30 начина да зарадите новац на мрежи.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me