6 БЕСТ ВордПресс додатака за е-трговину у поређењу (2020)

најбољи плугови за Вордпресс е-трговину


Да ли желите да направите трговину е-трговине на својој веб локацији? Нисте сигурни са којим ВордПресс додатком за е-трговину треба да идете? Ниси сам.

У овом ћемо чланку поредити најбоље ВордПресс додатке за е-трговину на тржишту.

ВордПресс е-трговина – Како одабрати прави додатак

Пошто индустрија е-трговине пропада, наћи ћете на десетине различитих ВордПресс додатака за еЦоммерце који вам омогућавају да лако додате продавницу на своју ВордПресс веб локацију.

Одабир исправног додатка за е-трговину за ваше потребе је од виталног значаја за ваше пословање, јер је тешко одустати од првобитне одлуке ако се покаже да је то лоше подударање.

У ствари, преко 60% власника веб локација е-трговине са средњим и великим бројем тврде да су требали да спроведу дужну реваншност на платформи коју су одабрали за своје продавнице..

Такође имамо листу најбољих ВордПресс додатака које морате користити.

Погледајмо неколико фактора које морате узети у обзир за избор правог додатка за е-трговину за ВордПресс.

1. Једноставност употребе:

Без обзира да ли желите да додате производ, креирате купон или урадите било који други задатак, интерфејс који се једноставно користи чини га једноставним и једноставним. На тај начин не морате губити време на ВордПресс контролној табли и смишљати како то да урадите.

2. Подршка:

Пре него што одаберете платформу за е-трговину, мораћете да двоструко проверите да ли се додатак стално ажурира и одржава.

3. Аддон-ови избори:

У вашем најбољем интересу је да одаберете додатак за е-трговину који има широк избор додатака / подржаних додатака.

4. Режијски трошкови:

ВордПресс је толико флексибилан да вам омогућава да интегришете хостирану еЦоммерце платформу у своју ВордПресс локацију.

Платформа са хостом може бити добар избор за вас ако не желите да потрошите ресурсе на оптимизацију своје еПомерничне трговине ВордПресс. Другим речима, хостована платформа може помоћи у смањењу режијских трошкова доле.

7 најбољих додатака за еЦоммерце за ВордПресс

 1. ВооЦоммерце – Најбољи додатак за е-трговину за ВордПресс
 2. БигЦоммерце – Најбоља хостирана платформа за е-трговину
 3. Једноставно дигитално преузимање – Најбољи дигитални додатак за е-трговину
 4. Схопифи – Најлакша хостирана платформа е-трговине
 5. МемберПресс – Најбољи додатак за е-трговину на основу претплате
 6. ВП е-трговина – Оригинални додатак еЦоммерце за ВордПресс
 7. Јигосхоп еЦоммерце – Још један бесплатан додатак за е-трговину

1. ВооЦоммерце

вооцоммерце

ВооЦоммерце је најпопуларнија платформа за е-трговину за ВордПресс. То је најопсежније решење које вам омогућава да продајете и дигиталну и физичку робу на веб локацији ВордПресс.

Са стотинама бесплатних и плаћених додатака, ВооЦоммерце олакшава изградњу и унапређење ваше продавнице, тако да можете почети да продајете производе за само неколико минута. Ако желите интернетску трговину направљену по мјери, тада можете запослити програмере ВооЦоммерце захваљујући великој заједници.

ВооЦоммерце се испоручује у пакету са ПаиПал-ом (за прихватање плаћања путем кредитне картице и ПаиПал рачуна), БАЦС-ом и готовином при испоруци за прихватање плаћања. За више пролаза за плаћање, можете да инсталирате додатке у своју продавницу ВооЦоммерце.

Такође проверите: Најбоље ВордПресс додатке за ПаиПал

ВооЦоммерце такође нуди документацију која је лако пратити и која вас води кроз различите аспекте да бисте створили онлајн продавницу. Захтеви за подршку обрађују се на званичним форумима, па ако вам је потребна помоћ, покриће вас.

Започните са ВооЦоммерце већ данас.

2. БигЦоммерце

бигцоммерце

БигЦоммерце је још једна платформа за е-трговину која је домаћин облаком како би се ваша интернетска продавница брзо покренула и покренула. БигЦоммерце је најприкладнија за мале и средње веб продавнице.

За разлику од Схопифи-а, БигЦоммерце је произвођач интернетских продавница богат значајкама, без скупих додатака или накнада за трансакције. БигЦоммерце се такође испоручује са пуно прилагодљивих предложака е-трговине за избор. Наравно, лијепо је имати тону могућности за бирање, али може бити неодољиво ако тражите нешто прочишћеније.

Поред тога, БигЦоммерце има алате за попуст и сегментацију који вам омогућавају да једноставно понудите промоције за повећање продаје.

Можете чак да интегришете БигЦоммерце у веб локацију ВордПресс. На тај начин можете управљати својим садржајем помоћу ВордПресс-а и е-цоммерце-а са Бигцоммерце налогом. Предност је што можете да пребаците захтеве за е-трговину на БигЦоммерце и ослободите се серверских ресурса на вашој ВордПресс веб локацији. Такође желите да проверите ово поређење између БигЦоммерце-а и ВооЦоммерце-а.

Започните с БигЦоммерце већ данас.

3. Једноставно дигитално преузимање

лако дигитално преузимање

Једноставно дигитално преузимање је најбољи начин продаје дигиталних производа помоћу ВордПресс-а. Изграђен је као лагани додатак који садржи све битне карактеристике које ће вам требати за продају дигиталних производа без гњаваже. Такође можете да нађете на десетине додатака који побољшавају функционалности вашег излога и прилагођавају га садржају вашег срца.

Иако вам ВооЦоммерце такође омогућава продају дигиталних производа из ваше продавнице, слаба страна је та што долази у пакету са многим функцијама које вам никада неће требати за покретање искључиво дигиталне робе (попут опција испоруке).

Лако вас је затрпати напухани кориснички интерфејс компаније ВооЦоммерце ако немате намеру да продајете физичку робу из своје продавнице. С друге стране, ЕДД је изграђен управо за продају дигиталне робе. То вам олакшава попис производа и почетак продаје у вашој продавници брзо и лако.

Започните с Еаси Дигитал Довнлоадс већ данас.

4. Купујте

схопифи

Схопифи је једна од најбољих платформи хостованих у облаку која вам омогућава да лако започнете са продајом на мрежи. Можете продати своје Схопифи производе на било којој веб локацији, укључујући и своју веб локацију ВордПресс, али изворна интеграција није доступна.

Пошто ВордПресс већ има много додатака за е-трговину, можда се питате зашто бисте уместо тога требали размотрити Схопифи. Заправо је неколико разлога због којих ће напајање ваше Интернет продавнице Схопифием бити корисно за ваше интернет пословање:

Почетак рада са Схопифи је лакши у поређењу са коришћењем изворних додатака за е-трговину за ВордПресс. Све што требате учинити је да се пријавите за рачун у Схопифи и покренете и покрене своју трговину е-трговине. Будући да је решење у облаку, не морате да бринете о надоградњи вашег сервера због прекида саобраћаја како ваш е-цоммерце посао расте.

Још нисте убеђени? Погледајте нашу потпуну листу Схопифи алтернативе и такмичара.

Међутим, не треба да бринете о брзини локације, безбедности или другим техничким стварима, јер Схопифи води рачуна о свима вама..

Схопифи такође нуди много различитих атрактивних тема за избор, тако да можете променити изглед и изглед свог излога да бисте му додали онај лични додир за којим жудите.

Прочитајте нашу комплетну рецензију Схопифи.

Започните са Схопифи већ данас.

5. МемберПресс

мемберпресс

МемберПресс вам омогућава да на својој веб локацији продајете дигиталне производе и услуге засноване на претплати. То је заправо додатак на веб локацији за чланство у ВордПресс-у који вам такође омогућава да почнете да наплаћујете корисницима да приступају вашој дигиталној роби.

Економија заснована на претплати брзо постаје норма у индустрији е-трговине. То је један од најбољих начина за остваривање сталних прихода из ваше дигиталне дигиталне продавнице.

МемберПресс вам такође омогућава да интегришете своју веб локацију са ВооЦоммерце, тако да можете лако да побољшате функције своје веб продавнице. Помоћу МемберПресс-а можете управљати својим члановима тако што ћете одобрити и опозвати приступ дигиталној роби. На тај начин ћете добити већу контролу над залихама.

МемберПресс подржава пуно гатеваи-ова плаћања попут ПаиПал-а, Стрипе-а и Аутхоризе.нет. Поред тога што продаје робу у економији претплата, омогућава вам креирање форума и друштвених заједница у вашој интернетској трговини са потребним додацима.

Започните с МемберПресс-ом већ данас.

6. ВП е-цоммерце

ВП е-трговина

ВП еЦоммерце најстарији је ВордПресс додатак за еЦоммерце, али није толико популаран као ВооЦоммерце.

ВП еЦоммерце долази са мноштвом функција које нису у кутији и које вам омогућавају да из темеља направите прелепу интернетску продавницу. Нуди интеграцију са мноштвом различитих приступника за плаћање.

Главни недостатак је тај што се често пријављује као бугги због чега људи прелазе своју платформу на ВооЦоммерце или друга решења за е-трговину низводно. Други недостатак је што не можете да пронађете онолико проширења у поређењу са ВооЦоммерце или Схопифи.

Започните са ВП еЦоммерце већ данас.

Који је најбољи додатак за е-трговину за ВордПресс?

Одабир најбољег додатка за е-трговину за ВордПресс тежак је и све зависи од ваших личних потреба.

Строго са становишта ВордПресс-а, ВооЦоммерце је најбољи ВордПресс додатак за е-трговину ако желите продати физичку робу на својој веб локацији. Интегрисање излога продавнице ВооЦоммерце са ваше постојеће ВордПресс веб локације лакше је од било ког решења за хостинг у облаку.

Међутим, Схопифи је лакше започети и потпуно је беспотребан са аспекта скалабилности и сигурности. Они такође нуде 24/7 подршку што их чини поузданијима од изворног ВордПресс додатка за е-трговање попут ВооЦоммерце. Али увек можете прочитати нашу детаљну поређење ВооЦоммерце-а и Схопифи-а да бисте били сигурни да сте направили прави избор.

Повезан: 6 најбољих платформи за е-трговину за Мултивендор Маркетплацес.

Надамо се да вам је овај водич помогао да изаберете најбоље ВордПресс додатке за е-трговину за ваше потребе. А да бисте сазнали које су најбоље услуге хостинга еЦоммерце, онда посетите наш преглед стручњака најбољих е-цоммерце хостинг компанија и проверите нашу листу да се уживо ангажујем са својим купцима.

Ако желите зарадити промоцијом производа путем аффилиате маркетинга, погледајте најбоље ВордПресс додатке за аффилиате маркетинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map